Contact

Close
Contact
Mercedes-Benzin sähköautoilu. Lue lisää voimanlähteistämme matkalla kohti ympäristöystävällisempää matkantekoa.
Our Models
LeftRight

Hatchbacks

Close X
Strapline Content

Sedans

Close X
Strapline Content

SUVs & Crossovers

Close X
Strapline Content

Coupés

Close X
Strapline Content

Cabriolet & Roadsters

Close X
Strapline Content

Estates

Close X
Strapline Content
Mercedes-Benzin sähköautoilu Kolme sähköistä voimalinjavaihtoehtoa.
  Täysin sähköinen. Täyssähköinen liikkuminen, varsinkin käytettäessä uusiutuvaa energiaa tarkoittaa, että ajon aikana ei synny hiilidioksidipäästöjä. Ajaminen on lähes äänetöntä ja sähkömoottori reagoi välittömästi voimapolkimen painallukseen. Koe täysin uusi ajokokemus ja autoilun tulevaisuus Mercedes-Benzin täyssähköautolla. Button
  Ladattava hybridi: Sähkömoottorin ja polttomoottorin täydellinen yhdistelmä. Ladattava hybridi yhdistää sähkömoottorin dynamiikan ja tehokkuuden polttomoottorin tarjoamaan toimintamatkaan. Ladattavan hybridin akustoa voidaan ladata kotona ja julkisilla latausasemilla. Malliston sähköinen WLTP-toimintamatka on jopa yli 100 km (WLTP[1]).

  [1] Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen (EU) 2017/1151 mukaisesti.
  Button
  Kevythybridi: Älykkäästi taloudellinen sähkön tuomalla lisäteholla. Kevythybridin yhteydessä polttomoottoriin on integroitu käynnistingeneraattori (ISG) tai hihnakäyttöinen käynnistingeneraattori (BSG). ISG ja BSG sisältävät 48 voltin sähköjärjestelmän, jolla toteutetaan lukuisia hybriditoimintoja, kuten vapaarullaus, lisäteho ja energian talteenotto, jotka mahdollistavat merkittävän polttoaineensäästön. Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button

  "Ambition 2039" - Tavoitteemme vuoteen 2039 mennessä.

  2022

  Kaikki Mercedes-Benz AG:n operoimat henkilöautojen ja akustojen kokoonpanolaitokset muutettiin tuotannoltaan ilmastoneutraaleiksi vuoteen 2022 mennessä.

  2025

  Kaikki esiteltävät autojen uudet perusrakenteet ovat tästä eteenpäin ainoastaan sähköisiä.

  2030

  "Täysin sähköinen": Vuosikymmenen lopussa Mercedes-Benz on valmis siirtymään täyssähköön - markkinaolosuhteiden salliessa. 

  2039

  Kunnianhimoinen tavoitteemme: Haluamme olla hiilineutraaleja vuoteen 2039 mennessä. Tavoitteemme kattaa kaikki autoteollisuuden toimitusketjun vaiheet - kehityksestä raaka-aineiden talteenottoon, tuotannosta käyttövaiheeseen ja kierrätykseen.

  Sähköautoilu Lisää sähköautoilusta.
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-Benzin täyssähköautot. Mercedes-Benzin uusilla täyssähköautoilla koet täysin uuden ajokokemuksen: dynaamisen, lähes äänettömän ja täysin sähköisen. Lue lisää täyssähköisen voimalinjan ja EQ-mallien eduista. Button
   Ladattava hybridi: Sähkömoottorin ja polttomoottorin täydellinen yhdistelmä. Tutustu Mercedes-Benzin ladattavien hybridien dynamiikkaan, taloudellisuuteen ja toimintamatkaan. Ladattavan hybridin sähköinen toimintamatka riittää useimmille päivittäisiin ajomatkoihin. Mallin yleiskatsauksessa esitellään kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat ladattavat hybridimallit tärkeimpine tietoineen ja ominaisuuksineen. Button
   Latausvaihtoehdot ja digitaaliset lisäpalvelut luotettavaan reittisuunnitteluun. Ladattaville automalleille on saatavilla useita latausvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi ladata kotona Mercedes-Benz Wallboxilla, tien päällä julkisella AC-latausasemalla tai DC-latauksella pika- tai suurteholatausasemalla. Autosi ja lukuisat digitaaliset lisäpalvelut tukevat sinua sähköisessa liikkumisessa, kuten Electric Intelligence -navigointi, jotta voit suunnitella optimaalisen reitin lataustaukoineen. Näin saavut määränpäähäsi vaivattomasti.

   Mercedes me Charge -palvelu[1] tekee lataamisesta tien päällä entistä helpompaa, sillä voit ladata mukavasti yhdellä lataussopimuksella latausverkostossa, jossa on yli 600 000 latauspistettä eri puolilla Eurooppaa.

   [1] Mercedes me Charge -latauspalvelun käyttäminen edellyttää sopimusta kolmannen osapuolen toimijan kanssa. Tämä osapuoli hallinnoi maksu- ja laskutustapahtumia. Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot.
   Button
   Green Charging -lataus hyödyntää uusiutuvista energianlähteistä tuotettua sähköä. Jos lataat Mercedes me Charge -latauspalvelulla jollakin Euroopan yli 600 000 latauspisteestä. Green Chargingin[1] kautta Mercedes-Benz varmistaa, että vastaava määrä uusiutuvaa energiaa syötetään takaisin verkkoon, jos uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa sähköä ei ole saatavilla. Tämä ainutlaatuinen palvelu koskee markkinoita, joilla voit ladata sähkö- tai ladattavan hybridiautosi Mercedes me Charge -palvelulla.

   [1] Alkuperätodistuksilla varmistamme, että ladatessasi sähköverkkoon syötetään vastaava määrä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa vihreää energiaa.
   Button