Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Konseptiautot Tervetuloa tulevaisuuteen.
Our Models
LeftRight

5-oviset

Close X
Strapline Content

Sedanit

Close X
Strapline Content

SUV:t

Close X
Strapline Content

Coupét

Close X
Strapline Content

Cabriolet & Roadsters

Close X
Strapline Content

Farmarit

Close X
Strapline Content
Ylellinen muotoilu Luomme ylellisyyttä yhä uudestaan. Nyt ja tulevaisuudessa. Suunnittelufilosofiamme tavoitteena on luoda selkeitä muotoja ja aistillisia pintoja, jotka ovat osoitus huipputekniikasta ja herättävät samalla tunteita. Tällä tavoin emme vain luo "maailman halutuimpia autoja", vaan myös kehitämme suunnittelustrategista perustaa Mercedes-Benzin ja sen alamerkkien ylelliselle identiteetille ja muunnamme ne konkreettiseksi estetiikaksi. Näin luomme ajattomia ikoneja, kuten Mercedes-Benz 300SL:n, joka jo aikoinaan muokkasi perinteistä ylellisyyttä. Tuomme tämän ajatuksen nykyaikaan tuotteillamme, kuten S-sarja ja EQS.
Strapline Content Button
Strapline Content Button
Strapline Content Button
Strapline Content Button
Strapline Content Button

"Ylellisyysbrändeille design on välttämättömyys."

"Ylellisyysmerkit, kuten Mercedes-Benz, määrittelevät ylellisyyttä jatkuvasti uudelleen ainutlaatuisuutta luodakseen. Kutsumme tätä X-Factoriksi, koska se on ainoa tapa, jolla pystymme säilyttämään ainutlaatuisen aistillisen selkeyden tyylimme ja pystymme luomaan intohimoa!"

Gorden Wagener - Mercedes-Benz Groupin suunnittelujohtaja.

"Asiakkaamme toteuttavat usein kauan odotetun unelman ostaessaan Mercedes-Benzin."

Gorden Wagener - Mercedes-Benz Groupin suunnittelujohtaja.

Concept CLA 

IAA Mobility 2023 -näyttelyssä Mercedes-Benz osoitti edistyneisyyttään koko arvoketjussa esittelemällä Concept CLA -sarjan. Lähellä tuotantoa -konsepti on katsaus tulevaan autoperheeseen, joka perustuu Mercedes-Benz Modular Architecture (MMA) -arkkitehtuuriin ja sen sisäiseen MB.OS-käyttöjärjestelmään. Se on ensimmäinen alustasta asti suunniteltu mallisto, joka tuo markkinoille yrityksen Ambition 2039 -mallin. Tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius koko arvoketjussa uusien autojen osalta vuonna 2039. Concept CLA -sarja hyötyy myös yrityksen sertifikaateista "Design for Environment" ja "Design for Circularity". Ympäristösuunnittelu alkaa jo tuotekehityksen varhaisessa vaiheessa. Kaikki materiaalit ja prosessit tutkitaan kestävämpien vaihtoehtojen löytämiseksi. Kiertosuunnittelu tarkoittaa resurssien kulutuksen vähentämistä kierrätettävien materiaalikiertojen, tehokkaampien prosessien ja kierrätysmateriaalien osuuden lisäämisellä.

 

Vision One-Eleven

Tämä futuristinen auto, jonka tarkoituksena on esitellä teknologiaamme ja muotoiluamme, seuraa legendaaristen Mercedes-Benzin 1970-luvulla valmistamien kokeellisten C111-autojen jalanjälkiä. Autossa on urheilullinen, erittäin litteä profiili yhden kaaren rakenteen ansiosta, ja ensimmäistä kertaa urheiluauton sisustuksessa on loungeulkonäkö ja -tuntuma.

Tekniikan kohokohtia ovat korkean suorituskyvyn nestejäähdytteisiä lieriömäisiä kennoja, joissa on käytössä uusi kennokemia, sisältävä uusi akkukonsepti

Sen lisäksi Vision One-Elevenissa on kaksi poikkeuksellisen tehokasta ja edistynyttä aksiaalivuomoottoria YASA:lta. Tämä moottori on huomattavasti kompaktimpi ja kevyempi ja samalla tehokkaampi kuin vastaavat radiaalimoottorit.

Projekti Mondo G

Ainutlaatuinen yhteistyö muotitalon ja autonvalmistajan välillä osoittaa, että kumppanien välillä on monia yhtäläisyyksiä: G-sarja ja pilottitakit, jotka Moncler suunnitteli ensimmäistä kertaa noin 70 vuotta sitten kestäviksi ulkotakeiksi kylmässä työskenteleville työntekijöille, edustavat suojaa epäsuotuisia ulkoisia olosuhteita vastaan, pioneerihenkeä ja korkeaa laatua. Samalla Mercedes-Benziä ja Moncleria yhdistävät innovaatiot, huomionkiinnittävä muotokieli ja rohkeus tehdä yhteistyötä oman toimialansa ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Yhteistyöllä Mercedes-Benz haluaa luoda ainutlaatuisen brändikokemuksen ja luodan kontakteja taiteen, kulttuurin ja lifestyle-alan ihmisiin, jotka eivät normaalisti olisi intensiivisesti tekemisissä moottoriajoneuvojen kanssa.

Projekti MAYBACH

Ainutlaatuinen matkailuauto tien päälle ja off-road-seikkailuihin osoittaa, kuinka luonnonläheisyys ja rakkaus löytämiseen voidaan yhdistää ylellisyyteen. Suunnittelijamme tekivät täysin uraauurtavaa suunnittelutyötä ylellisyysautojen suunnittelussa ottaessaan Virgil Abloh -tiimin mukaan prosessiin. Näin tehdessään he asettivat tarkoituksella kyseenalaiseksi kaiken, mitä tähän asti oli yleisesti sovellettu Mercedes-Maybachiin. Heidän tavoitteensa: herättää keskustelua tulevaisuuden trendeistä ja muodoista.

Vision AMG

Vision AMG:n poikkeuksellisella suunnittelulla Gorden Wagener ja hänen tiiminsä näyttivät visuaalisen suunnan ja osoittivat, miten AMG haluaa siirtää suorituskyky-DNA:taan tulevaisuuteen vuodesta 2025 eteenpäin. Ainutlaatuisen auton mittasuhteet: radikaali ja voimakas. Pinnat: täyteläiset ja saumattomasti virtaavat - kuin monoliittinen veistos. Samaan aikaan Vision AMG yllättää edistyksellisillä huipputeknisillä elementeillä, kuten valaistulla, digitaalisella jäähdyttimen säleiköllä.

Vision EQXX

Aja 1 000 kilometriä yhdellä akun latauksella: VISION EQXX voittaa aiemmat tekniset esteet esimerkiksi uuden akkunsa ansiosta. Se voi varastoida lähes saman määrän energiaa kuin EQS:n akku, vaikka se on 50 prosenttia pienempi ja 30 prosenttia kevyempi. Tällä ja lukuisilla muilla innovaatioilla tutkimusprototyyppi osoittaa, kuinka sähköautojen tehokkuutta ja valikoimaa voidaan lisätä, kun kehittämiseen otetaan mukaan uusia ajattelutapoja ja tieteidenvälistä tiimityötä. Vision EQXX on tehokkain Mercedes-Benzin koskaan valmistama sähköauto.

Concept EQG

Legendaarisen maastomallisarjan täyssähköisen version jännittävä esikatselu: Concept EQG:n myötä esittelemme tuotantoa edeltävän tutkimuksen off-road-ikonimme täyssähköisestä malliversiosta. Visuaalisesti konseptiautossa yhdistyvät G-sarjan erehtymättömästi huomionkiinnittävä ilme ja valikoidut, täyssähköisille malleillemme ominaiset designelementit kontrastia luovina kohokohtina.

G:n neliveto-ominaisuudet, jotka ovat aina asettaneet korkeimman standardin, eivät ainoastaan löydä tietään sähköisen liikkuvuuden aikakauteen, vaan niitä kehitetään edelleen joillakin alueilla. Concept EQG tarjoaa siis esimakua siitä, mihin sähkökäyttöinen Mercedes-Benz G-sarja pystyy.

Projekti Geländewagen

Nelivedosta Landaulet-malliin, G-sarjalla on tähän mennessä ollut monia inkarnaatioita, mutta ei koskaan kilpa-autoa – ennen kuin nyt. Tämä auto ei koskaan unohda juuriaan, mutta tarjoaa samalla kilpa-autokokemuksen. Suunnitteluprosessi sai inspiraationsa siitä, että Wagener ja Abloh omistivat ja kokivat G-sarjan omakohtaisesti ja tunnistivat mahdollisuuden maksimoida sen Mercedes-AMG-asenteen. Yhdessä he pohtivat, miten saada ihmiset katsomaan Mercedes-Benzin malleja raikkaasta näkökulmasta, jossa ylellisyys irrotettaisiin kiillotetusta ja virheettömästä estetiikasta ja muunnettaisiin joksikin villimmäksi, luonnollisemmaksi ja rehellisemmäksi.

Lisää konseptiautoja Lisää konseptiautoja Mercedes-Benziltä.
Seuraava
Edell.
  Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
  Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet määrittelee tulevaisuuden äärimmäisen ylellisyyden sensuellilla, tunteita herättävällä muotoilullaan ja innovatiivisilla teknisillä konseptiratkaisuilla. Kaksipaikkainen on myös kunnianosoitus upealle autoteollisuuden haute couturelle, joka koostuu käsintehdyistä, eksklusiivisista avoautoista. Tyylikäs avoauto tulkitsee klassiset tunnesuunnittelun periaatteet ylevällä tavalla yhdistäen älykkään kauneuden klassisen esteettisiin mittasuhteisiin ja hillittyyn tekno-ulkonäköön - kyseessä on aistillisen selkeän suunnittelufilosofian täydellinen ilmentymä.
  Button
  Mercedes-Maybach 6 Coupé Miltoiltaan runsas (pituus/leveys(korkeus: 5700/2100/1328 millimetriä) Vision Mercedes-Maybach 6 on ensimmäinen ylellinen coupé Mercedes-Benzin visionääristen designautojen sarjassa - ja kunnianosoitus entisaikojen loistolle. Se on kuitenkin kaikkea muuta kuin retroauto. Tämän 2+2-paikkaisen erittäin pitkä konepelti, matala kattolinja ja lasitettu alue lokasuojanlinjan yläpuolella ovat onnistunut tulkinta klassisisen estetiikan periaatteista. Auton tekniikka ja sisustus esittelevät innovaatioita pitkälle tulevaisuuteen. Button
  Vision EQ Silver Arrow Näyttelyauton kori on valmistettu hiilikuidusta. Useat alubeamhopea-maalipintakerrokset näyttävät nestemäiseltä metallilta. Tämä konsepti edustaa "kuuma" ja "viileä" -suunnittelun vastakohtia. Hiilikuidusta valmistetut toiminnalliset kiinnitysosat, kuten etusplitteri, kuvaavat tämän filosofian viileää ja rationaalista puolta. Sama koskee näytöksi suunniteltua edessä olevaa verhoilua sekä jatkuvaa valonauhaa edessä. Sivuhelmoissa on myös valonauha, ja isokokoinen, upotettu EQ-teksti takapyörien edessä on merkille tyypillisesti valaistu sinisenä. Button
  Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Konseptiauto ei ainoastaan ​​ilmennä Mercedes-Maybachin muotokieltä, vaan se heijastaa myös perinteisiä brändiarvoja jatkaen samalla menestyksekästä Mercedes-Maybachin tarinaa. Konseptiauto yhdistää vaikutteita läntisestä maailmasta ja kaukoidästä saadakseen aikaan houkuttelevan kulttuurivuoropuhelun autoteollisuudessa. Esimerkiksi kiinalaisessa huonekalusuunnittelussa on käytetty "Magic Woodia", eebenpuuta. Samaa korostetaan myös SUV:n ja sedanin yhdistelmässä. Button
  VISION EQS VISION EQS -konseptiauto on visio Mercedes-Benzin tulevaisuudesta. Kaksi asiaa ovat ikuisia: liikkuvuuden ja ylellisyyden tarve. Lisäksi sisäinen epävarmuus siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

  VISION EQS on ensimmäinen merkkipaalu matkalla kohti CO₂-neutraalia tulevaisuuden liikkuvuutta. Mercedes-Benz on aina edustanut teknistä innovaatiota, vastuullisuutta ja kiehtovuutta. Ja kestävyys on toinen olennainen osa brändifilosofiaa. Konseptiauto täyttää nämä toiveet jo tänään ja antaa näkemyksen merkin tulevaisuuden suurista, sähkökäyttöisista sedaneista.
  Button