Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Yönmusta
  Spektrinsininen
  Ruusukulta metalliväri (Poistuva väri)
  Vuorenharmaa metalliväri
  Iridiuminhopea metalliväri (Poistuva väri)
  Hypersininen metalliväri
  Kosmoksenmusta metalliväri
  Digitaalisen valkoinen metalliväri
  MANUFAKTUR vuorenharmaa MAGNO
  MANUFAKTUR Patagonian punainen metalliväri
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   CLA 180 Shooting Brake
   CLA 250 e Shooting Brake
   Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake
   Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

   Mercedes-AMG

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake
    Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

    Mercedes-EQ

    Close X
    Strapline Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Ulkopuoli Uuden CLA Shooting Braken ulkopuoli. Uuden Mercedes-Benz CLA Shooting Braken kohokohtia ovat uudet ulkovärit, uudet kevytmetallivannevaihtoehdot ja uuden muotoilun saaneet etuhelma ja takahelma. Eri malliversiot tekevät autosta yksilöllisen sinun toiveittesi mukaan aina laajan vakiovarustuksen omaavasta Progressive-malliversiosta[1] AMG Lineen[1].

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Ajovalojen uusi muotoilu Uuden etuhelman kanssa yhteen soveltuvat, upotetut Multibeam LED -ajovalot[1] loistavat uudella ilmeellään. Sama koskee LED High Performance -ajovaloja, jotka kuuluvat nyt vakiovarusteisiin. Kun avaat auton lukituksen, molemmat ajovaloversiot vilkauttavat sinulle valojaan.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Panoraamakattoluukku Joko auki tai kiinni: Panoraamakattoluukun[1] ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän kirkkaasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Shooting Braken design CLA Shooting Brake kiinnittää huomion korostetuilla pintojen muodoilla, pelkistelyillä linjoilla ja täydellisillä mittasuhteilla: pidennetty akseliväli ja leveä runko edustavat ylivertaista urheilullisuutta ja kehyksettömät ovet, joissa on kromiset koristelistat, korostavat puolestaan auton ajatonta tyylikkyyttä.
     Takaosan uusi muotoilu Erottuva auton muoto ja takapuskurin uusi diffuusorioptiikka antavat itsevarmalle olemukselle viimeisen silauksen. Kaksiosaiset takavalot helpottavat tavaroiden pakkaamista ja purkamista. Lisäksi täysin LED-valoin toteutettu teknologia on vakiovaruste.
     Uudet kevytmetallivanteet Valitse oma yksilöllinen ilme. AMG Linen[1] yhteydessä voit esimerkiksi valita aerodynaamisesti optimoidut 19-tuumaiset, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[1]. Tai valitse samoin aerodynaamisesti optimoidut 17-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, jotka ovat vakiovaruste.


     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Progressive Tärkeimmät varusteet:
     - Jäähdyttimen säleikkö, jossa on korkeakiiltoinen kromattu Mercedes-Benz-kuvio, yksi mattahopeanvärinen lamelli, jossa on kromikoristeet
     - Etuhelma, jossa on krominväriset koristeosat
     - Takahelma, jonka karhennettu alaosa on maalattu mustaksi, pakoputkenpäät ja koristeosa kromia
     - 18-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet, aerodynaamisesti optimoidut
     AMG Line Tärkeimmät varusteet:
     - AMG Styling -paketti sisältää AMG-etuhelman, jossa on krominen etuhelman splitteri, AMG-sivuhelmaverhoukset ja AMG-takahelma, jossa on kromatut pakoputken päätykappaleet
     - Jäähdyttimen säleikön kromattu Mercedes-Benz-tähtikuvio ja yksi lamelli, jossa on krominen koristeosa
     - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset kiiltosorvattua alumiinia
     - 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet
     Sisätila Uuden CLA Shooting Braken sisätila. Jo vakiovarusteisena uuden Mercedes-Benz CLA Shooting Braken runsas sisätila sisältää ainutlaatuisen arkkitehtuurin ansiosta paljon kohokohtia ja täysin digitaalisen Cockpitin. Vakiovarusteisen version lisäksi lisävarusteena ovat saatavana Progressive- ja AMG Line -malliversiot, joilla istuimia, istuinverhouksia ja muita ominaisuuksia voi yksilöidä vielä lisää.
     LeftRight

     Malliversiot

     Kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Monitoimiurheiluohjauspyörä Hallitse autoasi yhtä intuitiivisesti kuin älypuhelinta. Uusimman sukupolven ohjauspyörä tunnistaa kosketuksen vieläkin tarkemmin parannetulla "sorminavigoinnilla" pyyhkäisyeleillä ja painalluksilla. Uusi hands-on -tunnistus rekisteröi myös ohjauspyörän koskettamisen ja antaa hätätilanteessa varoituksen.
      Widescreen Cockpit Central media display on nyt vakiovarusteena 10,25 tuumaa. Täysin digitaalisen lisävarusteisen 10,25-tuumaisen mittaristonäytön kanssa yhtenäisen lasipinnan alle yhdistetty Cockpit luo vaikuttavan laajakuvailmeen.
      Uudelleen muotoiltu keskikonsoli Uudelleen muotoiltu keskikonsoli on entistäkin selkeämpi ja siinä on enemmän säilytystilaa. Kaikki uudesti sijoitetut käyttö- ja hallintalaitteet ovat intuitiivisesti kuljettajan ulottuvilla kaiken aikaa.
      Burmester® Surround-Soundsystem ja Dolby Atmos®-äänentoistojärjestelmä Nauti legendaarisen Burmesterin® 12 kaiuttimen, 60 wattin subwooferin ja 590 watin järjestelmätehon tarjoamasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta. Tyylikkäin kirjaimin merkityt kaiuttimet tuottavat ensiluokkaisen Surround-äänen, jonka voi vielä optimoida erityisesti etu- ja takamatkustajille. Voit myös soittaa Dolby® Atmos -laatuista musiikkia.[1]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Erittäin tilava sisätila CLA Shooting Braken sisätila on moderni, korkealaatuinen Coupén sisätila, jossa uraauurtava digitaalinen ohjausjärjestelmä on integroitu osaksi muotoilua. Samalla säädettävän säilytystilan lisäksi CLA Shooting Brake tarjoaa matkustajille lisää kyynärtilaa.
      Tavaratila ja käytännöllinen kuormaaminen Kätevää päivittäisessä käytössä: takaistuimen kääntyvien selkänojien ansiosta tavaratila kasvaa jopa 1310 litraan. Kaksiosaiset takavalot puolestaan helpottavat kookkaiden matkatavaroiden pakkaamista tavaratilaan. Tavaratilan pakkaaminen ja purkaminen on helppoa ja stressitöntä, kun käytössäsi on Hands-Free Access -toiminto.
      Uudet istuinverhoilut Sisätilassa CLA Shooting Braken moderni tyylikkyys on muotoiltu uudelleen pienimpään yksityiskohtaan saakka: uudet istuinverhoukset, kuten salvianharmaa[1] Artico-tekonahka, korostavat sekä korkealaatuista suunnittelua että mukavuutta.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Varusteet Uuden CLA Shooting Braken varusteiden kohokohdat.
      Seuraava
      Edell.
       Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmän saapumisen myötä CLA Shooting Braken sisätila on entistä digitaalisempi ja älykkäämpi. LCD-näytöt mahdollistavat auton intuitiivisen ohjauksen äänellä, kosketuksella tai eleellä, ja samalla järjestelmä oppii vähän joka kerta. Näyttöjen ulkonäkö on yksilöitävissä kolmella eri näyttötyylillä ja kolmella tilalla (Navigation, Assistance, Service).
       Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi[1] mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään langattomasti Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       MBUX Entertainment MBUX Entertainmentin asennusvalmius yhdistää autosi suoraan moniin eri suoratoistopalveluihin, kuten Amazon Music, Apple Music, Spotify tai TIDAL. TuneInillä sinulla on pääsy myös lukuisiin internetradiokanaviin ja podcasteihin. Palveluntarjoajasta riippuen saatat tarvita käyttäjätilin. Saatavuus riippuu automallista ja voi vaihtua milloin tahansa.[1][2][3]

       [1] Tämä Mercedes me connect -palvelu on saatavilla autoihin, joissa on MBUX-multimediajärjestelmä. Käyttöön tarvitaan aktiivinen Mercedes me connect -käyttäjätili. Autoon tulee myös olla liitettynä käyttäjätili, ja Online Music -palvelu on oltava aktivoituna. Lisäksi palvelun käyttöön tarvitaan vielä musiikintoistopalvelun vastaava tili. Musiikintoistopalveluoperaattorit vaihtelevat paikallisesti.

       [2] Saatavana vain tietyissä maissa. Tarkista palveluntarjoajien saatavuus maassasi. MBUX-viihdejärjestelmän asennus edellyttää toimivaa internetyhteyttä. Voit ottaa sen käyttöön aktivoimalla kolmannen osapuolen Comfort data volume -palvelun* ulkoisen mobiiliverkkopalveluntarjoajan kanssa.

       [3] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Aktiivinen jarruassistentti Avustin voi auttaa välttämään törmäyksiä ajoneuvojen kanssa, jotka ajavat oman auton edessä tai ovat paikallaan, ja vastaantulevan liikenteen kanssa kun olet itse kääntymässä, ja myös jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä voi myös tukea jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella – aina täyshätäjarrutukseen asti.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Aktiivinen etäisyysavustin Distronic[2] vähentää kuljettajan rasittumista etenkin pitkillä ajomatkoilla ja jatkuvasti pysähtelevässä liikenteessä. Järjestelmä keventää kuormitusta hidastamalla oman auton nopeutta automaattisesti suhteessa edellä ajaviin autoihin. Valittavissa on useita eri turvaetäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

       [2] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Katveavustin Katveavustin[2] tarkastelee ympäristöä puolestasi erittäin tarkasti, etenkin kun laitat vilkun päälle. Järjestelmä voi varoittaa sinua näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein sivutörmäyksen mahdollisuudesta kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin. Matkan jälkeenkin järjestelmä on edelleen valppaana ja varoittaa sinua, jos olet avaamassa oven väärällä hetkellä.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

       [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.
       Pysäköintijärjestelmät Pysäköintijärjestelmien uusin sukupolvi[2] avustaa pysäköintipaikkaan ja siitä pois ajamisessa sekä pysäköintipaikkaan peruutettaessa. Ensin saat yleiskatsauksen kaikista lähellä havaituista pysäköintipaikoista. 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön kokonaiskuvan valittavissa olevista pysäköintivaihtoehdoista. Peruutettaessa pois pysäköintipaikalta järjestelmä varoittaa myös lähestyvästä risteävästä liikenteestä.[1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

       [2] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Keyless-Go-mukavuuspaketti Lisämukavuutta jokapäiväiseen autoiluusi: Keyless-Go-mukavuuspaketin[1], avulla voit avata ja lukita autosi lukituksen sekä käynnistää moottorin vain pitämällä avainta mukana. Hands-free Access mahdollistaa takaluukun avaamisen jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla – tästä on suuri apu, kun kannat raskaita ostoksia.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Thermotronic-ilmastointiautomatiikka THERMOTRONIC[1] säätää kahden alueen lämpötilan yksilöllisesti. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat siten säätää ilmastoinnin juuri itselleen sopivaksi, toisistaan riippumatta. Valittua asetusta ei tarvitse korjailla, sillä tarkat tunnistimet havaitsevat olosuhdemuutokset, kuten auringonvalon, ja sopeuttavat ilmastoinnin toiminnan tämän mukaan.

       [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Istuinmukavuuspaketti Istuinmukavuuspaketin[1] säätömahdollisuuksilla löydät varmasti sinulle ihanteelliset säädöt. Kaikki kuljettajat voivat löytää oman henkilökohtaisen ja ergnomisen asetuksen. Erityisen miellyttävä lisäominaisuus etenkin kookkaille kuljettajille on istuinosan säädön tarjoama pidempi reisituki. Istuinosan reisitukea voidaan pidentää jopa kuusi senttimetriä.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Easy-Pack-takaluukku Todella käytännöllistä: Easy-Pack-takaluukun[1] voi avata ja sulkea sähköisesti, joten tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen on helppoa. Avautuminen ja sulkeutuminen käynnistyy kätevästi näppäimen painalluksella, ja liikkeen voi pysäyttää milloin tahansa painamalla näppäintä uudelleen.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti* Plus[1] sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi* hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus* ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu* parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Sivuturvatyynyt takana Takana sijaitsevat sivuturvatyynyt[1] suojaavat reunimmaisilla takaistuimilla istuvien matkustajien rintakehää vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä vakiovarusteisten ikkunaturvatyynyjen kanssa ne antavat optimaalisen suojan ja estävät loukkaantumiset kokonaan tai ainakin lieventävät niitä. Turvatyyny levittyy auton oven ja matkustajan väliin.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Pre-Safe®-järjestelmä Pre-Safe®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Se voi käynnistää lukuisia toimenpiteitä, jotka vähentävät törmäyksen aiheuttamaa kuormitusta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin: se estää sinua kuulemasta hetken aikaa ja suojaa näin korviasi voimakkailta törmäysääniltä.
       Alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus Innovatiivinen alusta ja sen adaptiivinen iskunvaimennus[1] antavat sinulle mahdollisuuden valita ketterän ja erittäin mukavuuspainotteisen iskunvaimennuksen välillä ajotyylisi mukaan. Voit säätää alustan kovuuden välille "Comfort" ja "Sport". Madallettu alusta ja Sport-ohjausvälitys tukevat dynaamista ajotyyliä entisestään.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select DYNAMIC SELECT Aja juuri niin kuin haluat. Dynamic Select -katkaisimella voit valita useista eri vaihtoehdoista haluamasi ajo-ohjelman ja vaikuttaa siten esimerkiksi moottorinohjauksen, vaihteiston, alustan ja ohjauksen toimintaan. Sport-tilassa auto käyttäytyy dynaamisemmin, kun taas Comfort-tilassa asetukset ovat korostetun tasapainoiset. ECO-tilassa puolestaan keskitytään tehokkuuteen eli polttoaineen ja kustannusten säästämiseen.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG CLA Shooting Brake. Mercedes-AMG CLA Shooting Brakessa vaikuttavat mittasuhteet yhdistyvät urheilulliseen autoon, jonka pidennetty kattolinja, suuri tavaratila ja muunneltava sisätila tekevät siitä erittäin toimivan. Näyttävä muotoilu yhdistettynä ketterään ajodynamiikkaan ja joustavaan tavaratilaan on nyt entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto aktiivisille individualisteille - lisäksi se toimii täydellisenä johdantona AMG Driving Performancen kiehtovaan maailmaan.
       LeftRight

       UlKopuolen Design

       Sisätilan Design

       Ulkopuolen kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        Uusi AMG-keula ja Multibeam LED -ajovalot [CLA 35 4MATIC Shooting Brake] Uusi etuosa, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö ja AMG-keula, jossa on uudet Multibeam LED -ajovalot[1], huokuu dynaamisuutta.

        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        AMG-kevytmetallivanteet ja AMG-suurtehojarrujärjestelmä [CLA 35 4MATIC Shooting Brake] 19-tuuman 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet ja AMG-suurtehojarrujärjestelmä sekä siihen lisävarusteena saatavat punaiset jarrusatulat antavat dynaamiselle olemukselle viimeisen silauksen.
        AMG-kattospoileri [CLA 35 4MATIC Shooting Brake] Vakiovarusteinen autonvärinen AMG-spoileri erottaa auton visuaalisesti ja varmistaa samalla entistä paremman pidon tienpinnasta.
        AMG-malleille tyypillinen takaosa [CLA 35 4MATIC Shooting Brake] Uudesti muotoillut takavalot, AMG-takahelma ja diffuusorioptiikka ja AMG-pakoputkisto, jossa on pyöreät pakoputkenpäiden koristeosat, korostavat urheilullista ulkonäköä.
        Uusi AMG-keula ja Multibeam LED -ajovalot [CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake] Erottuva yhdistelmä, josta ei voi erehtyä: AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö ja AMG-keula, leveät AMG-lokasuojat ja uudet Multibeam LED -ajovalot[1].

        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        AMG-kevytmetallivanteet ja AMG-suurtehojarrujärjestelmä [CLA 45 S MATIC+ Shooting Brake] Nämä 19-tuumaiset, taotut ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, AMG-suurtehojarrujärjestelmä ja punaiset jarrusatulat kiinnittävät kaikkien huomion.
        AMG-kattospoileri [CLA 45 S MATIC+ Shooting Brake] Takaluukun AMG-spoileri hivelee silmiä. Dynaamisuus on tinkimätöntä.
        AMG-malleille tyypillinen takaosa [CLA 45 S MATIC+ Shooting Brake] Uudet takavalot ja AMG-takahelma, jossa on erityinen diffuusorioptiikka ja AMG-pakoputkisto, varmistavat, että paikalta poistumisesi huomataan.
        Erikoismalli: AMG Street Style Edition Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Braken Street Style Edition -mallin ulkopuoli kiinnittää taatusti huomion: MANUFAKTUR-ulkoväri vuorenharmaa magno, kalvot värisävynä musta/antrasiitti matta sekä fluoresoivan oranssit tehosteet. Yhteensopivissa mattamustissa AMG-kevytmetallivanteissa on kiiltosorvatut vanteiden reunat ja AMG-mallien jarrusatulat.
        AMG-aerodynamiikkapaketti AMG-aerodynamiikkapaketti[1] on kehitetty tuulitunnelissa parantamaan auton käsiteltävyyttä suurissa nopeuksissa. Lisäksi paketti lisää ajamisen nautintoa. AMG-aerodynamiikkaosat pienentävät nostetta. Korkeakiiltoinen musta AMG-kattospoileri takaluukun päällä on selkeä kannanotto tinkimättömän suorituskyvyn puolesta.

        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        AMG Night-paketti AMG Night-paketti [1] tehostaa auton ilmeikkyyttä korkeakiiltoisen mustilla yksityiskohdilla. Auton ulkoväristä riippuen näin syntyy joko näyttäviä kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Molemmissa tapauksissa paketti korostaa joka tapauksessa auton yksilöllistä ja dynaamista designia.

        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        AMG Night -paketti II AMG Night -paketti II [1] on ihanteellinen valinta yksilöllisyyttä ja laadukkaita design-yksityiskohtia arvostaville. Lisäelementit, kuten jäähdyttimen säleikön lamellit tai mustakromiset tyyppikilvet tekevät Mercedes-AMG-autostasi todellisen katseenvangitsijan.


        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Punaiset jarrusatulat Punaisiksi maalatut jarrusatulat[1] with "AMG" lettering are an attractive eye-catching feature, and underscore the performance capabilities of your braking system.

        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        AMG -polttoainesäiliön korkki Näytä oma tyylisi ainutlaatuisella tavalla - myös sisällä: polttoainesäiliön hopeakrominen AMG-korkki[1] , jonka AMG -logo ja mustat muotoiluelementit osoittavat, että jokainen yksityiskohta on huomioitu. Polttoainesäiliön korkki toimitetaan korkealaatuisessa rasiassa, johon on kuvioitu AMG-vaakuna. Asennus on helppoa: voit tehdä sen itse tai ottaa yhteyden jälleenmyyjään.

        [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

        Sisätilan kohokohdat

        Close X
        Seuraava
        Edell.
         AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous Alaosasta suoristettu AMG Performance -ohjauspyörä[1] on peräisin suoraan moottoriurheilun maailmasta. Nappanahkan ja Microcut[1]-mikrokuidun yhdistelmäverhous mahdollistaa täydellisen tartuntaotteen ja ohjauskäskyjen tarkan toteuttamisen. Myös materiaalin visuaalinen ainutlaatuisuus korostuu. AMG-ohjauspyörän painikkeet varmistavat, että ajokokemus on keskittynyt ja autenttisen autourheiluhenkinen.

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimet, joissa on Artico-tekonahka / musta Microcut[1] mikrokuituverhous ja oranssit kontrastiompeleet, soveltuvat verrattomasti dynaamisille ajoliikkeille urheilullisen istuma-asennon ja täydellisen sivuttaistuen ansiosta. Ne ovat myös korostetun autourheiluhenkiset, ja samalla monet mukavuustoiminnot ja erikoisverhous mahdollistavat mieleisen yksilöinnin.

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         Päivitetty MBUX-multimediajärjestelmä ja AMG-näytöt Ihanteellinen urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin yhdistelmä tulee selkeästi esiin toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Erityiset AMG-näyttötyylit osoittavat selkeästi, että dynamiikka on keskiössä. Lisäksi voit vaihdella kolmen eri AMG-näyttötyylin välillä täysin digitaalisessa mittaristossa.
         AMG-mallien somiste-elementit AMG-somiste-elementit tumma alumiini/oranssi Street Style[1] tai musta/hopea[1] alumiini viimeistelevät ohjaamon urheilullisen premium-ilmeen. Ne antavat sisätilalle tinkimätöntä dynaamisuutta korostavan yksilöllisen ilmeen.

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         Panoraamakattoluukku Nauti avoautomaisesta tunnelmasta aivan kuin olisit cabrioletin tai roadsterin kyydissä ja anna raikkaan ilman hyväillä aistejasi ilman ikävää vetoa. Avaat vain vapaasti säädettävän panoraamakattoluukun[1] haluamaasi asentoon. Panoraamakattoluukku tuo lisää valoa ja ilmavuutta auton sisätilaan.

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG Performance Advanced -istuinpaketti AMG Performance -istuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle antavat ihanteellisen sivuttaistuen erityisen dynaamiseen ajoon. Voit asettaa sopivan sivuttaistuen määrän monisäätöistuintoiminnolla ja säätää istuma-asennon sähkötoimisesti tarkasti itsellesi sopivaksi. Istuinlämmitys tuo istuimiin hemmottelevaa lämpöä.[1]

         - AMG Performance -istuimet
         - Monisäätöistuinpaketti ilman hierontatoimintoa
         - Etuistuinlämmitys (Suomessa vakiovaruste)
         - Sähkösäätöinen kuljettajan istuin, jossa on muistitoiminto
         - Sähkösäätöinen etumatkustajan istuin, jossa on muistitoiminto
         - Istuinverhoilu Artico-tekonahka tai Artico-tekonahka / Microcut -mikrokuitu (mallista riippuen)

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG Performance High-End -istuinpaketti Täydellinen sivusuuntainen vakautus dynaamisiin ohjausliikkeisiin yhdistettynä esteettiseen vetovoimaan ja mukavuuteen. AMG Performance High-End -istuinpaketti[1] täyttää kaikki toiveet. Istuimien sivuosia voi säätää monisäätöistuimen toiminnolla. Istuimien asento säätyy sähköisesti. Nahkaistuimet ovat miellyttävät istua myös lämmitettyinä.

         - AMG Performance -istuimet
         - Monisäätöistuinpaketti ilman hierontatoimintoa
         - Etuistuinlämmitys (Suomessa vakiovaruste)
         - Sähkösäätöinen kuljettajan istuin, jossa on muistitoiminto
         - Sähkösäätöinen etumatkustajan istuin, jossa on muistitoiminto
         - Nahkaverhoilu

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         Valaistut AMG-kynnyslistat, joissa on AMG-teksti ja vaihdettavat suojukset Jopa autoon meno ja siitä poistuminen ovat erityinen kokemus. Laadukkaissa jaloteräksisissä AMG-kynnyslistoissa on valaistut AMG-tekstit. Vaihdettavien kuorien ansiosta voit vaihtaa kynnyslistat Mercedes-AMG:n tai Mercedes-Benzin muihin näyttäviin aitoihin varaosiin.
         Etuistuintuuletus Lisävarusteena saatava istuintuuletus[1] viilentää etuistuimia miellyttävällä tuuletustoiminnolla säätäen samalla niiden kosteutta. Kylmällä ilmalla istuinlämmitys lämmittää istuinosat ja selkänojat nopeasti miellyttävän lämpimiksi. Tätä miellyttävää istuintuuletusta osaat varmasti arvostaa.

         [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         Erikoismalli: AMG Street Style Edition Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake on saatavana Street Style Edition -mallina. Sisätilassa huomio kiinnittyy AMG Performance -istuimiin, joissa on oranssit koristeompeleet, AMG Performance -ohjauspyörään, erityisiin somiste-elementteihin ja valaistuihin kynnyslistoihin.

         Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
         Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
         www.veho.fi/tietosuoja