Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Yönmusta
  Spektrinsininen metalliväri
  Ruusukulta metalliväri
  Auringonkeltainen
  Vuorenharmaa metalliväri
  Iridiumhopea metalliväri
  Kosmoksenmusta metalliväri
  Digitaalisen valkoinen metalliväri
  MANUFAKTUR vuorenharmaa MAGNO
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  Malli A-sarjan 5-ovinen malli
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-AMG

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-AMG A 35 4MATIC
   Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli A-sarjan 5-ovisen mallin ulkopuoli. A-sarjan uudistettu ulkopuolen design vakuuttaa: uusi progressiivinen keula, jonka jäähdyttimen säleikössä on Mercedes-Benz-tähtikuvio, matalat LED-ajovalot ja lisävarusteena saatava takaosan diffuusori kromielementein.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Jäähdyttimen säleikön Mercedes-Benz-tähtikuvio ja konepellin Powerdome-kohoumat Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on kromatut nastat ja yksi lamelli.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    LED-takavalot ja diffuusori. A-sarja loistaa myös pimeällä. Korkealaatuiset LED-ajovalot[1] ja takavalot on suunniteltu intohimolla. AMG Linen[1] yhteydessä saatava takadiffuusori, jossa on kromielementit, korostaa auton dynaamisuutta edelleen.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Edistyksellinen uusi vannevalikoima Neljä syytä lisää, jotka kertovat A-sarjan dynaamisesta luonteesta: aivan korin ulkoreunaan ulottuvat kevytmetallivanteet 17-tuumaisista[1]] aina 19-tuumaisiin[1] saakka korostavat A-sarjan urheilullisuutta entisestään.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Erottuva muotoilu Yksilöllinen siluetti: A-sarjan 5-ovisen mallin dynaaminen luonne tulee hyvin esiin voimakkaasta, mutta samalla sensuellista sivuprofiilista. Selkeät, pelkistetyt linjat, pitkä akseliväli ja kompakti ohjaamo sulautuvat yhdessä tasapainoisiksi mittasuhteiksi.
    Progressive Kohokohdat:
    - Jäähdyttimen säleikkö, jossa on korkeakiiltoisen musta Mercedes-Benz-kuvio, keskellä Mercedes-tähti, yksi mattahopeanvärinen lamelli, jossa on kromikoristeet
    - Etuhelma, jossa on krominen koristeosa
    - Takahelma, jonka alaosa on maalattu korkeakiiltoisen mustaksi, pakoputkenpäät ja koristeosa kromia
    - Sivuhelmaverhoukset ovat autonväriset
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset kromia
    17-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet
    AMG Line Kohokohdat:
    - AMG Styling -paketti sisältäen AMG-etuhelman, jossa on kromattu etuhelman splitteri, autonväriset AMG-sivuhelmaverhoukset ja AMG-takahelma, jossa on näkyvät pakoputkenpäät
    - Jäähdyttimen säleikön kromattu Mercedes-Benz-tähtikuvio, keskellä Mercedes-tähti, yksi krominen lamelli
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset kiiltosorvattua alumiinia
    - 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet
    Night-paketti Paketin tärkeimmät varusteet[1]:
    - Keskellä Mercedes-tähti ja jäähdyttimen säleikön yksi lamelli korkeakiiltoisen musta, kromikoriste
    - Vakioväriset yönmustat ulkopeilikotelot; kosmoksenmustan metallivärin (U) yhteydessä autonvärisiksi maalatut
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat
    - Tummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin
    Sisätila A-sarjan 5-ovisen mallin sisätila. Moderni, progressiivinen ja helppokäyttöinen: A-sarja ilahduttaa laajoilla liitettävyys- ja turvallisuusinnovaatioillaan. Edelleen parannettu MBUX-multimediajärjestelmä tai mukavuusistuimet – A-sarja suunniteltu nimenomaan kuljettajalle.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Ohjauspyörä 3-puolaiseen ohjauspyörään on integroitu saumattomasti uudet Touch Control -kosketusnäppäimet ja intuitiivinen käyttölogiikka.
     Burmester® Surround Soundsystem Nauti legendaarisen Burmesterin® tarjoilemasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta[1]. Huippulaadukkaat kaiuttimet takaavat ensiluokkaisen surround-äänen. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille ja tehdä kuuntelukokemuksesta entistä intensiivisemmän. Laatu, jonka voit myös nähdä huipputyylikkään Burmester®-tekstilogon ansiosta.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Mukavuusistuimet Pitkillä matkoilla tai muutaman minuutin pyrähdyksillä: istumamukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Siksi mukavuusistuimet ovat uudessa A-sarjassa vakiovaruste.
     Innovatiiviset kierrätysmateriaalit Vaikuttavan vastuullinen: A-sarjan vakiovarusteisen Artico-tekonahka-/kangasistuinverhouksen yhteydessä takaistuimen keskipaikan verhous ja selkänojien taustat on valmistettu 100 %:sti kierrätetystä materiaalista kuten PET-pulloista.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Tarkkapiirtoinen ja kookas medianäyttö Toisen sukupolven innovatiivinen MBUX-viihdejärjestelmä tekee A-sarjan sisätilasta aiempaakin digitaalisemman. Koe vakiovarusteisen 10,25 tuuman medianäytön edelleen parantunut käyttökonsepti. Kun medianäyttö yhdistetään kookkaampaan mittaristonäyttöön, tuloksena on yhteisen lasipinnan alle koottu vaikuttava Widescreen Cockpit.
     Progressive Tärkeimmät varusteet:
     - Istuinverhous ARTICO-tekonahka/musta Bertrix-kangas tai ARTICO-tekonahka/salvian harmaa Bertrix-kangas.
     - Musta nappanahkaverhoiltu monitoimiurheiluohjauspyörä, jossa on mustat koristeompeleet ja kromattu ohjauspyörän kehä
     - Tummat tai hopeanväriset hiilikuituoptiikkaiset somiste-elementit
     - Musta kankainen kattoverhous
     AMG Line Tärkeimmät varusteet:
     - Urheiluistuimet, joissa on integroidut pääntuet
     - Monitoimiurheiluohjauspyörä nappanahkaa, 3-puolainen design, suoristettu alaosa, rei'itys otealueella
     - Somiste-elementit Microcut-mikrokuitua
     -AMG-urheilupolkimet, harjattua jaloterästä, kuminopat
     Varusteet A-sarjan 5-ovisen mallin varustekohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      Head-up-näyttö Parhaat näkymät urheilulliselle ajonautinnolle ja suvereenille ajotuntumalle: head-up-näyttö muuttaa autosi tuulilasin kiehtovaksi digitaaliseksi ohjaamoksi. Tärkeät tiedot ovat aina näkökentässäsi. Voit keskittyä täysin edessäsi olevaan tiehen ja liikennetilanteeseen.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Multimedia Mercedes me connect -palveluiden ja Mercedes me -sovellusten avulla saat ajamiseen vieläkin lisää mukavuutta, turvallisuutta, ajonautintoa ja digitaalista tukea, sillä niiden kautta saat Mercedes-autoosi liittyvää tärkeää tietoa ja käteviä toimintoja niin autoon kuin älypuhelimeesi. [2]

      [1] Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään[1] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi liittää matkapuhelimen Apple® CarPlay® tai Android Auto® -sovelluksen kautta mediajärjestelmään. Silloin kuljettajalla on nopea ja helppo pääsy älypuhelimen tärkeimpiin sovelluksiin. Myös muiden palveluntarjoajien sovellusten kuten esimerkiksi Spotifyn käyttö sujuu nopeasti ja helposti.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Yksilöinti Näin A-sarjasta tulee sinun A-sarjasi: tallenna ja aktivoi yksilöidyt asetukset, kuten sisävalaistuksen väri tai istuimen asento, suoraan profiilistasi.
      Multibeam LED -ajovalot Adaptiiviset Multibeam LED -ajovalot[1] reagoivat liikenneolosuhteisiin yksilöllisesti säädettävien LED-valojen avulla. Osakaukovalot eivät valaise tietä muiden tienkäyttäjien kohdalta eivätkä näin ollen aiheuta häikäisyä. Myös vilkut ja kääntymisvalot samoin kuin muut valotoiminnot valaisevat kuljettajan näkökentän parhaalla mahdollisella tavalla aina kunkin ajotilanteen mukaan.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Aktiivinen jarrutusavustin Aktiivinen jarrutusavustin pysyy tarkkaavaisena puolestasi ja voi auttaa estämään vakavia onnettomuuksia, jotka johtuvat liian lyhyestä etäisyydestä tai tarkkaavaisuuden herpaantumisesta. Järjestelmä varoittaa uhkaavasta törmäyksestä optisesti ja varoitusäänellä. Jos jarrutat tämän jälkeen liian heikosti, se tarjoaa sinulle tilannekohtaista jarrutehostusta.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Pysäköintipaketti 360 asteen kameralla Pysäköinti ja ahtaisiin paikkoihin ajo sujuu rennosti: Lisävarusteena saatava 360 asteen kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Näin selviät myös kapeista, mutkikkaista tai muutoin epäselvistä pysäköintipaikoista mestarillisen varmasti. Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka, helpottaa pysäköintitilan löytämistä, pysäköintiä ja pysäköinnistä lähtemistä.[1][2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin [1] tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Katveavustin Katveavustin tarkastelee ympäristöä puolestasi erittäin tarkasti, etenkin kun laitat vilkun päälle. Järjestelmä voi varoittaa sinua näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein sivutörmäyksen mahdollisuudesta kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin. Matkan jälkeenkin järjestelmä on edelleen valppaana ja varoittaa sinua, jos olet avaamassa oven väärällä hetkellä.[2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Thermotronic-ilmastointiautomatiikka Thermotronic säätää yksilöllistä lämpötilaa kahdella vyöhykkeellä. Näin sinä ja etumatkustajasi voitte asettaa erikseen haluamanne lämpötilan. Eikä sinun tarvitse koskaan tehdä jälkisäätöjä, sillä herkät anturit rekisteröivät myös muuttuneet olosuhteet, kuten auringonvalon.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Sähkösäätöinen kuljettajan istuin, jossa on muistitoiminto Muistitoiminnolla voit tallentaa ja valita kätevästi jopa kolme istuimen asentoa. Voit myös säätää istuinta helposti uudelleen sähkötoimisesti ja täysin portaattomasti. Jos olet jo luonut käyttäjäprofiilin, aktivoi se keskusnäytöstä, jolloin omat asetuksesi otetaan käyttöön.
      Keyless-GO Voit pitää Keyless-GO -auton avaimen taskussasi, sen ei tarvitse olla edes kädessäsi. Auto tunnistaa omistajansa avain- ja ajonestojärjestelmän tietojen ansiosta. Tartu ovenkahvaan, avaa ovi, astu sisään, lähde ajamaan – Keyless-GO tarjoaa aina miellyttävän käyttökokemuksen.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      GUARD 360° -varashälytinpaketti GUARD 360° -varashälytinpaketti tarjoaa ympäristön monipuolisen valvonnan esimerkiksi laajan varkaudenestojärjestelmän ja hinaussuojan avulla. Sisätilan liikkeet laukaisevat visuaaliset- ja äänivaroitukset. Digitaalisena lisäpalveluna saatavilla oleva törmäyksentunnistus informoi sinua Mercedes me -sovelluksen kautta.[2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
      Takana sijaitsevat sivuturvatyynyt Takana sijaitsevat sivuturvatyynyt suojaavat reunimmaisilla takaistuimilla istuvien matkustajien rintakehää vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä vakiovarusteisten ikkunaturvatyynyjen kanssa ne antavat optimaalisen suojan ja estävät loukkaantumiset kokonaan tai ainakin lieventävät niitä. Turvatyyny levittyy auton oven ja matkustajan väliin.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Dynamic Select Aja niin kuin haluat. Dynamic Select tarjoaa painikkeen painalluksella erilaisia ajo-ohjelmia, joilla säädetään esim. moottoria, vaihteita, alustaa tai ohjausta. Sport-tila korostaa dynaamisuutta tiellä ajettaessa, ja Comfort-perusohjelmalla ajettaessa ajo on hyvin vakaata. ECO-tila sitä vastoin tarkoittaa parasta mahdollista tehokkuutta, jolloin säästyy rahaa ja polttonestettä.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG A-sarjan 5-ovinen malli. Mercedes-AMG A-sarjan mallit tarjoavat ihanteellisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Mercedes-AMG:n maailmaan ja ehdottomiin huippusuorituksiin.
      LeftRight

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-keula (A 35 4MATIC 5-ovinen) AMG-keula, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö ja erityinen etuhelma, huokuu silkkaa dynaamisuutta jo auton ollessa paikallaan.
       AMG-keula (A 45 S 4MATIC+ 5-ovinen) AMG-mallien erottuva etuhelma, jäähdyttimen säleikkö ja tyypilliset leveämmät AMG-lokasuojat muodostavat yhdistelmän, josta ei voi erehtyä.
       Konepelti, jossa AMG-merkki Matala konepelti ja sen voimakkaat Powerdome-kohoumat korostavat auton dynaamista ilmettä. Keulan AMG-merkki liittää auton tunnepitoisesti entistä tiukemmin perinteikkääseen AMG-perheeseen.
       19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet (A 35 4MATIC 5-ovinen) Aerodynaamisesti optimoidut 19-tuuman 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet on maalattu mattamustiksi ja niissä on kiiltosorvatut vanteiden reunat.
       19-tuumaiset ristipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet (A 45 S 4MATIC+ 5-ovinen) Aerodynaamisesti optimoidut 19-tuuman ristipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet on maalattu mattamustiksi ja niissä on kiiltosorvatut vanteiden reunat.
       AMG-takahelma (A 35 4MATIC 5-ovinen) AMG-takahelma, erityinen diffuusorioptiikka, neljä pystyevää ja kaksi pyöreää pakoputkenpäiden koristeosaa antavat A 35 4MATIC -mallille dynaamista eleganssia.
       AMG-takahelma, erityinen diffuusorioptiikka (A 45 S 4MATIC+ 5-ovinen) AMG-takahelma, erityinen diffuusorioptiikka ja neljä pystyevää antavat Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ -mallille ainutlaatuisen ilmeen.
       AMG Night -paketti Mustat ja korkeakiiltoisen mustat design-elementit korostavat auton luonnetta. Samanväriseksi maalattu etuhelman splitteri ja mustan kromatun pakoputken koristeosat tehostavat vaikutelmaa. Lisäksi tummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin ovat käytännöllinen ominaisuus.
       AMG Night -paketti II AMG Night -paketti II on ihanteellinen valinta yksilöllisyyttä ja laadukkaita design-yksityiskohtia arvostaville. Korkeakiiltoisen mustat elementit tekevät Mercedes-AMG-autostasi todellisen katseenvangitsijan.[4]
       AMG-aerodynamiikkapaketti AMG-aerodynamiikkapaketti on kehitetty tuulitunnelissa parantamaan auton käsiteltävyyttä suurissa nopeuksissa. Lisäksi paketti lisää ajamisen nautintoa. AMG-aerodynamiikkaosat pienentävät nostetta. Kiinteä AMG-takaspoileri on selkeä kannanotto tinkimätöntä suorituskykyä korostavan ilmeen puolesta. [4]

       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous Uusi AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous, tuo ainutlaatuisen ajonautinnon käsin kosketeltavaksi, joka hetki. Se on ilo silmälle ja tuntuu juuri oikealta. AMG-ohjauspyörän näppäimillä voit valita lisäksi AMG-ajo-ohjelmia, joten sinulla on todellakin kaikki hallinta omissa käsissäsi.
        MBUX-multimediajärjestelmä ja mittaristo sekä AMG-näytöt Ihanteellinen urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin yhdistelmä tulee selkeästi esiin toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Erilliset AMG-design-näytöt korostavat visuaalisesti auton dynaamista luonnetta. Mittaristo on toteutettu täysin digitaalisesti, joten vaihtaminen kolmen dynaamisen AMG-näyttötyylin avulla onnistuu kätevästi.
        AMG Performance -istuimet Täydellinen sivuttaistuen hallinta dynaamiseen ajoon, silmiä hivelevä ulkonäkö ja mukavuus ‒ lisävarusteena saatavat AMG Performance -istuimet Artico-tekonahka/Microcut-mikrokuitu korostavat autourheilun tunnelmaa.
        AMG-somiste-elementit tumma alumiini/oranssi Street Style Edition Somiste-elementit antavat sisätilalle yksilöllisen ilmeen. Oranssi väri tuo esiin AMG-erikoismallin jo muutoinkin vahvan ilmaisun, samalla kun AMG-kuviodesign kääntää katseet autosi sisätilaan. Samalla somiste-elementit ovat näkyvä todiste tämän rakkaudella työstetyn premium-auton laadusta.
        AMG Track Pace AMG Track Pacen myötä AMG-autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti suljetuilla kilparadoilla. [5]
        Etuistuintuuletus stuintuuletus viilentää etuistuimia miellyttävällä tuuletustoiminnolla säätäen samalla niiden kosteutta. Kylmällä ilmalla istuinlämmitys lämmittää istuinosat ja selkänojat nopeasti miellyttävän lämpimiksi.[1]

        [1] Vain AMG Performance High-End -istuinpaketin yhteydessä.
        Valaistut AMG-kynnyslistat, joissa on AMG-teksti ja vaihdettavat suojukset Laadukkaissa jaloteräksissä kynnyslistoissa on valaistut AMG-tekstit. Vaihdettavien kuorien ansiosta voit vaihtaa kynnyslistat Mercedes-AMG:n tai Mercedes-Benzin muihin näyttäviin aitoihin varaosiin.
        AMG Design -somiste-elementit mustaa/hopeanväristä alumiinia Laadukkaat alumiiniset mustat/hopeanväriset AMG Design -somiste-elementit ovat houkutteleva design-varuste, joka tuo sisätilaan merkille tyypillisiä väritehostuksia. Ne korostavat läheistä suhdetta moottoriurheiluun ja viimeistelevät sisätilan urheilullisen otteen.
        AMG-nahkapaketti AMG-nahkapaketin nahkaiset urheiluistuimet tuovat sisätilaan erityistä ilmettä ja arvokkuutta - lisäksi ne tuntuvat erityisen miellyttäviltä. Ikkunoiden alareunalistojen ja kojelaudan koristeompeleet ja alumiiniset somiste-elementit täydentävät kokemuksen.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja