Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Spektrinsininen metalliväri
  Polarvalkoinen
  Mojavenhopea metalliväri
  Cavansite Blue (ei Suomessa)
  Obsidianinmusta metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Mercedes-AMG

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-AMG C 43 4MATIC
   Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli C-sarjan sedanin ulkopuoli. Urheilullisuuden ilmentymä. Uusi C-sarja on edistyksellinen ja ylellinen.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    AMG Line AMG Line -mallin ilmaisuvoimainen ulkomuoto antaa C-sarjalle urheilullisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Voimakas design on jo sinällään selkeä kannanotto urheilullisuuden puolesta. Teknisiin ominaisuuksiin kuuluu mm. dynaaminen urheilualusta ja urheilullinen Direct Steer -ohjausvälitys.
    Keula, jossa on timanttikuvioisen jäähdyttimen säleikön tähti-design AMG Line -sarjassa merkin tunnusomaista luonnetta kuvastaa vakiovarusteinen tähtikuvioitu huomionkiinnittävä kromattu jäähdyttimen säleikkö.
    Auton näyttävä takaosa, jossa on kaksiosaiset takavalot C-sarjan sedanin laadukkaat kaksiosaiset LED-takavalot luovat kiehtovan, erilaisen ilmeen päiväsaikaan ja pimeään aikaan, koska niiden valovoimakkuus sopeutuu automaattisesti ympäröivän valon kirkkauteen. Valojen erityisyyttä korostaa niiden yksityiskohtaisesti suunniteltu sisäosa.
    Digital Light -ajovalot ja projektiotoiminto Digital Light -ajovalot luovat autolle loistavat valaistusolosuhteet. Tämä teräväpiirtoinen valojärjestelmä toimii projektorin tavoin ja reagoi muuttuvaan liikennetilanteeseen, tiehen ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti. Näyttävät projektiotoiminnot lisäävät valojen kiehtovuutta edelleen.
    Panoraamakattoluukku Joko auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävästä tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.
    Night-paketti Night-paketti tekee autostasi entistä vetovoimaisemman näköisen. Useat ulkopuolen elementit ovat mustat. Ne korostavat autosi urheilullisuutta ja erityistä yksilöllisyyttä.
    Sisätila C-sarjan sisätila. Käytännöllinen ja digitaalinen: C-sarjan sisätila on täynnä innovaatioita.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Keskusnäyttö Tarkkapiirtoinen keskusnäyttö kiehtoo erinomaisella kuvanlaadullaan. Näyttöä käytetään koskettamalla. Pystysuuntaisen näytön koko pintaon katettu lasikuorella ja näyttö on kallistettu hiukan kuljettajaa kohti, mikä helpottaa sen käyttöä ja lukemista. Tällainen näyttöformaatti on erityisen selkeä etenkin navigointikarttojen kannalta.
     Energizing-paketit Energizing-varustepaketit keskittyvät juuri sinun rentouttamiseen ajon aikana. Voit valita erilaisia voimauttavia tiloja kuten "Elinvoima" ja "Raitis ilma" tai jonkin kolmesta treeniohjelmasta.
     Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet Räätälöity hemmottelemaan juuri sinua: ergonomisten yksityiskohtien ansiosta löydät täydellisen istuma-asennon. ilmalla täyttyvät sivutyynyt varmistavat jämäkän sivuttaistuen. Hierontatoiminnot, joissa on kuusi erilaista ohjelmaa kuljettajalle ja neljä eri ohjelmaa etumatkustajalle, tekevät jokaisesta matkasta nautinnon.
     Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä Koe ainutlaatuinen audioelämys Burmester®-soundilla. Huippulaadukkailla kaiuttimilla saadaan aikaan vakuuttava surround sound -äänikokemus. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille.
     Tunnelmavalaistus Sisätilan valaistuskonsepti ulottuu keskikonsolista läpi koko auton. Kaikkiaan 64 värisävyä joko vaihtuvat dynaamisesti tai valaisevat uuden C-sarjan eri alueita eri värein. Ota hyvä asento ja rentoudu.
     Tekniset tiedot. C-sarjan tekniset kohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      MBUX Entertainment Kuuntele valitsemaasi musiikkia milloin vain: täysin integroitu MBUX Entertainment yhdistää autosi suoraan suoratoistopalveluihin kuten Spotify, Amazon music, TuneIn tai TIDAL. Voit vaihtaa musiikkikappaleita ja soittolistoja yhtä helposti kuin vaihdat radiokanavaa – keskusnäytön symboleilla, ohjauspyörästä tai puheohjauksella liikuttamatta kättä lainkaan.
      Vain muiden lisävarusteiden yhteydessä. Videossa esitellään MBUX Entertainment. Toiminnot ovat samat kuin monissa muissa mallisarjoissa.
      Nelipyöräohjaus: osaa ajatella ja sopeutuu Optimaalinen pito kaikenlaisilla tienpinnoilla. Uusi nelipyöräohjaus sopeutuu aktiivisesti matkantekoon. Hitaassa ajossa se parantaa auton käsiteltävyyttä. Suuremmilla nopeuksilla se puolestaan lisää ajovakautta. Uusi C-sarja on näin ollen helppo käsiteltävä hitaissa nopeuksissa ja vaivaton ajettava tien päällä.
      Ajoavustinpaketti Plus Rennosti, turvallisesti ja hyvässä suojassa matkalla: tämän paketin ansiosta voit nauttia monista ajoa tukevista ja stressiä lievittävistä eduista osittain autonomisesti ajettaessa. Lukuisat avustimet tarjoavat tukea tarvittaessa, varoittavat törmäyksen uhatessa ja puuttuvat tarvittaessa tilanteeseen. Hätätilanteessa kaksi Pre-Safe® -järjestelmää auttavat lieventämään onnettomuuden seurauksia.
      MBUX Touch Control -konsepti Hallitse C-sarjan autoasi yhtä intuitiivisesti kuin käytät tablettia. Kosketusnäytöstä saa helposti otteen ja sen käyttö on vaivatonta.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään näyttää C-sarjan autosi edessä olevan tien medianäytöllä. Näyttöön ilmestyy tietoja ja merkintöjä, jotka helpottavat matkantekoa ja tekevät ajomatkoistasi miellyttäviä. Näitä ovat vaikkapa tienviitat, talojen numerot ja kääntymisiin liittyvät tiedot.
      Head-Up-näyttö Uusi Head-Up-näyttö muuntaa tuulilasin näyttöpinnaksi. C-sarjassa se on nyt aiempaa suurempi. Se näyttää kaikki tärkeimmät tiedot kätevästi ilman, että katsetta tarvitsee nostaa pois tienpinnasta.
      MERCEDES-AMG Erehtymättömästi AMG: suorituskyky paljastuu heti ensi silmäyksellä. Tutustu Mercedes-AMG C-sarjan uusien urheilullisten mallien ylellisiin ulkopuolen kohokohtiin ja näyttäviin AMG-elementteihin. Niitä ovat esimerkiksi AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, jossa on kromiset pystylamellit, ja AMG-etuhelma, jossa on urheilullisen näyttävät ilmanottoaukot. Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, kaksoispakoputkenpäiden kaksi somisteosaa sekä kookkaat AMG-kevytmetallivanteet viimeistelevät ilmeen.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö pystylamellein (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Yksi vilkaisu riittää: AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö pystylamelliein ja AMG-etuhelman A-wing design.


       Yksi vilkaisu riittää: AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö pystylamellein ja AMG-etuhelman A-wing design (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Suunnannäyttäjä, jolla on viesti: "TURBO E PERFORMANCE" -merkki etulokasuojissa.       Ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Inspiroiva ulkonäkö: 20-tuuman ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[4], mattamustat ja kiiltosorvatut.

       [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


       Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, korkeakiiltoisen musta (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, korkeakiiltoisen musta.

       AMG-kohtainen jäähdyttimen säleikkö pystylamellein (C 43 4MATIC) Itsevarma: AMG-kohtainen jäähdyttimen säleikkö pystylamellein, AMG-etuhelma ja korkeakiiltoisen mustat lipat.       TURBO ELECTRIFIED -merkit etulokasuojissa (C 43 4MATIC) Selkeästi tunnistettava: TURBO ELECTRIFIED -merkit etulokasuojissa.       AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset (C 43 4MATIC) Itseluottamus ja tyyli: 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[4], maalattu mattamustiksi ja kiiltosorvattu.

       [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, korkeakiiltoisen musta (C 43 4MATIC) Korin leveyttä korostetaan: diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, kaksi pyöreää pakoputkenpäiden somisteosaa ja korinvärinen AMG-spoileri.       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG-mallien mittaristo Ajokokemuksen virittämiseksi tarkalleen omien mieltymysten mukaan mittariston ulkoista ilmettä voi muuttaa erilaisilla näyttötyyleillä. Mukana on AMG-malleille ominaista kuvamateriaalia ja yksilöllisesti valittavia päänäkymiä.

        AMG Performance -ohjauspyörä Pitävä ote: alaosasta suoristettu AMG Performance[4] -ohjauspyörä on peräisin suoraan moottoriurheilun maailmasta. Siinä on vakiovarusteena AMG-mallien ohjauspyöränäppäimet ja nappanahkaverhous, joka on rei'itetty otealueelta. Lisävarusteena on saatavana ohjauspyörän nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous tai hiilikuitudesign/Microcut-mikrokuituverhous[4]. Ergonomiset kosketusohjausnäppäimet avustavat kuljettajaa intuitiivisella helppokäyttöisyydellään.

        [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Keskusnäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit Tarkkapiirtoinen keskusnäyttö sähköistää tunnelman edistyksellisellä designillaan, erinomaisella kuvanlaadullaan, luettavuudellaan sekä intuitiivisella käytettävyydellään. Lisäksi keskusnäytön tyyli noudattaa AMG-mallien näyttötyyliä.

        AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimet[4] kuljettajalle ja etumatkustajalle summaavat yhteen Mercedes-AMG:n koko filosofian: ulkonäkö viestittää selkeästä yhteydestä moottoriurheiluun, istuma-asento puolestaan kertoo maksimaalisesta urheilullisuudesta ja erinomaisesta ajettavuudesta. Ihanteellisen sivuttaistuen huomaa etenkin dynaamisten ohjausliikkeiden aikana, esimerkiksi kaarteissa.[9]

        [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

        [9]Vain AMG Performance Advanced -istuinpaketin tai AMG Performance High-End -istuinpaketin yhteydessä.
        AMG Real Performance Sound Mercedes-AMG-autosi kuulostaa intohimoiselta jo tehtaalta lähtiessään. Lisävarusteena saatava AMG Real Performance Sound[4] tekee äänestä vieläkin tunnepitoisemman. Voit säätää ääniä hienovaraisen urheilullisista (Balanced) aina tunteisiin vetoaviin, moottoriurheilusta muistuttaviin ääniin (Powerful) vain napin painalluksella tai kosketusnäytöstä.

        [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Koe se tiellä. Koeaja C-sarja. Lähetä meille C-sarjan koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja