Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Ulkopuoli Täysin uudenlainen Mercedes-AMG SL. Tutustu uuden Mercedes-AMG SL 63 SE PERFORMANCE:n henkeäsalpaavaan ja ainutlaatuiseen muotoiluun. SL 63 S E PERFORMANCE Mercedes‑AMG:ltä: uusi versio automaailman ikonista palaa juurilleen käytännöllisellä 2+2-istuimella[3], perinteisellä akustiikkakuomukatolla ja tehokkaalla, dynaamisella luonteellaan. Integroitu latausluukku ja V8 BITURBO E PERFORMANCE -teksti lokasuojissa korostavat auton hybridiluonnetta.
[3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
Seuraava
Edell.
  AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö Yksi vilkaisu riittää: Erityinen AMG-jäähdyttimen säleikkö, jossa on pystylamellit, ja AMG-etuhelma, jossa on urheilullisen näyttävät ilmanottoaukot, varmistavat, että läsnäolo huomataan.


  Monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet Valmiina näyttävään esiintuloon: Monipuolaiset 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet on mattamustat ja kiiltosorvatut.


  E PERFORMANCE Itsestään selvää: Etulokasuojien kyltti, jossa on "V8 BITURBO E PERFORMANCE" -teksti, on synonyymi maksimaaliselle suorituskyvylle.  AMG-takahelma ja latausluukku Tehokas takanäkymä integroidulla latausluukulla, näyttävät pakoputken verhoilut ja punaiset "SL 63 S" -kirjaimet korostavat hybridiulkonäköä entisestään.  Sisätila Sisätilassa yhdistyvät dynaamisuus ja sähköisyys.

  Nappanahkainen kaksivärinen MANUFAKTUR-ohjauspyörä

  Close

  Nappanahkainen kaksivärinen MANUFAKTUR-ohjauspyörä

  Tämä erityinen AMG-MANUFAKTUR-ohjauspyörä[3] on verhoiltu kaksivärisellä nappanahkalla. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja kosketuspaneeleja on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.

  [3] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  AMG Performance -istuimet

  Close

  AMG Performance -istuimet

  AMG Performance -istuimissa istutaan erityisen urheilullisessa asennossa ja pääntuet ovat integroidut, joten perusta maksimaalisen ylivertaiseen ajokokemukseen on valettu. Monisäätöistuinpaketti [3] sovittaa AMG Performance -istuimet toiveittesi mukaan säätämällä istuimen sivuosien ilmatyynyissä olevan ilman määrää. Ylellisen nappanahkainen MANUFAKTUR-erikoisverhoilu tobacco-ruskean ja mustan värisenä tekee ilmeestä erityisen urheilullisen ja tyylikkään.

  [3] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Energizing-varustepaketit

  Close

  Energizing-varustepaketit

  Mukavuutta kaikille aisteille: kahdessa paketissa yhdistyvät korkealuokkaiset varusteet ja innovatiivinen älykkyys. Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE -autosi voi tarkoituksella piristää ja hemmotella sinua - ajat pitkään suorituskykyisesti ja miellyttävästi. Paketti sisältää monia mukavuusohjelmia, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden, kuten monisäätöistuimien, toimintoja.[3]

  [3] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem

  Close

  Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem

  Ylellisen kotiviihdejärjestelmän äänet optimoituina Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE -autosi sisätilaan. Innovatiivinen teknologia luo kolmiulotteiset äänet kattoverhouksen kautta. VIP-asetuksilla nautit täydellisestä kuuntelupaikasta ja voit valita eri äänimalleja ‒ täysin oman tyylisi ja musiikkimakusi mukaan.[3]

  [3] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


  Keskusnäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit

  Close

  Keskusnäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit

  Korkearesoluutioinen 11,9-tuuman keskusnäyttö AMG-malleihin varatussa näyttötyylissä on suorastaan sähköistävä edistyksellisen designin, erinomaisen värikirkkauden ja luettavuuden ansiosta, samalla ajonaikainen käyttö on intuitiivista. Näytön kallistuskulma on sähköisesti säädettävissä häiritsevien heijastusten välttämiseksi.

  Kuljettajan näyttö hybrideille ominaisella grafiikalla

  Close

  Kuljettajan näyttö hybrideille ominaisella grafiikalla

  Laadukas 12,3 tuuman digitaalinen kuljettajan AMG-näyttö ja hybdridimallien näytöt varmistavat, että kaikki tiedot ovat aina selkeästi luettavissa. Intensiivisempää ajokokemusta varten mittariston ulkoasua voidaan muokata erilaisilla näyttötyyleillä ja yksilöllisesti valittavissa olevilla päänäkymillä.

  Suorituskyky Ihanteellinen yhdistelmä tunnepitoiseen suorituskykyyn. Korkeatehoisena hybridinä ylellinen roadster tarjoaa kiehtovaa ajodynamiikkaa ja vie AMG Driving Performance:n sähköistettyyn tulevaisuuteen. Konseptin eturintamassa on voimansiirto suoralla vasteella ja ajostrategialla, joka tähtää aina maksimaaliseen suorituskykyyn sähkötilassa. Myös jousitus edustaa tinkimätöntä dynaamisuutta, erinomaista mukavuutta ja suorituskykyyn tähtäävää käsiteltävyyttä.
  Seuraava
  Edell.
   AMG 4,0-litrainen V8-biturbomoottori Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCEN keskeinen komponentti ja tekninen kohokohta on 4,0-litrainen AMG V8-biturbomoottori, joka tuottaa 600 kW (816 hv). Sen maksimivääntö 1 420 Nm on käytettävissä erityisen laajalla kierroslukualueella ja sen vaihtamishetket on optimoitu.
   AMG Performance 4MATIC+ AMG Performance 4MATIC+ -nelivedossa on täysin muuttuva vääntömomentin jakautuminen. Se yhdistää nelivedon edut takavetoon tarjoten maksimaalisen ajonautinnon ja optimaalisen pidon fyysikaalisilla rajoilla ollen samalla erittäin ajovakaa ja turvallinen.
   AMG DYNAMIC PLUS -paketti AMG Dynamic Plus -paketti varmistaa äärimmäisen ajonautinnon ja ylivertaisen ajettavuuden. Siinä lukuisat korkean suorituskyvyn komponentit on yhdistetty houkuttelevaksi paketiksi, joka ensisijaisesti parantaa ajodynamiikkaa edelleen. Nämä kaikki tekevät ajokokemuksesta entistäkin tunteisiinvetoavamman.
   AMG ACTIVE RIDE CONTROL -alusta Vakaus ja herkkyys yhdessä ja samassa alustassa: AMG ACTIVE RIDE CONTROL hyödyntää modernia elektroniikkaa kompensoimaan auton kallistusliikkeitä tehokkaasti. Alusta ja ohjaus pystyvät sopeutumaan automaattisesti ajo-olosuhteisiin ja tienpintaan täsmällisesti. Ohjauspyörän takana saat intensiivisen, dynaamisesta AMG-ajokokemuksen ja nautit samalla erinomaisesta ajomukavuudesta.
   Sähköinen voimansiirtoyksikkö Sähköinen voimansiirtoyksikkö on toinen kahdesta AMG Performance -hybridien P3-hybridivoimansiirron keskeisistä elementeistä. Se yhdistää hybridivoimansiirron neljä osaa, kuten ainutlaatuisen sähkömoottorin, kompaktiin pakettiin. Taka-akselin yläpuolella on myös ultrakevyt ja suorituskykyinen akku.
   AMG High Performance -akku AMG High Performance -akussa yhdistyy suuri teho, joka voidaan ottaa käyttöön useita kertoja peräkkäin. Tämä korostaa auton suorituskykyä entisestään. Lisäksi akku latautuu nopeasti ja sen energiatiheys on erinomainen. Akussa on vielä innovatiivinen suora jäähdytys lämpötilan pitämiseksi mahdollisimman tasaisena.
   AMG-suurtehojarrujärjestelmä, jossa on keraamiset jarrulevyt Luotettavuutta ääritilanteissa, myös useissa peräkkäisissä täysjarrutuksissa: mustiksi maalatut AMG-suurtehokomposiittijarrut tarjoavat erinomaiset hidastuvuusarvot, joihin voit luottaa myös ääritilanteissa. Jarrut ovat myös perinteisiä jarrujärjestelmiä kevyemmät – pienemmät jousittamattomat massat parantavat ajettavuutta ja ajodynamiikkaa.
   Ota yhteyttä. Uusi Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE. Onko sinulla kysyttävää uudesta Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE -autosta? Jätä yhteydenottopyyntö valitsemallesi jälleenmyyjälle.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja