Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Obsidianinmusta metalliväri
  Polarvalkoinen
  Musta
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Smaragdinvihreä metalliväri
  High-tech hopea metalliväri
  Sodaliitinsininen metalliväri
  MANFAKTUR alppiharmaa Solid
  MANUFAKTUR hyasintinpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+
   Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC
   Ulkopuoli Uuden GLS:n ulkopuoli. Vaikuttava koko ja moderni muotoilu: uusi GLS on ehdoton katseenvangitsija, eikä vain tien päällä. MULTIBEAM LED -ajovalot säteilevät puhdasta eleganssia, uudet etu- ja takavalot sekä suuret kevytmetallivanteet antavat sille voimakkaan läsnäolon - tiellä ja sen ulkopuolella. Lue lisää sen ulkoisista kohokohdista ja eri varusteluista.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Multibeam LED -ajovalot Erinomainen kirkkaus: Multibeam LED -ajovalot eivät ole vain GLS:n ylellinen ulkopuolen osa, vaan ne valaisevat näkökenttäsi parhaalla mahdolisella tavalla. Ajovalojen yksittäin ohjattavissa olevat LED-valot voivat reagoida eri liikennetilanteisiin niin käänteissä kuin maastossa.
    Uusi keulan design GSL:n uusi keula tekee vaikutuksen heti ensinäkemältä: moderni etuhelma, vaikuttava ja kookas jäähdyttimen säleikkö, jossa on neljä kromista pystylamellia, korostavat vahvaa SUV-luonnetta ja sen esteettistä tyylikkyyttä.

    23-tuuman kevytmetallivanteet Minne sitten tiesi viekin, GLS:n tyylikkäät 23-tuumaiset kevytmetallivanteet kiinnittävät huomion. Tässä näkyvät kiiltosorvatut AMG-kevytmetallivanteet ovat todellinen design-kohokohta - ne tekevät vaikutuksen jokaisella matkalla.
    Panoraamakattoluukku GLS:n panoraamakattoluukku tuo taivaan hieman lähemmäs. Lämpiminä päivinä se tarjoaa lisätuuletusmahdollisuuden ja lisäksi koko sisätilaan tulvii runsaasti luonnovaloa, mikä luo sisälle valoisan tunnelman.
    Takavalojen uusi muotoilu Uuden muotoilun saaneet takavalot ovat enemmän kuin vain säteilevä kohokohta. Valotunnus, jossa on kolme vaakasuoraa lohkoa, korostavat ylevää ja ensiluokkaista SUV-luonnetta.
    Sisätila Uuden GLS:n sisätila. Seikkailu kohtaa mukavuuden: GLS:n sisätilassa SUV-designelementit, kuten keskikonsolin vaikuttavat tartuntakahvat, täydentävät innovatiivisia kohokohtia, kuten uudelleenmuotoiltua ohjauspyörää. Widescreen Cockpit, jossa on MBUX-multimediajärjestelmä, tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen ajokokemuksen kaikilla matkoilla: se on selkeä, nopea ja tehokas. Koe, miltä ylellisyys tuntuu modernissa tunnelmavalaistuksessa.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Uusi ohjauspyörä Innovatiivinen käyttömukavuus kohtaa arvokkaan materiaalin: GLS:n uusi ohjauspyörä on todellinen monitoimilahjakkuus. Ergonomisesti sijoitetuilla Touch Control -kosketusnäppäimillä voit ohjata intuitiivisesti navigoinnin, puhelimen, vakionopeussäätimen ja viihdejärjestelmän toimintoja. Näin sinulla on joka hetki kaikki hallinnassa ilman, että käsiä tarvitsee irrottaa lainkaan ohjauspyörästä.
     Heijastusnäyttö Heijastusnäytön sub>[6] ansiosta kaikki on hallinnassasi koko ajan: se muuntaa tuulilasin digitaaliseksi näkymäksi heijastamalla virtuaaliset kuvat kuljettajan luontaiseen näkökenttään. Tärkeät liikennetiedot ovat jatkuvasti näkyvillä.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     SUV-designelementit Avohuokoiset puusomiste-elementit, erottuvat tuuletussuuttimet ja keskikonsolin vankat kahvat - GLS tekee vaikutuksen sisätilojensa off-road-arvoilla.[[6]

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Widescreen Cockpit ja MBUX-multimediajärjestelmä Laaja valikoima: Innovatiivisessa ja korkealaatuisessa Widescreen Cockpitissa sinulla on eri näyttötyylien lisäksi mahdollisuus valita älykkään MBUX-multimediajärjestelmän ansiosta myös sisällön asetukset ja sisältö yksilöllisten toiveittesi mukaan.
     Tunnelmavalaistus Tunnet olosi kotoisaksi – tunnelmavalaistuksen ansiosta kaikki loistaa juuri oikeassa valossa. Värisävyt luovat miellyttävän tilantunteen halutun valotunnelman mukaan. Yöllä himmennetty valaistus voi helpottaa katseen siirtämistä auton sisältä tiehen.
     Kolmas istuinrivi Jopa seitsemän ihmistä pääsee jakamaan GLS:n erityisen ajokokemuksen. Kolmannen istuinrivin ansiosta kaikille on runsaasti tilaa. Jokaisella istuimella nautitaan ensiluokkaisesta mukavuudesta. Toisen rivin jalkatilaa voidaan suurentaa joustavasti sähköisesti pituussuunnassa.
     Erilliset mukavuusistuimet Tarjoa toisen istuinrivin kanssamatkustajille oman mieltymyksen mukaan säädettävän istuma-asennon ylellisyys. GLS:n erillisten mukavuusistuimien [6] ansiosta jokainen matka on yksilöllinen kokemus.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Monisäätöistuimet takana Sinun tarvitsee vain rentoutua: toisen istuinrivin sähkötoimisilla monisäätöistuimilla[6], joissa on integroidut ilmatyynyt, voit valita oman yksilöllisen istuma-asennon. Lisäksi voit nauttia lukuisista hierontaohjelmista, vaihtelevista lämpöasetuksista tai tuuletettujen istuinalueiden mukavuudesta.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     MBUX High-End takatilan viihdepaketti Se on helppoa, sinä päätät: MBUX takatilan viihdepaketin[6] avulla voit järjestellä jokaisen matkan matkaohjelmasi omien toiveidesi mukaan. Tarkkapiirtoisilla kosketusnäytöillä pääset suoraan internetiin ja puhelimen toimintoihin samoin kuin multimedia- ja navigointijärjestelmään.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Tavaratilan muunneltavuus Tilaa seikkailulle: GLS:n tavaratilan koko on jopa 2 400 litraa. Toisen ja kolmannen istuinrivin istuimet voidaan kääntää yksittäin tai yhdessä eteen napin painalluksella. Takaistuimet voidaan myös laskea alas erittäin helposti.

     Varusteet GLS:n varusteiden kohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem 29 kaiuttimen ja 1 610 watin järjestelmätehon ansiosta nautit uudessa GLS:ssä ainutlaatuisesta äänentoistokokemuksesta. Kehittynyt ajomelun kompensointi (VNC) mukauttaa musiikin ja äänet dynaamisesti ajotilanteeseesi, ja innovatiivisella algoritmilla varustettu asetusavustin määrittää musiikkimieltymyksesi kanssasi säätäen Burmester®-äänentoistojärjestelmän toiveidesi mukaan.[6]

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      MBUX-puheohjausavustin Koe puheohjaus ja nauti sen uudenlaisesta kiehtovuudesta – määrättyjen komentojen käyttö on mennyttä aikaa. Luonnollisen puheen ymmärtämisen ansiosta MBUX-puheohjausavustin tottelee käytännössä jokaista käskyä. Se tunnistaa ja ymmärtää lähes kaikki multimediajärjestelmään ja auton käyttöön liittyvät lauseet. Järjestelmä pystyy käsittelemään myös epäsuoraa puhetta – esimerkiksi ilmastointilaite reagoi pelkkään "I feel cold" ja nostaa lämpötila-asetusta vähitellen.[7]

      [7]Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
      Digitaaliset lisäpalvelut Mercedes-Benzillä on heti alusta lähtien jopa enemmän tarjottavaa kuin uskotkaan. Automallista, valitsemistasi lisävarusteista, valmistusvuodesta ja maasta riippuen monia digitaalisia lisäpalveluita, kuten etäkäyttö, navigointi, lataus, GUARD 360°-varashälytinpaketti ja viihde sisältyy 36 kuukauden ajaksi uuden auton ostopäivästä[7]. Jos haluat jatkossakin hyötyä digitaalisten lisäpalveluiden eduista alkukauden jälkeen, voit uusia ne muutamalla klikkauksella Mercedes me Storessa.

      [7] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään[6] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä Uusimmalla MBUX-telematiikkasukupolvella GLS:n multimediajärjestelmä on ottanut aimo harppauksen kohti tulevaisuutta niin laitteiston kuin ohjelmiston osalta. Laskentateho on suurempi ja puheentunnistus parantunut, joten sovellusten rakenne ja ulkonäkö soveltuvat tarpeisiisi entistäkin paremmin.
      Smart Home "Hey Mercedes, turn off the light at home!" Yhdistä älykotijärjestelmäsi GLS-autoosi ja ohjaa tien päällä ollessasi yhteensopivia kodin ominaisuuksia tai laitteita, kuten lämpötilaa, valaistusta, verhoja tai sähkölaitteita. MBUX-puheohjausavustimen ansiosta ohjaus käy kätevästi puheohjauksella.[7]

      [7]MBUX-puheohjausavustin on Mercedes me connect -palvelun toiminto. Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[4]

      [4]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Aktiivinen jarrutusavustin Aktiivinen jarrutusavustin voi auttaa välttämään perätörmäyksiä edessä hitaammin liikkuvien tai paikallaan olevien ajoneuvojen kanssa sekä onnettomuuksia jalankulkijoiden tai pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä ensisijaisesti tukee jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella tarvittaessa aina täyteen hätäjarrutukseen asti.[4]

      [4]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Liikennemerkkiavustin Pysyt joka hetki tilanteen tasalla: Kamera- ja karttatietojen älykkään linkityksen ansiosta liikennemerkkiavustin havaitsee ja näyttää nopeusrajoitukset, ohituskieltoalueet ja niiden päättymisen. Se myös varoittaa kielletystä ajosuunnasta ja varoittaa väärään suuntaan ajosta.[4]

      [4]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Katveavustin Katveavustin tarkastelee ympäristöä puolestasi erittäin tarkasti, etenkin kun laitat vilkun päälle. Järjestelmä voi varoittaa sinua näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein sivutörmäyksen mahdollisuudesta kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin. Matkan jälkeenkin järjestelmä on edelleen valppaana ja varoittaa sinua, jos olet avaamassa oven väärällä hetkellä.[4]

      [4]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Ajoavustinpaketti Ajoavustinpaketti Plus tarjoaa huipputason mukavuutta ja turvallisuutta matkalla kohti autonomista ajamista ja tekee Mercedes-Benz-autostasi ajattelevan kumppanin. Yksi kohokohdista on Aktiivinen etäisyysavustin Distronic, joka yhdessä aktiivisen etäisyysavustimen kanssa voi helpottaa huomattavasti rasittumista sekä liikennevirrassa että jatkuvasti pysähtelevässä liikenteessä.[4]

      [4]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Keyless-Go-mukavuuspaketti Lisämukavuutta jokapäiväiseen autoiluusi: Keyless-Go-mukavuuspaketin[6] avulla voit avata ja lukita autosi lukituksen sekä käynnistää moottorin vain pitämällä avainta mukana. Handsfree Access -toiminnolla avaat ja suljet takaluukun ilman kosketusta ja täysin automaattisesti.


      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Thermotronic-ilmastointiautomatiikka Thermotronic-ilmastointiautomatiikassa on nelialuesäätö, joten sisätilojen ilmastoinnissa toteutuu erinomainen yksilöllisyys. Kuljettaja, etumatkustaja ja takana istuvat voivat säätää mieluisan lämpötilan ja ilmansuuntauksen omille istuimilleen. Ilmastoinnin asetukset voidaan tallentaa ja hakea napin painamalla.
      Takatilan istuinmukavuuspaketti Plus Tällä paketilla toisen istuinrivin istuimista tulee ensiluokkaisia. Takana matkustavat voivat nauttia erityisen mukavasta matkustamisesta esimerkiksi pidennetyn keskikyynärnojan ja keskikonsolin ansiosta. Erilaiset säilytystilat ovat helposti ulottuvillasi, samoin kuin liitännät ja irrotettava MBUX-takatilan tabletti – ainutlaatuinen tiedon ja viestinnän kokemus on varmistettu myösä takana.[6]

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Akustiikkamukavuuspaketti Nauti alhaisesta melutasosta ajon aikana: akustiikkamukavuuspaketin[6] äänieristys vähentää merkittävästi häiritseviä ulkopuolen ääniä. Rennolle keskustelulle autossa ei näin ollen ole mitään esteitä, edes suuremmilla nopeuksilla ajettaessa. Hiljainen ympäristö parantaa lisäksi keskittymiskykyä, jolloin saavut perille rentoutuneena.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Energizing Plus -paketti The ENERGIZING package Plus [6] is unique – it offers the ultimate in comfort for all the senses. A maximum of premium features are combined here with innovative intelligence for this. The fascinating outcome here is that your Mercedes can revitalise and indulge you in specific ways. For prolonged alertness at the wheel and a pleasant drive.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Sähkötoiminen sulkemistoiminto Autosi ovien sulkeminen on helpompaa ja miellyttävämpää kuin koskaan aikaisemmin: servomoottorit sulkevat autosi etu- ja takaovet melkein äänettömästi. Sinun tarvitsee vain kevyesti sulkea ovet ja ne jatkavat sulkemisliikettä – autosi hoitaa loput.

      PRE-SAFE®-järjestelmä Pre-Safe®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Useat toimenpiteet yhdessä vähentävät stressiä ja kuormitusta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin. Se voi vaimentaa sisäkorvaan kantautuvaa voimakasta törmäysääntä.
      PRE-SAFE® Impulse Side Henkivartija vierelläsi: Pre-Safe® Impulse Side[6] voi valmistella sinut ja etumatkustajasi mahdollisen sivutörmäyksen varalta antamalla istuimen välityksellä pienen sivusuuntaisen tönäisyn kohti auton keskilinjaa vähentäen siten loukkaantumisriskiä. Tästä voi olla apua sivutörmäystilanteessa.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus [6] sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi[6] hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus*[6]ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu*[6] parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[5]

      [5]Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen vuoden sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin. Kommunikaatiomoduulin yhteys matkapuhelinverkkoon riippuu kunkin verkon kattavuudesta ja verkon tarjoajien saatavuudesta.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Airmatic Airmatic-paketissa adaptiivinen iskunvaimennusjärjestelmä yhdistyy moderniin ilmajousitukseen. Tulos: älykäs mukavuusjousitus, joka pystyy automaattisesti sopeutumaan ajo-olosuhteisiin, nopeuteen ja kuormitukseen. Sen ansiosta ajovakautta korjataan ja mukavuus on huippuluokkaa sekä hyvä- että huonokuntoisilla teillä.

      Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select Dynamic Select: vain napin painallus, ja auton luonne muuttuu. Valitusta ajo-ohjelmasta riippuen moottori, vaihteisto, alusta ja ohjaus sopeuttavat automaattisesti toimintaansa. Sport-tilan dynaamiset ajo-ominaisuudet, Comfort-ohjelman suoma täydellisen rentoutunut olotila tai äärimmäisen taloudellinen ECO-tila – sinä päätät, mikä kulloinkin on tärkeää juuri sinulle.

      Offroad-tekniikkapaketti Tämän paketin ansiosta lähdet tien päälle luottavaisin mielin – silloinkin, kun ajo-olosuhteet eivät ole ihanteelliset. Täysin säätyvä nelivetojärjestelmä työskentelee yhdessä portaattoman ilmajousituksen kanssa. Sen ansiosta sinä voit kokea täydellisen tasapainon ketterän ajettavuuden, ajovakauden ja maksimaalisen pidon välillä.[6]

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      E-Active Body Control -alusta Ylivertaista ajomukavuutta kaikissa tilanteissa: E-Active Body Control[6] yhdistää mukavuuden, tarkkuuden ja dynaamisuuden ainutlaatuisiin maasto-ajo-ominaisuuksiin. Modernin ja täysin aktiivisen alustan ansiosta nyökkäyksen ja kallistuksen hallinta sekä iskunvaimennus ovat huippuluokkaa. Kaikenlaisilla tienpinnoilla ja myös päällystetyltä tieltä poistuttaessa. Niin hyvissä kuin huonoissa ajo-olosuhteissa.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      4Matic-neliveto 4Matic-nelivedon ja erityisten offroad-ajo-ohjelmien ansiosta [6] tGLS etenee vakuuttavasti sekä kevyissä että raskaissa maasto-olosuhteissa. Lisäksi täysin muuntuva neliveto lisää pitoa ruohikolla, soralla tai kevyessä maastossa ajettaessa.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      48 voltin sähköjärjestelmä Enemmän suorituskykyä, enemmän joustavuutta, enemmän taloudellisuutta. 48 voltin sähköjärjestelmän myötä GLS:ssa on toinen sähköjärjestelmä. 48 voltin akku nostaa kokonaisakkukapasiteettia. Tämä tarkoittaa lisää sähköenergiaa innovatiivisille toiminnoille paikalla oltaessa.


      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ Uudessa Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ -autossa urheilullinen eleganssi yhdistyy SUV:n vaikuttavaan designiin. AMG-kirjaimet konepellissä ja AMG-mallille ominainen jäähdyttimen säleikkö viestivät konepellin alla piilevästä voimasta. Päivitetyt ajovalot ja valonauha takana ovat kannanotto urheilullisuuden puolesta. Tunnelmavalaistuksen kohokohta on animoidun AMG-logon heijastaminen. AMG-takahelma, jossa on vakiomallinen kytkettävä Performance-pakoputkisto, viimeistelevät dynaamisen ulkomuodon.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Close X
      Left Right

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-mallille ominainen keula AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, jossa on pystylamellit, on varma merkki ylivertaisesta ajodynamiikasta. AMG-mallille ominainen keula ja AMG-kirjaimet konepellissä korostavat ilmaisuvoimaista urheilullisuutta.
       23-tuumaiset taotut kevytmetallivanteet ja punaiseksi maalatut jarrusatulat Inspiroiva: 23-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, väri himalajanharmaa, korostavat yksilöllistä ulkonäköä. Huipputehonsa lisäksi vakiovarusteinen suurtehokomposiittijarrujärjestelmä on myös visuaalinen kohokohta: Punaisiksi maalatut jarrusatulat, jossa on musta AMG-teksti, täydentävät ulkonäköä vaikuttavasti.
       Animoidun AMG-logon heijastus Todellinen kohokohta: animoidun AMG-logon [3] heijastaminen valaisee sisääntuloalueen. Tämä vetoaa tunteisiin ja kiinnittää huomion jo ennen autoon astumista.

       [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena
       AMG-takahelma AMG-kaksoispakoputkien päätykappaleiden koristeosat vakiovarusteisessa AMG Performance -pakoputkistossa, jonka säädettävät pakokaasuläpät ovat mallin selkein tunnusmerkki. Niin visuaalisesti kuin akustisesti - ajotavasta riippuen. Niiden vieressä on sopivasti takahelma, jossa on erityinen diffuusorioptiikka, ja takaluukussa vielä katseenkiinnittävä mallimerkintä.

       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        Nappanahkainen-/Microcut-mikrokuituverhottu AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on AMG-ohjauspyöränäppäimet Arvokas materiaali, innovatiivinen käyttömukavuus: AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous[3], on todellinen monitoimilahjakkuus. AMG-ohjauspyöränäppäimillä voidaan valita muiden muassa suoraan vakio-AMG-ajo-ohjelmia ja hakea muita AMG-toimintoja suoraan näyttöön ohjauspyörästä käsin.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Widescreen Cockpit jossa AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut Korkealaatuisessa Widescreen Cockpitissa, jossa on AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut ja innovatiivinen heijastusnäyttö, sinulla on eri näyttötyylien lisäksi mahdollisuus valita älykkään MBUX-multimediajärjestelmän ansiosta myös sisällön sijainti ja asetukset yksilöllisten toiveittesi mukaan.
        Kuljettajan ja matkustajan monisäätöistuimet Juuri sinulle räätälöity mukavuus: kuljettajan ja matkustajan monisäätöistuimien ansiosta voit säätää istuma-asentosi optimaaliseksi eri säätövaihtoehdoin, jotka toteutetaan istuimen ilmatyynyjä täyttämällä ja tyhjentämällä. Nauti miellyttävästä, nopeasta lämmityksestä ja kahdeksasta eri hierontaohjelmasta.

        Burmester® Surround Soundsystem Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ -auto on päivitetty ja kuulet sen selvästi: Burmester® Surround-Soundsystem takaa kaiuttimillaan ainutlaatuisen premium-äänikokemuksen. Istuimien Exciter-tärinäkaiuttimien ansiosta musiikin voi kokea verrattoman äänihieronnan kautta. Näin koet musiikin koko kehollasi.

        MBUX High-End takatilan viihdepaketti Älykäs viihdemukavuus. MBUX takatilan viihdepaketti on saatavana [3] kaikkiin istuinversioihin. Se sisältää kaksi 7-tuuman kosketusnäyttöä. Toisen istuinrivin matkustajat nauttivat sen ansiosta elokuvista ja musiikista, käyttävät sisäänrakennettua internetselainta ja etsivät tai lisäävät matkatietoja.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Kolmannen istuinrivin lisävarusteena istuinlämmitys Olipa suunnitelmissasi mitä tahansa, Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ on valmiina kaikkeen: kolmannen istuinrivin ansiosta makustamaan mahtuu jopa seitsemän ihmistä, ja lisävarusteena [3] saatava säädettävä istuinlämmitys varmistaa parhaan matkustusmukavuuden.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja