Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Yrityspalvelut Päivitä itsesi ykkösluokkaan.
Päivitä itsesi ykkösluokkaan. Mercedes-Benz yritysautona. Mercedes-Benz on yksi maailman arvostetuimmista automerkeistä. Kun sinulla on yritysautoilijana mahdollisuus valita autosi, miksi et valitsisi samantien Mercedes-Benziä? Laaja mallistomme tarjoaa kilpailukykyisen, varustellun, taloudellisen ja ajomukavuudeltaan lyömättömän vaihtoehdon jokaisessa hintaluokassa. Myös palvelut ovat ykkösluokkaa. Asiantunteva huoltoverkostomme palvelee sinua kautta maan ja hätätilanteissa apu on aina soiton päässä. Mercedes me -palvelut tuovat auton matkapuhelimeesi. Voit koska tahansa tarkistaa matkamittarilukeman, polttoainetilanteen sekä auton sijainnin ja jopa avata tai sulkea ikkunat ja ovet kotisohvaltasi.
Strapline Content Button
  Miksi valita Mercedes-Benz? Taloudellisuus on yksi tärkeimmistä yritysautojen valintakriteereistä. Siksi yhä useammassa yrityksessä ajetaan tänä päivänä Mercedes-Benz-autoilla. Tähtimerkin laatu tuntuu huolettomuutena tien päällä ja näkyy säästönä viivan alla. Button
  Esikuvana taloudellisuudessa – kokonaisvaltaisesti Jo yli 130 vuotta autoilun tulevaisuutta rakentanut Mercedes-Benz on turvallinen ja hinta-laatusuhteeltaan järkevä valinta työsuhdeautoksi. Sopimuskauden aikana Mercedes-Benz tarjoaa luotettavuutensa ansiosta alhaiset käyttökustannukset ja viimeisimmän moottoriteknologian ja pienien päästöjen ansiosta hämmästyttää monet myös hinnoillaan. Button
  Mercedes-Benz Business -mallisto Mercedeksen Business -mallisto kestää vertailun mihin tahansa automallistoon. Se tarjoaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden ajaa laadukkaasti omia tarpeita vastaavalla autolla. Kun valitset yrityksesi työsuhdeautoiksi Mercedes-Benzin, valitset ensiluokkaisen laadun lisäksi etenkin taloudellisuutta ja huomioit työntekijöitäsi autolla, joka on kiistatta autoilevan maailman kirkkain esikuva. Button
  Edut pähkinänkuoressa 1. Premium-merkkien ykkönen
  Mercedes-Benzillä menee hyvin. Vuonna 2020 Mercedes-Benz Cars & Vans toimitti maailmanlaajuisesti asiakkaille 2 461 800 uutta autoa. Mallistomme on laaja ja kiinnostava, ja tunnettu ennen kaikkea korkeasta asiakastyytyväisyydestä, myös autoiluun liittyvien palveluiden osalta.

  2. Korkea jälleenmyyntiarvo – pienempi leasingvuokra
  Mercedes-Benz säilyttää arvonsa muita merkkejä paremmin. Siksi sen lunastusarvo leasingkauden päätyttyä on muita merkkejä parempi, mikä näkyy suoraan leasingvuokrassa: Mercedes-Benzin leasingvuokra saattaa hämmästyttää iloisesti verratessa sitä samanhintaiseen muunmerkkiseen autoon.

  3. Parasta vastinetta rahalle
  Mercedes-Benz-yritysautomallisto tarjoaa parasta vastinetta rahalle. Kaikki automme ovat jo vakiovarustetasoltaan korkealuokkaisia ja lisävarusteiden avulla autosta saa varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivan.

  4. Kaikki rahoitusmuodot
  Mercedes-Benz-jälleenmyyjäverkosto tarjoaa käyttöösi kaikki rahoitusvaihtoehdot.

  5. Made in Uusikaupunki
  A-sarjaa sekä GLC-malleja valmistava Valmet Automotiven autotehdas Uudessakaupungissa työllistää yli 2 000 suomalaista. Valitsemalla Suomessa valmistetun auton, tuet samalla kotimaista työtä.
  Button
  All categories Choose the right accessories for your Mercedes.