Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Musta
  Spektrinsininen metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Mojavenhopea metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Merensininen metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR grafiitinharmaa Magno
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   GLC 220 d 4MATIC Coupé
   GLC 450 d 4MATIC Coupé
   GLC 300 de 4MATIC Coupé
   GLC 300 e 4MATIC Coupé
   GLC 400 e 4MATIC Coupé
   Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé
   Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé

   Mercedes-AMG

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé
    Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé

    Mercedes-EQ

    Close X
    Strapline Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Ulkopuoli GLC Coupén ulkopuolen varusteet. Kattavasta vakiovarustuksesta AMG Lineen: uusi Mercedes-Benz GLC Coupé tekee vaikutuksen ominaisluonteellaan ja ilmentää ikonista Mercedes-Benz Coupé -designia urheilullisen ja ylellisen SUV:n muodossa. Monet jännittävät yksityiskohdat viestivät ilmaisuvoimaisista kohokohdista. Houkuttelevan, selkeän muotoilun ja tarkkaan suunnitellun teknisen kehityksen ansiosta uusi GLC Coupé tekee vaikutuksen kaikissa maastoissa.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Uuden keulan urheilullinen jäähdyttimen säleikkö Ajovalot korostavat kromatun jäähdyttimen säleikön leveyttä ja yhdistävät vaikuttavat SUV:n mittasuhteet coupélle ominaisiin yksityiskohtiin.
     Digital Light -ajovalot Valaistus mukautuu ajotilanteeseen, jotta sinä voit ajaa rentoutuneena ja turvallisin mielin. Digital Light -ajovalot[1] sopeuttavat jatkuvasti tien valaisun valo-olosuhteisiin, liikennetilanteeseen, ajoreittiin ja säähän. HD-järjestelmä toimii projektorin tavoin ja laskee valaistuksen tarkkaan jokaista pikseliä myöden.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Panoraamakattoluukku Valoa miellyttävästi auton sisätilaan päästävä suuri panoraamakattoluukku[1] on ensimmäistä kertaa saatavana myös GLC Coupé -autoon.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Uudelleen muotoillut astinlaudat Astinlautojen[1] muotoilu on optimoitu ja ne täydentävät uutta GLC Coupéta korostaen sen ylellistä ja urheilullista luonnetta. Uuden muotoilun ansiosta kattoboksi asettuu sopivasti paikalleen ja sen täyttäminen käy vaivattomasti.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Erityinen Mercedes-Benz Coupé -design Mercedes-Benz Coupén design on ikoninen: houkuttelevan selkeä muotoilu ilmentää modernia ylellisyyttä ja dynaamista urheilullisuutta.
     Uudet takavalot, joissa on 3-ulotteiselta vaikuttava sisäpuoli Kaksiosaisten takavalojen muotoilu on tyylikkään matala ja se korostaa auton korin leveyttä. Ne ovat saatavana myös kolmiulotteisina ja niissä on valoanimaatiotoiminto.
     Sisätila Uuden GLC Coupén sisätila. Edistyksellinen sisätila ilmentää nykyaikaista ylellisyyttä jo poikkeuksellisen korkealaatuisilla vakiovarusteillaan. Esteettisesti miellyttävä toimintojen valikoima todistaa selkeästi uuden GLC Coupén ensiluokkaisesta urheilullisuudesta. Hienointa nahkaa oleva istuinverhoilu, kosketusnäyttö ja lisävarusteinen Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä täyttävät kaikki toiveesi.
     LeftRight

     Malliversiot

     Kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Monitoimiurheiluohjauspyörä Monitoimiurheiluohjauspyörän halkaisija on vain 370 mm, jolloin siitä saa miellyttävän otteen. Kosketusnäppäimet ohjauspyörän sivuilla on järjestetty uudelleen ja ne sisältävät uuden ominaisuuden: ne toimivat kapasitiivisesti ja ne on saumattomasti pintaan integroidut. Tuntoaistipalautteet helpottavat käyttöä.
      Ainutlaatuinen Burmester® 3D Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä Nauti hienosta Burmester®-äänestä GLC Coupéssa[1]: 15 premium-kaiutinta tuottavat vaikuttavan, loisteliaan stereoäänen ja ne voidaan säätää soimaan optimaalisesti etu- ja takaistuimilla. Korkealaatuisen viimeistelyn ansiosta äänentoistojärjestelmä teknisine hienouksineen miellyttää myös silmää.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Artico-verhoilu nevanharmaa Korkealaatuiset materiaalit on valmistettu huolella ja ne luovat uuden GLC Coupén designista edistyksellisen monikerroksisuudella ja koneella tikatuilla saumauksilla. Helppohoitoinen ja kestävä Artico-tekonahkaverhoilu korostuu ylellisen urheilullisena nevanharmaana ja mustana.
      Somisteet Voit yksilöidä GLC Coupén innovatiivisella otteella runsaasti uusia sisätilan somiste-elementtejä sisältävän valikoiman ansiosta. Täysin uutta GLC Coupéssa ovat esimerkiksi vakiovarusteiset timanttikuvioiset somiste-elementit ja lisävarusteiset puiset somiste-elementit.
      Kuljettajaa kohti kallistettu kosketusnäyttö 11,9-tuuman keskusnäyttö on digitaalinen liitäntä sinun ja autosi välillä, ja voit ohjata sillä auton monia tärkeitä toimintoja. Tämä kosketusnäyttö on kallistettu hiukan kuljettajaa kohti ja sen käyttö on intuitiivista ja miellyttävää. Yksilölliset käyttäjäprofiilit voidaan tallentaa.
      Artico-mittaristo ja -verhoilu Nappanahkaoptiikkainen Artico-tekonahka korostaa sisätilojen laadukasta ilmettä ja tuntumaa. Helppohoitoiset, kestävät materiaalipinnat on viimeistelty tarkasti ja hienostuneesti koneella tikatuilla saumauksilla. Valittavana on viisi väriä.
      Varusteet Uuden GLC Coupén varusteiden kohokohdat.
      Seuraava
      Edell.
       Head-Up-näyttö Tärkeimmät tiedot kuten ajonopeus, nopeusrajoitukset, varoitusviestit ja navigointiopasteet heijastetaan kuljettajan näkökenttään Head-Up-näyttöön[1], jolloin kuljettajan ei tarvitse koskaan irrottaa katsetta tiestä. Lisävarusteisen Head-Up-näytön ergonomista asentoa voidaan säätää ja se voidaan tallentaa käyttäjäprofiiliin.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Lisätty todellisuus navigointiin MBUX-navigointijärjestelmän[1] yhteydessä on saatavana erityinen Lisätty todellisuus -varuste. Taustapeilin eteen sijoitettu kamera kuvaa auton edessä olevaa aluetta ja näyttää sen keskusnäytön livekuvana. Virtuaaliset kohteet, tiedot ja merkinnät, kuten liikennemerkit, kääntymiseen liittyvät tiedot tai talonnumerot näytetään näytössä.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       MBUX-multimediajärjestelmä ja keskusnäyttö Uusi MBUX-multimediajärjestelmä varmistaa, että ajokokemuksesi on digitaalisesti liitettynä entistäkin parempi. Kuljettajaa kohti kallistettu kosketusnäyttö mahdollistaa auton tärkeiden toimintojen intuitiivisen ja miellyttävän ohjauksen. Yksilöllisten käyttäjäprofiilien ansiosta MBUX tarjoaa sinulle suosikkiradioasemat, soittolistat ja navigointireitit saman tien
       Perävaunun peruutusavustin Perävaunun pysäköintiavustin[1] avustaa pysäköinnissä myös vaikeasti hahmotettavissa tilanteissa. MBUX-keskusnäytöllä valitset suunnan: suoraan tai esiasetetussa, vapaasti säädettävässä kulmassa. Järjestelmä ohjaa automaattisesti, kun kuljettaja ohjaa kaasu- ja jarrupoljinta.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       12,3-tuuman kuljettajan näyttö Yksilöllisesti säädettävästä kuljettajan näytöstä näet tärkeimmät ajotietosi. Se eroaa perinteisistä ohjaamoista, joissa on klassisen pyöreät mittaristot: korkearesoluutioinen erillinen LCD-näyttö näyttää ikään kuin kelluvan ympäröivän kehyksen edessä.
       Mercedes me Online Music Voit striimata musiikkia Mercedes me -tilisi kautta: aktivoi Online Music -palvelu yhdistämällä siihen käyttämäsi musiikintoistopalvelu (Apple Music, Amazon Music, Spotify tai TIDAL). MBUX-multimediajärjestelmällä voit hakea kätevästi kappaleita, albumeita, soittolistoja ja radioasemia.[1][2]

       [1] Tämä Mercedes me connect -palvelu on saatavilla autoihin, joissa on MBUX-multimediajärjestelmä. Käyttöön tarvitaan aktiivinen Mercedes me connect -käyttäjätili. Kyseinen auto on myös oltava liitettynä käyttäjätiliin ja Online Music -palvelu on oltava aktivoituna. Lisäksi palvelun käyttöön tarvitaan vielä musiikintoistopalvelun vastaava tili. Musiikintoistopalveluoperaattorit vaihtelevat paikallisesti.

       [2] Käyttöön tarvitaan aktiivinen Mercedes me connect -käyttäjätili. Kyseinen auto on myös oltava liitettynä käyttäjätiliin ja Online Music -palvelu on oltava aktivoituna. Lisäksi palvelun käyttöön tarvitaan vielä musiikintoistopalvelun vastaava tili. Ulkoiselta mobiilioperaattorilta on lisäksi hankittava erillinen mobiilidata palvelun käyttöä varten, esimerkiksi Mercedes me connect -palvelun "Internet in the Car" kautta.edes me connect "Internet in the Car" service.
       Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin [1] i tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[2]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Katveavustin Avustin huolehtii sinusta tarkasti. Järjestelmä voi varoittaa sinua kuuluvasti ja näkyvästi sivutörmäyksistä kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin, etenkin kun laitat vilkun päälle. Matkan jälkeenkin järjestelmä on edelleen valppaana ja varoittaa sinua, jos olet avaamassa oven väärällä hetkellä. Tämä on tärkeä suojausominaisuus, etenkin pyöräilijöille.[1][2]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera Ylellistä pysäköintiä niin, että näet vaivatta auton koko ympäristön: aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka ja 360°-kamera, havaitsee vapaana olevat pysäköintipaikat, kun lähestyt niitä. Kuittaa pysäköintipaikkaehdotus, minkä jälkeen voit pysäköidä auton vaivatta dynaamisen visualisoinnin ja akustisen palautteen avulla – tai voit antaa avustimen pysäköidä auton puolestasi.[1][2]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera Tämä paketti tarjoaa monipuolista tukea pysäköintiin: aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka, havaitsee vapaana olevat pysäköintipaikat niiden ohi ajaessasi. Heti kun hyväksyt jonkin ehdotetun pysäköintipaikan, peruutuskamera, ultraäänitunnistimet ja käytännölliset visualisoinnit auttavat sinua pysäköimään auton vaivatta – tai voit antaa avustimen auttaa pysäköinnissä. [2]

       [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Ajoavustinpaketti Plus Rennosti, turvallisesti ja hyvässä suojassa matkalla: tämän paketin ansiosta voit nauttia monista ajoa tukevista ja stressiä lievittävistä eduista osittain autonomisesti ajettaessa. Lisäksi PRE-SAFE® Impulse Side auttaa lieventämään onnettomuuden seurauksia, jos törmäys uhkaa sivulta.[1][2]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Läpinäkyvä konepelti ja 360°-kamera Offroad-tilassa 360° -kamera näyttää virtuaalisen näkymän auton keulan alta. Kuljettajaa tuetaan maasto-olosuhteissa ajettaessa ja ohjausliikkeissä. Lisäksi esteiden, kuten lian tai kivien arvioiminen helpottuu.[1]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Energizing Plus -paketti Mukavuutta kaikille aisteille: tämä ensiluokkainen paketti on yhdistelmä lukuisia premium-varusteita ja innovatiivista älykkyyttä. Mercedes-autosi kykenee virkistämään ja hemmottelemaan sinua kohdennetusti – tavoitteena vireystilan ylläpito ohjauspyörän takana ja äärimmäisen miellyttävä matkanteko. Paketti sisältää jopa seitsemän mukavuusohjelmaa, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden kuten monisäätöistuimien toimintoja.[1]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Keyless-Go Elektroninen avainjärjestelmä tunnistaa sinut avaimesta. Auto avataan lukituksesta ja lukitaan noin kahden metrin etäisyydeltä. Näin sinä hallinnoit autoon pääsyä ilman, että avainta tarvitsee ottaa esiin.
       Hands-Free Access -toiminto Mukavuuspaketin Hands-Free Access -toiminnolla tavaratilan luukku avautuu ilman kosketusta heilauttamalla jalkaa tavaratilan alapuolella. Takapuskurin tunnistin havaitsee liikkeen. Matkatavaroita tai ostoksia ei tarvitse laskea maahan.
       Memory Parking Assist -pysäköintiavustin Pysäköidessäsi kotona olevaan tai muuhun tiettyyn yksityisalueella olevaan pysäköintitilaan tai sieltä poistuessasi kyseinen prosessi voidaan pyynnöstäsi tallentaa ja säilyttää. Kun se on tallennettu, GLC Coupé -autosi tekee pysäköintiliikkeet automaattisesti sinun valvoessa prosessia rentoutuneena kuljettajan paikalla.[1][2][3]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

       [3] Komponentit, joissa on merkintä [3], ovat Mercedes me -palveluita. Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
       PRE-SAFE®-järjestelmä PRE-SAFE®-järjestelmä[1] hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Useat toimenpiteet yhdessä vähentävät stressiä ja kuormitusta. Innovatiivinen PRE-SAFE® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin. Se vaimentaa sisäkorvaan kantautuvaa voimakasta törmäysääntä.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       PRE-SAFE® Impulse Side Jos uusi GLC tunnistaa uhkaavan sivutörmäyksen, PRE-SAFE® Impulse Side[1] siirtää kuljettajaa tai etumatkustajaa auton keskiosaan päin. Näin auto voi vähentää onnettomuustilanteessa kohdistuvaa voimaa.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Uusi keskiturvatyyny Uudessa GLC Coupéssa on varusteena keskiturvatyyny uusimpien eurooppalaisten luokitusvaatimusten mukaisesti. Se on integroitu kuljettajan selkänojaan ja se voi laueta kuljettajan ja etumatkustajan väliin suojaksi vakavassa sivutörmäyksessä.
       Airmatic-ilmajousitus ja nelipyöräohjaus Airmatic-ilmajousitus[1] lvarmistaa erityisen pehmeän ajettavuuden jatkuvasti säätyvän pyöräkohtaisen iskunvaimennuksen avulla. Ajomukavuus on erinomainen ja saavut määränpäähäsi rentoutuneempana. Koria voi lisäksi nostaa ilmajousituksen ansiosta tarvittaessa 15 mm korkeammalle. Korkeustaso säätyy myös automaattisesti auton erilaisten kuormien mukaan.

       [1] Saatavana lisävarusteena tekniikkapaketin yhteydessä.
       Urheilualusta ja ohjaus Uudessa GLC Coupéssa urheilualusta ja jousitus ovat vakiovaruste. Yhdistettynä aikaisempaa suoremmin toimivaan ohjaukseen auton käsittely on entistäkin spontaanimpaa ja ketterämpää. Koet tuntuvasti enemmän ajonautintoa.
       Jarrujärjestelmä, jossa on edessä normaalia kookkaammat jarrulevyt Jarrujärjestelmä, jossa on edessä normaalia kookkaammat jarrulevyt[2] on aina tehokas. Voit luottaa kaikissa ajotilanteissa vakaaseen jarrutukseen myös useiden kovien jarrutusten jälkeen.

       [2] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select Voit valita Dynamic Selectista haluamasi ajo-ohjelman yhdellä sormella. Ajo-ohjelmien Eco-, Comfort-, Sport- ja Individual lisäksi voit valita myös ajo-ohjelman Offroad. Pito, jarrujen säätö ja voimansiirron käytös sopeutetaan ajotilanteeseen.
       MERCEDES-AMG Uusi Mercedes-AMG GLC Coupé. Nyt myynnissä.
       LeftRight

       UlKopuolen Design

       Sisätilan Design

       Ulkopuolen kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG-kohtainen keula (GLC 43 4MATIC+ Coupé) Selkeän urheilullinen: AMG-vaakuna konepellissä, jäähdyttimen säleikön pystylamellit tummaksi kromatut, AMG-mallien etuhelma ja Digital Light -ajovalot.[3]

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena
        Y-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet (GLC 43 4MATIC+ Coupé) Runsaasti kontrasteja: mattamustat 21-tuumaiset Y-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet[3] ja hopeanväriset etujarrusatulat korostavat näyttävää ilmettä.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena
        AMG-kohtainen takaosa (GLC 43 4MATIC+ Coupé) Urheilullinen kannanotto: AMG-mallien takaosa ja diffuusori sekä AMG-pakoputkisto, jossa kaksi pyöreää kaksoispakoputken päätykappaletta ovat korkeakiiltoisen mustat.        AMG-mallien sivuhelmaverhoukset (GLC 43 4MATIC+ Coupé) Dynaaminen joka kulmasta: korkeakiiltoisen mustat AMG-sivuhelmaverhoukset tekevät siluetista urheilullisen.        AMG-kohtainen keula (GLC 63 S E PERFORMANCE) Täältä tulee AMG: AMG-vaakuna ja kohoumat konepellissä, merkille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö tummaksi kromatuin pystylamellein, AMG-etuhelmassa suuret ilmanottoaukot.        AMG-suurtehojarrujärjestelmä, jossa on keraamiset jarrulevyt (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) Suuri kuormituksen kesto: AMG-mallien vanteet yhdistettynä AMG-suurtehojarrujärjestelmään, jossa on keraamiset jarrulevyt[3], varmistavat parhaan suorituskyvyn ja tarkan ohjattavuuden.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena

        AMG-kohtainen takaosa (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) Selkeän dynaaminen. Ja sen huomaavat myös kaikki takanasi: Coupé-muotoilu, AMG-spoileri, AMG-takahelma diffuusorilla ja AMG-pakoputkisto, jossa puolisuunnikkaan muotoisissa pakoteputkien päätykappaleissa on kromatut somisteosat.        AMG-sivuhelmaverhoukset (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) Näytä suorituskyvyn merkityksellisyys molemmin puolin: korkeakiiltoisen mustat AMG-sivuhelmaverhoukset tekevät Mercedes-AMG GLC Coupén ulkonäöstä vieläkin dynaamisemman.        Sisätilan kohokohdat

        Close X
        Seuraava
        Edell.
         AMG Performance -ohjauspyörä AMG Performance -ohjauspyörä tarjoaa kaiken, mitä moottoriurheilulle omistautunut sydän kaipaa: hieno nappanahka yhdistettynä tukevaan Microcut-mikrokuituun varmistaa ihanteellisen pitävän otteen ja tarkan ohjauksen. Lisäksi tässä AMG-malleille ominaisessa, moottoriurheilusta tutussa alareunasta suoristetussa ohjauspyörässä on ergonomiset kosketusnäppäimet. Sinä keskityt ajamiseen, olitpa missä tahansa.[3]

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG-mallien mittaristo ja digitaalinen mittaristonäyttö Optimoitu MBUX-multimediajärjestelmä tarjoaa lukuisia AMG-kohtaisia ​​näyttöjä ja hyödyllisiä toimintoja. Koe merkkikohtaiset näytöt mittaristossa ja keskikonsolin multimedia-keskusnäytössä tai heijastusnäytössä[3]. Saat niistä aina kaikki tarvitsemasi tärkeät tiedot.

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimet[3] kuljettajalle ja etumatkustajalle ovat osa Mercedes-AMG -filosofian ydintä. Koe mustan nappanahkaverhoilun luoma erehtymätön moottoriurheiluilme, erinomaisen ohjattavuuden takaava istuinasento tai vertaansa vailla oleva sivuttaistuki, joka korostuu etenkin dynaamisissa ajoliikkeissä.

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

         AMG hiilikuitusomiste-elementit AMG hiilikuitusomiste-elementit[3] tekevät kaikista sisätiloista jotain aivan erityistä. Urheilulliset korostukset sopivat luonnollisesti tilaan luoden jännittäviä kontrasteja. Tämä antaa koko sisustukselle entistä urheilullisemman ilmeen. Samalla ne korostavat ilmiselvää palavahenkisyyttä huippuluokan suorituskykyyn.

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         Valaistut AMG-kynnyslistat, joissa on AMG-teksti Aloita jokainen matkasi tuntemalla suorituskyvyn lähes käsinkosketeltava läsnäolo: valaistuja AMG-kynnyspaneeleita täydentää ikoninen "AMG"-teksti. Vaihdettavien päällysten ansiosta voit vaihtaa kynnyslistat Mercedes-AMG:n tai Mercedes-Benzin muihin näyttäviin aitoihin osiin. Dynamiikan lisäämiseksi entisestään.

         Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
         Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
         www.veho.fi/tietosuoja