Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Polarvalkoinen
  Obsidianinmusta metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Smaragdinvihreä metalliväri
  Sodaliitin sininen metalliväri
  MANUFAKTUR hyasintinpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR alppiharmaa Solid
  MANUFAKTUR timantinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.

   Mercedes-AMG

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ bleu
    Mercedes-AMG GLE 53 e 4MATIC+
    Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+

    Mercedes-EQ

    Close X
    Strapline Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Ulkopuoli GLE:n ulkopuoli. Uudessa GLE:ssä on monia inspiroivia ulkopuolen kohokohtia: optimoitu keulan muotoilu ja uusi jäähdyttimen säleikkö korostavat dynaamista SUV-luonnetta. Lisävarusteena saatavat 22-tuumaiset kevytmetallivanteet ja panoraamakattoluukku ilmentävät korkeatasoista ajomukavuutta jo ensi silmäyksellä. Vakuutu sen hienoista yksityiskohdista kuten tunnelmavalaistuksesta ja Mercedes-Benz-kuvion animoidusta heijastuksesta maahan ovien avauksen yhteydessä.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Uusi keulan design Näyttävä sisääntulo: GLE:n keula esittelee ylpeänä uuden ilmeensä. AMG Linen uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö, jossa on kromattu Mercedes-Benz-tähtikuvio, luonnehtii GLE:n näyttävää ja erityistä SUV-designia. Uudesti muotoillut ilmanottoaukot ovat entistä enemmän esillä.
     22-tuuman kevytmetallivanteet Vie sinut mukavasti perille: Laaja valikoima kevytmetallivanteita, joissa on uusittu design, 19-tuumaisista 22-tuumaisiin saakka täydentävät GLE:n tyylikästä designia.
     Panoraamakattoluukku Todellinen avoautomainen tunnelma: Haluttaessa portaattomasti sähkösäätöinen panoraamakattoluukku tarjoaa raitista ilmaa avattuna. Takareunan avauskorkeus voidaan säätää automaatttisesti senhetkisen ajonopeuden mukaan. Suljettunakin se luo miellyttävän valoisan tunnelman auton sisälle.
     Mercedes-Benz-kuvion heijastus maahan. Astu sisään ja ulos: uuteen GLE:hen meno ja sieltä poistuminen on aina kohokohta. Lisävarusteena saatavassa tunnelmavalaistuksessa on käytössä edistyksellinen LCD-tekniikka, joka heijastaa animoidun Mercedes-Benz-kuvion maahan ovien avauksen yhteydessä.
     Takavalot Kirkkaan inspiroiva: uudistetussa valomuotoilussa kaksi vaakasuoraa valolohkoa takana korostavat GLE:n näyttävää SUV-luonnetta.
     Multibeam LED -ajovalot GLE:n adaptiiviset Multibeam LED -ajovalot loistavat uudella ilmeellään ja varmistavat erinomaisen näkyvyyden yksilöllisesti säädettävien LED-valojen avulla. Silmille miellyttävän lämpimän valkoisen valon lisäksi järjestelmä tekee vaikutuksen lukuisilla älykkäillä valotoiminnoilla.
     Night-paketti Tärkeimmät varusteet:
     - Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on integroitu Mercedes-tähti ja yksi kiiltävänmusta lamelli, jossa on kromisomisteosa ja musta kehys
     - 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat; lisävarusteena lisää AMG-vanteita, aina 22-tuumaisiin saakka
     - AMG-etuhelma, jossa on urheilulliset ilmanottoaukot ja musta korkeakiiltoinen somistelista
     - Korkeakiiltoisen mustat ilmanottoaukkojen somisteosat etupuskurissa
     - Diffuusorioptiikkainen musta AMG-takahelma ja korkeakiiltoisen musta somistelista
     - Korkeakiiltoisen mustat ulkopeilikotelot
     - Erikoistummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin
     - Mattamustat kattokaiteet
     - Ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat mustat
     Sisätila Uuden GLE:n sisätila. Uuden GLE:n sisätila inspiroi ensiluokkaisella mukavuudellaan ja ainutlaatuisen hyvänolontunteen luovilla korkealaatuisilla materiaaleillaan. Uuden kolmipuolaisen monitoimiohjauspyörän ja tuoreimman sukupolven MBUX:n ansiosta GLE:n käyttömukavuus on erinomainen jokaisella matkalla.
     LeftRight

     Malliversiot

     Kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Uusi monitoimiohjauspyörä Uudella nahkaverhoillulla monitoimiohjauspyörällä voit käyttää auton monia toimintoja, kuten navigointia, puhelinta tai viihdejärjestelmää, suoraan irrottamatta käsiä siitä. Uusittu käyttökonsepti ja kosketusnäppäimet vakuuttavat toimivuudellaan, ja ovat myös visuaalinen kohokohta.
      Keskikonsoli Aina hallinnassa: korkea keskikonsoli ja sen kaksi tartuntakahvaa tuovat maastoajokokemukseen leikkisän elementin. Ergonomialtaan täydelliset, soljuvat nahkapinnat välittävät ylellistä vaikutelmaa. Multimediatoimintoja voidaan ohjata intuitiivisesti integroidulla Touchpad-kosketuslevyllä.
      Uudet verhoiluvärit Uuden GLE:n sisätila loistaa uusissa kaksiväriyhdistelmissä katalaaninbeige/musta ja bahianruskea/musta. Huippulaadukkaat verhoilumateriaalit varmistavat kaikkien matkustajien ylellisen mukavuuden ‒ jokaisella ajomatkalla.
      Sisätilan somisteet GLE:n sisätilassa ylellinen ilme yhdistyy edistykselliseen SUV-luonteeseen: esimerkkinä uusi lisävarusteinen somiste-elementti MANUFAKTUR, flowing lines musta pianolakka. Muita design-kohokohtia: uudet nelikulmaiset ilmasuuttimet, joiden lamellit ovat krominväriset.
      MBUX Uusimman sukupolven multimediajärjestelmä: MBUX-multimediajärjestelmässä on uusi käyttöliittymä ja se tekee GLE:n sisätilasta entistäkin digitaalisemman ja älykkään. Voit nauttia lisämukavuudesta ja järjestelmän intuitiivisista käyttömahdollisuuksista puheohjauksen, kosketuksen tai eleiden avulla.
      Varusteet GLE:n varustekohokohdat.
      Seuraava
      Edell.
       Head-Up-näyttö Parhaat lähtökohdat urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: tuulilasista tulee Head-Up-näytön myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen. Voit säätää näytön korkeutta ja kirkkauta mieltymyksesi mukaan.
       Smart Home Integration "Hey Mercedes, turn off the light at home!" Yhdistä älykotijärjestelmäsi GLE-autoosi ja ohjaa tien päällä ollessasi yhteensopivia kodin ominaisuuksia tai laitteita, kuten lämpötilaa, valaistusta, verhoja tai sähkölaitteita. MBUX Voice Assistant -puheohjausavustimen[2] ansiosta tämä käy kätevästi puheohjauksella.

       [2] MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin Mercedes me connect -palvelun toiminto "MBUX Voice Assistant". Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
       MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavimmissa liikenneolosuhteissa. Graafinen navigointi ja liikennetiedot näytetään livekuvina etukamerasta, jolloin suunnistaminen ja paikantaminen helpottuvat.
       Langaton latausjärjestelmä ja älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua. Keskikonsolin tavaralokerossa sijaitsevalla latausalustalla voit ladata kätevästi yhteensopivaa matkapuhelintasi langattomasti ajon aikana.
       USB-liitännät Pikalataa älypuhelintasi tai tablettiasi. Yhteensä viidellä USB-lisäliitännällä sinun ja matkustajien mobiililaitteet saavat virtaa matkan päällä. Lisävarusteena taakse on saatavana kaksi 100 wattin runsaan lataustehon omaavaa USB-porttia.
       Burmester® Surround-Soundsystem Kuuntelukokemuksen uusi ulottuvuus. Koe ensiluokkainen sointi Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmällä. 13 huippulaadukasta kaiutinta ja 590 watin kokonaisteho luovat vaikuttavan muhkeat äänet, se sisältää myös monikanavaista formaattia tukevan Surround-Sound-äänentoistojärjestelmän Dolby Atmos®-ominaisuus. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille ja tehdä kuuntelunautinnosta entistä intensiivisemmän.
       Liikennemerkkiavustin Pysyt joka hetki tilanteen tasalla: Kamera- ja karttatietojen älykkään linkityksen ansiosta liikennemerkkiavustin havaitsee ja näyttää nopeusrajoitukset, ohituskieltoalueet ja niiden päättymisen, kielletyn ajosuunnan merkit sekä varoittaa sinua ajamasta väärään suuntaan.[[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera Anna meidän auttaa sinua pysäköintipaikan löytämisessä. Aktiivinen pysäköintiavustin ja 360°-kamera auttavat sinua pysäköinnissä ja oikeiden ohjausliikkeiden tekemisessä. Se pystyy havaitsemaan vapaat pysäköintipaikat jo ohi ajettaessa. 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Näin varmistetaan näkyvyys joka puolelle autoa.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Ajoavustinpaketti Plus Turvallisesti matkalla autonomiseen ajamiseen: Ajoavustinpaketti Plus tukee sinua tilanteen mukaan säätämällä nopeutta, ohjaamalla tai jarruttamalla törmäysvaaran uhatessa. Paketti sisältää lukuisia avustinjärjestelmiä, kuten aktiivisen Distronic-etäisyysavustimen ja aktiivisen jononpään tunnistustoiminnon. Näin onnettomuusriski voi pienentyä ja auto voi suojata matkustajia ja muita tienkäyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti. Saavut määränpäähäsi aina turvallisesti ja miellyttävästi.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Perävaunun peruutusavustin Säästää aikaa ja hermoja manöveerauksen yhteydessä: Perävaunun peruutusavustimen avulla myös vähemmän kokeneet, harvoin perävaunua kuljettavat kuljettajat pystyvät peruuttamaan luottavaisin mielin ja rennosti, jopa hankalissa paikoissa.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Aktiivinen etäisyysavustin Distronic tuo ruuhkassa ajamiseen mukavuutta, josta et enää halua luopua. Ajonopeus säätyy automaattisesti edellä ajavan mukaan. Valittavissa on useita eri turvaetäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin. Normaaliajossa sinun ei tarvitse jatkuvasti puuttua ajoon jarruttamalla tai kiihdyttämällä edellä ajavien mukaan: auto tekee sen puolestasi. Matkanteko sujuu näin paljon rennommin.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Aktiivinen jarrutusavustin Aja ennakoivasti ja älykkäästi: Aktiivinen jarrutusavustin voi auttaa välttämään perätörmäyksiä edessä hitaammin liikkuvien tai paikallaan olevien ajoneuvojen kanssa sekä onnettomuuksia jalankulkijoiden tai pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä voi tukea jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella – aina itsenäiseen täysjarrutukseen asti.[1]

       [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       ENERGIZING Plus -paketti Rentoutunut ja virkistynyt: lisävarusteena saatava Energizing Plus -paketti vaikuttaa positiivisesti kuljettajan vireyteen ja hyvinvointiin. Tätä varten monet mukavuustoiminnot on älykkäästi verkotettu ja tallennettu eri mukavuusohjelmiin. Tällä tavoin ilmastoinnin asetukset, äänimaailma, tunnelmavalaistus, tuoksutus ja istuinmukavuus ‒ mukaan lukien hierontatoiminto, jos autossa on monisäätöistuimet ‒ yhdistetään älykkäiksi, hyvää oloa ylläpitäviksi ohjelmiksi.
       Energizing Air Control Hengitä vapautuneesti: Energizing Air Control valvoo puolestasi ilmanlaatua ilmanlaatu- ja hienopölytunnistimien avulla. Kaksivaiheinen suodatinkonsepti vähentää hienohiukkasia ja myös muita hengitettäviä epäpuhtauksia esimerkillisesti. Mittausarvoista riippuen Mercedes-auto vaihtaa automaattisesti raitisilman tulon ja sisäkierron välillä.
       Air-Balance-paketti Air-Balance-paketti on aisteille kiehtova ja hyvinvointia edistävä kokemus. Voit odottaa autosi luonteeseen täydellisesti sopivaa tuoksua, joka voi vaikuttaa positiivisesti matkustamon ilmanlaatuun. Voit ladata hansikaslokerossa sijaitsevan tuoksugeneraattorin valitsemalla mieleisesi tuoksun Mercedes-Benzin Customer Solutionsin sisätuoksuvalikoimasta. Vakiovarusteena on Mercedes-Benz SUV -tuoksu "Forest Mood".
       Lämpömukavuuspaketti Matkustamossa on miellyttävä hyvän olon ilmapiiri: Lämpömukavuuspaketti säätää sisätilan tiettyjen elementtien lämpötilan nopeasti halutulle tasolle. Miellyttävä lämpö ympäröi sinua joka puolelta. Istuimet, keskikonsolin ja etuovien kyynärnojat sekä oviverhousten keskiosat voidaan kaikki lämmittää.
       Takatilan istuinmukavuuspaketti Plus Tällä paketilla toisen istuinrivin istuimista tulee ensiluokkaisia. Takana matkustavat voivat nauttia erityisen mukavasta matkustamisesta esimerkiksi pidennetyn keskikyynärnojan ja keskikonsolin ansiosta. Käytettävissä on kätevästi lukuisia säilytyslokeroita, liitäntöjä sekä takatilan irrotettava MBUX-tabletti. Takaistuimella on ylellinen keskikyynärnoja, joka on pehmustettu erityisen pehmeäksi. Matkustajat voivat nojautua siihen matkan aikana erityisen mukavasti. Comfort-pääntukien erityisen muhkea pehmuste edistää pään, niskan ja hartioiden alueen rentoa asentoa.
       PRE-SAFE® Impulse Side PRE-SAFE® Impulse Side voi valmistella sinut ja etumatkustajasi mahdollisen sivutörmäyksen varalta antamalla istuimen välityksellä pienen sivusuuntaisen tönäisyn, vähentäen siten loukkaantumisriskiä. Tästä voi olla apua sivutörmäystilanteessa.
       Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Mercedes me -palvelun pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varkaustapauksessa palvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[3]

       [3] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
       Sivuturvatyynyt takana Takana sijaitsevat sivuturvatyynyt suojaavat reunimmaisilla takaistuimilla istuvien matkustajien rintakehää vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä vakiovarusteisten ikkunaturvatyynyjen kanssa ne antavat optimaalisen suojan ja estävät loukkaantumiset kokonaan tai ainakin lieventävät niitä. Turvatyyny levittyy auton oven ja matkustajan väliin.
       Offroad-tekniikkapaketti Offroad-tekniikkapaketilla voit säätää sekä nelivedon luonnetta että ratkaisevia alusta- ja jousitusasetuksia tarkalleen senhetkisen ajotilanteen mukaan. Tyypillisten maastoajovarusteiden, kuten muunneltavan alusta- ja jousituskorkeuden, ansiosta saat aktiivista tukea vaativissa maastoajotilanteissa. Niinpä esimerkiksi jyrkissä rinteissä sekä irtonaisilla ja liukkailla pinnoilla ajo sujuu vaivatta.
       E-Active Body Control Älykäs E-Active Body Control -alusta arvioi nopeutta, kuormitusta ja ajotilannetta, sekä säätää vaimennusta ja tasonsäätöä erikseen joka pyörän osalta. Ylivertainen ajomukavuus ja vankka ajovakaus – sekä tien päällä että maastossa, niin kuivilla, märillä kuin liukkaillakin tienpinnoilla.
       Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select Sinun autosi, sinun ajotyylisi. Dynamic Select -valintakatkaisimella voit helposti määrittää GLE:si ajokäyttäytymisen vain painikkeen painalluksella. Ajotiloilla hallitset moottorin, vaihteiston, alustan tai ohjauksen luonnetta ajotilanteen mukaan. GLE SUV -autossa valittavissa olevat ajo-ohjelmat ovat "Eco", "Comfort", "Sport", "Offroad" ja "Individual".
       4MATIC-neliveto 4MATIC-neliveto jakaa vahvan moottorin voiman sinne, missä sitä tarvitaan. Neliveto on aina aktiivinen parantaen pitoa ja käsiteltävyyttä etenkin vaikeissa ajo-olosuhteissa. Neliveto tuo todellista etua turvallisuuteen märillä tai lumen ja jään peittämillä teillä ajettaessa. Lisäksi se on luotettava perusta, jonka varassa voi joskus ajaa hiukan urheilullisemminkin.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG GLE. Uusi muotoilu uhkuu tukahduttamatonta liikkumishalua heti ensi silmäyksellä. Urheilullinen ulkonäkö ei rajoitu pelkästään keulaan, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö ja jopa 22-tuumaiset kevytmetallivanteet. Sitä korostaa myös toinen AMG-mallin ominaisuus: lisävarusteinen logon heijastus. AMG-merkki heijastetaan maahan, kun etuovet avataan. Uudet ajovalot varmistavat, että kuljettaja näkee pimeässä ja takavalot sen, että Mercedes-AMG GLE näkyy.
       LeftRight

       UlKopuolen Design

       Sisätilan Design

       Ulkopuolen kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        Uusi AMG-etuhelma (GLE 53 4MATIC+) Johdonmukainen: uusi AMG-etuhelma, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, uudella merkillä koristetut Multibeam LED -ajovalot sekä uudesti Jet-Wing-muotoillut ilmanottoaukot, joissa on Night-paketissa mustat somiste-elementit.
        AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset (GLE 53 4MATIC+) Ilmaisuvoimainen: 21-tuumaiset mattamustat AMG-kevytmetallivanteet korostavat yksilöllistä ulkonäköä.
        Konepelti, jossa on AMG-merkki (GLE 53 4MATIC+) Mercedes-AMG GLE -auton konepeltiä koristava AMG-merkki todistaa sen legendaarista alkuperää.
        AMG-mallleille tyypillinen takaosa (GLE 53 4MATIC+) Voimakas: uudet takavalot, AMG-takahelma ja vakiovarusteinen, kytkettävä AMG Performance -pakoputkisto, jossa on kaksi pyöreää pakoputkenpäiden somisteosaa, korostavat urheilullista ulkonäköä.
        AMG-etuhelma (GLE 63 S 4MATIC+) Osoittaa voimansa: AMG-etuhelma ja AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, mustat ilmanottoaukot ja uudella merkillä koristetut Multibeam LED -ajovalot antavat GLE 63 S 4MATIC+ -mallille urheilullisen ilmeen.
        AMG-kevytmetallivanteet, taotut ristipuolaiset (GLE 63 S 4MATIC+) Tyylikäs ulkonäkö: viimeistele autosi tarkkuudella työstetyillä 22-tuuman AMG-kevytmetallivanteilla värinä himalajanharmaa. Erityisten materiaaliominaisuuksien ansiosta design voidaan toteuttaa siroksi. Paino on alhainen, mutta samalla auto on myös erityisen vahva.
        Konepelti, jossa on AMG-merkki (GLE 63 S 4MATIC+) Vahva perinne: konepellin AMG-merkki osoittaa sen kuuluvan selkeästi AMG-perheeseen.
        AMG-mallleille tyypillinen takaosa (GLE 63 S 4MATIC+) Leveysvaikutelma korostuu: AMG-takahelma, jossa on diffuusori, spoileri ja AMG-kaksoispakoputken päätykappaleiden somisteosat vakiovarusteisena ja kytkettävä AMG Performance -pakoputkisto, ovat GLE 63 S 4MATIC+ -mallin selkeimmät tunnusmerkit.
        AMG Night -paketti AMG Night -paketti tehostaa auton ilmeikkyyttä korkeakiiltoisen mustilla yksityiskohdilla. Auton ulkoväristä riippuen näin syntyy joko näyttäviä kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Molemmissa tapauksissa korostetaan auton yksilöllistä ja dynaamista designia.
        22-tuumaiset ristipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet Yhdistä ylellinen design moottoriurheilun teknologiaan ja jalosta autoasi yksityiskohtia täynnä olevilla taotuilla AMG-vanteilla. Erityisten materiaaliominaisuuksien ansiosta design voidaan toteuttaa siroksi. Näin varmistetaan alhainen paino, mutta samalla myös erityinen vahvuus, joka parantaa ajodynamiikkaa edelleen.
        Tunnelmavalaistus sisältäen AMG-logon heijastustoiminnon Toiminto, joka vetoaa tunteisiisi. Tunnelmavalaistus tekee Mercedes-AMG:n sisääntuloalueesta kiehtovan katseenvangitsijan: etu-ja takaovien avautuessa maahan heijastetaan animoitu AMG-logo.

        Saatavana ainoastaan, kun kyseessä: Premium Plus -paketti.

        Sisätilan kohokohdat

        Close X
        Seuraava
        Edell.
         Uusi ohjauspyörä Kuljettajan ja auton täydellinen yhteys: ylelliset materiaalit - kuten nappanahka - ja alaosasta suoristettu ohjauspyörä, kuvaavat uutta AMG Performance -ohjauspyörää. AMG-ohjauspyöränäppäimillä voidaan valita esimerkiksi suoraan AMG-ajo-ohjelmat ja hakea muita AMG-toimintoja suoraan näyttöön ohjauspyörästä käsin.
         Widescreen Cockpit jossa AMG:lle tyypilliset näytön tyylit Intuitiivisen urheilullinen: mittariston Widescreen Cockpit näyttää AMG-malleille ominaisen sisällön, kuten vakiovarusteisen Track Pacen[1] ja AMG Start-up -valikon, sinun yksilöllisellä tyylilläsi. Voit valita useista eri näyttötyyleistä - mukaan lukien AMG-mallille ominaisen "Supersport"-tyylin.

         [1] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         Burmester® Surround-Soundsystem Nauti legendaarisen Burmesterin tarjoilemasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta. Huippulaadukkaat kaiuttimet takaavat ensiluokkaisen surround-äänen. Vakiovarusteisen Burmester® Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmän voi nyt muokata omien mieltymysten mukaan äänen personalisoinnilla, jolloin äänentoisto on entistäkin korostuneempi.
         Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.
         Ilmastoidut kuljettajan ja etumatkustajan AMG-istuimet Urheilullinen mukavuus näyttää tältä: Ilmastoidut AMG-urheiluistuimet[1] ja muistipaketti tekevät jokaisesta matkasta rentouttavan. Sen varmistavat sekä optimoitu sivuttaistuki että verhoilun ylelliset materiaalit, kuten AMG-nappanahka tai AMG Exclusive -nappanahka. Erityinen AMG-istuingrafiikka ja pääntuissa AMG-logo lisäävät tyyliä entisestään.

         [1] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ -malliin.
         Valaistut AMG-kynnyslistat Jopa autoon meno ja siitä poistuminen ovat erityinen kokemus. Laadukkaissa jaloteräksisissä AMG-kynnyslistoissa on valaistut AMG-tekstit. Vaihdettavien kuorien ansiosta voit vaihtaa kynnyslistat Mercedes-AMG:n tai Mercedes-Benzin muihin näyttäviin aitoihin varaosiin.
         AMG-hiilikuitusomiste-elementit Tämä moottoriurheilun maailmasta tuttu high-tech-materiaali korostaa autosi sisätilaa. Sen tyypillinen rakenne alleviivaa suorituskykyistä luonnetta ja teknistä standardia. Somiste-elementit antavat koko sisätilalle urheilullisen premium-tunnelman, joka on lisäksi laadukkaan näköinen ja taidokkaasti viimeistelty.
         AMG Track Pace AMG Track Pacen myötä autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti

         [1] Tämä ominaisuus on tarjolla myös on-demand-ominaisuutena, jonka voi aktivoida autoon myöhemmin. Ominaisuuden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin, Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä sekä auton yhdistämistä käyttäjätiliin, ainakin väliaikaisesti. Aktivointi edellyttää lisäksi tiedonsiirtoyhteyttä autoon ja soveltuvan varusteen asennusta autoon. Valittu ominaisuus on tämän jälkeen aktivoitu pysyvästi käyttöön kyseisessä autossa, vaikka Mercedes me connect -palvelut tämän jälkeen lopetettaisiin ja vaikka auton ja käyttäjätilin välinen yhteys poistettaisiin. Lue lisää teknisistä vaatimuksista Mercedes me -portaalista tai ota yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään.

         [2] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous Tässä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty hienoa nappanahkaa ja Microcut-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon ja tarkan hallinnan. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -kosketusnäppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.[2]

         [2] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ -malliin.
         AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitu-/Microcut-mikrokuituverhous AMG-ohjauspyörä on verhoiltu nappanahkalla ja otealueilla verhoilussa on pitoa parantava näyttävä rei'itys. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -kosketusnäppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.
         Istuinverhous AMG Style Exclusive -nappanahka Nauti ylellisen nappanahkan tuomasta upeasta tunnelmasta. AMG Exclusive -nappanahkaverhoilu on esimerkiksi kojelaudan ylemmässä osassa, keskikyynärnojiissa ja kyynärnojissa. Myös intohimo laadukkaisiin yksityiskohtiin näkyy - esimerkiksi istuinverhouksissa on AMG:lle ominainen vinoruutukuvio ja tyylikkäät rei'itykset.

         Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
         Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
         www.veho.fi/tietosuoja