Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mobilo-liikkuvuusturva. Perille kaikissa tilanteissa.
Varmistaa matkasi jatkumisen. Mitä ikinä eteesi tuleekaan automatkalla, maksuton Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa perille pääsyn.
Mobilo palvelee 24/7. Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa matkasi jatkumisen kaikissa tilanteissa sekä Suomessa, että muualla Euroopassa. Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari – tulemme korjaamaan autosi paikan päälle tai toimitamme sen lähimpään merkkihuoltoliikkeeseen. Tai jos autostasi loppuu polttoaine tai virta, hinaamme sen lähimmälle huoltoasemalle.

Jos auto tarvitsee isompaa korjausta, tarjoamme sinulle sijaisauton tai kyydin perille taksilla, bussilla, junalla tai jopa lentokoneella. Tilanteesta riippuen voimme vaihtoehtoisesti tarjota majoituksen hotellissa korjauksen ajaksi. Kaikki nämä palvelut sijaisautosta kyyteihin ja hinauksesta hotelliöihin ovat asiakkaalle täysin ilmaisia.
Button
Apua nappia painamalla. Mobilo-liikkuvuusturva kuuluu kaikkiin Mercedes-Benz-henkilöautoihin. Se on voimassa jopa 30 vuotta ja edellyttää ainoastaan, että auto on huollettu valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa.

Vahingon sattuessa paina autosi Mercedes me -nappia tai soita numeroon 00800 1 777 7777* (varanumero +358 9 81 710 028). Saat suoran yhteyden asiakaspalveluun, joka auttaa joka päivä vuorokauden ympäri.

Painamalla Mercedes me -painiketta tai soittamalla autosi puhelinluettelon kautta, puhelun mukana välittyy automaattisesti tiedot autosi sijainnista ja muista oleellisista tiedoista, kuten valmistenumerosta, mikäli olet aktivoinut nämä palvelut.

*Puhelusta voi muodostua kustannuksia (matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu).
Button
Mobilo-liikkuvuusturva sisältää: · 24/7 apu kaikkialla Euroopassa.
· Pienet korjaukset paikan päällä.
· Hinaus lähimpään Mercedes-Benz-huoltoliikkeeseen.
· Sijaisauton korjauksen ajaksi (max. 3 arkipäivää).
· Tai kyydin tarjoaminen taksilla, bussilla, junalla tai jopa lentokoneella.
· Tai hotellimajoittuminen kaikille matkustajille (max. 3 arkipäivää).
· Auton palauttaminen kotiisi (50 km:n säteellä).
· Tai auton palauttaminen kotipaikkakuntasi Mercedes-Benz-huoltokumppanille.
· Järjestelyapua esimerkiksi oikeudellisissa kysymyksissä tai kieliongelmissa ulkomailla.
Button
Mercedes-Benz Service24h. Mercedes-Benz Service24h auttaa erilaisissa teknisissä vikatilanteissa tai onnettomuuksissa. Se palvelee numerossa 00800 1 777 7777 vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Usein ongelmatilanne voidaan ratkaista paikan päällä, mutta tarvittaessa hoidamme auton lähimpään Mercedes-Benz-huoltoon ja varmistamme asiakkaan matkan jatkumisen muilla keinoilla. Palvelu on maksuton, jos autossa on voimassa Mobilo-liikkuvuusturva. Button
All categories Choose the right accessories for your Mercedes.