Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Spektrinsininen metalliväri
  Polarvalkoinen
  Obsidianinmusta metalliväri
  High-tech hopea metalliväri
  Mojavenhopea metalliväri
  Red Metallic (ei Suomessa)
  Merensininen metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Diamond White Bright (ei Suomessa)
  Selenite Grey Metallic (ei Suomessa)
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.

   Mercedes-AMG

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC
    Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE

    Mercedes-EQ

    Close X
    XXX Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Ulkopuoli Uuden GLC SUV -auton ulkopuolen varusteet. Tutustu lisää Mercedes-Benz GLC:n ulkopuolen kohokohtiin. Eri malliversiot tekevät autosta yksilöllisen ‒ laajan vakiovarustuksen sisältävästä vakiomallista aina AMG Lineen.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Panoraamakattoluukku Joko auki tai kiinni: lisävarusteena saatavan panoraamakattoluukun ansiosta koet jännittävän vapaudentunteen ja nautit miellyttävän kirkkaasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.
     Kaksiosaiset takavalot Uudet kaksiosaiset takavalot on toteutettu laadukkailla kolmiulotteisilla LED-valoilla. Käytännöllinen kaksiosainen design sallii leveämmän takaluukun ja kookkaamman tavaratilan aukon. Samalla moderni, aiempaa hoikemmalta vaikuttava valo-design vakuuttaa dynaamisuudellaan jopa auton ollessa paikallaan.
     Airmatic-ilmajousitus ja nelipyöräohjaus Airmatic-ilmajousituksen ja nelipyöräohjauksen yhdistelmä parantaa ajomukavuutta selvästi ja tuo ajettavuuteen lisää ketteryyttä. Ilmajousitus tuo ajotuntumaan oman valintasi mukaan joko lisää dynaamisuutta tai mukavuutta, kun taas nelipyöräohjaus parantaa ajovakautta tai ketteryyttä sekä pienentää kääntöympyrää, ajonopeudesta riippuen.
     Alumiinioptiikkaiset astinlaudat, joissa on kuminoppapinta Uusitut, lisävarusteiset alumiinioptiikkaiset astinlaudat korostavat GLC:n SUV-luonnetta. Astinlaudat on sijoitettu sivuhelmojen korkeudelle ja ne helpottavat autoon menoa. Astinlaudat on muotoiltu urheilullisiksi, mikä tarkoittaa, että ne ovat kapeammat etuovien alueella ja levenevät auton takaosaa kohti mennessä.
     18-20-tuumaiset kevytmetallivanteet Uusi GLC näyttää puoleensa vetävältä joka suunnasta katsottuna – mutta sivulta katsottuna urheilullisen designin ja SUV-yksityiskohtien yhdistelmä antaa sille erityisen vahvan ilmeen. Vaikutelmaa korostavat etenkin kookkaiden, korin ulkopintoihin saakka ulottuvien kevytmetallivanteiden valikoima, jonka koot vaihtelevat 18-tuumaisista aina 20-tuumaisiin saakka.
     Urheilullinen keula ja jäähdyttimen säleikön Mercedes-Benz-tähtikuvio Uuden GLC:n SUV-keula korostaa urheilullisuutta jäähdyttimen säleiköllä, jossa on kromikehys ja pystylamellit, sekä siihen suoraan liittyvillä ajovaloyksiköillä, jotka korostavat auton leveyttä. Keskelle sijoitettu Mercedes-tähti on näyttävän keulan yksi tutuista elementeistä.
     Sisätila Uuden GLC SUV -auton sisätilan varusteet. Uuden GLC SUV -mallin sisätila mullistaa käsitykset. Kuljettajaa kohti kallistettu keskusnäyttö, monitoimiurheiluohjauspyörä ja laadukkaat somiste-elementit: huippulaadukkaat materiaalit varmistavat ylellisen mukavuuden, jonka voi tuntea ‒ jokaisella ajomatkalla.
     LeftRight

     Malliversiot

     Kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Monitoimiurheiluohjauspyörä Nappanahkalla verhoiltu monitoimiurheiluohjauspyörä on suoristettu alaosasta ja siinä on voimakkaat syvennykset otealueella. Laadukas pehmeä nappanahka on jo sinällään erityinen laatukokemus. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän Touch Control -kosketusnäppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä.
      MBUX-multimediajärjestelmä ja keskusnäyttö Näyttö on kallistettu hiukan kuljettajaa kohti ja käytettävissä kosketuksella. Se on digitaalinen liitäntä sinun ja autosi välillä, jolla voit ohjata monia auton tärkeitä toimintoja intuitiivisesti ja miellyttävästi.
      Ylellinen äänikokemus: Burmester® 3D surround sound system -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) Koe ainutlaatuinen audioelämys Burmester®-soundilla. Huippulaadukkailla kaiuttimilla saadaan aikaan vakuuttava surround sound -äänikokemus. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille ja tehdä kuuntelukokemuksesta entistä intensiivisemmän. Erityiset Burmester®-kaiutinritilät ovat myös sisustuksellinen elementti.
      Energizing -paketti Plus (lisävaruste) Mukavuutta kaikille aisteille: tämä ensiluokkainen paketti on yhdistelmä lukuisia premium-varusteita ja innovatiivista älykkyyttä. Mercedes-autosi kykenee virkistämään ja hemmottelemaan sinua kohdennetusti – tavoitteena vireystilan ylläpito ohjauspyörän takana ja äärimmäisen miellyttävä matkanteko. Paketti sisältää jopa seitsemän mukavuusohjelmaa, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden kuten monisäätöistuimien toimintoja.
      Tavaratilan tilavuus Uudessa GLC SUV:ssa on vakiovarusteena Easy-Pack-takaluukku. Se tekee tästä tilavasta autosta aiempaakin toiminnallisemman ja laadukkaamman. Tavaratilan vakiovarusteinen mukavuuspaketti lisää uuden GLC:n mukavuutta edelleen.
      Teknologia Uuden GLC SUV:n varusteet
      Seuraava
      Edell.
       Lisävarusteena saatava Head-Up-näyttö Lisävarusteinen Head-Up-näyttö heijastaa kaikki oleelliset tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen. Tarkasti ja miellyttävästi. Uudessa Mercedes-Benz GLC:ssä näyttö on jopa aiempaa suurempi.
       Asian ytimessä: keskusnäyttö Näyttö on kallistettu hiukan kuljettajaa kohti ja käytettävissä kosketuksella. Se on digitaalinen liitäntä sinun ja autosi välillä, jolla voit ohjata monia auton tärkeitä toimintoja. Niin intuitiivisesti ja miellyttävästi kuin vain mahdollista.
       MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus -navigointi (lisävaruste) MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.
       Navigointi ja auton/perävaunun reittiopas MBUX-navigointijärjestelmä osaa reittiä laskiessaan ottaa huomioon, että GLC ajaa perävaunutila kytkettynä. Reitti pystytään laskemaan jopa perävaunutyypin mukaan ‒ polkupyöräteline, pieni peräkärry vaiko kookas perävaunu. Tällöin vältetään esimerkiksi reittejä, joilla on jyrkkiä mäkiä ja tiukkoja kaarteita, jotta ajoreitti sopii hyvin ajoneuvoyhdistelmälle.
       Henkilökohtaiset käyttäjäprofiilit Profiilisi kautta voit valita tietyt yksilöidyt asetukset aktivoitumaan aina valmiiksi, esimerkkinä sisävalaistuksen väri tai istuimen asento.
       Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera (lisävaruste) Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka ja 360°-kamera, havaitsee vapaana olevat pysäköintipaikat niiden ohi ajaessasi. Kuittaa pysäköintipaikkaehdotus, minkä jälkeen voit pysäköidä auton vaivatta dynaamisen visualisoinnin ja akustisen palautteen avulla – tai voit antaa avustimen pysäköidä auton puolestasi. (Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.)
       Ajoavustinpaketti Plus (lisävaruste) Ajoavustinpaketti Plus tarjoaa huipputason mukavuutta ja turvallisuutta matkalla kohti autonomista ajamista. Ajoavustinpaketin lisäksi käytössäsi on aktiivinen stop-and-go-avustin, joka helpottaa moottoriteillä ajamista optimaalisesti. Tämän paketin etuna on lisäksi: Pre-Safe® Impulse Side voi tarjota ennakoivaa lisäsuojaa sivutörmäyksessä muiden ajoneuvojen kanssa. (Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.)
       Aktiivinen etäisyysavustin Distronic (lisävaruste) Aktiivinen etäisyysavustin Distronic vähentää kuljettajan rasittumista etenkin pitkillä ajomatkoilla ja jatkuvasti pysähtelevässä liikenteessä. Järjestelmä keventää kuormitusta hidastamalla oman auton nopeutta automaattisesti suhteessa edellä ajaviin autoihin. Valittavissa on useita eri etäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin. (Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.)
       Keyless-Go Keyless-Go tekee lopun auton avainten etsimisestä. Auto tunnistaa autosi avaimen sen ollessa auton sisällä tai riittävän lähellä autoa, sinun tarvitsee vain pitää sitä mukanasi: kaikki ovet voidaan lukita ja avata lukituksesta vain ovenkahvaa koskettamalla.

       Lisävarusteena saatavana lisäksi Keyless-Go-mukavuuspaketti.
       Energizing Plus -paketti (lisävaruste) Mukavuutta kaikille aisteille: tämä ensiluokkainen paketti on yhdistelmä lukuisia premium-varusteita ja innovatiivista älykkyyttä. Mercedes-autosi kykenee virkistämään ja hemmottelemaan sinua kohdennetusti – tavoitteena vireystilan ylläpito ohjauspyörän takana ja äärimmäisen miellyttävä matkanteko. Paketti sisältää jopa seitsemän mukavuusohjelmaa, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden kuten monisäätöistuimien toimintoja.
       Digital Light -ajovalot ja projektiotoiminto (lisävaruste) Uraa uurtavassa ajovaloteknologiassa yhdistyvät tutut Multibeam LED -ajovalot ja innovatiivisen tarkka valoteknologia. Digital Light -ajovalot ihastuttavat myös erityisellä projektiotoiminnollaan, jossa tienpintaan heijastetaan erilaisia lisätietoja.
       Guard 360° -varashälytinpaketti Urban Guard Plus -varashälytinpaketti sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.
       PRE-SAFE® Impulse Side Jos uusi GLC tunnistaa uhkaavan sivutörmäyksen, PRE-SAFE® Impulse Side siirtää kuljettajaa tai etumatkustajaa auton keskiosaan päin. Tämä vähentää kuljettajaan tai etumatkustajaan kohdistuvaa kuormitusta kolarissa.

       Saatavana lisävarusteena ajoavustinpaketti Plussan yhteydessä
       Airmatic-ilmajousitus Airmatic-ilmajousitus varmistaa erityisen pehmeän ajettavuuden jatkuvasti säätyvän pyöräkohtaisen iskunvaimennuksen avulla. Ajomukavuus on erinomainen, ja saavut perille aina rentoutuneena. Koria voi lisäksi nostaa ilmajousituksen ansiosta tarvittaessa korkeammalle. Korkeustaso säätyy myös automaattisesti auton erilaisten kuormien mukaan.

       Saatavana lisävarusteena tekniikkapaketin yhteydessä.
       12 voltin ja 48 voltin sähköjärjestelmät Uudessa Mercedes-Benz GLC -mallissa on 12 voltin ja 48 voltin sähköjärjestelmät polttomoottorin yhteydessä. 48 voltin energianhallinta on askel matkalla täyssähköiseen liikkumiseen ja se parantaa tehokkuutta, laskee kulutusta ja tuo mukavuusetuja.
       Offroad-ajo-ohjelma Dynamic Select -katkaisimella voit valita käyttöön offroad-ajo-ohjelman: tällöin vetopito, jarrujen säätö ja voimansiirron käytös sopeutetaan kyseiseen ajotilanteeseen. Myös ajovalojen offroad-valotoiminto aktivoituu, jos uudessa GLC-autossa on Digital Light -ajovalot.
       Ohjaamon offroad-tunnelma Napin painalluksella keskusnäyttö muuntautuu näyttäväksi offroad-tapahtumanäytöksi. Offroad-ajoon liittyvät näytöt, asetukset ja toiminnot näkyvät keskusnäytössä ja kuljettajanäytössä eläväisen visuaalisesti, mikä vahvistaa ajokokemusta.
       MERCEDES-AMG Uusi Mercedes-AMG GLC. Tulossa pian.
       LeftRight

       UlKopuolen Design

       Sisätilan Design

       Ulkopuolen kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG-keula (GLC 43) Huomattavasti urheilullisempi: AMG-mallille ominainen, pystyrivallinen kromattu jäähdyttimen säleikkö ja Digital Light -valot, joissa on projektiotoiminto, ja AMG-keula.        Kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet (GLC 43) 20-tuumaiset 10-puolaiset tantaliitinharmaiksi[3] maalatut AMG-kevytmetallivanteet korostavat urheilullisen ilmaisuvoimaista ulkonäköä.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        AMG-takahelma (GLC 43) Erottuva kannanotto: AMG-takaosa ja AMG-spoileri, LED-takavalot, diffuusorioptiikkainen takahelma ja AMG-pakojärjestelmä, jossa on kromatut, pyöreät kaksoispakoputken koriste-elementit.        AMG-sivuhelmat (GLC 43) Autonväriset AMG-sivuhelmat alleviivaavat dynaamista sivuprofiilia. Pyöränkoteloiden reunojen verhousosat ovat tyylikkään mustat tai pyynnöstä autonväriset.        AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö (GLC 63 S E PERFORMANCE) Ilmaisuvoimainen: AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, jossa tummaksi kromatut pystylamellit ja huomionkiinnittävä AMG-etuhelma näyttävin ilmanottoaukoin.


        21-tuumaiset ristipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet (GLC 63 S E PERFORMANCE) 21-tuumaiset ristipuolaiset taotut mattamustiksi maalatut[3] AMG-kevytmetallivanteet tekevät Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCEN ulkonäöstä dynaamisen ja urheilullisuutta korostavan.

        [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.        Lokasuojissa AMG-verhous (GLC 63 S E PERFORMANCE) Se ei vain näytä hyvältä: lokasuojissa on erottuvat AMG-verhoukset ja sivulla "TURBO E PERFORMANCE" -teksti.


        AMG-takahelma (GLC 63 S E PERFORMANCE) Tätä tietä ulos: AMG-malleille tyypillinen diffuusorioptiikkainen takahelma ja AMG-pakoputkisto, jossa on puolisuunnikkaan muotoiset kaksoispakoputkien päiden koriste-elementit.        Sisätilan kohokohdat

        Close X
        Seuraava
        Edell.
         AMG-kohtainen mittaristo Optimoitu MBUX-multimediajärjestelmä tarjoaa lukuisia AMG-kohtaisia ​​näyttöjä ja hyödyllisiä toimintoja. Tutustu yksittäisiin näyttöihin mittariston ja keskikonsolin multimedian keskinäytössä tai heijastusnäytössä[3]. Nämä auttavat varmistamaan, että kaikki tarvitsemasi tärkeät tiedot ovat aina mukanasi.

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG Performance -istuimet Optimaalinen joka suhteessa: mustat AMG Performance -istuimet[3] kuljettajalle ja etumatkustajalle keltaisin kontrastiompelein. Tunnistat heti niiden erehtymättömän moottoriurheilualkuperän - myös istuma-asento välittää maksimaalista urheilullisuutta, mikä luo ihanteellisen perustan erinomaiselle ohjattavuudelle.Puhumattakaan siitä, että ihanteellisen sivuttaistuen huomaa etenkin dynaamisten ohjausliikkeiden aikana, esimerkiksi kaarteissa.

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
         AMG-hiilikuitusomisteet Lisävarusteiset AMG-hiilikuituverhoiluelementit tekevät sisätilasta yksilöllisen lumoavan. Ne sulautuvat harmonisesti muuhun sisätilaan ja luovat samalla dramaattisen kontrastin.

         Valaistut AMG-kynnyslistat, joissa on AMG-teksti Aloita jokainen matkasi tuntemalla suorituskyvyn lähes käsinkosketeltava läsnäolo: valaistuja AMG-kynnyspaneeleita täydentää ikoninen "AMG"-teksti.

         AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitudesign /Microcut-mikrokuituverhous Tässä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty näyttävää hiilikuitua ja Microcut-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon[3] ja on samalla visuaalinen ja käteen tuntuva kohokohta. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja kosketusohjauspaneeleja on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.

         [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

         Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
         Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
         www.veho.fi/tietosuoja