Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG GT 63 S E Performance
Ota yhteyttä
Malli AMG GT 4-ovinen Coupé
Mallit
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
Seuraava
Edell.
  Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+
  Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+
  Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE

  Mercedes-AMG

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+
   Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+
   Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli Mercedes-AMG GT 4-ovisen coupén ulkopuolen kohokohdat Mercedes-AMG GT 4-ovinen coupé edustaa AMG:n design-filosofiaa parhaimmillaan: aistillinen selkeys, huomiota herättävät mittasuhteet ja urheilullinen ulkomuoto. Ajamisen nautinto täysin uusissa ulottuvuuksissa.
   LeftRight

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    AMG-mallille ominainen keula Matalat Multibeam LED -ajovalot, konepellin kaksi näyttävää kohoumaa sekä AMG-mallin jäähdyttimen säleikkö puhuvat selvästi urheilullista kieltä.

    Takahelmassa AMG-kaksoispakoputken päätykappaleissa on S-mallidesign Soinnillinen ääni ei tule tyhjästä: ulkopuolelta uurretut AMG-kaksoispakoputket viimeistelevät takahelman täydellisesti.


    Coupé design Kehyksettömät sivuikkunat ja kalteva tuulilasi antavat lihaksikkaan coupén siluettiin keveyttä.    AMG-valoprojektori Uuden lisävarusteisen logo-projektorin myötä auto antaa mille tahansa ajopinnalle todellisen moottoriurheilun tunnelman. Sivuhelmoihin asennettu projektori heijastaa AMG-kirjaimet asfalttiin, ja matkustajat pääsevät valmiiksi oikeaan mielentilaan ennen liikkeelle lähtöä – ehdoton katseenvangitsija, etenkin pimeällä.

    AMG-aerodynamiikkapaketti AMG-aerodynamiikkapaketti on kehitetty tuulitunnelissa parantamaan auton käsiteltävyyttä suurissa nopeuksissa. Lisäksi paketti lisää ajamisen nautintoa. Lisävarusteiset osat pienentävät ilmanvastusta ja vähentävät samalla negatiivista nostetta. Kiinteä takaspoileri on selkeä kannanotto suorituskyvyn kompromissittomaan luonteeseen.

    Sisätila Mercedes-AMG GT 4-ovisen coupén sisätilan kohokohdat Mercedes-AMG GT 4-ovinen malli tarjoaa mukavasti tilaa ja käytännöllisyyttä. Täydellistä moottoriurheilun tunnelmaa sedan-auton mukavuudella höystettynä. Yksilölliset varustepaketit täydentävät sisätilan. Ohjaamo tekee vaikutuksen erittäin korkealaatuisilla materiaaleilla ja erinomaisella työnjäljellä. Auto pitää kaikki aistit hereillä, hajuaistia unohtamatta: ainutlaatuinen AMG-tuoksu hyväilee matkustajia.
    LeftRight

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on AMG-ohjauspyöränäppäimet. Vakiovarusteiset AMG-ohjauspyöränäppäimet muuttavat ohjauspyörän merkittävästi urheilullisempaan suuntaan: niillä voi hallita tiettyjä dynaamisia ajotoimintoja nopeasti ja tarkoin kohdennetusti.

     [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Keskikonsoli Ainutlaatuinen: kahdeksan näyttöpainiketta on integroitu keskikonsoliin, jonka etureunassa on lisäksi käyttökatkaisinelementti. Lisäksi vaihteistoa, alustaa ja jousitusta, ESP®:tä, pakoputkistoa, start-stop -toimintoa, äänenvoimakkuutta ja takaspoileria voidaan ohjata. Äänipainikkeilla voidaan säätää tyypillistä AMG-äänikokemusta. Keskikonsoli on sovitettu yhteen klassisen AMG-designin kanssa ja sijoitettu keskelle. Sen koko ja muoto sopivat täydellisesti henkilökohtaisten tavaroiden turvalliseen ja helppoon säilytykseen jokaisella matkalla: matkapuhelimista latauskaapeleihin.

     Panoraamakattoluukku Nauti entistä dynaamisemmasta vapaudesta: sähkökäyttöinen panoraamakattoluukku tekee sisätilan tunnelmasta valoisan ja mahdollistaa lisätuuletuksen.
     AMG-mittaristo Kaikki oleelliset tiedot ovat joka hetki näköpiirissäsi: mittaristossa, jonka ulkoasun voit lisäksi konfiguroida omien mieltymystesi mukaan, ja keskellä sijaitsevassa 12,3 tuuman medianäytössä.

     MBUX, jossa AMG-malleille ominaiset näyttötyylit Nauti digitaalisen multimediajärjestelmän kauneudesta ja älykkyydestä. Etenkin MBUX-järjestelmässä, jossa AMG-malleille ominaiset näyttötyylit. Sinä päätät, mitä tietoja sopeutuva järjestelmä näyttää. Henkilökohtaiset profiilit, ennakoivat toiminnot ja WiFi hotspot määrittävät digitaalisen verkostoitumisen käsitteen autossa täysin uudelleen.
     AMG-urheiluistuimet Turvallisuus ja mukavuus: AMG-urheiluistuimet varmistavat optimoidun sivuttaistuen kaarteissa. Sinä päätät verhoilun valinnasta, esimeriksi hienosta Exclusive-nappanahkasta. Tai valitse yhdistelmäksi kaksivärinen Exclusive-nappanahka ja urheilullinen MICROCUT-mikrokuitu värikontrastiompelein.

     AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitu-design/Microcut-mikrokuituverhous Tässä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty näyttävää hiilikuitu-designia ja Microcut-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon ja on samalla visuaalinen ja käteen hyvältä tuntuva kohokohta. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja kosketusohjauspaneeleita on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.
     Kolmen istuttava takaistuinpenkki Kolmen istuttava takaistuinpenkki tekee sisätilasta muunneltavamman ja autoon mahtuu näin mukavasti viisi ihmistä. Täysikokoinen keski-istuinpaikka voi toimia myös kyynärnojana takaistuimen reunapaikoilla istuville. Käytännöllistä: jos tarvitset lisää säilytystilaa, istuimet voi kääntää tavaratilan puolelta kätevästi eteen osina, joiden leveydet ovat 40:20:40 koko takaistuimen leveydestä. Saatavana ainoastaan Mercedes-AMG GT 63 S Premium Plus -malliin.

     Aktiivi-monisäätöistuinpaketti Täydellinen istumamukavuus myös pidemmillä matkoilla: integroidut ilmatyynyt tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia istuma-asennon optimointiin. Miellyttävä lämpö on saatavana nopeasti, sillä valittavana on kahdeksan eri hierontaohjelmaa. Urheilullisen ajotyylin omaaville dynaamiset istuimen sivuosien ilmatyynyt tarjoavat optimaalisen sivutuen.
     Suorituskyky Suorituskyky - uudella tasolla.
     Seuraava
     Edell.
      Moottorin dynaamiset AMG-kumityynyt Moottorin dynaamiset AMG-kumityynyt mukautuvat ajotilanteen mukaan ja ratkaisevat siten tavoitteiden välisen ristiriidan: kumityynyt ovat mahdollisimman pehmeät mukavuuden varmistamiseksi ja toisaalta kovat ylivertaisen ajodynamiikan saavuttamiseksi. Ajotilanteen tunnistustoiminto säätää kumityynyjen vaimennus- ja jäykkyysarvoja jatkuvasti kuhunkin ajotilanteeseen parhaiten sopiviksi. Näin ollen moottorin ja korin välisen yhteyden kovuus on kussakin ajotilanteessa optimaalinen.[d]

      [d]Vakiovaruste kaikkiin kahdeksansylinterisiin malleihin.      9-vaihteinen AMG SPEEDSHIFT MCT Sport-automaattivaihteisto Jos haluat nauttia parhaasta mahdollisestai kiihtyvyydestä, voit ottaa käyttöön RACE START -toiminnon: asetat vain toisen jalan jarrulle "Sport", "Sport+" tai "RACE"-tilassa ja painat kaasun pohjaan. Samanaikaisesti voit käyttää ohjauspyörän vaihdevipuja ohjaamaan moottorin käynnistysnopeutta 2000 - 4000 rpm, tien pinnan ja sääolosuhteiden mukaan.[d]

      [d]Vakiovaruste kaikkiin kahdeksansylinterisiin malleihin.

      AMG-nelipyöräohjaus Lisää dynaamisuutta: nopeuteen 100 km/h saakka takapyörät kääntyvät vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät, jolloin akseliväli lyhenee virtuaalisesti. Lisää turvallisuutta: nopeudesta 100 km/h alkaen takapyörät kääntyvät jälleen samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä puolestaan tukee ajoturvallisuutta.[d]

      [d]Vakiovaruste kaikkiin kahdeksansylinterisiin malleihin.
      4MATIC+ -neliveto Neliveto on täysin muuntuva, mikä varmistaa väännön jakautumisen ihanteellisesti etu- ja taka-akselin välillä aina tarpeen mukaan. Siirtyminen nelivedon ja takavedon välillä tapahtuu vähitellen, hienostuneesti. Saatavana ainoastaan Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Premium Plus -malliin.

      AMG DYNAMIC PLUS -paketti AMG Dynamic Plus -paketti varmistaa ultimaattisen ajonautinnon ja ylivertaisen ajettavuuden. Se yhdistää korkean suorituskyvyn komponentit parantaen ajodynamiikkaa entisestään. Keltaisiksi maalatut jarrusatulat ja "RACE"-ajotila, jossa on drift-toiminto, tulkitsevat urheilullisuutta aivan uudella tavalla.[d]

      [d]Vakiovaruste kaikkiin kahdeksansylinterisiin malleihin.

      Liikennemerkkiavustin Kamera- ja karttatietojen älykkään linkityksen ansiosta liikennemerkkiavustin havaitsee ja näyttää nopeusrajoitukset, ohituskieltoalueet ja niiden päättymisen, kielletyn ajosuunnan merkit sekä varoittaa sinua ajamasta väärään suuntaan.[e]

      [e]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Pre-Safe®-järjestelmä Pre-Safe®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua törmäyksen vaikutuksilta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka voi laukaista kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin. Näin se voi valmistaa sisäkorvaa voimakkaaseen törmäysääneen.
      Multibeam LED -ajovalot Moottoritiellä, maantiellä ja kaupunkiliikenteessä: älykkäiden valotoimintojen ansiosta adaptiiviset Multibeam LED -ajovalot valaisevat ajotien aina kunkin tilanteen mukaan ja varmistavat erinomaisen näkyvyyden. Näin siksi, että ajovalojen yksilöllisesti ohjatut LEDit reagoivat vallitsevaan liikennetilanteeseen.
      Ajoavustinpaketti Plus Matkalla autonomiseen ajamiseen: modernit järjestelmät tukevat sinua tilanteen mukaan säätämällä nopeutta, ohjaamalla tai jarruttamalla törmäysvaaran uhatessa. Onnettomuusriski pienenee, koska matkustajia ja muita tienkäyttäjiä suojataan tehokkaasti. Saavut määränpäähäsi aina turvallisesti ja miellyttävästi.[e]

      [e]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      360° -kamera Auto ympäristö koko ajan hallinnassa: 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Näin varmistetaan näkyvyys joka puolelle autoa. Neljän kameran älykkään verkotuksen ansiosta näet medianäytössä myös sellaiset esteet, jotka muutoin olisivat näkymättömissä. Tämä helpottaa pysäköintiä.

      Aktiivinen jarruassistentti Aktiivinen jarrutusavustin voi auttaa välttämään perätörmäyksiä paikallaan olevien ajoneuvojen tai edessä liikkuvien ajoneuvojen kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä voi myös tukea jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella – aina täysjarrutukseen asti.[e]

      [e]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE 4-ovinen coupé yhdistää näennäisesti yhteensopimattomat autoluokat ylelliseen pakettiin - ja siihen kuuluu myös muotoilu. Mercedes-AMG:n ensimmäisenä suorituskykyisenä hybridinä GT 63 SE PERFORMANCE keskittyy tyylikkäisiin korostuksiin, joista sen tunnistaa selvästi E PERFORMANCE -autoksi. Tähän on lisätty muodoltaan terävä keula, joka lisää näkyvästi auton säteilyvoimaa.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Close X
      Left Right

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       Hybridimallien oma takahelma Kestävän kehityksen mukainen yllätys: ainoa erottava piirre auton takana on hybridimallien oma takahelma, johon on integroitu latausluukku.
       E PERFORMANCE -merkki E PERFORMANCE -merkit lokasuojissa kertovat tehokkaasta ja eteenpäin suuntautuneesta hybridikäyttökonseptista.       AMG-vanteet Lisävarusteiset 21-tuumaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet, joissa on 5-kaksoispuolaiset tai ristipuolaiset kevytmetallivanteet eri väreissä.[2]

       [2]Autossa voi olla lisävaruste, joka ei ehkä (vielä) ole saatavana markkinoillasi.
       AMG-kaksoispakoputken päätykappaleiden koristeosissa on ainutlaatuinen S-mallidesign Tehokkaat äänet uudenlaisen designin sisällä: Vakiovarusteiset AMG-mallien kaksoispakoputken ulkopinnan koristeosat on uurretut.


       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG-ohjauspyörän näppäimet AMG-ohjauspyörän painikkeet antavat ohjauspyörälle entistäkin urheilullisemman ilmeen: ne mahdollistavat tiettyjen dynaamisten toimintojen nopean ja tarkoituksenmukaisen käytön. Ajokokemuksesta tulee näin erittäin keskittynyt – ja ohjaamossa voi syntyä autenttinen kilpa-autoilutunnelma.
        AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimissa[4]istutaan erityisen urheilullisessa asennossa, joten perusta maksimaalisen ylivertaiseen ajokokemukseen on valettu. Voimakkaasti muotoilluissa istuimissa, joissa on integroidut pääntuet ja joita koristavat AMG-merkit, yhdistyy urheilulliseen ajoon ihanteellinen sivuttaistuki ja dynaaminen design.

        [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Multimedianäyttö, jossa erityiset hybridinäytöt Multimedianäytön laadukkaat grafiikat visualisoivat virran kulun koko voimansiirtojärjestelmässä samoin kuin sähkömoottorin nopeuden, tehon ja väännön. Korkeajänniteakun ja sähkömoottorin senhetkiset lämpötilat näkyvät myös selkeästi kussakin tilanteessa.
        Mittaristo ja hybriderikoisnäyttö Vakiovarusteinen Widescreen Cockpit sisältää MBUX-multimediajärjestelmän, johon on integroitu AMG Hybrid -mallikohtaiset näytöt ja toiminnot. Mittaristossa näkyy sähköinen toimintamatka, virrankulutus, kaikkien voimayksiköiden teho ja vääntö sekä tärkeimpien komponenttien lämpötilat suoraan näkökentässäsi, joka hetki.
        AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -kosketusnäppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.
        Keskikonsoli Keskikonsoliin on integroitu kahdeksan näyttöpainiketta ja sen etureunassa on lisäksi käyttökatkaisinelementti. Vaihteistoa, alustaa ja jousitusta, ESP®:tä, pakoputkistoa, start-stop -toimintoa, äänenvoimakkuutta ja takaspoileria voidaan myös ohjata. Äänipainikkeilla voidaan säätää tyypillistä AMG-äänikokemusta.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja