Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-Benzin
täyssähköautot.
Sähköinen ilman kompromisseja.
Mallit
LeftRight

5-oviset

Close X
Strapline Content

Sedanit

Close X
Seuraava
Edell.

  Coupét

  Close X
  Strapline Content

  Cabriolet & Roadsters

  Close X
  Strapline Content

  Farmarit

  Close X
  Strapline Content
  Miksi valita täyssähköinen auto? Kuusi syytä valita täyssähköinen auto.
   Aja ympäristöystävällisesti. Koe täyssähköauton ajonautinto ilman paikallisia hiilidioksidi- ja typenoksidipäästöjä. Ota seuraava askel kohti hiilineutraalia liikkuvuutta. Button
   Uudenlainen ajonautinto. Sähköllä ajaminen tekee ajokokemuksesta täysin uudenlaisen: dynaamisen ja lähes äänettömän. Lähes koko vääntömomentti on käytettävissä kiihdytykseen heti liikkeellelähdöstä. Button
   Monipuoliset latausmahdollisuudet. Voit ladata sähköauton helposti ja kätevästi kotona ja välttää matkan huoltoasemalle. Ja jos sinun on ladattava tien päällä, voit käyttää julkisia latauspisteitä esimerkiksi kaupungissa, kauppakeskuksissa tai huoltoasemilla. Älykäs navigointijärjestelmä suunnittelee reitin, mukaan lukien tarvittavat lataustauot. Button
   Älykäs energian talteenotto. Ajo-olosuhteisiin mukautuva älykäs energiantalteenottojärjestelmä pidentää toimintamatkaa: ECO-avustin mahdollistaa optimaalisen energian talteenoton sisällyttämällä navigointitiedot, liikennemerkkien tunnistuksen ja tunnistimien tiedot taloudellisuusstrategiaansa. Button
   Toimintamatkaa päivittäisiin ajoihin. Mercedes-Benz-täyssähkömallien toimintamatka kattaa arkiajojen ohella myös pidemmät ajomatkat. Button
   Mercedes-Benzin latausratkaisut. Mercedes me Charge -palvelu[1]tekee lataamisesta tien päällä entistä helpompaa, sillä voit ladata mukavasti yhdellä lataussopimuksella latausverkostossa, jossa on yli 600 000 latauspistettä eri puolilla Eurooppaa.

   [1] Mercedes me Charge -latauspalvelun käyttäminen edellyttää sopimusta kolmannen osapuolen toimijan kanssa. Tämä osapuoli hallinnoi maksu- ja laskutustapahtumia. Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot.
   Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button

   Täyssähköistä ajamista

   Sähköinen ilman kompromisseja. 

   Mercedes-Benzin EQE- ja EQS-malleissa on uusi modulaarinen sähköautojen perusrakenne, joka on täysin skaalautuva. Akseliväli, raideleveys ja komponentit, kuten akusto ja voimalinja, ovat mukautettavissa eri malliversioihin.

   Sähkömoottorit

   Sähkömoottori muuntaa korkeajänniteakusta tulevan sähkön mekaaniseksi energiaksi ja tuottaa vaikuttavan työntövoiman heti liikkeellelähdöstä..

   Nelivetoisissa malleissa on kaksi sähkömoottoria, yksi taka- ja toinen etuakselilla. Kulutuksen vähentämiseksi ja ajodynamiikan optimoimiseksi voimanjakoa säädellään portaattomasti etu- ja taka-akselin välillä. 

   Litiumionikorkeajänniteakusto

   Litiumionikorkeajänniteakusto on täyssähköauton keskeinen energiavarasto.

   Akustoa ladataan ulkoisesti vaihto- tai tasavirralla. Energiaa saadaan talteen myös jarrutettaessa ja moottorijarrutuksessa. Auton pohjaan sijoitettu akusto mahdollistaa matalan painopisteen optimoiden ajo-ominaisuuksia.

   Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä

   Toimintamatkaa voidaan pidentää kulutusta vähentämällä. Energiantalteenottoa (rekuperaatio) hyödynnetään jarrutuksessa ja moottorijarrutuksessa.

   Energian talteenotto tapahtuu älykkäästi optimoidun hidastusvoiman hyödyntämisen avulla. Kun vapautat voimapoljinta tai painat jarrupoljinta, sähkömoottori käynnistää alkuhidastuksen ja toimii vaihtovirtageneraattorina. Voit myös vaikuttaa talteenoton tehoon käyttämällä ohjauspyörän siivekkeitä. Näin voit saada lisää toimintamatkaa ajon aikana. Energian talteenoton D AUTO -tasolla ECO-avustin säätää talteenoton tehoa älykkäästi ajotilanteen mukaan.

   Latausjärjestelmä

   Latausjärjestelmä mahdollistaa lataamisen sekä vaihtovirta- (AC) että tasavirta- (DC) latausasemilla. Vaihtovirtaa (AC) ladataan kotilatauslaitteella tai julkisilla AC-latausasemilla. Tasavirtaa (DC) ladataan julkisilla pika- ja suurteholatausasemilla. Ne tarjoavat suuremman lataustehon.

   Koska akusto käyttää vain tasavirtaa, sähköautoissa on sisäinen laturi, joka muuntaa vaihtovirran (AC) tasavirraksi (DC) vaihtovirralla ladattaessa..


   Lataus

   Helppoa ja joustavaa latausta: kotona tai tien päällä.

   Lue lisää kattavista latausvaihtoehdoista kotona ja tien päällä. Jatkuvasti kasvavan latausinfrastruktuurin, älykkään energianhallinnan sekä etä- ja navigointipalvelujen ansiosta voit ajaa täyssähköautolla vaivattomasti pitkiäkin matkoja.

   Mercedes me Charge -palvelu[1] tekee lataamisesta tien päällä entistä helpompaa, sillä voit ladata mukavasti yhdellä lataussopimuksella latausverkostossa, jossa on yli 600 000 latauspistettä eri puolilla Eurooppaa.[2] Voit myös ladata sähköautosi Mercedes-Benz Wallboxilla tai muilla AC-vaihtovirtalatauslaitteilla jopa 22 kW:n teholla, joka mahdollistaa vaivattoman lataamisen esimerkiksi kotona.

   [1] Mercedes me Charge -latauspalvelun käyttäminen edellyttää sopimusta kolmannen osapuolen toimijan kanssa. Tämä osapuoli hallinnoi maksu- ja laskutustapahtumia. Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot.

   [2] Alkuperätodistuksilla varmistamme, että ladatessasi Mercedes me Charge -palvelulla, sähköverkkoon syötetään vastaava määrä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa vihreää energiaa.


   Auton design

   Tunnistettava muotoilu.

   Muotoilu vie sinut autoilun tulevaisuuteen. Musta keulamaski, jonka keskellä on tähti, sekä valonauhat edessä ja takana, ovat helposti tunnistettavia Mercedes-Benz täyssähköauton muotoiluelementtejä. Sisätila toivottaa sinut tervetulleeksi täysin uudella, avantgardistisella, sähköauton muotokielellä, joka huokuu edistyksellisyyttä, ylellisyyttä ja dynaamisuutta.

   • Näyttävä muotoiluelementit: musta keulmaski, jonka keskellä on tähti.

   • Ruusukullanväriset elementit sisällä vihjaavat sähköisestä voimalinjasta.

   • LED-valonauha edessä ja takana lisäävät tunnistettavuutta päivällä ja yöllä.

   • Vannevaihtoehdot on kehitetty varta vasten Mercedes-sähköautoihin.

   Mercedes-Benz-täyssähköautojen tekniset tiedot.

   Alla olevaan tiedostoon koottu täyssähköautojen tärkeimmät tekniset tiedot.

   Lataa tiedosto

   Hyödyllisiä vinkkejä – Ajaminen ja lataus

   Alla oleviin esitteisiin on koottu hyödyllisiä vinkkejä liittyen täyssähköautojen ajamiseen ja lataamiseen.

   Vinkkejä malleille EQE ja EQS

   Vinkkejä malleille EQA ja EQB