Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  MANUFAKTUR alppiharmaa Solid
  Seleniitin harmaa metalliväri
  Musta
  Polarvalkoinen
  Smaragdinvihreä metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Sodaliitinsininen metalliväri
  Sametinruskea metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.

   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli EQS SUV:n ulkopuolen varusteet. Tutustu tarkemmin Mercedes-Benz EQS SUV:n ulkopuolen kohokohtiin. Eri malliversiot tekevät autosta yksilöllisen ‒ Electric Artista ja AMG Lineen. Kaikille versioille on yhteistä aerodynaaminen optimointi pienimpiä yksityiskohtia myöten: selkeästi tunnistettavat upotetut ovenkahvat lisäävät auton kokonaistaloudellisuutta. Myös ulkopeilit ja valaistut astinlaudat on optimoitu ilmanvastuksen suhteen.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Keulamaskin Mercedes-Benz-tähtikuvio Vaikuttava ilme on taattu: auton Black Panel -keulamaskissa on hienostuneita Mercedes-tähtiä. Etenkin läheltä katsottuna panostus auton yksityiskohtiin korostuu erityisesti.
    Kevytmetallivanteet, joiden koko vaihteelee 20-tuumaisista 22-tuumaisiin Kookkaat kevytmetallivanteet, joiden koko vaihteelee 20-tuumaisista 22-tuumaisiin, korostavat EQS SUV:n urheilullista, vankkaa luonnetta. Suurin osa vannevaihtoehdoista on aerodynaamisesti optimoituja, mikä edistää energiatehokkuutta.
    Valaistut alumiinioptiikkaiset astinlaudat Valaistut alumiinioptiikkaiset astinlaudat ovat todellinen katseenvangitsija. Ne on asennettu sivuhelman korkeudelle, mikä helpottaa pääsyä sekä eteen että taakse. Liukumista estävät kuminastat takaavat tukevan jalansijan.
    Nelipyöräohjaus, jopa 10°:n ohjauskulma Vakiovarusteinen nelipyöräohjaus varmistaa 4,5 asteen ohjauskulmallaan erinomaisen tiepidon ja paremman ajovakauden suurilla nopeuksilla ajettaessa. Alle 60 km/h nopeuksissa taas akseliväli ikään kuin lyhenee ja tekee uudesta EQS SUV -autosta huomattavasti ketterämmän. Lisävarusteena saatava jopa 10°:n ohjauskulman nelipyöräohjaus tarjoaa vielä suuremman mukavuuden pysäköintiin ja peruuttamiseen sekä selvästi pienemmän kääntöympyrän.
    Spiraalin muotoiset 3D-LED-takavalot Tyylikäs ilme: takavalot on toteutettu 3D-spiraalin muotoon. Niiden välinen näyttävä valonauha edustaa tyypillistä EQ-malliston valomuotoilua.
    DIGITAL LIGHT -ajovalot ja projektiotoiminto DIGITAL LIGHT -ajovalot luovat erinomaiset valaistusolosuhteet. Tämä teräväpiirtoinen ajovalojärjestelmä toimii projektorin tavoin ja reagoi muuttuviin liikennetilanteisiin, tieheolosuhteisiin ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti. Näyttävät projektiotoiminnot lisäävät valojen kiehtovuutta edelleen.
    Vakiomalli Tärkeimmät varusteet:
    - LED High Performance -ajovalot
    - Upotetut ovenkahvat
    - Spiraalin muotoiset 3D-LED-takavalot, joiden välissä on valonauha
    - Ajoneuvon värinen etuhelma, jonka alaosa on mattapintaista muovia, vasemman- ja oikeanpuoleiset ilmanottoaukot mattapintaista muovia sekä hopeanväriset koristelistat
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset kiiltosorvattua alumiinia
    - Ajoneuvon värinen takahelma, jonka alaosassa mattapintaista muovia ja hopeanvärinen alasuojus
    Electric Art Tärkeimmät varusteet:
    - Etuhelma, jossa kiiltävän kromiset koristeosat
    - Ovien koristelista kiiltävää kromia
    - Takahelman alasuoja korkeakiiltoista kromijäljitelmää
    - Kevytmetallivanteet Electric Art, 21-tuumaiset, 5-puolaiset, korkeakiiltoisen mustat
    AMG Line Tärkeimmät varusteet:
    - Autonvärinen AMG-etupuskuri, jonka alaosa kiiltävää mustaa, A-siiven koristelista kiiltävää kromia sekä vasemman- ja oikeanpuoleisten ilmanottoaukkojen lamellit ja siivekkeet kiiltävän mustat
    - Autonvärinen AMG-takahelma, jonka alaosa on kiiltävän musta ja sisäkkeet kiiltävän kromattuja
    - Pyöräkoteloiden verhoilut ja sivukynnyspaneelit kiiltävän mustat
    - AMG-kevytmetallivanteet, 21-tuumaiset, 5-puolaiset, vanadiinihopea-metalliväri ja mattapintaiset tantaalinharmaat aero-elementit.
    Night-paketti Tärkeimmät varusteet:
    - Mustat ulkopeilien kotelot
    - Korkeakiiltoisen mustat ikkunoiden koristelistat
    - Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut takalasi ja takaovien lasit
    - Etu- ja takahelman yksityiskohdat mustaa kromia, viimeistely valitun varustelulinjan mukaan
    - Mustaksi maalatut kevytmetallivanteet valitun varustelulinjan mukaan.
    Sisätila EQS SUV:n sisätila. Uudessa EQS SUV:ssa yhdistyvät ylellisen sedan-auton ja tilavan SUV-auton edut. Riippumatta siitä, millä paikalla istut: EQS SUV -autossa tunnet olosi niin mukavaksi, että harmittaa poistua autosta. Myös akustiikan suhteen istut ykkösluokassa: ajo on erityisen hiljaista ja miellyttävää. Tutustu nyt EQS SUV:n sisätilan kohokohtiin.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Sound Experience -äänikokemus EQS SUV on suunniteltu täyttämään korkeimmat standardit akustiikan suhteen. Lisävarusteen myötä matkasta voi tehdä entistäkin erityisemmän kokemuksen tunteisiin vetoavan äänimaailman välityksellä: erilaisten Sound Experience -äänikokemusten ja Burmester® Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän avulla autoon syntyy yksilöllinen akustinen äänimaailma. Autoon saa lisävarusteena ajoäänet sisätilaan, jotka sopeutuvat vielä kunkin kuljettajan omaan ajotyyliin.
     Digitaalinen ohjaamo Näyttävä MBUX Hyperscreen ulottuu koko kojelaudan leveydelle. Tyylikkään turvalasin takana kolme näyttöä sulautuvat visuaalisesti yhteen yhdeksi näytöksi. Sen sijaan, että joutuisit siirtymään alavalikoihin, ennakoiva zero-layer-käyttöliittymä oppii päätöstesi perusteella ja antaa oikeat tiedot oikeaan aikaan. MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näytön avulla virtuaalimaailma yhdistyy reaalimaailmaan kuljettajan näkökentässä. Informaatiota esitetään selkeästi laajalla alueella, jotta pääset määränpäähäsi luottavaisesti.
     Vakiovarusteinen AIRMATIC ja Offroad-ajo-ohjelma Vakiovarusteinen AIRMATIC-ilmajousitus ja adaptiivinen iskunvaimennus reagoivat muuttuviin ajotilanteisiin. Ajo-ohjelmien ECO, COMFORT, SPORT ja INDIVIDUAL lisäksi on valittavissa ajo-ohjelma OFFROAD, jossa autoa optimoidaan päällystämättömillä teillä ajamiseen. Auton korkeus nousee 25 mm ja nopeuden noustessa yli 80 km/h se lasketaan taas normaalitasolle.
     Energizing Air Control Plus HEPA-suodatinjärjestelmä (High Efficiency Particulate Air) suodattaa tehokkaasti ilman epäpuhtauksia. Suodatusjärjestelmä puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloi myös epämiellyttävät tuoksut.
     Varusteet EQS SUV:n varustekohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      MBUX-sisätila-avustin MBUX-sisätila-avustin tukee toimintaa vastaamalla kehon liikkeisiin. Jos se havaitsee liikettä ovia kohti, se tulkitsee tämän haluksi poistua ja varoittaa havaitessaan törmäysvaaran. Pääsi liike osoittaa mitä ulkopeiliä haluat säätää. Lisäksi voit ohjata eri toimintoja, kuten kytkeä kulukuvalon päälle tai pois päältä koskematta siihen.
      Langaton älypuhelimen lataus Ajoajasta tulee latausaikaa – älypuhelimen voi asettaa yhdellä kädenliikkeellä omalle paikalleen, jossa puhelin myös latautuu langattomasti. Kaikki yhteensopivat älypuhelimet ladataan langattomasti merkistä ja mallista riippumatta.
      Digitaaliset lisäpalvelut Mercedes-Benzillä on laaja valikoima digitaalisia lisäpalveluita automallista, varustelusta, valmistusvuodesta ja maasta riippuen.[1] Osa digitaalisista lisäpalveluista on käytössä rajoitetun ajan, jonka jälkeen voit uusia palveluita muutamalla klikkauksella Mercedes me Storessa.

      [1] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
      MBUX-viihdepaketti Nauti suosikkimusiikistasi Viihdepaketin-palvelun avulla. Suoratoista musiikkia suoraan MBUX-multimediajärjestelmän kautta. Kuuntele suosikkikanaviasi, lempikappaleitasi ja soittolistoja huippulaadulla, missä tahansa oletkin. Käyttö sujuu miellyttävästi puheella ohjaten, ohjauspyörän näppäimistä tai medianäytöstä, jotka ovat integroitu saumattomasti MBUX-järjestelmään.[1]

      [1] Tämä Mercedes me connect -palvelu on saatavilla autoihin, joissa on MBUX-multimediajärjestelmä. Palvelun käyttöön tarvitaan yhteensopiva musiikintoistopalvelun tili. Musiikintoistopalveluoperaattorit vaihtelevat paikallisesti. Ulkoiselta mobiilioperaattorilta on lisäksi hankittava erillinen mobiilidata palvelun käyttöä varten, esimerkiksi Mercedes me connct -palvelun "Internet in the Car" kautta. Palvelun käyttö on myös mahdollista jakamalla MBUX-järjestelmälle yhteyspiste, esimerkiksi matkapuhelimesta.
      Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä Koe ainutlaatuinen audioelämys Burmester®-soundilla: huippulaadukkailla kaiuttimilla saadaan aikaan vakuuttava surround sound -äänikokemus. Äänen personalisoinnin ansiosta älykäs algoritmi sopeuttaa järjestelmän juuri omiin kuuntelutottumuksiisi. Lisäksi erityiset Sound Experience -äänimaailmat tekevät ajoelämyksestä entistä intensiivisemmän.
      Älypuhelimen integrointi Tilanteen mukaan avustin säätää energian talteenoton voimakkuutta eli se osaa päättää, pitääkö auton rullata edelleen eteenpäin mahdollisimman pienellä ajovastuksella eli vapaarullauksella, vai pitääkö auton nopeutta hidastaa sopivan tehoisen jarrutusenergian talteenoton avulla.
      ECO-avustin Tilanteen mukaan avustin säätää energian talteenoton voimakkuutta eli se osaa päättää, pitääkö auton rullata edelleen eteenpäin mahdollisimman pienellä ajovastuksella eli vapaarullauksella, vai pitääkö auton nopeutta hidastaa sopivan tehoisen jarrutusenergian talteenoton avulla.
      Ajoavustinpaketti Plus Saattaa sinut turvallisesti määränpäähäsi niin, että tunnet olosi rentoutuneeksi: modernien, älykkäästi verkotettujen tunnistinjärjestelmien ansiosta voit nauttia autossa monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa. Myös muut tienkäyttäjät hyötyvät.[1]

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Memory Parking Assist -pysäköintiavustin Memory Parking Assist -pysäköintiavustimella pysäköidessäsi kotona olevaan tai muuhun tiettyyn pysäköintitilaan tai sieltä poistuessasi kyseinen prosessi voidaan pyynnöstäsi tallentaa ja säilyttää. Kun se on tallennettu, EQS SUV tekee pysäköintiliikkeet automaattisesti sinun valvoessa prosessia rentoutuneena kuljettajan paikalla.*[1]

      *Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Pysäköintipaketti ja etäpysäköintitoiminnot Voit mennä autoon ja poistua siitä pysäköintipaikan ulkopuolella ‒ järjestelmä ajaa Mercedes-auton automaattisesti pysäköintiruutuun ja pois siitä. Valvot pysäköintiä auton ulkopuolelta ja ohjaat sitä koko ajan älypuhelimellasi. Etenkin ahtaisiin paikkoihin pysäköinti sujuu nyt aiempaa rennommin ja ovia avattaessa aiheutuvia pikkukolhuja voidaan välttää.[1]

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Aloittelevan kuljettajan ja pysäköintipalvelun tilat Hyvä ja rauhallinen mieli: aloittelevan kuljettajan ja pysäköintipalvelun tilat voivat vähentää onnettomuusriskiä, jos lainaat autoasi vähemmän kokeneelle kuljettajalle tai annat sen pysäköintipalvelun hoidettavaksi. Näiden tilojen aktivointi alentaa huippunopeutta ja hillitsee kiihtyvyyttä. Samalla urheilullisen ajon ohjelmat ja ESP®:n deaktivointi on estetty.[1]

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Pysäköintipaketin perävaunutila (autot, joissa on vetokoukku) Pysäköintipaketin perävaunutila tarjoaa monipuolista tukea pysäköinnin ohella muuhunkin: siihen sisältyy lisänäyttövaihtoehto, jossa on zoomaus-toiminto (vain autoihin, joissa on vetokoukku). Etenkin perävaunuyhdistelmällä ajoon lähdettäessä kamerakuva helpottaa perävaunun lähestymistä ja kytkemistä.[1]

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on 360°-kamera, havaitsee vapaanaolevat pysäköintipaikat niiden ohi ajaessasi. Kuittaa pysäköintipaikkaehdotus, minkä jälkeen voit pysäköidä auton vaivatta dynaamisen visualisoinnin ja akustisen palautteen avulla – tai voit antaa avustimen pysäköidä auton puolestasi.[1]

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Monipuoliset takaistuimet Toisella istuinrivillä on kolme istuinta, joiden kyynärnoja toimii läpikuormausluukkuna, sekä osiin 40:20:40 jaettu selkänoja. Toisen istuinrivin istuimia voi siirtää pituussuunnassa 130 mm, jotta valinnanvaraa löytyy riittävästi, joko matkustajien jalkatilan hyväksi tai tavaratilan tilavuuden kasvattamiseksi. Lisävarusteena saatavan kolmannen istuinrivin istuimien selkänojien lukitus voidaan vapauttaa erikseen tavaratilasta käsin, jolloin tavaratilaa voi hyödyntää juuri niin joustavasti kuin haluaa.
      Mukavuuspaketti takana Tämä paketti muuttaa toisen istuinrivin mukavuusalueeksi: istuinlämmityksen, mukavuuspääntukien ja premium-kyynärtuen ansiosta matkustajat voivat istua mukavasti, rentoutua ja nauttia kyydistä. Korkealaatuinen premium-kyynärtuki sisältää langattoman latausjärjestelmän mobiililaitteille.
      Energizing Plus -paketti Mukavuutta kaikille aisteille: tämä ensiluokkainen paketti on yhdistelmä lukuisia premium-varusteita ja innovatiivista älykkyyttä. Mercedes-autosi kykenee virkistämään ja hemmottelemaan sinua kohdennetusti – tavoitteena vireystilan ylläpito ohjauspyörän takana ja äärimmäisen miellyttävä matkanteko. Paketti sisältää monia mukavuusohjelmia, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden, kuten monisäätöistuimien, toimintoja.
      Akustiikkamukavuuspaketti Äärimmäisen hiljainen sisätila: laminoidut lasit ja lisäeristystoimenpiteet ympäri autoa vähentävät tehokkaasti häiritsevää ulkomelua. Tämä parantaa keskittymistäsi, helpottaa keskusteluja ja voit nauttia musiikista kokonaisvaltaisemmin.
      Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen. Innovatiivista: käyttö kosketusliukukatkaisimella.
      Keyless-Go-mukavuuspaketti Maksimaalista mukavuutta autoiluun: Keyless-Go-mukavuuspaketilla auton avaaminen, käynnistäminen ja lukitseminen sujuu helposti ja nopeasti. Riittää, että kuljettajalla on avain mukana. Hands-free Access -mukavuustoiminto mahdollistaa tavaratilan luukun kosketuksettoman avaamisen ja sulkemisen.
      PRE-SAFE® Pre-Safe®-järjestelmä hyödyntää puolestasi uhkaavaa onnettomuutta edeltävän ajan. Monet toimenpiteet vähentävät siten mahdollisen onnettomuuden vaikutuksia. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound tuottaa kohinaa kaiuttimista ja voi siten laukaista kehon sisäänrakennetun suojarefleksin: korvasi menevät hetkeksi lukkoon ja suojaavat sinua siten voimakkailta törmäysääniltä.
      PRE-SAFE® Impulse Side Jos EQS SUV tunnistaa autoon kohdistuvan uhkaavan sivutörmäyksen, Pre-Safe® Impulse Side siirtää kuljettajaa tai etumatkustajaa auton keskiosaan päin. Näin auto voi vähentää onnettomuustilanteessa kohdistuvaa voimaa.
      Aktiivinen tunnelmavalaistus Aktiivinen tunnelmavalaistus mullistaa sisätilan valaistuksen. Se yhdistää sisätilan valaistuksen auton järjestelmien informaation kanssa. Ohjaamoa ympäröivät valonauhat mukautuvat ajokokemukseen. Tunnelmavalaistus visualisoi myös ajoavustinjärjestelmien varoituksia, korostaen samalla auton älykkyyttä.
      GUARD 360° Plus Guard 360° Plus -varashälytinpaketti sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista mobiilisovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu parantaa mahdollisuuksia varastetun auton saamiseksi takaisin.[1]

      [1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      Peilipaketti Peilipaketti helpottaa päivittäistä autoilua: sähkötoimisesti kääntyvät ulkopeilit suojaavat autoasi vaurioilta pysäköinnin aikana. Lisäksi ympäristövalaistus helpottaa autoon nousemista ja sieltä poistumista pimeällä. Projisoitu logo kääntää katseita.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Strapline Content

      Sisätilan kohokohdat

      Close X
      Strapline Content

      Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
      Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
      www.veho.fi/tietosuoja