Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-Benz-varaosat. Jotta Mercedes-Benzisi pysyy aitona Mercedes-Benzinä.
Varaosavalikoimamme Oikea osa jokaiseen Mercedes-Benziin. Tarvitsetpa varaosan vanhempaan Mercedes-malliin tai huolto-osan uuteen autoon, Mercedes-Benzin kattavasta osavalikoimasta löytyy räätälöity vaihtoehto jokaiseen autoon ja budjettiin. Kaikkien osiemme kohdalla voit tietenkin olla varma, että jokainen osa täyttää tiukat laatuvaatimuksemme.
Aidot Mercedes-Benz-varaosat Haluatko käyttää Mercedes-Benz-autosi huollon tai kuluvien osien vaihdon yhteydessä ainoastaan sertifioituja uusia osia? Silloin suosittelemme, että käytät aitoja Mercedes-Benz-varaosia. Niissä yhdistyy Mercedes-Benzin koko tietämys autovalmistajana, ne on kehitetty erityisesti autollesi ja sovitettu optimaalisesti autosi muihin osiin.

Etusi yhdellä silmäyksellä:
- Erinomainen laatu, mittatarkkuus ja kulutuksen kestävyys
- Testattu ja tarkastettu tiukkojen Mercedes-Benzin vaatimusten mukaisesti korkean turvallisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi
- Kehitetty erityisesti kyseiselle autolle
- Maailmanlaajuinen, nopea saatavuus

Lisätietoja Mercedes-Benzin aidoista varaosista saat ottamalla yhteyttä paikalliseen valtuutettuun Mercedes-Benz-huoltokumppaniisi.
Button
Aidot Mercedes-Benz-vaihto-osat Aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien valikoima tarjoaa laajan valikoiman varaosia kaikkiin suosituimpiin automalleihimme - käynnistysmoottorista ohjaukseen aina polttomoottoriin ja sähköisiin voimalinjoihin saakka. Jokainen osa käy läpi huolellisen kunnostus-, tarkastus- ja testausprosessin tiukkojen Mercedes-Benzin standardien mukaisesti. Lopputuloksena ovat alkuperäiset kunnostetut vaihto-osat edulliseen hintaan ja laadultaan uuden veroisina.

Etusi yhdellä silmäyksellä:
- Uuden osan laatu täyttää Mercedes-Benzin laatustandardit
- Houkutteleva hinta-laatusuhde kunnostuksen ansiosta
- Aidoilla varaosilla on 24 kuukauden takuu
- Luotettava saatavuus ja lyhyet vaihtoajat
- Kestävää resurssien, energian ja CO2-päästöjen säästämisen ansiosta

Saat aidot Mercedes-Benz-varaosat paikalliselta valtuutetulta Mercedes-Benz-huoltokumppaniltasi.
Button
Strapline Content Button
Strapline Content Button
Aidot varaosat versus muut kuin aidot varaosat Aidolta vaikuttava: varo väärennettyjä osia. Mercedes-Benz-huoltokumppanisi suojelee sinua väärennetyiltä tuotteilta. Vaikka pakkauksessa lukee Mercedes-Benz, valitettavasti osa ei välttämättä ole aito. Väärentäjät erikoistuvat yhä suuremmassa määrin autojen varaosien kopioimiseen. Prosessissa kopioidaan yhä enemmän turvallisuuden kannalta tärkeitä osia, kuten jarrulevyt ja -palat, tuulilasinpyyhkimet, tuulilasit, alustan osat tai suodattimet. Väärennetyt osat näyttävät usein harhaanjohtavan aidoilta, niin että edes asiantuntijat eivät voi helposti tunnistaa niitä ensi silmäyksellä.