Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-Benz Suomessa Veho Oy Ab

Mercedes-Benz Suomessa

Veho Oy Ab

Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Toimintaamme ohjaa asiakaskokemus, jonka haluamme olevan saumaton käyttipä asiakas mitä tahansa kanavaa asioidessaan kanssamme.

Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto, uusi tai käytetty. Yrityksille olemme kumppani, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Palvelumme tekevät auton omistamisesta vaivatonta. Liikkuvuuspalvelumme ovat käytettävissä silloin, kun auton omistaminen ei ole paras vaihtoehto. Veho on latinaa ja tarkoittaa suomeksi ”minä kuljetan”. Se on yhtä ajankohtainen kuin vuonna perustamisvuonna 1939 eikä sen merkitys ole muuttunut. Olemme määritelleet itsellemme myös suuremman tavoitteen: intohimomme liikuttaa kestävästi.

Mercedes-Benzin jälleenmyynti tapahtuu omien, pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa sijaitsevien, Veho-liikkeiden sekä muualla Suomessa toimivien itsenäisten jälleenmyyjien kautta.

> Veho

> Vehotrucks

> Twitter @VehoSuomi

> Facebook @Veho.Suomi

> LinkedIn Veho Oy Ab

Veho Henkilöautot Suomessa

Veho Henkilöautoihin kuuluu Mercedes-Benz -henkilöautoliiketoiminta. Mercedes-Benzin jälleenmyynti tapahtuu omien, pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa sijaitsevien, Veho-liikkeiden sekä muualla Suomessa toimivien itsenäisten jälleenmyyjien kautta.

Veho Hyötyajoneuvot Suomessa

Veho Hyötyajoneuvot myy ja huoltaa Mercedes-Benz –hyötyajoneuvoja. Tuotekirjo on laaja ja ulottuu kevyistä pakettiautoista raskaisiin yhdistelmärekkoihin. Niiden väliin mahtuvat linja-autot ja erikoisajoneuvot, joista esimerkkinä ambulanssit, paloautot ja eläinlääkintäautot.

Koko maan kattava Veho Hyötyajoneuvojen huoltoverkosto ja valtuutetut huoltoedustajat pitävät kuljetusten pyörät pyörimässä. CharterWay–palvelu takaa kaluston liikkuvuuden kaikissa tilanteissa, tarvittaessa voi vuokrata isommankin kuljetusajoneuvon. Veho Hyötyajoneuvot vastaa itse ajoneuvojensa myynnistä maan laajuisesti, poikkeuksena pakettiautot, joita myydään myös Veho-liikkeissä ja itsenäisissä jälleenmyyjäliikkeissä.


Lehdistö

Pekka Koski
Veho Henkilöautot
Lehdistöpäällikkö
+358 10 569 2784
pekka.koski(at)veho.fi