Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
Malliversiot
Ota yhteyttä
Mallit
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+

Mercedes-AMG

Close X
Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+

Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
Ulkopuoli Ulkopuoli: suorituskyky kohtaa aistillisuuden. Uuden Mercedes-AMG GT Coupén kiehtova muotoilu yhdistää selkeyden, aistillisen muotokielen ja urheiluauton mittasuhteet merkille ominaiseen suorituskyvyyn. Niin AMG – AMG:n kokonaan itse kehittämä auto osoittaa vastaansanomattomasti intohimomme erinomaiseen suorituskykyyn ja jännittävään ajodynamiikkaan jo paikalla ollessaan.
LeftRight

Malliversiot

Kohokohdat

Close X
Seuraava
Edell.
  AMG-mallille ominainen keula Keula kertoo kaiken: AMG-mallille ominainen jäähdyttimen säleikkö edustaa ainutlaatuista ja erittäin dynaamista ajokokemusta.


  Leveä kori Kertakaikkisen vaikuttava: kahdeksansylinterisen mallin esillä olevat lokasuojat ja leveämpi keula huokuvat selkeää läsnäoloa.

  AMG-kevytmetallivanteet, taotut, ristipuolaiset Edelläkävijä: 21-tuumaiset mattamustat taotut ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet korostavat dynaamista ulkonäköä.  AMG-takahelma Selkeä kannanotto asiantuntijoille: AMG-mallille ominaiset mustat kromatut takapuskurin ritilät ja puolisuunnikkaan muotoiset kaksi pakoputkenpäätä maksimoivat lumovoiman.


  Sisätila Sisätila: suorituskyky kohtaa inspiraation. Heti, kun astut Mercedes-AMG GT Coupé -autoon koet ainutlaatuisen urheiluauton ajamisesta syntyvän jännittävän tunteen. Materiaalit, värit ja muotoilu yhdistyvät puhtaan inspiroivasti tyypilliseen AMG DNA:han, joka tekee vaikutuksen urheilullisuudella ja ainutlaatuisuudella. Koet AMG Performance -ohjauspyörän digitaalisen, AMG-mallin omaa sisältöä sisältävän käyttö- ja näyttökonseptin ja AMG Performance -istuimet, joissa on hieno nappanahkaverhoilu.
  LeftRight

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   AMG Performance -ohjauspyörä Äärimmäisen vakuuttavia reaktioita varten: 3-kaksoispuolainen AMG Performance -ohjauspyörä[4], suoristettu alareuna, hiilikuituoptiikkaa ja otealueet mustaa Microcut-mikrokuitua. Kosketusohjauspaneelit vasemmalla ja oikealla, ohjauspyörän alumiiniset vaihdevivut ja AMG-ohjauspyörän näppäimet mahdollistavat täydellisen yhteyden autoon.

   [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   AMG Track Pace AMG Track Pacen myötä autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti suljetuilla kilparadoilla.

   Digitaalinen mittaristonäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit Yksilöllinen: Digitaalinen mittaristo voidaan mukauttaa erilaisilla näyttötyyleillä ja yksilöllisesti valittavilla päänäkymillä. MBUX infotainment sisältää myös AMG-mallile ominaisia ​​näyttöjä ja toimintoja, kuten ohjauspyörän painikkeiden asetukset tai ajo-ohjelmien asettamisen.
   Panoraamakatto Panoraamakatto[6] tuo sisätilaan erityisen valoisan ja miellyttävän tunnelman. Lasikattomoduuli ulottuu koko katon alueelle, jolloin syntyy vaikutelma yhtenäisestä lasipinnasta tuulilasin alareunasta aina takaikkunan alareunaan saakka. Manuaalinen rullaverho tuo suojaa voimakkaalta auringonpaisteelta.

   [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   AMG-hiilikuitusomiste-elementit Korosta kiinnostusta kilpa-ajoon: lisävarusteiset AMG-hiilikuitusomiste-elementit[6] luovat coupén sisustukseen urheilullisen ja ainutlaatuisen tunnelman, jossa on yksilöllistä vetovoimaa ja jännittäviä kontrasteja.

   [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Taitettavat takaselkänojat Urheilullinen kilparadalla, joustava jokapäiväisessä elämässä: kahdella takaistuimella Coupéssasi on käytännöllinen 2+2 istuinkokoonpano[6]. Jos tarvitset lisää säilytystilaa, vaihtoehtoisesti istuinten selkänojat voidaan kääntää kätevästi eteen tavaratilan painikkeella.

   [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Suorituskyky NIIN JÄNNITTÄVÄ. NIIN AMG.
   Seuraava
   Edell.
    4,0-litrainen V8-biturbomoottori Ainekset päivittäiseen endorfiiniannokseen heti käynnistyksestä alkaen: Mercedes-AMG:n 4,0-litraisella V8-moottorilla on räjähtävä voimantuotto, ja samalla sen tehoa voidaan säätää tarkkaan. Sylinterinkansien väliin sijoitetut Twinscroll-turboahtimet ja kolme jäähdytyspiiriä edustavat parasta mahdollista lämpötilanhallintaa.

    AMG Performance 4MATIC+ Ensiluokkainen, täysin säätyvä nelivetojärjestelmä AMG Performance 4MATIC+ tuo suorituskykyä tielle. Neliveto on täysin muuntuva, mikä varmistaa väännön ja pidon jakautumisen ihanteellisesti etu- ja taka-akselin välillä aina tarpeen mukaan.

    Etuakselin nostojärjestelmä Nostotoiminnon ansiosta voit nostaa koria edessä jopa 30 mm ja näin suojata etupuskurin lisäosia vaurioilta. Tästä voi olla apua esimerkiksi ramppien yli ajettaessa, jyrkillä sisään- ja uloskäynneillä tai pysäköitäessä.[4]

    [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    AMG Real Performance Sound Mercedes-AMG-autosi kuulostaa intohimoiselta jo tehtaalta lähtiessään. AMG Real Performance Sound -varusteen yhteydessä auton äänet saavat vieläkin tunnepitoisemman soundin, ja voit itse määrittää sen, miltä turbomoottorin äänet kuulostavat sisätilassa. Keskusnäytössä voit valita hienovaraisen urheilulliset (Balanced) tai tunteisiin vetoavat, moottoriurheilusta muistuttavat äänet (Powerful).

    AMG Speedshift MCT 9G AMG Speedshift MCT 9G -vaihteisto on ihanteellinen kumppani erityisesti dynaamiseen ajotapaan ja tekee jokaisesta matkasta moottoriurheiluelämyksen. Nopea, urheilullinen tai lähes huomaamaton vaihteenvaihto valitun ajotavan mukaan: Vaihteiston 9 vaihdetta varmistavat, että moottori toimii erityisen usein ihanteellisella kierroslukualueella.
    AMG Active Ride Control -alusta Vakaus ja herkkyys yhdessä ja samassa alustassa: AMG Active Ride Control hyödyntää modernia elektroniikkaa kompensoimaan auton rullausliikkeitä tehokkaasti. Alusta ja ohjaus pystyvät sopeutumaan automaattisesti ajo-olosuhteisiin ja tienpintaan. Sinä puolestaan hyödyt tästä kaikesta intensiivisen ja dynaamisen AMG-ajokokemuksen muodossa. Matkustajat taas nauttivat erinomaisesta ajomukavuudesta.
    Aktiivinen aerodynamiikka Aktiiviset aerodynamiikkaelementit on integroitu ulkopuolen designiin: AMG-etuhelman kaksiosaisesta Airpanelista laajenevan takalokasuojan kautta sähköisesti laajenevaan aerodynaamiseen profiiliin moottorin ja takalokasuojan alla. Toimenpiteiden tavoitteena on tasapainoisen alhaisen ilmanvastuksen ja pienentyneen voimanoton välinen suhde.

    AMG DYNAMIC PLUS -paketti AMG Dynamic Plus -paketti varmistaa ultimaattisen ajonautinnon ja ylivertaisen ajettavuuden. Siinä lukuisat high-performance-komponentit on yhdistetty houkuttelevaksi paketiksi, joka ensisijaisesti parantaa ajodynamiikkaa edelleen. Nämä kaikki tekevät ajokokemuksesta entistäkin tunteisiinvetoavamman. Elektronisesti säätyvä AMG taka-akselin tasauspyörästölukko varmistaa erinomaisen pidon lähes kaikissa ajotilanteissa.

    AMG-nelipyöräohjaus AMG-nelipyöräohjaus sujuvoittaa kaarreajoa ja lisää ajonautintoa. Ajonopeudesta riippuen voit nauttia erityisen herkästi reagoivasta ohjauksesta, aivan kuin lyhyen akselivälin autossa, tai voit ajaa mukavasti moottoriteillä ylellisen sedanin vaivattoman ylivertaisella otteella.

    Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC[6] vähentää kuljettajan rasittumista sekä liikennevirrassa että jatkuvasti pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä. Älykäs järjestelmä ohjaa etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon, sovittaa ajonopeuden reitin tapahtumiin ja hoitaa jonon tai ruuhkan seuraamisen vaativan tehtävän puolestasi.

    [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    360° -kamera Valvoo yleiskuvaa: 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kokonaiskuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä ja avustaa sinua pysäköinnissä ja ohjausliikkeissä. Neljän kameran älykkään verkotuksen ansiosta näet medianäytössä myös sellaiset esteet, jotka muutoin olisivat näkymättömissä.

    GUARD 360° Plus -varashälytinpaketti Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi* hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus* ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Ja lisäksi varastetun auton tukipalvelu* parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[7]

    [7]Komponentit, joissa on merkintä * ovat Mercedes me -palveluita. Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen vuoden sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
    PRE-SAFE® -järjestelmä Pre-Safe®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Se voi käynnistää lukuisia toimenpiteitä, jotka vähentävät törmäyksen aiheuttamaa kuormitusta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin. Se voi vaimentaa sisäkorvaan kantautuvaa voimakasta törmäysääntä.
    Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[5]

    [5]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Ajoavustinpaketti Se voi viedä sinut määränpäähäsi stressittömästi: modernien, älykkäästi verkotettujen tunnistinjärjestelmien ansiosta voit nauttia autossa monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa. Myös muut tienkäyttäjät hyötyvät. [4][5]

    [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [5]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

    Design-malliversiot Suunnittele yksilöllinen Mercedes-AMG GT Coupé. Tutustu Mercedes-AMG GT Coupén lisävarusteisiin.
    LeftRight

    UlKopuolen Design

    Close X
    Left Right

       ​

    Sisätilan Design

    Ulkopuolen kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     AMG-valoprojektori Uuden logo-projektorin myötä auto antaa mille tahansa ajopinnalle todellisen moottoriurheilun tunnelman. Sivuhelmoihin asennettu projektori heijastaa AMG-kirjaimet asfalttiin, ja matkustajat pääsevät valmiiksi oikeaan mielentilaan ennen liikkeelle lähtöä – ehdoton katseenvangitsija, etenkin pimeällä.
     AMG Night -paketti AMG Night -paketti[6], tehostaa auton ilmeikkyyttä korkeakiiltoisen mustilla yksityiskohdilla. Auton ulkoväristä riippuen näin syntyy joko näyttäviä kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Molemmilla osoitat arvostavasi yksilöllistä, dynaamista muotoilua jännittävillä korostuksilla tai itsevarmalla pidättyväisyydellä.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena..
     AMG Night -paketti II AMG Night -paketti II[6]n ihanteellinen valinta yksilöllisyyttä ja laadukkaita design-yksityiskohtia arvostaville. Mustakromiset lisäelementit, kuten mustakrominen jäähdyttimen säleikkö, tekevät Mercedes-AMG-autostasi todellisen katseenvangitsijan.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Ulkopuolen AMG-kromipaketti Ulkopuolen AMG-kromipaketti[6] tuo autoon erityisen elegantin ja hienostuneen ilmeen. Korkeakiiltoisen kromiset lisäelementit korostavat auton eleganssia sekä luovat kontrastia muuhun väritykseen tai täydentävät sitä, auton ulkoväristä riippuen.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     AMG-aerodynamiikkapaketti Ota autostasi kaikki irti: AMG-aerodynamiikkapaketin[6] avulla voit terävöittää auton ulkonäköä samalla kun nautit lisäksi vielä entisestään kehitetyistä ajo-ominaisuuksista. Kaikki paketin elementit lisäävät pitovoimaa sekä etu- että taka-akseleilla.


     Mustat jarrusatulat Mustaksi maalatut jarrusatulat[4] korostavat näyttävästi jarrujärjestelmän suorituskykyä. Niissä on korkealaatuinen ulkonäkö tekee kuittaa autoon kohdistuvat urheilulliset odotukset ensi silmäyksellä.

     [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous Tässä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty hienoa nappanahkaa ja Microcut-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon ja tarkan hallinnan. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja kosketusohjauspaneeleja on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.[4]

      [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      MANUFAKTUR-somiste-elementit mustakromiset Mustat MANUFAKTUR-somiste-elementit antavat sisätilalle yksilöllistä lumovoimaa. Ne sulautuvat harmonisesti muuhun sisätilaan ja luovat samalla dramaattisen kontrastin. Somiste-elementit ovat lisäksi kestävä todiste tämän huolellisesti työstetyn premium-auton laadusta.
      Monisäätöistuinpaketti Monisäätöistuinpaketti[4] sovittaa AMG Performance -istuimet toiveittesi mukaan säätämällä istuimen sivuosien ilmatyynyissä olevan ilman määrää. Sen ansiosta istuin on kuin sinulle varta vasten räätälöity vaate. Kun säädät selkänojan pehmusteet siten, että ne tukevat selkääsi erityisen napakasti, selkänoja antaa paremman sivuttaistuen urheilulliseen ajotyyliin.

      [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Heijastusnäyttö Parhaat lähtökohdat urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: tuulilasista tulee heijastusnäytön[4] myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen.

      [4]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem Ylellisen kotiviihdejärjestelmän äänet optimoituina autosi sisätilaan. Innovatiivinen ohjainteknologia luo kolmiulotteiset äänet kattoverhouksen kautta. VIP-asetuksilla löydät täydellisen kuuntelupaikan ikään kuin olisit omassa olohuoneessasi, ja voit valita eri äänimalleja ‒ täysin oman tyylisi ja musiikkimakusi mukaan.

      Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
      Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
      www.veho.fi/tietosuoja