Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Polarvalkoinen
  Obsidianinmusta metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Smaragdinvihreä metalliväri
  Sodaliitin sininen
  Musta
  MANUFAKTUR hyasintinpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR alppiharmaa
  MANUFAKTUR timantinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   GLE 350 de 4MATIC Coupé
   GLE 400 e 4MATIC Coupé
   GLE 450 d 4MATIC Coupé
   Mercedes-AMG 53 e 4MATIC+ Coupé
   Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

   Mercedes-AMG

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Mercedes-AMG 53 e 4MATIC+ Coupé
    Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

    Mercedes-EQ

    Close X
    Strapline Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Ulkopuoli GLE Coupén ulkopuoli. Tehokas, dynaaminen ja urheilullisempi kuin koskaan: uudessa GLE Coupéssa AMG Line on vakiovaruste ja näyttävät SUV-elementit yhdistyvät tyylikkäisiin coupé-ominaisuuksiin. Uusi keula ja ulkovärit sekä vanteiden koot aina 22-tuumaisiin saakka korostavat yksilöllisyyttä. Tutustu GLE Coupén ulkopuolen kohokohtiin.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Uusi keulan design Voimakas ja urheilullinen: uudelleen muotoiltu keula ja timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on Mercedes-Benz-tähtikuvio, tekevät auton olemuksesta entistäkin urheilullisemman. Vakiovarusteisen AMG Linen etuhelmassa on myös kromattu koristelista ja uudesti muotoillut ilmanottoaukot.
     Kevytmetallivanteet aina 22-tuumaisiin saakka Valitsit sitten ilmaisuvoimaiset 21-tuumaiset tai näyttävät 22-tuumaiset kevytmetallivanteet (lisävaruste), uusi GLE Coupé vie sinut miellyttävästi määränpäähäsi kaikilla rengas- ja vanneyhdistelmillä.
     Panoraamakattoluukku Joko auki tai kiinni: Lisävarusteena saatavan panoraamakattoluukun ansiosta koet kiehtovan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän kirkkaasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.
     Urheilullinen coupé-muotoilu Aivan erityinen profiili. GLE Coupén urheilulliselle ja tyylikkäälle muotoilulle on ominaista tasainen tuulilasi, kalteva kattolinja ja atleettinen takaosa. GLE Coupé huokuu voimaa tai tyyliä joka suhteessa.
     Mercedes-Benz-kuvion heijastus maahan Tämä muotoilu saa tähdetkin syttymään. Halutessasi Mercedes-Benz-tähtikuvio saattaa sinut GLE Coupéhen noustessasi ja poistuessasi. Kun kuljettajan tai etumatkustajan ovi on auki, kuvio heijastetaan maahan - näyttävä sisääntulo on taattu.
     Multibeam LED -ajovalot Uudelleenmuotoillut Multibeam LED -ajovalot vangitsevat katseen ja varmistavat erinomaisen nykyvyyden. Huomiovalojen uusi soihtumainen valomuotoilu, jossa on neljä pistettä, lisää kohokohtia entisestään. Takavalojen uusi sisämuotoilu viimeistelee uuden GLE Coupén designin.
     Night-paketti Tärkeimmät varusteet:
     - Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on integroitu Mercedes-tähti ja yksi killtävänmusta lamelli, jossa on kromikoristeosa ja musta kehys
     - 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat; lisävarusteena lisää AMG-kevytmetallivanteita, aina 22-tuumaisiin saakka
     - AMG-etuhelma, jossa on urheilulliset ilmanottoaukot ja musta korkeakiiltoinen koristelista
     - Korkeakiiltoisen mustat ilmanottoaukkojen koristeosat etupuskurissa
     - Diffuusorioptiikkainen musta AMG-takahelma ja korkeakiiltoisen musta koristelista
     - Korkeakiiltoisen mustat ulkopeilikotelot
     - Erikoistummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin
     - Ikkunakehykset ja Ikkunoiden alareunalistat mustat
     Sisätila Uuden GLE Coupén sisätila. Laadukasta designia pienintä yksityiskohtaa myöden. GLE Coupén sisätila ihastuttaa uusilla verhoiluväreillä ja somiste-elementeillä sekä korkealaatuisista materiaaleista valmistetuilla ilmasuuttimilla, jotka viimeistelevät urheilullisen ja elegantin tunnelman. Monitoimiohjauspyörän uusin sukupolvi ja MBUX-multimediajärjestelmä sekä Widescreen Cockpit täydentävät sisätilan muotoilun.
     LeftRight

     Malliversiot

     Kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Uusi monitoimiohjauspyörä Uuden sukupolven monitoimiohjauspyörällä ohjaat GLE Coupén määränpäähäsi urheilullisesti ja mukavasti. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän Touch Control -näppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä. Monitoimiohjauspyörä on saatavana eri versioina, esimerkiksi puu-nahkaverhoiltuna (lisävaruste), joten se on myös visuaalinen kohokohta.
      Keskikonsoli Aina hallinnassa: korkea keskikonsoli ja sen kaksi tartuntakahvaa tuovat maastoajokokemukseen leikkisän elementin. Ergonomialtaan täydelliset, soljuvat nahkapinnat välittävät ylellistä vaikutelmaa. Multimediatoimintoja voidaan ohjata intuitiivisesti integroidulla Touchpad-kosketuslevyllä.
      Verhoiluvärit Uuden GLE Coupén sisätila on lisävarusteena saatavana kaksivärisenä väriyhdistelmänä katalaaninbeige/musta ja bahianruskea/musta. Huippulaadukkaat verhoilumateriaalit varmistavat kaikkien matkustajien ylellisen mukavuuden ‒ jokaisella ajomatkalla.
      Somiste-elementit ja ilmasuuttimet GLE Coupé toivottaa nyt kuljettajan tervetulleeksi entistä ylellilsemmällä tunnelmalla. Tämän varmistavat ennen kaikkea uudet nelikulmaiset ilmasuuttimet, joiden lamellit ovat krominväriset, sekä uudet somiste-elementit, kuten kiiltävän ruskea lehmus.
      MBUX MBUX-multimediajärjestelmä oppii ajan myötä tuntemaan tapasi entistä paremmin. Uuden sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä on uusi käyttöliittymä ja se tekee GLE Coupén sisätilasta entistäkin digitaalisemman ja älykkään. Voit nauttia uudesta multimediajärjestelmästä ja sen intuitiivisista käyttömahdollisuuksista puheohjauksen, kosketuksen tai eleiden avulla.
      Vakiomalli Tärkeimmät varusteet:
      - Monitoimiurheiluohjauspyörä nappanahkaa
      - Kristallinharmaa kankainen kattoverhous
      - LED-sisävalot
      - Kaksialueinen Thermatic-ilmastointiautomatiikka
      - Etuistuinlämmitys
      - Widescreen Cockpit koostuu central media displaysta, jossa on kosketusnäyttö, ja mittaristonäytöstä
      - MBUX-multimediajärjestelmä ja Linguatronic-puheohjaus
      - Touchpad-kosketuslevy keskikonsolissa
      - Älypuhelimen integrointi
      AMG Line Tärkeimmät varusteet:
      - Kuljettajan ja matkustajan urheiluistuimet, erityinen istuinverhousten grafiikka
      - Istuinverhous mustaa Artico-tekonahkaa / Microcut-mikrokuitua vakiovarusteena
      - Kolmipuolainen monitoimiurheiluohjauspyörä nappanahkaa, suoristettu alaosa, rei'itys otealueella
      - AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, mustat kuminopat
      - AMG-lattiamatot mustat, AMG-teksti
      - Musta kankainen kattoverhous
      Varusteet GLE Coupén varustekohokohdat.
      Seuraava
      Edell.
       Head-Up-näyttö Parhaat lähtökohdat urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: Tuulilasista tulee Head-Up-näytön myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen. Voit säätää näytön korkeutta ja kirkkauta mieltymyksesi mukaan.
       Smart Home Integration "Hey Mercedes, turn off the light at home!" Yhdistä älykotijärjestelmäsi GLE Coupési ja ohjaa tien päällä ollessasi yhteensopivia kodin ominaisuuksia tai laitteita, kuten lämpötilaa, valaistusta, verhoja tai sähkölaitteita. MBUX Voice Assistant -puheohjausavustimen ansiosta tämä käy kätevästi puheohjauksella[1].

       [1] MBUX Smart Home on Mercedes me connect -palvelun toiminto, jota voi käyttää MBUX Voice Assistant -puheohjausavustimella. Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
       MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavimmissa liikenneolosuhteissa. Graafinen navigointi ja liikennetiedot näytetään livekuvina etukamerasta, jolloin suunnistaminen ja paikantaminen helpottuvat.
       Älypuhelimen integrointi ja langaton lataus Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua. Keskikonsolin tavaralokerossa sijaitsevalla latausalustalla voit ladata kätevästi yhteensopivaa matkapuhelintasi langattomasti ajon aikana.[2]

       [2] Eri teknologiat edellyttävät niihin kehitettyjen ja hyväksyttyjen erityisten sovellusten käyttöä. Sovellusten peruspaketti voidaan asentaa valmiiksi älypuhelimeen. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ eivät ole saatavina kaikissa maissa. Joissakin maissa tietyt toiminnot ja sovellukset eivät välttämättä ole saatavana. Lisätietoja Apple CarPlaysta™ osoitteessa http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay. Lisätietoja Android Autosta™ osoitteesta https://www.android.com/intl/en_en/auto/
       USB-liitännät Pikalataa älypuhelintasi tai tablettiasi. Yhteensä viidellä USB-lisäliitännällä sinun ja matkustajien mobiililaitteet saavat virtaa matkan päällä. Lisävarusteena taakse on saatavana kaksi 100 wattin runsaan lataustehon omaavaa USB-porttia.
       Burmester® Surround-Soundsystem Kuuntelukokemuksen uusi ulottuvuus. Koe ensiluokkainen sointi Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmällä. 13 huippulaadukasta kaiutinta ja 590 watin kokonaisteho luovat vaikuttavan muhkeat äänet, se sisältää myös monikanavaista formaattia tukevan Surround-Sound-äänentoistojärjestelmän Dolby Atmos®-ominaisuus. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille ja tehdä kuuntelunautinnosta entistä intensiivisemmän.
       Liikennemerkkiavustin Pysyt joka hetki tilanteen tasalla: Kamera- ja karttatietojen älykkään linkityksen ansiosta liikennemerkkiavustin havaitsee ja näyttää nopeusrajoitukset, ohituskieltoalueet ja niiden päättymisen[3]

       [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera Anna meidän auttaa sinua pysäköintipaikan löytämisessä. Aktiivinen pysäköintiavustin ja 360°-kamera tukevat sinua pysäköinnissä ja oikeiden ohjausliikkeiden tekemisessä. Se pystyy jopa havaitsemaan vapaat pysäköintipaikat jo ohi ajettaessa ja avustaa pysäköintiä ääni- ja visuaalisin merkin. 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Näin varmistetaan näkyvyys joka puolelle autoa.[3]

       [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
       Ajoavustinpaketti Plus Turvallisesti matkalla autonomiseen ajamiseen: Ajoavustinpaketti Plus tukee sinua tilanteen mukaan säätämällä nopeutta, ohjaamalla tai jarruttamalla törmäysvaaran uhatessa. Paketti sisältää lukuisia avustinjärjestelmiä, kuten aktiivisen Distronic-etäisyysavustimen ja aktiivisen liikenneruuhka-avustimen. Näin onnettomuusriski voi pienentyä ja auto voi suojata matkustajia ja muita tienkäyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti. Saavut määränpäähäsi aina turvallisesti ja miellyttävästi.[3]

       [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon
       Perävaunun peruutusavustin Säästä aikaa ja hermoja peruutuksen yhteydessä: Perävaunun peruutusavustimen avulla myös vähemmän kokeneet, harvoin perävaunua kuljettavat kuljettajat pystyvät peruuttamaan luottavaisin mielin ja rennosti, jopa hankalissa paikoissa.[3]

       [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon
       Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Aktiivinen etäisyysavustin Distronic tuo ruuhkassa ajamiseen mukavuutta, josta et enää halua luopua. Ajonopeus säätyy automaattisesti edellä ajavan mukaan. Valittavissa on useita eri etäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin. Normaaliajossa sinun ei tarvitse jatkuvasti puuttua ajoon jarruttamalla tai kiihdyttämällä edellä ajavien mukaan: auto tekee sen puolestasi. Matkanteko sujuu näin paljon rennommin.[3]

       [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon
       Aktiivinen jarrutusavustin Aktiivinen jarrutusavustin voi auttaa välttämään perätörmäyksiä edessä hitaammin liikkuvien tai paikallaan olevien ajoneuvojen kanssa sekä onnettomuuksia jalankulkijoiden tai pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä voi tukea jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella – aina itsenäiseen täysjarrutukseen asti.[3]

       [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon
       Adaptiivinen kaukovaloavustin Plus Voit ajaa kaukovalot päällä koko ajan. Pimeästä tulee käytännössä valoisaa, ja voit nauttia ajamisesta rentoutuneena. Näet pitkälle, mutta et silti häikäise muita – adaptiivinen kaukovaloavustin Plus toimii juuri tällä periaatteella. Älykäs järjestelmä varjostaa osan kaukovalokiilasta erittäin tarkoilla ja yksilöllisesti ohjattaviölla LED-valoilla, kun vastaan tulee autoja tai edellä ajaa autoja. Sinun ei tarvitse itse huolehtia jatkuvasta lähivaloille vaihtamisesta.
       Energizing Comfort Plus Energizing Plus -paketti tarjoaa mukavuutta kaikille aisteille. Se yhdistää ylelliset lisävarusteet muvakuusohjelmiin, jotka voivat huomattavasti parantaa hyvinvointia ja suorituskykyä ajomatkalla. Kymmenen minuutin mittaiset ohjelmat säätävät ilmastointia, tunnelmavalaistusta, musiikkia ja istuimen toimintoja kuten hierontaa, lämmitystä ja tuuletusta. Jaksat pidempään ohjauspyörän takana ja koko matka on poikkeuksellisen miellyttävä.
       Energizing Air Control Vedä syvään henkeä ja rentoudu. Energizing Air Control valvoo puolestasi ilmanlaatua ilmanlaatu- ja hienopölytunnistimien avulla. Kaksivaiheinen suodatinkonsepti vähentää hienohiukkasia ja myös muita hengitettäviä epäpuhtauksia esimerkillisesti. Mittausarvoista riippuen Mercedes-auto kytkee automaattisesti raitisilman tulon ja sisäkierron välillä.
       Air-Balance-paketti Air-Balance-paketti on aisteille kiehtova ja hyvinvointia edistävä kokemus. Voit odottaa autosi luonteeseen täydellisesti sopivaa tuoksua, joka voi vaikuttaa positiivisesti matkustamon ilmanlaatuun. Voit ladata hansikaslokerossa sijaitsevan tuoksugeneraattorin valitsemalla mieleisesi tuoksun Mercedes-Benzin Customer Solutionsin sisätuoksuvalikoimasta. Vakiovarusteena on Mercedes-Benz SUV -tuoksu "Forest Mood".
       Lämpömukavuuspaketti Matkustamossa on miellyttävä hyvän olon ilmapiiri: Lämpömukavuuspaketti säätää sisätilan tiettyjen elementtien lämpötilan nopeasti halutulle tasolle. Miellyttävä lämpö ympäröi sinua joka puolelta. Istuimet, keskikonsolin ja etuovien kyynärnojat sekä oviverhousten keskiosat voidaan kaikki lämmittää.
       Monisäätöistuimet Räätälöity hemmottelemaan juuri sinua: näissä istuimissa yhdistyvät lukuisat säätömahdollisuudet ja ylelliset hyvän olon lisätoiminnot. Ergonomisten yksityiskohtien ansiosta löydät täydellisen istuma-asennon. Innovatiiviset sivutyynyt varmistavat jämäkän sivuttaistuen. Asteittain säädettävä istuimien tuuletus ja miellyttävä hierontatoiminto tekevät jokaisesta ajomatkasta täydellisen kokemuksen.
       PRE-SAFE® Impulse Side PRE-SAFE® Impulse Side voi valmistella sinut ja etumatkustajasi mahdollisen sivutörmäyksen varalta antamalla heille istuimen välityksellä pienen tönäisyn kohti auton keskikohtaa, vähentäen siten loukkaantumisriskiä. Tästä voi olla apua sivutörmäystilanteessa.
       Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä puolestaan Mercedes Men varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varkaustapauksessa palvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[4]

       [4] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
       Sivuturvatyynyt takana Takana sijaitsevat sivuturvatyynyt suojaavat reunimmaisilla takaistuimilla istuvien matkustajien rintakehää vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä vakiovarusteisten ikkunaturvatyynyjen kanssa ne antavat erinomaisen suojan ja auttavat välttämään tai ainakin minimoimaan loukkaantumiset. Turvatyyny levittyy auton oven ja matkustajan väliin.
       Airmatic-paketti Airmatic-paketissa adaptiivinen iskunvaimennusjärjestelmä yhdistyy moderniin ilmajousitukseen. Tuloksena on älykäs mukavuusjousitus, joka pystyy automaattisesti sopeutumaan ajo-olosuhteisiin, nopeuteen ja kuormitukseen. Sen ansiosta ajovakautta korjataan ja mukavuus on huippuluokkaa sekä hyvä- että huonokuntoisilla teillä.
       E-Active Body Control Älykäs E-Active Body Control -alusta arvioi nopeutta, kuormitusta ja ajotilannetta, sekä säätää vaimennusta ja tasonsäätöä erikseen joka pyörän osalta. Ylivertainen ajomukavuus ja vankka ajovakaus – sekä tien päällä että maastossa, niin kuivilla, märillä kuin liukkaillakin tienpinnoilla.
       Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select Noudattaa ajotapaasi: Dynamic Select sopeuttaa GLE Coupén käsittelyn ajomieltymystesi mukaan. Valitusta ajo-ohjelmasta riippuen moottori, vaihteisto, alusta ja ohjaus sopeuttavat automaattisesti toimintaansa. GLE Coupéssa valittavissa olevat ajo-ohjelmat ovat "Eco", "Comfort", "Sport", "Offroad" ja "Individual".
       4MATIC-neliveto Haastaa tuulen ja sään. Etenkin 4MATIC-neliveto varmistaa äärimmäisen luotettavan pidon ja vakauden sateisssa ja kosteissa olosuhteissa, jyrkissä mäissä ja mutkissa. Se on luotettava perusta, jonka varassa voi välillä ajaa hiukan urheilullisemminkin.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG GLE Coupé. GLE Coupén dynaaminen olemus on erityisen ilmeinen AMG-mallissa: kaikin puolin terävä coupé-muotoilu, erottuva etuhelma, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö ja jopa 22-tuumaiset kevytmetallivanteet.
       LeftRight

       Ulkopuolen kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        Uusi AMG-etuhelma (GLE 53 4MATIC+ Coupé) Lumoavat puitteet: uusi AMG-etuhelma, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, uudesti Jet-Wing-muotoillut ilmanottoaukot ja uuden valomuotoilun saaneet Multibeam LED -ajovalot.
        Taotut AMG-kevytmetallivanteet, ristipuolaiset (GLE 53 4MATIC+ Coupé) Inspiroiva: 22-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, väri himalajanharmaa, korostavat yksilöllistä ulkonäköä. Erityisten materiaaliominaisuuksien ansiosta design voidaan toteuttaa siroksi. Näin varmistetaan alhainen paino, mutta samalla myös erityinen vahvuus, joka parantaa ajodynamiikkaa edelleen.
        Konepelti, jossa on AMG-merkki (GLE 53 4MATIC+ Coupé) Inspiroiva: 22-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, väri himalajanharmaa, korostavat yksilöllistä ulkonäköä. Erityisten materiaaliominaisuuksien ansiosta design voidaan toteuttaa siroksi. Näin varmistetaan alhainen paino, mutta samalla myös erityinen vahvuus, joka parantaa ajodynamiikkaa edelleen.
        AMG-mallleille tyypillinen takaosa (GLE 53 4MATIC+ Coupé) Dynaaminen liikkeellelähtö: uudet takavalot, AMG-takahelma ja vakiovarusteinen AMG Performance -pakoputkisto, jossa on kaksi pyöreää pakoputkenpäiden somisteosaa, korostavat urheilullista ulkonäköä.
        AMG-etuhelma (GLE 63 S 4MATIC+ Coupé) Osoittaa voimansa: AMG-etuhelma, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, uuden valomuotoilun saaneet Multibeam LED -ajovalot ja ilmanottoaukot, joissa on Night-paketissa mustat somiste-elementit.
        AMG-kevytmetallivanteet, taotut ristipuolaiset (GLE 63 S 4MATIC+ Coupé) Tyylikäs ulkonäkö: ylellisesti työstetyt 22-tuuman AMG-kevytmetallivanteet, värinä mattamusta, nostavat autosi tyylikkyyden uudelle tasolla. Erityisten materiaaliominaisuuksien ansiosta design voidaan toteuttaa siroksi. Paino on alhainen, mutta samalla auto on myös erityisen vahva.
        Konepelti, jossa on AMG-merkki (GLE 63 S 4MATIC+ Coupé) Selkeä kannanotto: konepellin uusi AMG-merkki osoittaa Mercedes-AMG GLE Coupén kuuluvan selvästi AMG-perheeseen.
        AMG-mallleille tyypillinen takaosa (GLE 63 S 4MATIC+ Coupé) Urheilullinen tulkinta: AMG-takahelma, jossa on diffuusori, spoileri ja AMG-kaksoispakoputken päätykappaleiden somisteosat vakiovarusteisena ja kytkettävä AMG Performance -pakoputkisto ovat GLE 63 S 4MATIC+ Coupén selkeimmät tunnusmerkit.
        AMG Night -paketti AMG Night -paketti tehostaa auton ilmeikkyyttä korkeakiiltoisen mustilla yksityiskohdilla. Auton ulkoväristä riippuen näin syntyy joko näyttäviä kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Molemmissa tapauksissa paketti korostaa joka tapauksessa auton yksilöllistä ja dynaamista designia.
        22-tuumaiset ristipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet Yhdistä ylellinen design moottoriurheilun teknologiaan ja jalosta autoasi yksityiskohtia täynnä olevilla taotuilla AMG-vanteilla. Erityisten materiaaliominaisuuksien ansiosta design voidaan toteuttaa siroksi. Näin varmistetaan alhainen paino, mutta samalla myös erityinen vahvuus, joka parantaa ajodynamiikkaa edelleen.
        Tunnelmavalaistus sisältäen AMG-logon heijastustoiminnon Toiminto, joka vetoaa tunteisiisi. Tunnelmavalaistus tekee Mercedes-AMG:n sisääntuloalueesta kiehtovan katseenvangitsijan: etu-ja takaovien avautuessa maahan heijastetaan animoitu AMG-logo.[1][2]

        [1] Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ -moottoriversio saatavana ainoastaan, kun kyseessä: Premium Plus package.

        [2] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.

        Sisätilan kohokohdat

        Close X
        Seuraava
        Edell.
         Ohjauspyörän uusittu design Kuljettajan ja auton täydellinen yhteys: ylelliset materiaalit - kuten hiilikuitu-design ja Microcut-mikrokuituverhous - ja alaosasta suoristettu ohjauspyörä, kuvaavat uutta AMG Performance -ohjauspyörää. AMG-ohjauspyöränäppäimillä voidaan valita muiden muassa suoraan vakio-AMG-ajo-ohjelmia ja hakea muita AMG-toimintoja suoraan näyttöön ohjauspyörästä käsin.
         Widescreen Cockpit jossa AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut Älykäs ja intuitiivinen: mittaristo näyttää AMG-malleille ominaisen sisällön, kuten vakiovarusteisen Track Pacen[1] ja AMG Start-up -valikon, sinun yksilöllisellä tyylilläsi. Voit valita useista eri näyttötyyleistä - mukaan lukien AMG-mallille ominaisen "Supersport"-tyylin.

         [1] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         Burmester® Surround-Soundsystem Nauti legendaarisen Burmesterin tarjoilemasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta. Huippulaadukkaat kaiuttimet takaavat ensiluokkaisen surround-äänen. Vakiovarusteisen Burmester® Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmän voi nyt muokata omien mieltymysten mukaan äänen personalisoinnilla, jolloin äänentoisto on entistäkin korostuneempi.
         Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.
         Ilmastoidut kuljettajan ja etumatkustajan AMG-istuimet Osoittaa johtajuutensa: Ilmastoidut kuljettajan ja etumatkustajan AMG-urheiluistuimet, joissa on AMG:lle ominainen istuinten design ja muistipaketti vakiovarusteena, optimaalinen sivuttaistuki ja AMG-merkit etuistuinten selkänojissa. Mallista riippuen AMG-nappanahkaverhous GLE 53 4MATIC+ Coupéssa tai AMG Exclusive -nappanahkaverhous GLE 63 S 4MATIC+ Coupéssa eri väreissä.
         Valaistut AMG-kynnyslistat Jopa autoon meno ja siitä poistuminen ovat erityinen kokemus. Laadukkaissa jaloteräksisissä AMG-kynnyslistoissa on valaistut AMG-tekstit. Vaihdettavien kuorien ansiosta voit vaihtaa kynnyslistat Mercedes-AMG:n tai Mercedes-Benzin muihin näyttäviin aitoihin varaosiin.
         AMG-hiilikuitusomiste-elementit Tämä moottoriurheilun maailmasta tuttu high-tech-materiaali korostaa autosi sisätilaa. Sen tyypillinen rakenne alleviivaa suorituskykyistä luonnetta ja teknistä standardia. Somiste-elementit antavat koko sisätilalle urheilullisen premium-tunnelman, joka on lisäksi laadukkaan näköinen ja taidokkaasti viimeistelty.
         AMG Track Pace AMG Track Pacen myötä autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti suljetuilla kilparadoilla.[1][2]

         [1] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.

         [2] Tämä ominaisuus on tarjolla myös on-demand-ominaisuutena, jonka voi aktivoida autoon myöhemmin. Ominaisuuden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin, Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä sekä auton yhdistämistä käyttäjätiliin, ainakin väliaikaisesti. Aktivointi edellyttää lisäksi tiedonsiirtoyhteyttä autoon ja soveltuvan varusteen asennusta autoon. Valittu ominaisuus on tämän jälkeen aktivoitu pysyvästi käyttöön kyseisessä autossa, vaikka Mercedes me connect -palvelut tämän jälkeen lopetettaisiin ja vaikka auton ja käyttäjätilin välinen yhteys poistettaisiin. Lue lisää teknisistä vaatimuksista Mercedes me -portaalista tai ota yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään.
         AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous Tässä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty hienoa nappanahkaa ja Microcut-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon ja tarkan hallinnan. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -kosketusnäppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.
         AMG Performance -ohjauspyörä, nappanahkaverhous AMG-ohjauspyörä on verhoiltu nappanahkalla ja otealueilla verhoilussa on pitoa parantava näyttävä rei'itys. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -kosketusnäppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.[3]

         [3] Saatavana vakiovarusteena Mercedes-AMG GLE 53 4 S MATIC+ -malliin.
         Istuinverhous AMG Style Exclusive -nappanahka Nauti ylellisen nappanahkan tuomasta upeasta tunnelmasta. AMG Exclusive -nappanahkaverhoilu on esimerkiksi kojelaudan ylemmässä osassa, keskikyynärnojiissa ja kyynärnojissa. Myös intohimo laadukkaisiin yksityiskohtiin näkyy - esimerkiksi istuinverhouksissa on AMG:lle ominainen vinoruutukuvio ja tyylikkäät rei'itykset.

         Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
         Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
         www.veho.fi/tietosuoja