Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Yönmusta
  Spektrinsininen metalliväri
  Ruusukulta metalliväri
  Vuorenharmaa metalliväri
  Iridiumhopea metalliväri
  Kosmoksenmusta metalliväri
  Digitaalisen valkoinen metalliväri
  MANUFAKTUR vuorenharmaa MAGNO
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  Malli B-sarjan Sports Tourer
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Exterior B-sarjan ulkopuoli. Uuden B-sarjan design vakuuttaa kautta linjan. Uusittu jäähdyttimen säleikkö tähtikuvioineen sekä ajovalojen uusi design varmistavat aiempaa dynaamisemman ilmeen. Kaikki ei kuitenkaan ole muuttunut: pitkä akseliväli ja lyhyet koriylitykset ovat ennallaan, samoin miellyttävä nousukorkeus autoon sekä erinomainen käytännöllisyys. Juuri nämä ominaisuudet tekevät B-sarjan autosta erityisen.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Dynaaminen keula, jossa on uusi jäähdyttimen säleikkö Urheilullisuus alkaa aivan alusta. Keulan uusi design eli aiempaa urheilullisempi etupuskuri ja uusi jäähdyttimen säleikkö lukuisine pienine Mercedes-tähtineen korostaa B-sarjan dynaamista olemusta jo ehti ensi silmäyksellä.
   Multibeam LED -ajovalot Katso maailmaa uusin silmin: uuden B-sarjan adaptiiviset Multibeam LED -ajovalot vakuuttavat aiempaakin yksityiskohtaisemmalla designillaan. Ne myös valaisevat kuljettajan näkökentän erinomaisen tehokkaasti. Myös takavalot loistavat uudella ilmeellään. Takavaloissa voi myös havaita Mercedes-Benz-tähtikuvion, kun niitä katsoo oikein läheltä.

   Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Urheilullinen diffuusori Takapuskurin musta diffuusorioptiikkainen alaosa ja krominen koristelista korostavat uuden B-sarjan auton leveyttä ja urheilullista puolta myös takaa katsottuna.
   Panoraamakattoluukku Lisää auringonpaistetta elämään: panoraamakattoluukun ansiosta nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä ja raikkaudesta kattoluukku auki ajettaessa. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.

   Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Easy-Pack-takaluukku ja Hands-Free Access Tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen sujuu nyt aiempaa helpommin ja miellyttävämmin. Voit avata ja sulkea takaluukun kätevästi vain nappia painamalla ja keskeyttää prosessin milloin tahansa painamalla samaista nappia uudelleen. Hands-Free Accessin avulla takaluukun voi avata ja sulkea heilauttamalla jalkaa puskurin alla ‒ erityisen kätevä ominaisuus, jos saavut autolle vaikkapa kädet täynnä ostoksia.

   Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Uudet kevytmetallivanteet Uuden B-sarjan urheilullisesta ilmeestä vastaavat osaltaan myös vanteet. Niillä voit lisätä autoosi ripauksen lisää dynaamista ilmettä. Kevytmetallivanteiden koot vaihtelevat 16-tuumaisista aina 19-tuumaisiin saakka.

   Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   PROGRESSIVE Kohokohdat:
   - Jäähdyttimen säleikön korkeakiiltoinen
   - Mercedes-Benz-tähtikuvio ja integroitu Mercedes-tähti
   - Etuhelma, jossa on mattaharmaa koristeosa
   - Näkyvät pakoputken päätykappaleet ja takahelma, jossa on krominen koristeosa
   - Kromatut ikkunoiden alareunalistat korkeakiiltoista alumiinia
   - 17-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet, aerodynaamisesti optimoidut, mustat ja korkeakiiltoiset
   AMG Line Kohokohdat:
   - AMG Styling sisältäen AMG-etuhelman, jossa on matta iridiumhopea etuhelman splitteri, autonväriset AMG-sivuhelmaverhoukset ja AMG-takahelma, jossa on näkyvät pakoputken päätykappaleiden koristeosat
   - Jäähdyttimen säleikön krominen Mercedes-Benz-tähtikuvio ja integroitu Mercedes-tähti
   - 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, aerodynaamisesti optimoidut, tremoliitinharmaat kiiltosorvatut
   Night Package Kohokohdat:
   - Keskellä Mercedes-tähti ja jäähdyttimen säleikön yksi lamelli korkeakiiltoisen musta, joissa on kromikoriste
   - Vakioväriset yönmustat ulkopeilikotelot; kosmoksenmustan metallivärin yhteydessä autonvärisiksi maalatut
   - Korkeakiiltoisen mustat ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset
   - Tummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin
   Interior Uuden B-sarjan sisätila. Vapaana seisovat täysin digitaaliset näytöt ja uusittu näyttödesign, laadukkaat materiaalit ja erityinen tilavuuden tuntu ‒ tässä ohjaamossa kaikki tuntuu olevan todella oikealla paikallaan. Edistyksellinen sisätila on muotoilultaan selkeä ja toiminnallisuudeltaan ylivertainen: uusitun nahkaisen monitoimiurheiluohjauspyörän toimintalogiikkaa on parannettu edelleen, mukavuusistuimissa on uusia värejä ja somiste-elementtien valikoima on laajentunut.
   * Kuvan sormenjälkitunnistin ei ole saatavilla tällä hetkellä.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Monitoimiurheiluohjauspyörä Uudessa nahkaisessa monitoimiurheiluohjauspyörässä on kaikki mitä tarvitset: uusitun käyttökonseptin ansiosta, johon sisältyvät uuteen paikkaan sijoitetut kosketusnäppäimet, voit käyttää monia navigoinnin, puhelimen ja viihdejärjestelmän toimintoja kätevästi suoraan ohjauspyörästä tarvitsematta irrottaa käsiä siitä. Ohjauspyörä osaa tunnistaa integroidun hands-on-tunnistuksen avulla, ovatko kätesi varmasti kiinni ohjauspyörässä: turvallisuus paranee edelleen.
    MBUX-multimediajärjestelmä Innovatiivisinkin MBUX-multimediajärjestelmä pystyy oppimaan vielä uutta: toisen sukupolven järjestelmä muistaa nyt suosikkiasetuksesi aiempaa paremmin. Voit nauttia lisämukavuudesta ja järjestelmän intuitiivisista käyttömahdollisuuksista puheohjauksen, kosketuksen tai eleiden avulla.

    Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Resursseja säästävät materiaalit Miellyttäviä matkustajille, hyväksi ympäristölle: takaistuimen keskimmäisen istuinpaikan verhous ja vakiovarusteisten selkänojien päälliset on valmistettu 100 %:sti kierrätetystä materiaalista kuten PET-pulloista.
    Monipuolisuus Uusi B-sarja inspiroi runsailla sisätiloillaan, jotka on pakattu kompakteihin ulkomittoihin, sekä erinomaisella monipuolisuudellaan päivittäisessä käytössä. Auton miellyttävä pakkaaminen alkaa jo matalasta tavaratilan reunasta ja laajalti avautuvasta takaluukusta. Tavaratilan tilavuus on enimmillään peräti 1540 litraa. Tilaa löytyy siis runsaasti monille perheen tavaroille ja kaikenlaisille vapaa-ajan välineille.
    Uudet istuinverhoukset ja somiste-elementit Jännittäviä yksilöintivaihtoehtoja B-sarjan sisätilaan tarjoavat lukuisat eri somiste-elementit ja istuinverhoukset. Uutta ilmettä luovat esimerkiksi tähtikuvioiset somiste-elementit ja salvianharmaa istuinverhousväri.

    Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    PROGRESSIVE Kohokohdat:
    - Mukavuusistuimet Artico-tekonahka/musta Bertrix-kangas tai Artico-tekonahka/Norwich-kristallinharmaa/musta kangas
    - Nahkaverhoiltu monitoimiurheiluohjauspyörä, jossa on Touch-Control-kosketusnäppäimet vasemmalla ja oikealla
    - Tähtikuvioiset somiste-elementit
    - Musta kankainen kattoverhous
    - Medianäyttö, 10,25 tuumaa
    - Thermatic-ilmastointiautomatiikka
    - MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on laajennetut MBUX-toiminnot
    AMG Line Kohokohdat:
    - Urheiluistuimet, joissa on korkeudeltaan säädettävät pääntuet
    - Monitoimiurheiluohjauspyörä nappanahkaa
    - Hiilikuituoptiikkaiset somiste-elementit
    - Mustissa ilmasuuttimissa mattahopeanväriset suutinrenkaat
    - AMG-lattiamatot
    - AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, mustat kuminopat
    Varusteet Uuden B-sarjan varustekohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     Head-Up-näyttö Parhaat lähtökohdat urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: tuulilasista tulee Head-Up-näytön myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Digitaaliset lisäpalvelut Digitaalisten lisäpalvelujen ja Mercedes me -sovellusten avulla saat ajamiseen vieläkin lisää mukavuutta, turvallisuutta, ajonautintoa ja digitaalista tukea, sillä niiden kautta saat Mercedes-autoosi liittyvää tärkeää tietoa ja käteviä toimintoja niin autoon kuin älypuhelimeesi.[1]

     [1] Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut on aktivoitava ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
     MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Tuulilasiin sijoitettu kamera kuvaa lisäksi auton edessä olevaa aluetta. Tämä kuva näkyy medianäytössä. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Langaton lataus ja älypuhelimen integrointi Aseta älypuhelimesi keskikonsolin tavaralokeroon. Puhelimen mallilla ja merkillä ei ole väliä, vaan kaikki yhteensopivat älypuhelimet ladataan langattomasti. Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään langattomasti Apple CarPlayn™[1] tai Android Auton™[2] avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.[3][4]

     [1] Apple CarPlay on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

     [2] Android Auto on Google LLC:n rekisteröity tavaramerkki.

     [3] Tämä ominaisuus on tarjolla myös on-demand-ominaisuutena, jonka voi aktivoida autoon myöhemmin. Ominaisuuden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin, Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä sekä auton yhdistämistä käyttäjätiliin, ainakin väliaikaisesti. Aktivointi edellyttää lisäksi tiedonsiirtoyhteyttä autoon ja soveltuvan varusteen asennusta autoon. Valittu ominaisuus on tämän jälkeen aktivoitu pysyvästi käyttöön kyseisessä autossa, vaikka Mercedes me connect -palvelut tämän jälkeen lopetettaisiin ja vaikka auton ja käyttäjätilin välinen yhteys poistettaisiin. Lue lisää teknisistä vaatimuksista Mercedes me -portaalista tai ota yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään.

     [4] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Yksilöinti MBUX tarjoaa monia yksilöintivaihtoehtoja: erilaisten näyttötyylien lisäksi voit luoda erilaisia käyttäjäprofiileita omilla asetuksilla, joita voivat olla vaikkapa istuma-asento ja sisätilan valaistus.[3] Oman profiilin voit sitten aktivoida kätevästi puheohjauksella tai sormenjälkiskannerin avulla.

     [1] * Kuvan sormenjälkitunnistin ei ole saatavilla tällä hetkellä.
     Burmester® Surround-Soundsystem Nauti legendaarisen Burmesterin® tarjoilemasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta. Huippulaadukkaat kaiuttimet takaavat ensiluokkaisen surround-äänen. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille ja tehdä kuuntelukokemuksesta entistä intensiivisemmän. Laatu, jonka voit myös nähdä huipputyylikkään Burmester®-tekstilogon ansiosta.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Tämä huipputekninen järjestelmä helpottaa merkittävästi etenkin puskuri kiinni puskurissa ajettaessa ja liikenneruuhkissa. Aktiivinen etäisyysavustin Distronic[1] vähentää kuljettajan kuormitusta merkittävästi säätämällä etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti. Liikennemerkkitunnistuksen yhteydessä voit ottaa havaittujen nopeusrajoitusten mukaiset nopeudet käyttöön kätevästi vain napin painalluksella.[2]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera Pysäköi tai aja ahtaaseen paikkaan rennosti ja miellyttävästi: 360°-kamerajärjestelmä[1] varmistaa näkyvyyden joka puolelle lintuperspektiivistä. Näin selviät myös kapeista, mutkikkaista tai muutoin epäselvistä pysäköintipaikoista mestarillisen varmasti. Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka, helpottaa pysäköintitilan löytämistä, pysäköintiä ja pysäköinnistä lähtemistä.[2]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Adaptiivinen kaukovaloavustin Plus Voit ajaa kaukovalot päällä koko ajan. Pimeästä tulee käytännössä valoisaa, ja voit nauttia ajamisesta rentoutuneena. Näet pitkälle, mutta et silti häikäise muita – adaptiivinen kaukovaloavustin Plus[1] toimii juuri tällä periaatteella. Älykäs valojärjestelmä kytkee LED-valot osittain pois päältä, kun vastaan tulee ajoneuvo tai edellä ajava saavutetaan: sinun ei tarvitse itse huolehtia jatkuvasta lähivaloille vaihtamisesta.[2]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin[1] tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[2]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Tavaratilapaketti Kuljeta arjen ja vapaa-ajan tavarat entistä käytännöllisemmin ja turvallisemmin. Tavaratilapaketti yhdistää sitä varten lisäsäilytystilan ja monipuoliset liitäntävaihtoehdot, joihin lukeutuu esimerkiksi 12 V pistoke. Autosi monikäyttöisyys lisääntyy, ja liittimestä tulee minikokoinen latauspiste. Auto voi esimerkiksi huolehtia kylmälaukun virransyötöstä, jolloin ruokaostoksesi tai evääsi säilyvät aina kylminä.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Thermotronic-ilmastointiautomatiikka Thermotronic säätää kahden alueen lämpötilan yksilöllisesti. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat siten säätää ilmastoinnin juuri itselleen sopivaksi, toisistaan riippumatta. Valittua asetusta ei tarvitse korjailla, sillä tarkat tunnistimet havaitsevat olosuhdemuutokset, kuten auringonvalon, ja sopeuttavat ilmastoinnin toiminnan tämän mukaan.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Keyless-Go Voit pitää Keyless-Go-avaimen taskussasi, sen ei tarvitse olla edes kädessäsi. Auto tunnistaa omistajansa avain- ja ajonestojärjestelmän tietojen ansiosta. Tartu ovenkahvaan, avaa ovi, astu sisään, lähde ajamaan – Keyless-Go tarjoaa aina miellyttävän käyttökokemuksen.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Sivuturvatyynyt takana Takana sijaitsevat sivuturvatyynyt suojaavat reunimmaisilla takaistuimilla istuvien matkustajien rintakehää vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä vakiovarusteisten ikkunaturvatyynyjen kanssa ne antavat optimaalisen suojan ja estävät loukkaantumiset kokonaan tai ainakin lieventävät niitä. Turvatyyny levittyy auton oven ja matkustajan väliin.

     Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Madallettu Comfort-alusta Jousien ja iskunvaimentimien erityiset asetukset tukevat urheilullista ajotyyliä ilman, että totutusta mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Alustan madallus 15 millimetrillä merkitsee sitä, että autosi hyväilee tienpintaa näkyvämmin kuin normaalialustan yhteydessä. Tämä vahvistaa dynaamisuuden ja tehokkuuden vaikutelmaa.
     Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select Aja juuri niin kuin haluat. Dynamic Select -katkaisimella voit valita useista eri vaihtoehdoista haluamasi ajo-ohjelman ja vaikuttaa siten esimerkiksi moottorinohjauksen, vaihteiston, alustan ja ohjauksen toimintaan. Sport-tilassa auto käyttäytyy dynaamisemmin, kun taas Comfort-tilassa asetukset ovat korostetun tasapainoiset. ECO-tilassa puolestaan keskitytään tehokkuuteen eli polttoaineen ja kustannusten säästämiseen.
     48 voltin sähköjärjestelmä Bensiinimoottorien tukena on alhaisilla nopeuksilla integroitu käynnistingeneraattori (ISG). Se sisältää 48 voltin sähköjärjestelmän, jolla hoidetaan lukuisia hybriditoimintoja kuten vapaa rullaus, tehostus ja energian talteenotto. 48 voltin sähköjärjestelmä tekee voimansiirrosta aiempaa taloudellisemman.
     48 voltin sähköjärjestelmä Bensiinimoottorien tukena on alhaisilla nopeuksilla integroitu käynnistingeneraattori (ISG). Se sisältää 48 voltin sähköjärjestelmän, jolla hoidetaan lukuisia hybriditoimintoja kuten vapaa rullaus, tehostus ja energian talteenotto. 48 voltin sähköjärjestelmä tekee voimansiirrosta aiempaa taloudellisemman.
     MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
     Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
     www.veho.fi/tietosuoja