Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  MANUFAKTUR grafiitinharmaa Magno
  Polarvalkoinen
  Musta
  Spektrinsininen metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR alppiharmaa
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.

   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli Uuden CLE Cabrioletin ulkopuoli. Uudessa CLE Cabrioletissa yhdistyvät CLE Coupén urheilulliset design-elementit, kuten ilmaisuvoimaiset konepellin kohoumat, vaikuttava etuosa, matalalle asettuva konepelti sekä tyylikäs akustiikkakuomukatto. CLE on Cabriolet kaikille, jotka arvostavat erinomaista muotoilua, dynaamista ajonautintoa ja kykyä saavuttaa vapauden tunne muutamassa sekunnissa.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Edistyksellinen keulan design Vaikuttava keula: matalalle sijoitetun konepellin kruunaa A:n muotoinen Mercedes-Benz-tähtikuvioinen jäähdyttimen säleikkö.


    Konepellin kohoumat Voimaa täysi heti ensi hetkestä: konepellin urheilullinen muotoilu antaa keulalle ilmeikkään ja tunnistettavan ilmeen.

    Digital Light -ajovalot Saat yleiskuvan joka tilanteessa: Digital Light -ajovalot[6] ohjaavat sinua kaikissa tarvittavissa ajotilanteissa rennosti ja turvallisesti. Ajoradan valaistus mukautuu älykkäästi vallitseviin valo- ja sääolosuhteisiin sekä liikennetilanteeseen.

    [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


    Kaksiosaiset takavalot ja yhdistävä designelementti Valon säde joka kulmasta: saumattomasti virtaava takaosan design kaksiosaisine takavaloineen ja yhdistävä designelementti kiinnittävät huomion CLE Cabrioletiin ja tekevät sen ilmeestä urheilullisen ja varman.
    Keyless-Go Keyless-Gon ansiosta jokainen matka alkaa parhaalla mahdollisella mukavuudella. Voit pitää auton avaimen taskussasi. Sinun tarvitsee vain tarttua ovenkahvaan ja astua autoon. Sitten painat vain start-stop-painiketta ja matka voi alkaa. Hands-free Access mahdollistaa takaluukun avaamisen jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla.
    18-tuuman kevytmetallivanteet ovat vakiovaruste, lisävarusteena aina 20-tuumaisiin saakka Standardit pysyvät korkealla myös auton matalimmassa kohdassa: CLE Cabrioletin[6] luonteen mukaisesti tarjolla on valikoima aerodynaamisesti optimoituja kevytmetallivanteita 18-tuumaisista 20-tuumaisiin.

    [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Täysin automaattinen ja eristetty akustiikkakuomukatto Täysin automaattinen akustiikkakuomukatto[6], joka on saatavana kolmena värivaihtoehtona, takaa erinomaisen mukavuuden, eristää ulkopuoliset äänet ja suojaa lämmöltä, jotta voit nauttia matkastasi mahdollisimman rentoutuneena.

    [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Sisätila Uuden CLE Cabrioletin sisätila. Sisätiloissa ylellisten kohokohtien yhdistelmä tekee uuden CLE Cabrioletin kokonaiskuvasta korkealaatuisen. Vaikuttavat yksityiskohdat, kuten kojetaulu ja oviverhousten yläreunat nappanahkaoptiikkaista Artico-tekonahkaa, mukavat monisäätöistuimet [6] sekä Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmän [6] ensiluokkaiset äänimaailmat tekevät ajoajotuntumasta ainutlaatuisen – katon ollessa auki tai kiinni.
    [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     11,9-tuuman kuljettajan näyttö Täysin lasisen kosketusnäytön koko on 11,9-tuumaa ja se on kallistettu kohti kuljettajaa. Keskusnäyttö korostaa uuden CLE Cabrioletin sisätilojen laadukasta tunnelmaa. Näytön pystykallistus on säädettävissä minimoimaan auringon heijastukset katto auki ajettaessa.  

     Burmester® 3D Surround -äänentoistojärjestelmä Uppoudu äänikokemukseen: Burmester® 3D Surround -äänentoistojärjestelmä[6] tarjoaa korkealaatuisen äänen etu- ja takaistuimille. Tyylikkäät metalliset kaiutinritilät Burmester®-tekstein ovat vaikuttava, sisustusta korostava kohokohta. Etuistuimiin integroidut lisäkaiuttimet optimoivat ympäristön äänen ja tekevät äänikokemuksesta aivan erityisen.

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Tyylikkäästi suunnitelluissa etuistuimissa on integroidut kaiuttimet Uuden CLE Cabrioletin etuistuimet voidaan lisävarusteena muuttaa 7-vyöhykkeisiksi hierontaistuimiksi, ja niissä on Airscarf-lämmitysjärjestelmä, joka takaa optimaalisen lämpötilatuntemuksen hartioiden ja kaulan alueella. Istuimiin integroidut kaiuttimet tarjoavat kuljettajalle ja etumatkustajalle mukaansatempaavan tilaäänikokemuksen.[6]

     [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Uuden sukupolven MBUX Intuitiivisen toiminnan tulevaisuus: MBUX-multimediajärjestelmän[7] uusi sukupolvi sisältää lukuisia toimintoja ja palveluita sekä vuorovaikutusvaihtoehtoja. Voit ohjata sitä intuitiivisesti puheohjauksella, koskettamalla tai käsielein. Järjestelmä on integroitu saumattomasti digitaaliseen elämääsi ja voit räätälöidä sen mieleisen näköiseksi yksilöityjen näyttötyylien avulla.[6]

     [7]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [6]Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
     Kojelauta ja oviverhousten yläreunat nappanahkaoptiikkaista Artico-tekonahkaa Uudessa CLE Cabrioletissa on vakiona Avantgarde-sisustus. Kojelauta ja reunukset nappanahkaoptiikkaista Artico-tekonahkaa tekevät sisustuksen ilmeestä yksilöllisen ja korkealuokkaisen.
     Cabriolet Comfort -paketti Pidennä avoautokautta niin, että se kestää koko vuoden: kaulan alueen lämmityksen Airscarfin, automaattisen Aircap-vetosuojan ja tavaratilan täysin sähkötoimisen jakajapeitteen ansiosta CLE Cabriolet varmistaa optimaalisen mukavauuden jokaisella matkalla - kaikkina vuodenaikoina.  
     Varusteet Uuden CLE Cabrioletin varusteiden kohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      Heijastusnäyttö Parhaat lähtökohdat urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: tuulilasista tulee heijastusnäytön[6] myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.      12,3-tuuman kuljettajan näyttö Korkearesoluutioisessa kuljettajan näytössä näet kaikki tärkeät tiedot näkyvät yhdellä silmäyksellä helposti luettavassa muodossa. Tämä tarkoittaa, että olet rennompi ajaessasi. Korkealaatuinen, vapaasti seisova näyttö on tärkeä osa digitalisoitua, hienosti suunniteltua sisustusta, ja esimerkki Mercedes-autosi modernista ylellisyydestä.
      Digitaaliset lisäpalvelut Mercedes-Benzillä on heti alusta lähtien jopa enemmän tarjottavaa kuin uskotkaan. Automallista, valitsemistasi lisävarusteista, valmistusvuodesta ja maasta riippuen monia digitaalisia lisäpalveluita, kuten etäkäyttötoiminnot, navigointi, korkeajänniteakun lataus, Guard 360°-varashälytinpaketti ja viihde sisältyy 36 kuukauden ajaksi uuden auton ostopäivästä[6][7]. Jos haluat jatkossakin hyötyä digitaalisten lisäpalveluiden eduista alkuperäisen sopimuskauden jälkeen, voit uusia ne muutamalla klikkauksella Mercedes me Storessa.

      [7]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [6]Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään[6] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään langattomasti Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-suoratoistoa.[4]

      [4]Tämä ominaisuus on tarjolla myös on-demand-ominaisuutena, jonka voi aktivoida autoon myöhemmin. Ominaisuuden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin, Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä sekä auton yhdistämistä käyttäjätiliin, ainakin väliaikaisesti. Aktivointi edellyttää lisäksi tiedonsiirtoyhteyttä autoon ja soveltuvan varusteen asennusta autoon. Valittu ominaisuus on tämän jälkeen aktivoitu pysyvästi käyttöön kyseisessä autossa, vaikka Mercedes me connect -palvelut tämän jälkeen lopetettaisiin ja vaikka auton ja käyttäjätilin välinen yhteys poistettaisiin. Lue kaikki tarvittava teknisistä vaatimuksista Mercedes me -portaalista tai ota yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään.
      Pysäköintipaketti 360 asteen kameralla Ylellistä pysäköintiä niin, että näet vaivatta auton koko ympäristön: aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka ja 360-asteen kamera[3], havaitsee vapaana olevat pysäköintipaikat, kun lähestyt niitä. Kuittaa pysäköintipaikkaehdotus, minkä jälkeen voit pysäköidä auton vaivatta dynaamisen visualisoinnin ja akustisen palautteen avulla – tai voit antaa avustimen pysäköidä auton puolestasi.[2]

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin[3] tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[2]

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Aktiivinen jarrutusavustin Avustin voi auttaa välttämään törmäyksiä ajoneuvoihin, jotka ajavat oman auton edessä tai ovat paikallaan, ja vastaantulevan liikenteen kanssa kun olet itse kääntymässä, samoin kuin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä ensisijaisesti tukee jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella tarvittaessa aina täyshätäjarrutukseen asti.[2]

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Avustinjärjestelmä valvoo muiden muassa nopeutta ja etäisyyttä. Lisäksi se säätää puolestasi ajonopeuden ennakoivasti nopeusrajoitusten ja ajoreitin ominaisuuksien mukaan – ja keventää liikenneruuhkien rasittavuutta. Älykkäät toiminnot helpottavat ajamista ja vaikuttavat positiivisesti toimintamatkaan sähköllä.[2][6]

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Ajoavustinpaketti Plus Se voi viedä sinut määränpäähäsi stressittömästi: modernien, älykkäästi verkotettujen tunnistinjärjestelmien ansiosta voit nauttia autossa monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa. Myös muut tienkäyttäjät hyötyvät.[2][3]

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Cabriolet Comfort -paketti Pidennä avoautokautta niin, että se kestää koko vuoden: Nauti optimaalisesta mukavuudesta katosta lattiaan aina ajaessasi, jotta voit kokea vuodenajat omakohtaisesti kaulan alueen lämmityksen Airscarfin, Aircap-vetosuojan ja täysin sähkötoimisen tavaratilan jakajapeitteen ansiosta. Paketissa yhdistyvät älykkäät varusteominaisuudet, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti ja hemmottelevat sinua ympäri vuoden.
      Keyless-Go Keyless-Go tekee lopun auton avainten etsimisestä. Auto tunnistaa autosi avaimen sen ollessa auton sisällä tai riittävän lähellä autoa, sinun tarvitsee vain pitää sitä mukanasi: kaikki ovet voidaan lukita ja avata lukituksesta vain ovenkahvaa koskettamalla.
      Thermatic-ilmastointiautomatiikka Kaksialueinen THERMATIC-ilmastointiautomatiikka mahdollistaa ilmastoinnin yksilölliset säädöt etuistuimilla. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää lämpötilan erikseen omalla puolellaan. Ne pysyvät samoina automaattisen ilmastoinnin ja erittäin herkän tunnistinjärjestelmän ansiosta – täysin ilman manuaalista säätöä.

      Muistipaketti Muistipaketilla voit tallentaa ja valita kätevästi käyttöön jopa kolme istuimen asentoa. Muistiin tallentuvat myös ohjauspyörän, ulkopeilien ja lisävarusteisen heijastusnäytön säädöt. Jos olet jo luonut käyttäjäprofiilin, aktivoi se keskusnäytöstä, jolloin omat asetuksesi otetaan käyttöön.

      ENERGIZING Package Plus Mukavuutta kaikille aisteille: tämä ensiluokkainen paketti on yhdistelmä lukuisia premium-varusteita ja innovatiivista älykkyyttä. Mercedes-autosi kykenee virkistämään ja hemmottelemaan sinua kohdennetusti – tavoitteena vireystilan ylläpito ohjauspyörän takana ja äärimmäisen miellyttävä matkanteko. Paketti sisältää jopa seitsemän mukavuusohjelmaa, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden kuten monisäätöistuimien toimintoja.[3]

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.      Rutiinit Täydellisesti juuri sinulle räätälöity yksilöllinen mukavuus: ensimmäistä kertaa CLE Cabriolet tallentaa kuljettajan syöttämien tietojen mukaan kuljettajan omat viihde- ja mukavuusmieltymykset. Lämpötilasta istuimen hierontatoimintoon kaikki voidaan optimoida ja säätää automaattisesti juuri sinulle sopivaksi.
      Guard 360° -varashälytinpaketti Guard 360° -varashälytin[3] valvoo auton ympäristöä kattavasti esimerkiksi laajennetun murtohälytyksen, varashälyttimen ja poishinaussuojan avulla. Auton sisätilavalvonta laukaisee liikettä havaitessaan näkyvät ja kuuluvat varoitukset. Mercedes me -palvelun pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella.

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Keskiturvatyyny Keskiturvatyyny voi tehdä ajosta sinulle ja matkustajille vieläkin turvallisempaa. Tämä johtuu siitä, että se voi suojata kuljettajaa ja etumatkustajaa keskinäiseltä törmäykseltä sivutörmäyksen sattuessa. Keskiturvatyyny on asennettu kuljettajan istuimen selkänojaan sisäpuolelle ja laukeaa sivutörmäyksessä.

      PRE-SAFE® Impulse Side PRE-SAFE® Impulse Side[3] voi valmistella matkustajat sivutörmäykseen ja pienentää siten loukkaantumisriskiä. Henkivartijan tavoin se työntää kuljettajan tai etumatkustajan pois vaara-alueelta sisäänpäin.

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      DIGITAL LIGHT Valaistus mukautuu ajotilanteeseen, jotta sinä voit ajaa rentoutuneena ja turvallisin mielin. Digital Light -ajovalot[6] sopeuttavat jatkuvasti tien valaisun valo-olosuhteisiin, liikennetilanteeseen, ajoreittiin ja säähän. HD-järjestelmä toimii projektorin tavoin ja laskee valaistuksen tarkkaan jokaista pikseliä myöden.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      Madallettu Comfort-alusta Jousien ja iskunvaimentimien erityiset asetukset tukevat urheilullista ajotyyliä ilman, että totutusta mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Alustan madallus 15 millimetrillä merkitsee sitä, että autosi hyväilee tienpintaa näkyvämmin kuin normaalialustan yhteydessä. Tämä vahvistaa dynaamisuuden ja tehokkuuden vaikutelmaa.

      Dynamic Body Control -alusta, jossa on säätyvä iskunvaimennus (lisävaruste) Yksi alusta – kolme tyyppiä. Dynamic Body Control -alustan ja säädettävän jousituksen[6] yhteydessä voit valita herkästi reagoivan ja mukavuuspainotteisen iskunvaimennuksen väliltä vaikkapa ajoreitin profiilin tai oman ajotyylisi mukaan. 15 mm matalampi jousitustaso tarjoaa ihanteelliset edellytykset erityisen dynaamiseen ajotyyliin.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Ajo-ohjelmien valintakatkaisin Dynamic Select DYNAMIC SELECT: vain napin painallus, ja auton luonne muuttuu. Valitusta ajo-ohjelmasta riippuen moottori, vaihteisto, alusta ja ohjaus sopeuttavat automaattisesti toimintaansa. Sport-moodin dynaamiset ajo-ominaisuudet, Comfort-ohjelman suoma täydellisen rentoutunut olotila tai äärimmäisen taloudellinen ECO-moodi – sinä päätät, mikä kulloinkin on tärkeää juuri sinulle.

      Jarrujärjestelmä, jossa on edessä normaalia kookkaammat jarrulevyt Jarrujärjestelmä, jossa on edessä[6] normaalia kookkaammat jarrulevyt, on aina tehokas useiden voimakkaidenkin jarrutusten jälkeen. Voit luottaa kaikissa ajotilanteissa siihen, että jarrujen niin sanottu häipymisilmiö pysyy taka-alalla.

      [6]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Strapline Content

      Sisätilan kohokohdat

      Close X
      Strapline Content

      Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
      Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
      www.veho.fi/tietosuoja