Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
Equipment Lines
Ota yhteyttä
Mallit
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+

Mercedes-AMG

Close X
Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+

Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
Ulkopuoli Mercedes-AMG SL Roadsterin ulkopuolen varusteet. Dynamiikkaan ja tunteisiin vetoava design. Roadster-ikoni tekee paluun – urheilullisempana kuin koskaan aiemmin.
LeftRight

Malliversiot

Kohokohdat

Close X
Seuraava
Edell.
  AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö AMG-spesifinen jäähdyttimen säleikkö korostaa keulan leveyttä ja 14 pystysuoraa ripaa ilmentävät kaikkien SL-mallien esi-isää, legendaarista 300 SL -kilpaurheiluautoa vuodelta 1952. Muita erottuvia muotoiluelementtejä ovat kapea- ja terävälinjaiset Digital Light LED -ajovalot.
  Kangaskatto Kolmikerroksinen kangaskatto päästää auringonvalon sisätilaan muutamassa sekunnissa – tai suojaa sinua tuulen tuiverrukselta ja sään oikuilta. Se sulautuu elegantisti auton siluettiin ja vakuuttaa lämpimyydellään ja melumukavuudellaan. Kangaskatto voidaan avata ja sulkea sähköisesti ajonopeuteen 50 km/h saakka.
  Digital Light -ajovalot ja projektiotoiminto Digital Light -ajovaloilla voit kokea aivan erityisiä valaistusolosuhteita – valot sopeutuvat jatkuvasti muihin tienkäyttäjiin ja ajoympäristöön. Digital Light -ajovalot ihastuttavat myös erityisellä projektiotoiminnollaan, jossa tienpintaan heijastetaan erilaisia lisätietoja.
  AMG-valoprojektori Uuden logo-projektorin myötä auto antaa mille tahansa ajopinnalle todellisen moottoriurheilun tunnelman. Sivuhelmoihin asennettu projektori heijastaa AMG-kirjaimet asvalttiin, ja matkustajat pääsevät valmiiksi oikeaan mielentilaan ennen liikkeelle lähtöä – ehdoton katseenvangitsija, etenkin pimeällä.
  AMG Night-paketti AMG Night -paketti AMG Night -paketin myötä tietyt ulkopuolen elementit ovat korkeakiiltoisen mustat, esimerkkeinä etusplitteri, sivuhelmaverhousten koristelistat, peilikotelot ja takadiffuusorin koristeosa. Pakoputkenpäiden koristeosat ovat myös tummat. Ulkoväristä riippuen näin syntyy joko kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen.
  Sisätila Mercedes-AMG SL Roadsterin sisätilan varusteet. Urheilullinen vai ylellinen? Niin tai näin, ainakin se on intensiivinen - uppoudu Mercedes-AMG SL Roadsterin maailmaan.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Keskusnäyttö 11,9 tuumaa Keskikonsolissa vapaana seisova keskusnäyttö on tärkeä navigoinnin, MBUX-toimintojen ja ilmastointiautomatiikan käyttöalusta. Tämän kosketusnäytön kaltevuus on säädettävissä sähköisesti kulmassa 12° ‒ 32°, jotta näyttöön ei kohdistu häiritseviä valoheijastuksia auringonpaisteen suunnan muuttuessa katto auki ajettaessa.
   AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitudesign-/DINAMICA-mikrokuituverhous Tässä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty näyttävää hiilikuitua ja DINAMICA-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon – visuaalinen ja käteen tuntuva kohokohta. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -näppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.
   AMG-ohjauspyörän näppäin AMG-ohjauspyörän näppäimillä tiettyjä dynaamisia ajotoimintoja voi ohjata nopeasti ja varmoin ottein. Ajokokemuksesta tulee näin erittäin keskittynyt – ja ohjaamossa voi syntyä autenttinen kilpa-autoilutunnelma. Näppäimien taakse voi ohjelmoida vapaasti erilaisia AMG-toimintoja – esimerkkinä AMG Dynamic Select -ajo-ohjelmien valinta ja sillä hetkellä valittuna olevien ohjelmien näyttö.
   AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimissa istutaan erityisen urheilullisessa asennossa, joten perusta maksimaalisen ylivertaiseen ajokokemukseen on valettu. Voimakkaasti muotoilluissa istuimissa, joihin on integroitu pääntuet, yhdistyy ihanteellinen sivuttaistuki ja dynaaminen design.
   MANUFAKTUR-somiste-elementit mustakromiset Somiste-elementit antavat sisätilalle yksilöllisen ilmeen. Ne sulautuvat harmonisesti muuhun sisätilaan ja luovat samalla jännittävän kontrastin. Samalla somiste-elementit ovat kestävä todiste tämän rakkaudella työstetyn premium-auton laadusta.
   Varusteet Mercedes-AMG SL Roadsterin sisätilan varusteet.
   Seuraava
   Edell.
    MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.
    MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin Tutustu älykkään MBUX Voice Assistant -puheohjausavustimen etuihin. Voit puhua vapaasti etkä tarvitse ennalta määrättyjä komentoja. Avainsanat ovat "Hey Mercedes", joilla aktivoit puheohjauksen ja voit lisätä tiettyjä toimintakäskyjä vaikkapa navigoinnin tai ilmastointiautomatiikan käyttämiseksi tai vaihtaaksesi radiokanavaa.
    AMG Track Pace AMG Track Pacen* myötä Mercedes-AMG-autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti suljetuilla kilparadoilla.
    Energizing Air Control Hengitä vapautuneesti: Energizing Air Control valvoo puolestasi ilmanlaatua ilmanlaatu- ja hienopölytunnistimien avulla. Kaksivaiheinen suodatinkonsepti vähentää hienohiukkasia ja myös muita hengitettäviä epäpuhtauksia esimerkillisesti. Mittausarvoista riippuen Mercedes-auto kytkee automaattisesti raitisilman tulon ja sisäkierron välillä.
    Nelipyöräohjaus Enimmillään 2,5°:n ohjauskulman sisältävä nelipyöräohjaus parantaa ajettavuutta ja ajonautintoa, etenkin mutkaisilla teillä. Nopeuteen 100 km/h saakka takapyörät kääntyvät vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät, jolloin akseliväli virtuaalisesti lyhenee. Nopeudesta 100 km/h alkaen takapyörät kääntyvät jälleen samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä puolestaan tukee ajoturvallisuutta.
    4,0-litrainen Mercedes-AMG-V8-biturbomoottori Mercedes-AMG:n edelleen kehitetty 4,0-litrainen V8-moottori tekee vaikutuksen molemmilla tehotasoilla räjähtävällä voimankehityksellä ja hienosäädettävällä teholla. Käytössä on ollut lukuisia huipputeknisiä komponentteja ja materiaaleja suoraan moottoriurheilun maailmasta.
    Energizing-paketti / Energizing Plus -paketti Energizing-paketit tekevät olostasi mukavan mukavuusohjelmien avulla. Kymmenen minuutin mittaiset ohjelmat säätävät ilmastointia, tunnelmavalaistusta, musiikkia ja istuimen toimintoja kuten hierontaa, lämmitystä ja tuuletusta. Näillä toimilla on hämmästyttävän suuri merkitys keskittymiskykyyn pitkillä ajomatkoilla.
    Design-malliversiot Suunnittele yksilöllinen Mercedes-AMG Roadster. Uudessa terässä: eleganssin tai dynamiikan suuntaan. Uuden Mercedes-AMG SL Roadsterin yksilöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
    LeftRight

    UlKopuolen Design

    Close X
    Left Right

    Sisätilan Design

    Ulkopuolen kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     AMG Night-paketti AMG Night -paketin myötä tietyt ulkopuolen elementit ovat korkeakiiltoisen mustat, esimerkkeinä etusplitter, sivuhelmaverhousten koristelistat, peilikotelot ja takadiffuusorin koristeosa. Pakoputkenpäiden koristeosat ovat myös tummat. Ulkoväristä riippuen näin syntyy joko kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen.
     AMG Night -paketti II AMG Night -paketti II sisältää lisää mustakromisia elementtejä kuten jäähdyttimen säleikkö, tekstimerkit ja Mercedes-tähti auton perässä.
     Ulkopuolen AMG-kromipaketti Ulkopuolen AMG-kromipaketti tuo autoon erityisen elegantin ja hienostuneen ilmeen. Korkeakiiltoisen kromiset lisäelementit korostavat auton eleganssia sekä luovat kontrastia muuhun väritykseen tai täydentävät sitä, auton ulkoväristä riippuen.
     Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti Korosta autosi dynaamisuutta moottoriurheilusta tutulla high-tech-materiaalilla: hiilikuituiset lisäosat päivittävät autosi ulkoisen ilmeen joka kulmasta ja korostavat Mercedes-AMG:n suorituskykyä.
     AMG-aerodynamiikkapaketti Ota autostasi kaikki irti: AMG-aerodynamiikkapaketin avulla voit terävöittää auton ulkonäköä samalla kun nautit lisäksi vielä entisestään kehitetyistä ajo-ominaisuuksista. Kookkaammat lipat ja diffuusoriosa vähentävät auton nostetta etu- ja taka-akselilla suurissa nopeuksissa. Lisäksi komponentit korostavat näyttävästi urheilullista ilmettä.

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Strapline Content
     Koe se tiellä Koeaja Mercedes-AMG SL Roadster. Lähetä meille Mercedes-AMG SL Roadsterin koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

     Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
     Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
     www.veho.fi/tietosuoja