Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-Benz Huolenpitosopimus. Paraskin tarvitsee huolenpitoa
Turva & Mukavuus Sinulle, joka arvostat huolettomuutta, laatua ja ennakoitavuutta. Me tarjoamme parasta. Paraskin tarvitsee huolenpitoa ja siitä pitää huolen Mercedes-Benzin laatu sekä huolenpitosopimuksemme kattava sisältö ja sen sisältämät palvelut. Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen ansiosta autosi on alusta alkaen hyvissä käsissä, jotta saavutat määränpääsi aina turvallisesti ja mukavasti.
Sopimuksen muuttaminen ja jatkaminen. Mikäli sopimukseen arvioitu ajokilometrimäärä on liian iso tai riittämätön, tulee huolenpitosopimuksen kilometrimäärää muuttaa sopimuskauden aikana. Kilometrimuutoksen kustannus jaetaan jäljellä olevien sopimuserien päälle ja vastaavasti sopimuksen kilometrimäärää muutettaessa alaspäin, hyvitetään jäljellä oleville sopimuserille. Mikäli sopimuksen arvioitu kilometrimäärä saavutetaan kesken sopimuskauden, tulee sopimukseen tehdä kilometrimuutos tai maksaa sopimuksen kaikki alkuperäiset kuukausierät. Sopimuksen kilometrimäärän lisäksi sopimuksen lisäpalveluja voidaan muuttaa kesken sopimuskauden.

Kun huolenpitosopimuskausi alkaa lähestyä päättymistä, on sopimus jatkettavissa neljä kuukautta ennen päättymispäivämäärää. Sopimus hinnoitellaan aina voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Sopimusta tulee jatkaa viimeistään kaksi kuukautta sopimukseen merkitystä päättymispäivämäärästä.

Huolenpitosopimuksen irtisanomisaika on käyttöönottopäivämäärästä ensimmäisen kolmen vuoden ajan yksi kuukausi ja sen jälkeen kolme kuukautta. Sopimus ei pääty automaattisesti esimerkiksi auton omistajuuden muuttuessa tai auton lunastuksen yhteydessä, vaan sopimus tulee aina irtisanoa sopimuksen omistajan toimesta. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä tarkistetaan auton ajokilometrimäärä.

Kaikki sopimuksen muuttamiseen, jatkamiseen tai irtisanomiseen liittyvät asiat hoituvat Mercedes-Benz jälleenmyyjän ja huoltoedustajan luona tai online-palvelussa.
Lue sopimusehdot
Asiakastyytyväisyystutkimus 2023 Yli 95% asiakkaistamme ottaisi seuraavaankin autoonsa Huolenpitosopimuksen.