Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-Benzin sähköautoilu. Lue lisää voimanlähteistämme matkalla kohti ympäristöystävällisempää matkantekoa.
Our Models
LeftRight

5-oviset

Close X
Strapline Content

Sedanit

Close X
Strapline Content

SUV:t

Close X
Strapline Content

Coupét

Close X
Strapline Content

Cabriolet & Roadsters

Close X
Strapline Content

Farmarit

Close X
Strapline Content
Mercedes-Benzin sähköautoilu Kolme sähköistä voimalinjavaihtoehtoa.
  Täysin sähköinen. Täyssähköinen liikkuminen, varsinkin käytettäessä uusiutuvaa energiaa tarkoittaa, että ajon aikana ei synny hiilidioksidipäästöjä. Ajaminen on lähes äänetöntä ja sähkömoottori reagoi välittömästi voimapolkimen painallukseen. Koe täysin uusi ajokokemus ja autoilun tulevaisuus Mercedes-Benzin täyssähköautolla. Button
  Ladattava hybridi: Sähkömoottorin ja polttomoottorin täydellinen yhdistelmä. Ladattava hybridi yhdistää sähkömoottorin dynamiikan ja tehokkuuden polttomoottorin tarjoamaan toimintamatkaan. Ladattavan hybridin akustoa voidaan ladata kotona ja julkisilla latausasemilla. Malliston sähköinen WLTP-toimintamatka on jopa yli 100 km (WLTP[1]).

  [1] Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen (EU) 2017/1151 mukaisesti.
  Button
  Kevythybridi: Älykkäästi taloudellinen sähkön tuomalla lisäteholla. Kevythybridin yhteydessä polttomoottoriin on integroitu käynnistingeneraattori (ISG) tai hihnakäyttöinen käynnistingeneraattori (BSG). ISG ja BSG sisältävät 48 voltin sähköjärjestelmän, jolla toteutetaan lukuisia hybriditoimintoja, kuten vapaarullaus, lisäteho ja energian talteenotto, jotka mahdollistavat merkittävän polttoaineensäästön. Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button

  "Ambition 2039" - Tavoitteemme vuoteen 2039 mennessä.

  2022

  Kaikki Mercedes-Benz AG:n operoimat henkilöautojen ja akustojen kokoonpanolaitokset muutettiin tuotannoltaan ilmastoneutraaleiksi vuoteen 2022 mennessä.

  2025

  Kaikki esiteltävät autojen uudet perusrakenteet ovat tästä eteenpäin ainoastaan sähköisiä.

  2030

  "Täysin sähköinen": Vuosikymmenen lopussa Mercedes-Benz on valmis siirtymään täyssähköön - markkinaolosuhteiden salliessa. 

  2039

  Kunnianhimoinen tavoitteemme: Haluamme olla hiilineutraaleja vuoteen 2039 mennessä. Tavoitteemme kattaa kaikki autoteollisuuden toimitusketjun vaiheet - kehityksestä raaka-aineiden talteenottoon, tuotannosta käyttövaiheeseen ja kierrätykseen.

  Sähköautoilu Lisää sähköautoilusta.
  Seuraava
  Edell.