Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-Benz ja Maybach. Itsenäinen ja ylellinen.
Mallit
LeftRight

5-oviset

Close X
Strapline Content

Sedanit

Close X
Seuraava
Edell.
  Mercedes-Maybach S 580 4MATIC Tutustu
  Mercedes-Maybach S 680 4MATIC Tutustu
  Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC Tutustu

  SUV:t

  Close X
  Strapline Content

  Coupét

  Close X
  Strapline Content

  Cabriolet & Roadsters

  Close X
  Strapline Content

  Farmarit

  Close X
  Strapline Content
  Kohokohdat Se tekee Mercedes-Maybachista erityisen.
   Vain Mercedes-Maybach tarjoaa tällaista ylellisyyttä Mercedes-Maybach yhdistää Mercedes-Benzin innovatiivisuuden Maybachin ainutlaatuisen ylelliseen brändiin. Suorituskyky yhdistyy ainutlaatuisuuteen. Perinteistä käsityötä nykyaikaisella digitaalisella tekniikalla. Yksi esimerkki: Mercedes-Maybach GLS, SUV-mallin ja ylellisen sedanin synteesi. Button
   Mercedes-Maybachin heti tunnistettava jäähdyttimen säleikkö on vaikuttavan muotoilun ominaispiirre Erottuva keula ja kromattu evä, Mercedes-Maybachin jäähdyttimen säleikkö hienoilla, pystysuorilla kromiraidoilla, on Maybach-merkin ilmeinen piirre. Button
   Maybach-estetiikka Maybach vanteita myöden: merkin erehtymättömälle tyylille on ominaista sen ylevä kauneus, äärimmäinen estetiikka ja viehätysvoima. Se on jotain erityisen suurenmoista. Button
   Ylellinen tila, johtajan toimisto, hyvinvoinnin keidas Vakiovarusteinen Executive-istuin edustaa matkustusmukavuuden huippua. Napin painalluksella se voidaan säätää täysin makuuasentoon, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden. Siinä on myös erittäin leveä jalkatuki, voit nauttia kuumakivihieronnasta ja istuinilmastoinnista. Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button

   Mallivalikoima

   Mercedes-Maybach-mallit.

   Tutustu kaikkiin Mercedes-Maybach-malleihin​.

   Mercedes-Maybach GLS.

   Tilavuuden ja mukavuuden huipentuma on nimeltään GLS.

   GLS kantaa nimessään ylpeänä S-kirjainta. Autossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla SUV-mallin vaivaton ketteryys ja S-sarjan sisäinen laadukkuus ja huipputurvallisuus. Nouse kyytiin ja koe suurenmoinen ylellisyys ja käsin kosketeltava mukavuus.

   Tutustu Mercedes-Maybach GLS -malliin

   Mercedes-Maybach S-sarja.

   Itsenäinen ja riippumaton.

   Legendaarisen merkin parhaan ylellisyysauton perinteitä noudattaen määrittelemme äärimmäisen loisteliaisuuden täysin uudelleen. Astu kyytiin ja koe ennennäkemätön ainutlaatuisuus, innovatiivisuus ja erinomaisuus.

   Tutustu S-sarjaan   Mallivalikoima

   Night-sarja.

   Tutustu kaikkiin Mercedes-Maybach Night -sarjan malleihin.

   Mercedes-Maybach S-sarjan Night-sarja.

   Mercedes-Maybach S-sarjan Night-sarja[1] sisältää erityisen houkuttelevan yhdistelmän viehättävää ja salaperäistä tummaa estetiikkaa. Koe aistikas minimalismi valikoiduissa tumman kromin ja mustan yksityiskohdissa, jotka on viimeistelty erityisillä verhoiluväreillä, jännittävillä kontrasteilla ja ainutlaatuisilla somiste-elementeillä. Itsevarmaa ulkonäköä täydentää Maybach-vanteiden näyttävä muotoilu.

   Tutustu S-sarjaan

   Mercedes-Maybach GLS Night-sarja.

   Night-sarjan[1] varustepakettiin yhdistettynä Mercedes-Maybach GLS SUV -auto kiehtoo verrattoman ylevällä, ainutlaatuisella läsnäolollaan. Koe huomionkiinnittävä ja tyylikäs tumma estetiikka valituissa mustan tai mustan kromin yksityiskohdissa, joita täydentävät erityiset verhoiluvärit, jännittävät kontrastit ja ainutlaatuiset somiste-elementit. Itsevarman ulkonäön täydentää Maybach-vanteiden näyttävä muotoilu.

   Tutustu Mercedes-Maybach GLS -malliin

   Mercedes-Maybach EQS SUV Night-sarja.

   Mercedes-Maybach EQS SUV -auton Night-sarja[1] tekee vaikutuksen ylivoimaisella urheilullisuudella ja salaperäisyyttä huokuvalla eleganssilla. Valitut yksityiskohdat, jotka on viimeistelty tummalla kromilla ja mustalla, verhoilun ja somisteiden erikoisvärit, ainutlaatuiset kontrastit ja vanteen muotoilu antavat varustesarjalle poikkeuksellisen yksilöllisen ilmeen. Tutustu erityisen yksilölliseen ja hillityn ilmeikkääseen muotoiluun.

   Tutustu Mercedes-Maybach EQS SUV -malliin

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   The range Mercedes-Benz Electric cars. Driving with electricity. And all your senses: the all-electric Mercedes-Benz EQ not only adapts to your needs, but also learns with every meter and gets to know you better and better.
   Strapline Content Button