• Digitaaliset palvelut

  Digitaaliset palvelut

  Kuvassa näkyy Mercedes me connectin toiminta.

  Digitaaliset palvelut

  Maksimaalinen mukavuus digitaalisilla Mercedes-Benz-palveluilla: täysin digitaalinen ajokokemus seuraa aina mukanasi matkoilla. Voit valita lukuisista Mercedes me connect -etä- ja -navigointipalveluista ‒ nyt ja tulevaisuudessa. Joustavaa, rentoa lataamista matkan varrella tai reittisuunnittelua Electric Intelligence -navigoinnilla latauspysähdykset huomioon ottaen, pysäköintiä älypuhelimella* sekä runsas valikoima huoltopalveluita - kun älypuhelimeesi on ladattu oikeat sovellukset, sinulla on kaikki oleellinen aina mukanasi ja täydessä hallinnassasi.

  EQS:n Electric Intelligence -navigoinnilla navigointi sujuu aiempaakin älykkäämmin: se osaa laskea yksittäisten latauspysähdysten odotettavissa olevat latauskustannukset, suunniteltua reittiä voi muuttaa yksilöllisesti lisäämällä suosikki-latausasemia tai hylkäämällä ehdotettuja latausasemia.

  * Remote Parking -paketin järjestelmät ovat vain avustavia järjestelmiä. Ne eivät korvaa kuljettajan tarkkaavaisuutta ympäristöään kohtaan. Vastuu säilyy edelleen kuljettajalla koko pysäköinnin ja siirtelyn ajan, ja hänen täytyy valvoa pysäköintiä ja olla valmiina puuttumaan tapahtumiin tarvittaessa. Kuljettajan on varmistettava, ettei kulkureitillä ole ihmisiä, eläimiä eikä esineitä.

 • Palvelujen ja toimintojen aktivointi digitaalisesti ja over-the-air-päivitykset

  Palvelujen ja toimintojen aktivointi digitaalisesti ja over-the-air-päivitykset

  Kuvassa näkyy Mercedes me connectin toiminta.

  Palvelujen ja toimintojen aktivointi digitaalisesti ja over-the-air-päivitykset

  Sähköisen liikkuvuuden tulee olla helppoa ja miellyttävää. Ja ennen kaikkea yhteyksien tulee pelata. EQS Mercedes-EQ:lta tarjoaa mahdollisuuden aktivoida monenlaisia auton toimintoja kätevästi over-the-air-päivityksillä ‒ joko maksuttomaan koekäyttöön, tilauspohjalta, on demand -tilauksina tai jatkuvasti voimassa oleviksi toiminnoiksi.

  Tällaisia toimintoja ovat esimerkiksi ajoääni "Roaring Pulse" tai nelipyöräohjauksen aktivointi 10°:n ohjauskulmalle.

  Jos et itse ole kuljettajan paikalla: kahdella digitaalisella turvallisuustoiminolla, "Aloittelevan kuljettajan tila" ja "Pysäköintipalvelijatila" EQS:n käyttö voidaan sopeuttaa erityisten kohderyhmien vaatimuksiin. Auton pääkäyttäjä aktivoi nämä ohjelmat omalla profiilillaan, joka on suojattu PIN-koodilla ja/tai biometrisellä tunnisteella, tai kätevästi Mercedes me -sovelluksella älypuhelimellaan.

  Lisäksi over-the-air-päivitykset pitävät EQS:n aina päivitettynä, ajan hermolla. Jos niin haluat.