Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Musta
  High-Tech hopea metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Sametin ruskea metalliväri
  Merensininen metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  Verden hopea metalliväri
  MANUFAKTUR alpinharmaa perusväri
  MANUFAKTUR hyasintinpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Ulkopuoli Dynaaminen ulkomuoto. Valaistusta jäähdyttimen säleiköstä dynaamisen tyylikkääseen takaosan muotoiluun, jossa on kiehtovia valaisinyksityiskohtia: uuden E-sarjan sedanin muotokieli on innovatiiviselle dynaamisuudelle ominaisesti jännittävä ja sen tyylielementit edistyksellisiä​​. Kaksiosaiset takavalot tekevät vaikutuksen uudella muodollaan ja ainutlaatuisella tähtioptiikkaisella sisäosalla.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   DIGITAL LIGHT -ajovalot ja projektiotoiminto Optimaalinen näkyvyys sinun turvallisuutesi vuoksi: DIGITAL LIGHT -valoissa on projektiotoiminto[1] ja sen ansiosta E-sarja tarjoaa sinulle korkeimman tason näkyvyyttä ja mukavuutta. Valo reagoi muuttuviin liikenneolosuhteisiin, ajorataan ja säähän varmistaakseen optimoidun valon, joka on mukautettu tilanteeseen aina laajalle näkökentässä. Projektiotoiminto myös täydentää valaistua näkökenttää animaatioilla.

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   KEYLESS-GO-mukavuuspaketti Avaimesi mukavuuteen ja helppouteen: KEYLESS-GO-mukavuuspaketin[1] avulla voit avata ja lukita autosi lukituksen sekä käynnistää moottorin vain pitämällä avainta tai soveltuvaa älypuhelinta mukana. KEYLESS-GO-pakettiin sisältyvät upotetut ovenkahvat tulevat automaattisesti esiin heti, kun olet auton välittömässä läheisyydessä ja ne vetäytyvät takaisin sisään heti, kun lukitset sen uudelleen.

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   AIRMATIC-ilmajousitus ja nelipyöräohjaus AIRMATIC-ilmajousituksen ja nelipyöräohjauksen ansiosta voit odottaa selvästi suurempaa ajonmukavuutta ja ketteryyttä[1]. Ilmajousitus tekee vaikutuksen valintasi mukaan urheilullisella dynamiikalla tai erinomaisella mukavuudella. Nelipyöräohjauksen ansiosta nautit erityisestä ketteryydestä tai ajovakaudesta - nopeudesta riippuen - sekä pienemmästä kääntöympyrästä.

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Ilmaisuvoimainen uusi muotoilu, jossa on valaistu jäähdyttimen säleikkö Uusi E-sarja yhdistää tyylikkäässä muotoilussa perinteitä ja nykyaikaa: virtaava muotokieli, dynaamiset mittasuhteet ja innovatiiviset kohokohdat, kuten valaistu jäähdyttimen säleikkö[1], korostavat uutta ilmettä menettämättä legendaarisen sedanin ainutlaatuista luonnetta.

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Voimakas takaosa E-sarjan elegantti takaosa tekee vaikutuksen. Kaksiosaiset LED-takavalot vakuuttavat innovatiivisilla muodoillaan - etenkin pimeässä. Keskeltä yhdistettyinä ne korostavat takaosan leveyttä ja lumoavat näyttävän kirkkaalla tähtioptiikallaan sekä valoisassa että pimeässä. Aito Mercedes-Benz E-sarja.
   Ajoavustinpaketti Plus Koe turvallisuus täysin uudella tasolla: ajoavustinpaketin[1] myötä E-sarja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen mukavuuden ja helpottaa jokaista matkaasi. Ensiluokkaisten ajoavustinjärjestelmien ansiosta voit vastaanottaa parasta mahdollista tilannekohtaista tukea nopeuden säädössä, ohjauksessa, kaistanvaihdoissa tai törmäysvaaratilanteessa.[2]

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
   Sisätila Sisätilan laatu tekee vaikutuksen heti ensi silmäyksellä. Uusi E-sarjan sedan täyttää uudet standardit muussakin kuin designissa. Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä varmistaa, että kokemuksesi auton sisätilassa on entistäkin yksilöidympi. Kätevät toiminnot, viihde- ja business-ominaisuudet on linkitetty intuitiivisesti ja saumattomasti. Näin uusi E-sarja tarjoaa sinulle entistäkin miellyttävämmän, hyvänolon tunnelman — monisäätöistuinten rentouttavasta aamurutiinista Dolby Atmosilla soitettuun vapaa-ajan soittolistaan.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    MBUX Superscreen, jossa on selfie- ja videokamera Vaikuttava digitaalinen näyttö: Superscreenin[1] esteettisesti huipputeknologinen ulkonäkö on sisätilan kohokohta. Integroidun kameran, hyvin suunnitellun näytön ja käytön sekä etumatkustajan yksityisyystilanäytön ansiosta E-sarja muuntautuu liikkuvaksi viihde- ja videokokoushuoneeksi.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Uuden sukupolven MBUX Uuden sukupolven MBUX[1] tarjoaa monia uusia toimintoja ja palveluita sekä mahdollisuuksia vuorovaikutukseen sinun ja E-sarjasi välillä. Kaikki näytöt (matkustajan näyttö lisävarusteena) muodostavat integroidun esteettisen kokemuksen, joka on yksilöitävissä näyttötyylein, -tiloin ja väriteemoin.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Burmester® 4D Surround-Soundsystem ja Dolby Atmos®-äänentoistojärjestelmä Koe E-sarja kaikilla aisteillasi: Burmester® 4D Surround-Soundsystem[1] takaa 17 yksittäisellä kaiuttimella ainutlaatuisen, premiumluokan Dolby® Atmos -laatuisen äänikokemuksen. Etustuinten selkänojien rakenteisiin integroidut neljä värinäkaiutinta muuntavat äänen, jolloin et vain kuule musiikkia, vaan tunnet sen myös kehosi kautta.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Aktiiviset monisäätöistuimet Ylellisyys, jonka tunnet: Monisäätöistuinpaketin[1] muisti- ja hierontatoiminnoissa on erilliset säädöt kuljettajalle ja etumatkustajalle. ENERGIZING Comfort-järjestelmällä voit valita eri hierontaohjelmista parannetun syvähieronnan.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Akustiikkamukavuuspaketti Hiljaisuuden ääni: Akustiikkamukavuuspaketilla E-sarja pyrkii optimaaliseen äänieristykseen. Akustinen lasi ja rungon lisäeristystoimenpiteet varmistavat, että sisätila on erittäin hiljainen - jokaisen matkan äänimaisema on erinomainen, ja sinä voit rentoutua milloin tahansa.
    Rutiinit Täydellisesti juuri sinulle räätälöity yksilöllinen mukavuus: ensimmäistä kertaa E-sarja tallentaa kuljettajan syötteen mukaan kuljettajan omat viihde- ja mukavuusmieltymykset. Lämpötilasta istuimen hierontatoimintoon kaikki voidaan optimoida ja säätää automaattisesti juuri sinulle sopivaksi.
    MANUFAKTUR-somisteosat Mustat MANUFAKTUR Flowing Lines -pianolakkaverhoiluelementit tekevät sisustuksen tunnelmasta yksilöllisen houkuttelevan. Se sopii harmonisesti uuden E-sarjan sedanin sisustukseen ja viimeistelee sisätilan erittäin korkealaatuisesti.
    MANUFAKTUR-kattoverhous MANUFAKTUR-kattoverhous mustasta Microcut-mikrokuidusta tekee sisätilojen harmoniasta täydellisen.
    Varusteet E-sarjan sedanin varustekohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     Head-Up-näyttö Paras potentiaali urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: Tuulilasista tulee Head-Up-näytön[1] myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Virtuaalisena värikuvana näet aina suoraan tärkeimmät tiedot. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Kasvojen tunnistus E-sarja tunnistaa sinut: kasvojentunnistuksen avulla kuljettajan kamera tukee kuljettajan tunnistamista sekä tieto-, multimedia- ja viestintäjärjestelmän asetuksia.
     3D-kuljettajanäyttö Pidä silmällä tärkeimpiä asioita 3D-kuljettajanäytössä[1]. Ajoavustinjärjestelmien kolmiulotteiset varoitukset ja toiminnot ovat havaittavissa välittömästi ja selkeästi 3D- ja varjostettuina efekteinä. Mielenkiintoinen 3D-kuva autoista, kuorma-autoista, linja-autoista tai moottoripyöristä autosi edessä on mukautettavissa.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Digitaalinen ajopäiväkirja (toistaiseksi ei saatavissa Suomessa) Digitaalinen ajopäiväkirja[1] ottaa haltuunsa matkojen automaattisen dokumentoinnin ja voit luokitella ne ajopäiväkirjasovelluksessa. Veroilmoituksia varten digitaalisen ajopäiväkirjan tiedot ovat saatavana yhdellä napsautuksella.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Digitaaliset lisäpalvelut Mercedes-Benzillä on heti alusta lähtien jopa enemmän tarjottavaa kuin uskotkaan. Automallista, valitsemistasi lisävarusteista, valmistusvuodesta ja maasta riippuen monia digitaalisia lisäpalveluita, kuten etäkäyttö, navigointi, lataus, GUARD 360°-varashälytinpaketti ja viihde sisältyy 36 kuukauden ajaksi uuden auton ostopäivästä[8]. Jos haluat jatkossakin hyötyä digitaalisten lisäpalveluiden eduista alkukauden jälkeen, voit uusia ne muutamalla klikkauksella Mercedes me Storessa.

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Pysäköintijärjestelmät Pysäköintijärjestelmät tarkkailevat ympäristöään tarkoilla tunnistimillaan. Muistipysäköintiavustin[1] voi pysäköidä automaattisesti opetettuihin paikkoihin. Pysäköinti etäpysäköintiavustimella[1] älypuhelinsovelluksella ja automaattinen pysäköintipalvelu ovat nyt ensimmäistä kertaa täysin automatisoituja.[3]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Aktiivinen hätäpysäytysavustin Ensiluokkainen avustin: Aktiivinen hätäpysäytysavustin havaitsee, jos kuljettaja ei ole pitkään aikaan ollut aktiivinen ja voi suojata sinua ja muita tienkäyttäjiä jarruttamalla hallitusti pysähdyksiin ja soittamalla automaattisesti hätäpuhelun.[3]

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Väistöohjausavustin Turvallisuus mielessä: Ympäristötunnistimien ansiosta väistöohjausavustin[1] voi auttaa sinua välttämään ajamista tilanteissa, joissa havaitaan törmäysvaara jalankulkijaan, pyöräilijään tai ajoneuvoon, ja se voi auttaa välttämään onnettomuuksia.[3]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Aktiivinen jarrutusavustin Vakiovarusteinen aktiivinen jarrutusavustin kaarre- ja risteystoiminnolla voi auttaa sinua välttämään törmäyksiä muihin tienkäyttäjiin, kuten jalankulkijoihin, pyöräilijöihin tai ajoneuvoihin, tai vähentää niitä.[3]

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Aktiivinen ruuhkaliikenneavustin Aktiivinen ruuhkaliikenneavustin[1]helpottaa sinua pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä lähtemällä automaattisesti liikkeelle, jos pysähdys on kestänyt enintään 60 sekuntia. Se pystyy myös tekemään lieviä ohjausliikkeitä. Se säilyttää automaattisesti turvallisen etäisyyden edessä ajavaan ja väliin tuleviin ajoneuvoihin.[3]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Digitaalinen auton avain Digitaalisella auton avaimella voi avata, käynnistää ja lukita E-sarjan yhteensopivalla älypuhelimella[3]ilman, että sinun tarvitsee kantaa fyysistä auton avainta mukanasi.

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Digitaalinen tuuletussuuttimien ohjaus Kuljettajalle ja etumatkustajalle on valittavissa erilaisia ​​automaattisen tuuletuksen esiasetuksia, esimerkiksi "Pää", "Keho" tai "Tasaisesti jaettu". Mercedes-autosi suuntaa ilmavirran sen mukaan. Voit myös tallentaa yksilölliset ilmastoinnin asetukset käyttäjäprofiileihin. Voit edelleen säätää tuuletussuuttimia myös manuaalisesti. Askelmoottori kytkeytyy automaattisesti vapaasti pyöriväksi, kun teet säädön käsin.
     Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni: panoraamakattoluukun[1] ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Smart Home Hey Mercedes, switch off lights at home! Yhdistä älykotijärjestelmäsi[4] E-sarjan sedaniisi ja ohjaa tien päällä ollessasi yhteensopivia kodin ominaisuuksia tai laitteita, kuten lämpötilaa, valaistusta, verhoja tai sähkölaitteita. MBUX-puheohjausavustimen ansiosta ohjaus käy kätevästi puheohjauksella.

     [4] MBUX-puheohjausavustin on Mercedes me connect -palvelun toiminto. Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
     PRE-SAFE® Impulse Side PRE-SAFE® Impulse Side[1] laajentaa passiivisen suojauksen konseptia. Muiden tienkäyttäjien taholta uhkaavat välittömät sivutörmäykset voidaan havaita entistäkin paremman tunnistinjärjestelmän avulla. Tällöin törmäyksen puolella olevat etumatkustajat siirtyvät kohti auton keskiosaa selkänojan pyroteknisesti aktivoitavilla, täyttyvillä tyyynyillä.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     PRE-SAFE® PLUS Suojelusenkelisi liikkeessä: Jos on olemassa perätörmäyksen uhka, PRE-SAFE® PLUS[1] varoittaa takanasi olevia kuljettajia nopeasti vilkkuvilla jarruvaloilla. Palautuvan turvavyön esikiristimen aktivoinnin ansiosta matkustaja varautuu myös välittömään törmäykseen ja törmäyksen vaikutus vähenee.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC vähentää kuljettajan rasittumista virtaavassa ja pysähtelevässä liikenteessä. Järjestelmä keventää kuormitusta hidastamalla oman auton nopeutta automaattisesti suhteessa edellä ajaviin autoihin. Valittavissa on useita eri etäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin.[3]

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     GUARD 360° GUARD 360° -varashälytin[1] valvoo auton ympäristöä kattavasti esimerkiksi murtohälytyksen, varashälyttimen ja poishinaussuojan avulla. Auton sisätilavalvonta laukaisee liikettä havaitessaan näkyvät ja kuuluvat varoitukset. Mercedes me -palvelun pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella.[3]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [3] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Akustinen ympäristövaroitin Jotta sähköautosi ei aiheuta vaaraa jalankulkijoille ja pyöräilijöille lähes äänettömästi ajaessaan, akustinen läsnäolon ilmaisin tuottaa Mercedes-Benzille ominaisia ​​ääniä auton ulkopuolella nopeuteen noin 30 km/h. Se tekee eron äänessä, joka kuuluu eteenpäin ajettaessa ja peruutettaessa.
     AGILITY CONTROL Madallettu AGILITY CONTROL -alusta takaa optimaalisen tiepidon mukavuudesta tinkimättä. Passiivinen selektiivinen iskunvaimennus varmistaa erinomaisen ajokokemuksen kaikenlaisilla tienpinnoilla, koska se optimoi automaattisesti auton vierintäkäytöksen, iskunvaimennuksen voimakkuuden ja vakauttaa ajoa.
     MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
     Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
     www.veho.fi/tietosuoja