Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  MANUFAKTUR Rubelliitinpunainen metalliväri
  Musta
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Smaragdinvihreä metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Mojavenhopea metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Merensininen metalliväri
  Onyksinmusta metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR Grafiitinharmaa Magno
  MANUFAKTUR kalaharinkulta metalliväri
  MANUFAKTUR Opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-Maybach S 580 e 4MATIC
   Mercedes-Maybach S 580 4MATIC
   Mercedes-Maybach S 680 4MATIC
   Ulkopuoli S-sarjan ulkopuoli. Ylivertainen estetiikka ja ylellinen avaruuden tunne ihanteellisessa sopusoinnussa: aistillisen puhtauden muotokieli nykyaikaisimmassa muodossaan. Pitkänomainen sivuprofiili, jonka mittasuhteet ovat täydelliset ja upotetut ovenkahvat. Myös etuosa huokuu tyyliä ja luonnetta: autossa on DIGITAL LIGHT -ajovalot ensimmäistä kertaa ja takaosan kaksiosaiset valot korostavat auton leveyttä.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    S-sarjan täydellinen ulkomuoto Ulkopuolen muotoilu edustaa aistillista puhtautta nykyaikaisimmassa muodossaan - täydelliset mittasuhteet, upotetut ovenkahvat ja uudet vanteet.
    Karismaattinen ulkonäkö: S-sarjan ilme Keula tekee vaikutuksen näyttävällä jäähdyttimen säleiköllä, pitkällä konepellillä ja erottuvalla pystysuoralla etuosalla, jossa on tähti ja edistykselliset DIGITAL LIGHT -ajovalot.
    AMG Line AMG Line on kannanotto dynaamisuuden puolesta niin sisältä kuin ulkona. AMG-etuhelman A-wing design alleviivaa autosi suorituskykyistä luonnetta.
    MULTIBEAM LED ja UItra Range -kaukoajovalot Sinä näet mahdollisimman hyvin: adaptiiviset MULTIBEAM LED -ajovalot reagoivat liikenneolosuhteisiin yksilöllisesti säädettävien LED-valojen avulla. Osittaiset kaukovalot eivät valaise tietä muiden tienkäyttäjien kohdalta eivätkä näin ollen aiheuta häikäisyä. Ultra Range -kaukovalot kytkeytyvät pisimmälle sallitulle kantamalle. Kääntymis- ja kaarrevalot valaisevat optimaalisesti näkökenttää.
    Night-paketti Night-paketti tekee urheilullisesta ulkoasusta entistäkin ilmeikkäämmän Osana tätä lukuisat elementit on säilytetty mustana tai korkeakiiltoisena mustana. Näin syntyy ulkoväristä riippuen joko kontrasteja tai liukuvia siirtymiä. Autosta tulee joka tapauksessa yksilöllisempi.
    Panoraamakattoluukku Panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän kirkkaasta tunnelmasta auton sisällä, oli kattoluukku sitten kiinni tai auki. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen. Käyttö tapahtuu innovatiivisesti kosketusliukukatkaisimella.
    MANUFAKTUR MANUFAKTUR sisältää yksilöllisen valikoiman ainutlaatuisia ulkovärejä ja laadukkaita sisätilan varusteita. Valikoidut materiaalit ja taidokas käsityölaatu täydentävät Mercedes-Benzin designia ja takaavat aivan erityisen aistikokemuksen. Saat auton, jolla on aivan erityinen arvo, koska se on suunniteltu omien toiveidesi ja vaatimustesi mukaan.
    Sisätila S-sarjan sisätila. S-sarjassa laaja valikoima tyylikkäitä materiaaleja yhdistyy hienoihin pintoihin. Innovatiivinen tekniikka ja korkearesoluutioiset näytöt antavat autolle edistyksellisen luonteen. Lisäksi tekniikka- ja viihdeominaisuudet on suunniteltu rakenteiltaan käyttäjäystävällisiksi.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Chauffeur-paketti Chauffeur-paketin yhteydessä etumatkustajan istuin voi siirtää huomattavasti pidemälle eteen. Easy Adjust -mukavuuspääntuki voidaan myös kääntää alas. Tällöin tämän puolen takamatkustaja näkee paremmin tielle ja voi myös lepuuttaa väsyneitä jalkojaan etumatkustajan istuimen takana olevan käännettävän jalkatuen päällä.
     Exclusive-paketti Nauti Exclusive-paketin tuomasta upeasta tunnelmasta. Käytännössä kaikki pinnat on viimeistelty hienolla nappanahalla, kattoverhoilu on korkealaatuista Dinamica-mikrokuitua. Lisäsomiste-elementit ovat täydellinen lisä tähän poikkeuksellisen korkealaatuiseen kokonaisuuteen.
     Exclusive-somistepaketti Exclusive-somistepaketti luo auton sisustukseen yksilöllisen tunnelman. Vahvoja kontrasteja voidaan luoda etuistuinten selkänojan takaosan ja takakeskikonsolin lisäsomisteilla. Takamatkustajat vaikuttuvat korkeasta laadusta.
     Jalopuu-/nahkamonitoimiohjauspyörä Jalopuu-/nahkamonitoimiohjauspyörä yhdistää hienot materiaalit innovatiiviseen helppokäyttöisyyteen. Joustava nahan ja puun yhdistelmä on miellyttävä koskettaa ja ilmeeltään ainutlaatuinen. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän kosketusnäppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä.
     S-sarjan tekniset kohokohdat. Tekniset tiedot.
     Seuraava
     Edell.
      MBUX High-End takatilan viihdepaketti Kuuntele valitsemaasi musiikkia milloin vain: täysin integroitu MBUX Entertainment -järjestelmä yhdistää autosi suoraan saatavilla oleviin suoratoistopalveluihin. Voit vaihtaa musiikkikappaleita ja soittolistoja yhtä helposti kuin vaihdat radiokanavaa – keskusnäytön painikkeilla, ohjauspyörästä tai puheohjauksella liikuttamatta kättä lainkaan.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttö Head-Up-näyttö heijastaa visuaalista tietoa näkökenttään häiritsemättä sinua. Esimerkiksi suuret suuntanuolet kelluvat sen risteyksen päällä, josta sinun on käännyttävä. Tiedät heti, mitä kulloinkin pitää tehdä.

      *Saatavana vain tietyillä markkinoilla. Kysy saatavuudesta Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.
      Takatilan MBUX-tabletti Kääntyvään kyynärnojaan integroituna voit ohjata etuosan keskusnäyttöä sekä huippuluokan MBUX-takaistuimen viihdejärjestelmää. Voit myös säätää ominaisuuksia, kuten: takatilan ilmastointi, ilmastoidut takaistuimet, istuimen hierontatoiminto ja tunnelmavalaistus.
      Ajoavustinpaketti Tuo sinut turvallisesti ja luotettavasti määränpäähäsi niin, että tunnet olosi rentoutuneeksi: modernien, älykkäästi verkotettujen tunnistinjärjestelmien ansiosta voit nauttia autossa erilaisista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa. Myös muut tienkäyttäjät hyötyvät.
      Aktiivinen monisäätöistuinpaketti Ylivoimainen istuinmukavuus ja ylellisyys jopa pitkillä ajomatkoilla: integroidut ilmatyynyt tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia istuma-asennon optimointiin. Halutessasi voit nauttia hieronnan virkistävästä tai rentouttavasta vaikutuksesta. Urheilullisen ajotyylin omaaville dynaamiset istuimen sivuosien ilmatyynyt tarjoavat optimaalisen sivutuen.
      Nelipyöräohjaus Taka-akselin ohjaus 4,5 asteen ohjauskulman säädöllä tarjoaa kolme etua: entistä varmempi pito, merkittävästi lisääntynyt ketteryys ja, viimeisenä muttei vähäisimpänä, parempi ohjattavuus – esimerkiksi pysäköitäessä.

      Nelipyöräohjaus muuttaa ohjauskulmaa jopa 10 asteeseen ja pienentää siten kääntöympyrää merkittävästi. Tässä S-sarja käyttäytyy pysäköintitilanteissa lähes kuin kompakti auto. Suuremmilla nopeuksilla puolestaan ajaminen on vakaata ja ylivertaisen vaivatonta pitkän akselivälin ansiosta.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE Uutta Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE -mallia ei voi sekoittaa muihin S-sarjan malleihin. AMG-mallien ominaisen jäähdyttimen säleikön tähteä ei ole saatavana mihinkään muuhun S-sarjan malliin. Mercedes-AMG S-sarja tekee vaikutuksen korin yksityiskohdilla, jotka korostavat yksiselitteisesti sen statusta, kuten suuret AMG-kevytmetallivanteet ja AMG Performance -pakoputkisto, jonka ääni tekee vaikutuksen.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-mallille ominainen keula AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, jossa on pystylamellit, on varma merkki ylivertaisesta ajodynamiikasta. AMG-mallien etuhelma korostaa urheilullista ilmettä tiellä. Uusi S 63 E PERFORMANCE on myös ensimmäinen Mercedes-AMG:n S-sarja, jossa on keskelle jäähdyttimen säleikköä sijoitettu täthi, joka kuvaa näkyvästi sen erityistä roolia.       AMG-vanteet AMG-kevytmetallivanteiden eri muotoilut ja ulkovärit korostava ulkonäköä. Vakiovarusteiden 20-tuumaiset AMG 10-puolaiset kevytmetallivanteet on maalattu tantaliitinharmaiksi ja kiiltosorvattu. 21-tuumaiset 5-puolaiset, 10-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet tai monipuolaiset taotut kooltaan 21-tuumaiset vanteet ovat saatavana lisävarusteena auton hallitsevaa läsnäoloa ja monipuolisuutta - urheilullisesta aina tyylikkääseen ja arvokkaaseen - korostaen.       AMG-sivuhelmaverhoukset Mallikohtaiset korinväriset sivuhelmat korostavat uuden Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCEN ilmeikästä ulkonäköä ja vihjaavat suorituskykyhybridin potentiaalista. Lisäksi katseenvangitseva "V8 BITURBO E PERFORMANCE" -merkki etulokasuojissa kertoo erehtymättömästi hybridin voimasta.       AMG-mallille ominaiset puolisuunnikkaan muotoiset kaksoispakoputken päätykappaleet Ihmiset näkevät yleensä Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCEn takaapäin. AMG-kaksoispakoputken päätykappaleiden koristeosat AMG Performance -pakoputkistossa, jonka säädettävät pakokaasuläpät ovat mallin selkein tunnusmerkki. Niin visuaalisesti kuin akustisesti - ajotavasta riippuen. Vieressä on sopivasti takahelman erityinen diffuusorioptiikka, ja takaluukussa vielä katseenkiinnittävä mallimerkintä.

       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG Performance -ohjauspyörä Uusi AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous. Se ei ole vain ilo silmälle - myös kosketustuntuma on erittäin miellyttävä. Lisäksi kaikki on täydellisesti hallinnassa AMG-ajotilojen intuitiivisesti toimivilla AMG-ohjauspyörän painikkeilla.
        Sisätilan somisteet Uuteen Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE -malliin on saatavana monipuolinen valikoima korkealaatuisia somisteita, joiden ansiosta voit tehdä urheilullisen sisustuksen ilmeestä entistä yksilöllisemmän. Erilaiset puu- ja hiilikuituversiot korostavat jännittäviä kontrasteja, jotka sopivat valittuun sisustusväriin.

        MBUX-multimediajärjestelmä ja mittaristo sekä AMG-näytöt Urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin täydellinen yhdistelmä näkyy selkeästi toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Yksilölliset AMG-näyttötyylit ovat selkeä osoitus siitä, että keskiössä on dynamiikka ja sitä täydentää joukko informatiivisia hybridi​​näyttöjä ja -toimintoja.

        Heijastusnäyttö ja AMG:lle ominaiset näytöt AMG:lle ominaisilla näytöillä varustetun heijastusnäytön ansiosta sinulla on parhaat mahdollisuudet nauttia dynaamisesta ajonautinnosta ja ylivoimaisesta ajokokemuksesta. Se muuttaa tuulilasisi kiehtovaksi digitaaliseksi ohjaamoksi, jolloin sinulla on aina kaikki tärkeät tiedot suoraan näkyvissäsi.

        AMG-valikko OLED-keskusnäytössä AMG-valikon avulla voit hakea erilaisia ​​AMG-kohtaisia ​​tietoja, kuten moottoritiedot, vaihdeilmaisin, lämmittely, asetukset, G-voimamittari ja ajanottokello. OLED-keskusnäytön kosketusnäyttö korostaa myös dynaamista lähestymistapaa yksittäisillä AMG-näytöillä, kuten ajomoodien tai telemetristen tietojen visualisoinnilla.

        AMG-urheiluistuimet Ihanteelliset olosuhteet: täydellinen sivuttaistuki dynaamisille ajoliikkeille yhdistettynä ylellisyyteen ja mukavuuteen - AMG-urheiluistuimet, joissa on AMG Exclusive musta nappanahkaverhoilu, erityiset istuingrafiikat, kontrastiompeleet ja AMG-kyltit istuinten selkänojissa, tarjoavat optimaalisen istuma-asennon myös pitkillä matkoilla.

        Burmester® High-End 4D Surround-Soundsystem Koe musiikki kaikilla aisteillasi ainutlaatuisena 4D-kokemuksessa 31 huippuluokan kaiuttimella ja 1350 watin järjestelmäteholla. Kaiuttimenomaiset tärinäkaiuttimet paljastavat tämän uuden ulottuvuuden poikkeuksellisen äänihieronnan avulla. Istuimiin integroidut surround-kaiuttimet optimoivat surround-äänen.[7]

        [7]Saatavana lisävarusteena..
        Panoraamakattoluukku Joko auki tai kiinni: Lisävarusteena saatavan lasisen panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän kirkkaasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja