Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes me Charge -palvelut Saat pääsyn useisiin julkisiin latauspisteisiin ympäri Eurooppaa ja voit käyttää IONITYn pikalatausasemia.
Our Models
LeftRight

5-oviset

Close X
Strapline Content

Sedanit

Close X
Strapline Content

SUV:t

Close X
Strapline Content

Coupét

Close X
Strapline Content

Cabriolet & Roadsters

Close X
Strapline Content

Farmarit

Close X
Strapline Content
Kohokohdat Lataa autoasi ympäristötietoisesti. Olet aina liikkeellä. Mercedes me Charge -palveluiden avulla löydät oikean latauspisteen melkein mistä tahansa. Voit käyttää useiden eri palveluntarjoajien asemia ja ladata Mercedeksesi nopeasti, helposti sekä ympäristöystävällisesti. Latauskustannukset ovat myös aina selkeästi ja läpinäkyvästi saatavillasi[1][2].
Helppoa lataamista. Voit ladata Mercedes-Benziäsi yhdessä Euroopan suurimmista latauspisteverkostoista.

Ota Mercedes me Charge -palvelu käyttöösi ja saat pääsyn lukuisille julkisille latausasemille eri tarjoajilta. Löydät sopivan latausaseman helposti, ajoitpa sitten kaupungissa, moottoritiellä tai maantiellä, ja niiden sijainti näytetään kätevästi autosi MBUX-multimedianäytössä tai Mercedes me -sovelluksessa älypuhelimessasi. Rekisteröinnin jälkeen lataustoiminnot voi helposti käynnistää Mercedes me -sovelluksen tai Mercedes-Benzisi multimedianäytön kautta. Saat tietenkin myös Mercedes me Charge -latauskortin, jolla voit myös käynnistää latauksen. Yksi palveluntarjoaja, yksi sopimus ja yksi lasku – helppoa.
Button

IONITY: Edullinen pikalataus.

Lataa Mercedeksesi vieläkin nopeammin.

Hyödy nopeammasta lataamisesta pitkillä matkoilla. Niin mukava kuin Mercedekselläsi onkin ajaa, haluat saavuttaa kohteesi nopeasti. IONITY pikalatausasemien ansiosta autoilu käy mukavasti pitkilläkin matkoilla: nämä luotettavat ja tehokkaat latausasemat sijaitsevat Euroopan pääliikenneväylien varrella ja näet ne kätevästi autosi MBUX-multimedianäytössä tai Mercedes me -sovelluksessa älypuhelimessasi. Ajat vain vapaalle latausasemalle ja voit aloittaa latauksen medianäytössä, älypuhelinsovelluksella tai RFID-kortilla. Laskutus käy yhtä helposti: automaattisesti, keskitetysti ja läpinäkyvästi Mercedes me Charge -palvelun kautta.

Voit nyt ladata Mercedes-Benz-autosi vieläkin helpommin.

Mercedes me Charge -palvelun avulla voit ladattavan hybridin tai täyssähköisen auton kuljettajana hyötyä kolmesta uudesta lataustariffista, jotka on räätälöity erilaisten ajomäärien mukaan ja tekevät lataamisesta entistä helpompaa ja läpinäkyvämpää.

 • Saat käyttöösi noin 700 000 latauspistettä ympäri Eurooppaa, noin 5 200 Suomessa
 • Latauskumppanimme Suomessa: IONITY, Recharge, Virta, K-Lataus
 • Uuden Mercedes-Benz ladattavan hybridin tai täyssähköauton ostajana saat kiinteähintaisen lataustariffin (M tai L) veloituksetta ensimmäisen vuoden ajaksi. Tämän jälkeen voit valita kiinteähintaisen lataustariffin M tai L edulliseen kuukausihintaan. Voit myös jatkaa veloituksetta tariffilla S, jossa latausenergian hinta vaihtelee operaattoreittain.

Tutustu palveluun tarkemmin ja lataa Mercedes me Charge -esite.

Kiinteä hinta operaattorista riippumatta.


Tariffi S

 • Satunnaiselle käyttäjälle
 • Kaikki Mercedes me Charge -palvelut rajoittamattoman ajan
 • Vaihtelevat roaming-hinnat

Tariffi M

 • Säännölliselle käyttäjälle
 • AC-lataus 0,39 €/kWh
 • DC-lataus 0,55 €/kWh ja 60 min jälkeen +0,10 €/min
 • IONITY DC-lataus 0,55 €/kWh
 • Vakiona ladattavissa hybrideissä 12 kk (sen jälkeen 4,90 €/kk)

Tariffi L

 • Aktiiviselle käyttäjälle
 • AC-lataus 0,30 €/kWh
 • DC-lataus 0,40 €/kWh ja 60 min jälkeen +0,10 €/min
 • IONITY DC-lataus 0,40 €/kWh
 • Vakiona täyssähkömalleissa 12 kk (sen jälkeen 12,90 €/kk)

Reittisuunnittelu Mercedes me -sovelluksella tai MBUX:llä.

Sähköautoille optimoitu navigointi tekee reittisuunnittelusta helppoa. Se huomioi mahdolliset lataustarpeet pitkillä ajomatkoilla ja kertoo missä ja milloin kannattaa pysähtyä lataustauolle. Mercedes me -sovelluksesta näkee myös akun varaustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan.

Latausasema kotiisi.

Mercedes-Benz Wallbox -latauslaite varmistaa tehokkaan ja turvallisen lataamisen. Sen suurin latausteho on 22 kW ja sillä voi ladata täyssähköautot ja ladattavat hybridit monta kertaa nopeammin kuin tavallisesta kotitalouspistorasiasta.

Laitteessa on Type 2 -standardin mukainen latauspistoke, jonka ansiosta sillä voi ladata Mercedes-Benz- ja smart-autojen lisäksi muidenkin valmistajien sähköajoneuvoja. Laitteessa on kiinteä noin kuusi metriä pitkä latauskaapeli. LED-valo kertoo aina latauksen tilan. Laite on mahdollista kytkeä verkkoon, jolloin voit hallinnoida sitä Mercedes me -mobiilisovelluksella. Verkkoyhteys mahdollistaa myös uusien ominaisuuksien päivittämisen OTA-yhteydellä (Over-The-Air).

Voit tilata Wallbox-latauslaitteen kotiin tai työpaikalle Mercedes-Benz-jälleenmyyjältäsi.

Etsi lähin Mercedes-Benz-jälleenmyyjäsi

Digitaaliset lisäpalvelut

Helposti lisää uraauurtavia innovaatioita.

Voit mukauttaa Mercedes-Benz-autosi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan Digitaalisten lisäpalveluiden avulla. Voit helposti valita juuri ne Digitaaliset lisäpalvelut, jotka sopivat sinulle ja sinun elämäntyyliisi, ja voit kokea autosi täysin uudella tavalla. Joka kerta. Voit hankkia autoosi digitaalisia lisäpalveluita Mercedes me Store -älypuhelinsovelluksella.

Lue lisää

[1]Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.

[2]Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Strapline Content Button
Shopping tools
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Online Store
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Configurator
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Book A Test Drive
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Book A Service
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Van
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Virtual Showroom
Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
Browse Cars