Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
Night Series
Ota yhteyttä
  Maybach kaksisävyinen metalliväri satiininruskea/onyksinmusta
  Musta
  Polarvalkoinen
  Obsidianinmusta metalliväri
  Sametinruskea metalliväri
  Sodaliitinsininen metalliväri
  MANUFAKTUR Opaliitinvalkoinen Bright
  High-Tech hopea metalliväri
  MANUFAKTUR alppiharmaa Solid
  Smaragdinvihreä metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Maybach kaksisävyinen metalliväri Seleniitinharmaa / Obsidianinmusta
  Maybach kaksisävyinen metalliväri High-Tech-hopea/ Merensininen
  Maybach kaksisävyinen metalliväri Satiininruskea/ Onyksinmusta
  Maybach kaksisävyinen metalliväri High-Tech-hopea/ Obsidianmusta
  Malli Mercedes-Maybach EQS SUV
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Ulkopuoli Mercedes-Maybach EQS SUV -auton ulkopuolen varusteet. Mercedes-Maybach EQE SUV -auton ulkopuoli tekee vaikutuksen edistyksellisellä designilla, joka on täynnä vaikuttavia, aivan erityisiä Maybach-elementtejä. EQS SUV:n aerodynaamisesti optimoitu muotoilu on täynnä yksityiskohtia, kuten Maybach -keulamaski, tyylikäs takaprofiili spiraalin muotoisin 3D LED-takavaloin ja valittavana on myös ainutlaatuinen kaksivärinen ulkoväri. Ajat sähköllä ennennäkemättömän tyylikkäästi ja nautit Mercedes-Maybachin taianomaisesta tunnelmasta.
  LeftRight

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-Maybach -keulamaski, jossa on Maybach-teksti ja konepellin tähti Mercedes-Maybach -keulamaski, jossa on Maybach-teksti, sekä tähti konepellin päällä symboloivat erityistä ylellisyyttä.

   Maybach-vanteet Ainutlaatuiset 21-tuuman tai 22-tuuman[11] Maybach-vanteet ja mustat pyöränkoteloiden reunukset viimeistelevät ulkopuolen mitä tyylikkäimmin.

   [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


   Digital Light -ajovalot projektiotoiminnoilla Digital Light -ajovalot projektiotoiminnoilla tervehtivät sinua autoon tullessasi ja siltä poistuessasi erityisellä valoesityksellä.

   Takaosa, jossa kattospoileri ja spiraalin muotoiset 3D-LED-takavalot Mercedes-Maybach EQS SUV tekee vaikutuksen aistikkaalla takaosan designilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla, kuten Maybach-kattospoilerilla.   Valaistut astinlaudat ja logon heijastus Ainutlaatuinen ulkonäkö: logon heijastus ja valaistut astinlaudat, joissa on Maybach-merkki, viimeistelevät auton.


   Upotetut ovenkahvat Luonteva eleganssi: kun lähestyt autoa, upotetut ovenkahvat tulevat esiin. [11]

   [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   Sisätila Mercedes-Maybach EQS SUV -auton sisätila. Innovatiivisten materiaalien ja edistyksellisten teknologien yhdistelmä tekee Mercedes-Maybach EQS SUV:n sisätilasta mukavuusparatiisin. Tyylikäs ja aistikas sähköinen SUV tekee vaikutuksen uraauurtavilla teknologioilla: uudenlainen kestävän kehityksen mukaan valmistettua nahkaverhoilu. Vaikuttava tunnelmavalaistus, ainutlaatuiset Maybach-somiste-elementit ja high-end -viihdejärjestelmät tekevät tunnelmasta täydellisen.
   LeftRight

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Kosketus ylellisyyteen: nappanahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä jossa Maybach-design Uusimman sukupolven erityinen, nappanahkaverhoiltu Maybach-monitoimiohjauspyörä yhdistää ylellisyyden ja innovatiivisen kuljettajan mukavuuden intuitiivisemmin kuin koskaan. Ergonomisesti sijoitetuilla Touch Control -kosketusnäppäimillä voi ohjata intuitiivisesti puhelimia, nopeutta, navigointia ja avustinjärjestelmiä.


    Executive-istuimet ja ensiluokkainen takaistuin Mercedes-Maybach EQS SUV -autossa sinua odottaa ylellinen lounge-tunnelma, jos tahdot niin. Korkealaatuiset mukavuusominaisuudet ja rentouttavat, miellyttävään lepoasentoon kevyellä napin painalluksella säädettävät Executive-istuimet viimeistelevät tunnelman.[11]

    [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    MBUX High-End takatilan viihdepaketti MBUX High-End takatilan viihdepaketti on vakiovaruste ja sen ansiosta takaistuimilla matkaavien matkasta muotoutuu monipuolinen, aivan omaan maailmaansa vievä kokemus. Olipa kyseessä työ tai huvi: tarkkapiirtoisilla kosketusnäytöillä pääset suoraan internetiin ja yksilöllisiin tarpeisiisi sovitettuun multimediajärjestelmään.


    Burmester® High-End 4D Surround-Soundsystem, mukana äänen personalisointi Burmester® High-End 4D Surround-Soundsystem takaa kaiuttimineen syvän keskittymisen Dolby Atmos -äänikokemuksen, jolloin musiikkisi saa enemmän tilaa, selkeyttä ja syvyyttä. Dolby Atmos mahdollistaa huomaattomien audioelementtien tai esineiden sijoittamisen kolmiulotteiseen sointikuvaan ja sopeuttaa ne mihin tahansa toistoympäristöön.

    Somiste-elementit puuta ja verhoilu kestävän kehityksen mukaan valmistettua nahkaa Vaikuttavan aistikkaassa sisätilassa on myös kestävän kehityksen mukaan valmistettuja materiaaleja. Mercedes-Maybach EQS SUV on Mercedes-Benz AG:n ensimmäinen malli, johon on saatavana kasviparkittua nahkaa. Yhdessä erityisten Maybach-puusomiste-elementtien kanssa tämä asettaa mittapuun kaikille täyssähköisille luksusluokan autoille.


    MBUX Hyperscreen MBUX Hyperscreen on vakiovaruste ja sisältää kaikissa kolmessa näytössä etumatkustajien kohokohtana Zero Layerin ja erityisen Maybach -käynnistysanimaation. Siinä on uusin MBUX-järjestelmä, jolloin viihde- ja tietokokemuksesi on yksilöity.    Häikäisevän ylellinen: MANUFAKTUR-nahkaverhoilupaketti Lisävarusteena saatava MANUFAKTUR-nahkaverhoilupaketti [11] luo ylellisen hyvänolon tunnelman. Hieno nappanahka ympäröi sinua kaikkialla pehmustetuista tyynyistä ja Executive-istuimista aina kattoverhoiluun.

    [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Lumoavan hemmotteleva:MANUFAKTUR Exclusive -nahkaverhoilupaketti Viimeistele mestariteos MANUFAKTUR Exclusive -nahkaverhoilupaketilla[11]. Jopa ikkunakehykset on viimeistelty hienoimmalla nappanahalla. Jopa kojelaudan sivupaneelit sointuvat täydellisesti sisätilan verhoilun väriin – Maybach on lumoava.

    [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Exclusive-somistepaketti Exclusive-somistepaketin ansiosta sisustus on entistäkin yksilöllisempi. Lisäsomiste-elementit, kuten etuistuinten selkänojan takaosan somisteet, ovat kiehtovia yksityiskohtia.    MANUFAKTUR selkänojien somisteet Viehättävän hienostunut: kuljettajan ja etumatkustajan istuinten selkänojien näyttävät MANUFAKTUR[11]-selkänojien somisteet viimeistelevät takatilan tyylikkään ylellistä lounge-tunnelmaa.

    [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Varusteet Uuden Mercedes-Maybach EQS SUV:n varusteiden kohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttöMBUX Augmented Reality Head-up Display MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus[11] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

     [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.     MBUX-sisätila-avustin MBUX-sisätila-avustin tukee toimintaa vastaamalla kehon liikkeisiin. Jos se havaitsee liikettä ovia kohti, se tulkitsee tämän haluksi poistua ja varoittaa törmäysvaaran tunnistaessaan. Pääsi liike osoittaa mitä ulkopeiliä haluat säätää. Lisäksi voit säätää ominaisuuksia, kuten valotoimintoja tavallisesti käsiliikkeillä.


     KEYLESS-GO-mukavuuspaketti Plus KEYLESS-GO-mukavuuspaketti Plus:n ansiosta sinä ja matkustajat nautitte aivan omaa luokkaansa olevasta autoon kulkemisen ja poistumisen mukavuudesta: sähkötoimiset mukavuusovet edessä ja takana avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti – autosi pitää oven avoimena aivan kuin autonkuljettaja. Sähkötoimisen sulkemistoiminnon ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja lähes äänettömästi.

     TV-viritin TV-viritin[11][12] tekee autostasi kotiteatterin. Pahassa liikenneruuhkassa tai ajotauolla levähdyspaikalla sinä ja matkustajasi voitte nauttia digitaalisen vastaanoton ansiosta television erinomaisesta kuvatarkkuudesta auton multimedianäytössä.

     [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [12]Näytön sisältö voi poiketa lopullisesta näkymästä autossa.
     MBUX Premium -navigointi MBUX Premium -navigoinnin avulla saavut määränpäähäsi nopeasti ja sinulla on käytettävissäsi kaikki tarvittava informaatio. Tähän kuuluu, että karttatiedot ovat ajan tasalla ja käytettävissä on myös satelliittinäkymä. Liikennetiedot ovat aina reaaliaikaiset, ja reittiopastus toimii nopeasti. Kaiken lisäksi älykkäästi verkotetut toiminnot tekevät ajamisesta turvallisempaa.
     Esi-ilmastointi Nauti miellyttävästä sisälämpötilasta heti sisään astuessasi. Mercedes-autosi lämmittää tai viilentää sisätilan sinulle juuri oikeaan aikaan. Syötä vain lähtöaikasi ja lämpötila etukäteen kätevästi Mercedes me -sovelluksella.
     Air-Balance-paketti Air-Balance-paketti tuo sisätilaan yksilöllisen tuoksumaailman – omien mieltymystesi ja vaikkapa mielialan mukaan. Raikastavan ionisaation ja ulko- ja sisäilmaa puhdistavan suodatuksen ansiosta tuoksutus parantaa ilmanlaatua ja samalla myös hyvänolon tunnetta.
     ENERGIZING PLUS -paketti Mukavuutta kaikille aisteille: tämä ensiluokkainen paketti on yhdistelmä lukuisia hienostuneita varusteita ja innovatiivista älykkyyttä. Mercedes-autosi kykenee virkistämään ja hemmottelemaan sinua kohdennetusti – tavoitteena vireystilan ylläpito ohjauspyörän takana ja äärimmäisen miellyttävä matkanteko. Paketti sisältää monia mukavuusohjelmia, joihin yhdistetään eri varusteiden, kuten monisäätöistuimien, toimintoja.[11]

     [11]]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Auton avain Korkeakiiltoinen musta avain, jossa on koristekehys korkeakiiltoista kromia, on saatavana lisävarusteena Night-sarjaan yhdistettynä myös korkeakiiltoisen [11]mustana tummakromisella koristekehyksellä.

     [11]]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Akustiikkamukavuuspaketti Nauti alhaisesta melutasosta ajon aikana: akustiikkamukavuuspaketin äänieristys vähentää merkittävästi häiritseviä ulkopuolen ääniä. Rennolle keskustelulle autossa ei näin ollen ole mitään esteitä, edes suuremmilla nopeuksilla ajettaessa. Hiljainen ympäristö parantaa lisäksi keskittymiskykyä, jolloin saavut perille rentoutuneena.
     Takatilan turvatyynyt Innovatiiviset turvatyynyt tekevät takaistuimilla matkustavien matkoista entistäkin turvallisempia. Takana sijaitsevat turvatyynyt on integroitu etuistuimien selkänojiin ja ne laukeavat vakavassa nokkakolarissa. Laukeaminen tapahtuu varoen ja ne suojaavat uloimmilla takaistuimilla olevia matkustajia kosketukselta etuistuimiin. Näin päähän ja kaulaan kohdistuvaa iskua pienennetään merkittävästi.

     Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointihätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.

     Pysäköintipaketti ja etäpysäköintitoiminnot Pysäköintipalvelusovellus: sen ansiosta voit mennä autoon ja poistua siitä pysäköintipaikan ulkopuolella ‒ järjestelmä ajaa Mercedes-auton automaattisesti pysäköintiruutuun ja pois siitä. Itse valvot pysäköintiä auton ulkopuolelta ja voit ohjata sitä koko ajan älypuhelimellasi. Etenkin ahtaisiin paikkoihin pysäköinti sujuu nyt aiempaa rennommin ja ovia avattaessa aiheutuvat pikkukolhut vältetään.[10][8]

     [8]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

     [10]Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta. Varuste voi sisältää toimintoja, jotka ovat käytettävissä määräaikaisen voimassaoloajan. Sen jälkeen toiminnot ja palvelut voidaan aktivoida uudelleen maksua vastaan tietyksi ajaksi silloisen saatavuuden mukaan.     MAYBACH-ajotila Mercedes-Maybach EQS SUV -autossa on Dynamic Select Eco, Sport, Offroad ja Individual-ajotilojen lisäksi myös erityinen Maybach-ajotila. Se korvaa perinteisen Comfort-tilan ja on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen ajomukavuus takamatkustajille. Se varmistaa, että takaistuimien alla korin liikkeet pysyvät minimissä. Sen varmistamiseksi autossa on värähtelyvaimennusyksikkö alustan ja jousituksen värähtelyn minimoimiseksi. Maybach-ajotila on oletusasetus.
     Nelipyöräohjaus Vakiovarusteinen nelipyöräohjaus, jossa on 4,5°:n ohjauskulman säätö, tarjoaa sinulle heti kolme etua: erinomaisen tiepidon, se parantaa merkittävästi ajettavuutta sekä auton käsiteltävyyttä entisestään esimerkiksi pysäköitäessä. Tätä varten ajonopeudesta riippuen takapyörät kääntyvät joko vastakkaiseen suuntaan tai samaan suuntaan kuin etupyörät.

     Lisävarusteisessa nelipyöräohjauksessa takapyörät voivat kääntyä sisäänpäin kymmenen astetta[11]. Tämä pienentää kääntöympyrää merkittävästi. Auton ketteryys on tällöin kompaktikokoluokan auton luokkaa. Suuremmilla nopeuksilla puolestaan ajaminen on vakaata ja ylivertaisen vaivatonta pitkän akselivälin ansiosta.

     [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Ajoavustinpaketti Plus Saattaa sinut turvallisesti määränpäähäsi niin, että tunnet olosi rentoutuneeksi: modernien, älykkäästi verkotettujen tunnistinjärjestelmien ansiosta voit nauttia autossa monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa. Myös muut tienkäyttäjät hyötyvät.[8]

     [8]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Airmatic-ilmajousitus Airmatic-ilmajousitus tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden myös huonokuntoisella tiellä. Auton korkeustaso muuttuu ajonopeuden mukaan. Tämä voi parantaa toimintamatkaa silloin, kun nopeudet ovat suuria. Käytännöllistä: automaattinen tasonsäätö kuormauksen mukaan. Napin painalluksella voit myös nostaa maavaraa jopa 25 mm.

     Night Series Mercedes-Maybach EQS SUV Night Series. Mercedes-Maybach EQS SUV:n Night Series[11]tekee vaikutuksen urheilullisuudella ja salaperäisyyttä huokuvalla eleganssilla. Valitut yksityiskohdat, jotka on viimeistelty tummalla kromilla ja mustalla, verhoilun ja somisteiden erikoisvärit, ainutlaatuiset kontrastit ja vanteen muotoilu antavat poikkeuksellisen yksilöllisen ilmeen. Tutustu erityisen yksilölliseen ja hillityn ilmeikkääseen muotoiluun.
     [11]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
     Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
     www.veho.fi/tietosuoja