Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
Night Series
Ota yhteyttä
  Smaragdinvihreä / mojavenhopea
  Obsidianinmusta / MANUFAKTUR kalaharinkultainen
  Obsidianinmusta / rubelliitinpunainen
  Polarvalkoinen
  Musta
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Smaragdinvihreä metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Sodaliitinsininen metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR alppiharmaa
  MANUFAKTUR hyasintinpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen bright
  Malli Uusi Mercedes-Maybach GLS
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC
  Ulkopuoli Uuden Mercedes-Maybach GLS:n ulkopuoli. Mercedes-Maybach GLS on ylivertaisen ylellinen. Maybachille ominainen eleganssi kohtaa SUV-luonteen hallitsevat piirteet. Suuri koko varmistaa, että ulkomuoto on imagon mukainen. Tutustu päivitettyyn jäähdyttimen säleikköön kaiverrettuun Maybach-tekstiin, ilmanottoaukkojen uuteen muotoiluun, kaksiväriseen ulkoväriin[2] tai animoidun Maybach-logon heijastamiseen.
  [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Uusi keulan design Keulan uusi design tekee vaikutuksen päivitetyllä jäähdyttimen säleiköllä ja kaiverretulla Maybach-tekstillä sekä tyylikkäällä etupuskurilla. Upeat Mercedes-Maybach-merkit ilmanottoaukoissa ovat myös muotoilukohokohta.



   23-tuumaiset taotut vanteet Ylellinen pienintä yksityiskohtaa myöden: 23-tuumaiset taotut ovat saaneet inspiraationsa aikaisemmista malleista tutuista vanteista ja viimeistelevät elegantin designin.

   Astinlaudat Mercedes-Maybach GLS -auton automaattisesti esiinkääntyvät astinlaudat varmistavat turvallisen autoon nousun ja poistumisen, ja korostavat samalla ylellistä ulkomuotoa.



   Takavalot ja pakoputkien päätykappaleet Mercedes-Maybach GLS -auton näyttävien takavalojen valotunnus on uusi ja korkeakiiltoiset kromatut Maybachille omaiset pakoputkien päätykappaleet, joissa on vaakasuorat somisteosat, huokuvat virtuoosimaista tyylikkyyttä ja varmistavat, että ulkonäkö vastaa imagoa.
   Kaksivärinen ulkoväri Mercedes Maybach GLS -auton värivalikoimaan kuuluu myös kaksivärimaalaus,[2] jossa on hienostunut liituraitamaisen ohut rajaava viiva korostaen auton käsintehtyä luonnetta.

   [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


   Animoidun Maybach-logon heijastus Animoidun Mercedes-Maybach-kuvion heijastaminen maahan hienostuneella LCD-tekniikalla autoon noustessa ja siitä poistuessa on visuaalisesti vaikuttava tervetulotoivotus.



   Sisätila Uuden Mercedes-Maybach GLS:n sisätila. Älykkäät teknologiat ja loppuun asti ajatellut yksityiskohdat ovat mukavuuden ylevin muoto: uuden Mercedes-Maybach GLS -auton runsas sisätila on ensiluokkainen rauhan tyyssija. Korkealaatuiset istuinverhoukset ja niiden Mercedes-Maybachille tyypillinen vinoruutukuvio antavat yksilöllistä ilmettä. Moderni ohjauspyörä ei vain ohjaa autoa, vaan mahdollistaa myös miellyttävän käyttömukavuuden navigoinnista viihdejärjestelmään. Huippulaadukkaat somiste-elementit korostavat kokonaisvaltaista esteettistä vaikutelmaa.
   LeftRight

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Uusimman sukupolven ohjauspyörä Uusimman sukupolven ohjauspyörä ei vain tunnu ylelliseltä, vaan se on todellinen monitoimilahjakkuus, jonka innovatiivinen käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Ergonomisesti sijoitetuilla Touch Control -kosketusnäppäimillä voi ohjata intuitiivisesti avustinjärjestelmiä, navigointia, puhelinta, vakionopeussäädintä tai viihdejärjestelmän toimintoja.
    Tunnelmavalaistus Luo auton sisätilan värimaailma täysin omien mieltymystesi tai kulloinkin vallitsevan tunnelman mukaan. Tunnelmavalaistus sisältää kaikkiaan peräti 64 väriä, jotka antavat lähes rajattomat mahdollisuudet miellyttävän värimaailman luomiseen. Joka tilanteeseen löytyy varmasti sopiva väri. Täyteläinen valaistus lisää turvallisuuden tunnetta, etenkin takana istuville.

    Tyylikkäät verhoiluvärit ja istuinverhoukset Mercedes-Maybach GLS -auton tyylikkäät verhoiluvärit ja korkealaatuiset istuinverhoukset korostavat sisätilan tyylikkyyttä. Valitse oma värisi ja luo oma persoonallisen ylellinen tunnelma. Mercedes-Maybachin erityinen vinoruutukuvio tehostaa auton sisätilan ainutlaatuisuutta.
    Samppanjalasit Mercedes-Maybach GLS tarjoaa syitä samppanjalasin kohottamiseen. Nelipaikkaisessa versiossa jäähdytyslokero on sijoitettu kahden takaistuimen väliin juuri tätä tarkoitusta varten. Voit lisätä varustukseen aidosti hopeoidut samppanjalasi[2].

    [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Somiste-elementit Ylellinen estetiikka kohtaa vaikuttavan SUV-luonteen: Korkeakiitoiset flowing lines pianolakka somiste-elementit viimeistelevät hienostuneen Mercedes-Maybach GLS:n sisätilan designin mestarillisella tavalla. Muodoiltaan ylelliset somisteosat ja loistokkaat materiaalit, kuten ulkovärien maali tai kromi, sopivat saumattomasti korkealuokkaiseen sisätilakonseptiin.
    Nelipaikkaisen mallin ensiluokkainen takaistuin Nelipaikkaisessa mallin ensiluokkaisella takaistuimella nautit mukana aina kulkevan wellness-span tunnelmasta: siirryt miellyttävään lepoasentoon kevyellä napin painalluksella. Jalkatila on erityisen tilava ja voit hemmotella itseäsi kuumakivihieronnalla ja istuintuuletuksella.

    Jääkaappi takaistuimien välissä Viileät juomat ja ruoka ovat aina käden ulottuvilla. Jäähdytyslokero[2] on integroitu sopusointuisesti takakyynärnojaan ja sen tilavuus on 9,6 litraa. Nautit virkistävän viileistä juomista myös ulkolämpötilan ollessa korkea.

    [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Energizing Air Control Hengitä vapautuneesti: Energizing Air Control[2] valvoo puolestasi ilmanlaatua ilmanlaatu- ja hienopölytunnistimien avulla. Kaksivaiheinen suodatinkonsepti vähentää hienohiukkasia ja myös muita hengitettäviä epäpuhtauksia esimerkillisesti. Mittausarvoista riippuen Mercedes-auto vaihtaa automaattisesti raitisilman tulon ja sisäkierron välillä.

    [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Jalkatila Vapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi: Mercedes-Maybach GLS -auton etumatkustajilla on runsaasti jalkatilaa ja selkänojaa voi kallistaa jopa 43,5 astetta. Sinun jokaisella matkalla se tarkoittaa: ota hyvä asento ja rentoudu.

    MBUX Nauti ylellisestä mukavuudesta kaikilla aisteillasi: Mercedes-Benz User Experience antaa käyttömukavuudelle aivan uuden merkityksen – vakuutut siitä jokaisella käyttökerralla yhä uudelleen. Innovatiinen Widescreen Cockpit vastaa ääni-, ele- ja kosketusohjaukseen ja tekee käyttö- ja näyttökokemuksesta kiehtovan.


    MANUFAKTUR-nahkapaketti MANUFAKTUR-nahkapaketti[2]korostaa Maybachin kiehtovaa sisustusestetiikkaa ainutlaatuisilla materiaaleilla. Sinua ympäröi hienoin nappanahka aina koristeommeltuun kattoverhoukseen saakka. Executive-istuinten ainutlaatuisesti pehmustettujen tyynyjen ja jalkatukien ansiosta takaistuimen istuinmukavuus on ensiluokkainen.

    [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    MANUFAKTUR Exclusive -nahkapaketti Täydennä autoteollisuuden mestariteos MANUFAKTUR Exclusive -nahkapaketilla[2]. Jopa ikkunakehykset on viimeistelty hienoimmalla nappanahalla. Kuljettajan ja etumatkustajan puolella olevat kojelaudan sivuosat sointuvat täydellisesti sisustuksen väriyksityiskohtiin – Maybach on lumoava.

    [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Exclusive-somistepaketti Verhoilupaketti antaa sisustuksellesi yksilöllisen ilmeen. Etuistuinten selkänojien taustoissa olevat lisäsisustuselementit sulautuvat saumattomasti sisätiloihin luoden jännittäviä kontrasteja. Etenkin takamatkustajat nauttivat tästä korkealaatuisesta viimeistelystä.

    Kromipaketti Chrome-paketti osoittaa, että tyylikkyydellä on sinulle merkitystä. Tämä valikoitujen design-elementtien hienostuneisuus täydentää vakiosisätilaa näyttävillä kohokohdilla: monet kehykset on viimeistelty tyylikkään hopeakromisiksi. Sisätilasi tunnelma on korkealuokkainen ja laadukas.


    Varusteet Uuden Mercedes-Maybach GLS:n varusteiden kohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     "Maybach"-näyttötyyli Uuden Mercedes-Maybach GLS:n täysin digitaalinen ohjaamo esittelee erityisen "Maybach"-näyttötyylin. Tiedot näytetään elegantin ruusukullan ja syvänsinisen väreissä ja numerot, osoittimet ja kehykset on koristeltu metallielementein.

     MBUX + telematiikka NTG7 Uusi ylellisyys: uusimman MBUX + telematiikka NTG7:n ansiosta voit helposti yhdistää multimedianäytön kosketusnäytön käyttöön, navigoinnin lisätty todellisuus -ominaisuuteen ja älykkääseen ääniohjaukseen puheohjauspainikkeella.
     Musiikin striimaus MBUX-multimediajärjestelmässä MBUX-multimediajärjestelmän ansiosta voit striimata mielimusiikkiasi milloin vain. Voit kuunnella soittolistojasi ja päästä koko musiikkivalikoimaan oman musiikin suoratoistopalveluntarjoajasi kautta. Käyttö on vaivatonta esimerkiksi MBUX-ääniavustimella.

     Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem[2] takaa kaiuttimineen ainutlaatuisen premium-äänentoistokokemuksen. Istuimeen integroidut tärinäkaiuttimet muuntavat äänen kehon kautta, jolloin kuulet musiikin korvillasi ja samalla koet sen kehosi kautta.

     [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Digitaaliset lisäpalvelut Mercedes-Benzillä on heti alusta lähtien jopa enemmän tarjottavaa kuin uskotkaan. Automallista, valitsemistasi lisävarusteista, valmistusvuodesta ja maasta riippuen monia digitaalisia lisäpalveluita, kuten etäkäyttö, navigointi, lataus, GUARD 360°-varashälytinpaketti ja viihde sisältyy 36 kuukauden ajaksi uuden auton ostopäivästä[7]. Jos haluat jatkossakin hyötyä digitaalisten lisäpalveluiden eduista alkukauden jälkeen, voit uusia ne muutamalla klikkauksella Mercedes me Storessa.

     [7]Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
     Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.

     Akustiikkamukavuuspaketti Nauti maksimaalisesta äänimukavuudesta ajon aikana: akustiikkamukavuuspaketin äänieristys vähentää merkittävästi häiritseviä ulkopuolen ääniä. Rennolle keskustelulle autossa ei näin ollen ole mitään esteitä, edes suuremmilla nopeuksilla ajettaessa. Hiljainen ympäristö parantaa lisäksi keskittymiskykyä, jolloin saavut perille rentoutuneena.

     MBUX High-End takatilan viihdepaketti Kaksi täysin integroitua 11,6-tuuman korkearesoluutioista näyttöä huolehtivat siitä, että sinua viihdytetään ensiluokkaisesti. Voit nauttia täysiveroisesta MBUX-kokemuksesta myös takaistuimella ja sinulla on suora pääsy auton toimintoihin.[2]

     [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Sähkötoimiset rullaverhot Näe, mutta älä tule nähdyksi: kahden takaoven sähköisesti suljettavat ja avattavat rullaverhot suojaavat matkustajia uteliailta katseilta ja kesällä voimakkaalta auringonvalolta. Näet silti ulos.
     Yksittäiset mukavuusistuimet Yksilöllisten mukavuusistuinten ansiosta takamatkustajat nauttivat entistäkin väljemmästä tilasta – takatila on kuin yksityinen sviitti. Jokainen matkustaja voi myös säätää istuma-asennon omien mieltymystensä mukaan. Toisen istuinrivin mukavuus on yhtä erinomainen kuin etuistuimilla.
     Energizing Plus -paketti Ainutlaatuinen Energizing Plus -paketti tarjoaa mukavuutta kaikille aisteille. Tämä maksimaalisen ensiluokkainen varuste on yhdistelmä innovatiivista älykkyyttä. Sen ansiosta Mercedes-autosi virkistää sinua aivan erityisellä tavalla. Jaksat pidempään ohjauspyörän takana ja koko matka on miellyttävä.


     Multibeam LED -ajovalot Moottoritiellä, maantiellä ja kaupunkiliikenteessä: älykkäiden valotoimintojen ansiosta adaptiiviset Multibeam LED -ajovalot valaisevat ajotien aina kunkin tilanteen mukaan ja varmistavat erinomaisen näkyvyyden. Tämä on sen ansiota, että ajovalojen yksilöllisesti ohjatut LEDit reagoivat vallitsevaan liikennetilanteeseen.
     Adaptiivinen kaukovaloavustin Plus Voit ajaa kaukovalot päällä koko ajan. Pimeästä tulee käytännössä valoisaa, ja voit nauttia ajamisesta rentoutuneena. Adaptiivinen kaukovaloavustin Plus laajentaa näkökenttääsi häikäisemättä ketään. Älykäs valojärjestelmä varjostaa vastaan tulevia tai edellä ajavia ajoneuvoja tarkkojen LED:ien avulla: sinun ei tarvitse itse huolehtia jatkuvasta lähivaloille vaihtamisesta.
     Ajoavustinpaketti Plus Ajoavustinpaketti Plus -paketti[6] tarjoaa huipputason mukavuutta ja turvallisuutta matkalla kohti autonomista ajamista. Ajoavustinpaketin lisäksi käytössäsi on myös aktiivinen liikenneruuhka-avustin, joka helpottaa moottoriteillä ajamista optimaalisesti. Tämän paketin etuna on lisäksi, että: Pre-Safe® Impulse Side voi tarjota ennakoivaa lisäsuojaa sivutörmäyksessä muiden ajoneuvojen kanssa.

     [6] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     PRE-SAFE® Impulse Side Henkivartija vierelläsi: Pre-Safe® Impulse Side[2] voi valmistella sinut ja etumatkustajasi mahdollisen sivutörmäyksen varalta antamalla istuimen välityksellä pienen sivusuuntaisen tönäisyn kohti ajoneuvon keskilinjaa vähentäen siten loukkaantumisriskiä. Tästä voi olla apua sivutörmäystilanteessa.

     [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Pysäköintipaketti 360 asteen kameralla Optimaalinen pysäköintipalvelu. Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa 360°-kamera[6], helpottaa pysäköintitilan löytämistä, pysäköintiä ja pysäköinnistä lähtemistä. Valinta on sinun: pysäköi auto itsevarmasti, koska näet joka puolelle erinomaisesti - tai anna auton pysäköidä puolestasi.

     [6]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     E-Active Body Control -alusta Ylivertaista ajomukavuutta kaikissa tilanteissa: E-Active Body Control[2] yhdistää mukavuuden, tarkkuuden ja dynaamisuuden ainutlaatuisiin maasto-ajo-ominaisuuksiin. Modernin ja täysin aktiivisen alustan ansiosta nyökkäyksen ja kallistuksen hallinta sekä iskunvaimennus ovat huippuluokkaa. Kaikenlaisilla tienpinnoilla ja myös päällystetyltä tieltä poistuttaessa. Niin hyvissä kuin huonoissa ajo-olosuhteissa.

     [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.
     Maybach-ajo-ohjelma Erityinen Maybach-ajo-ohjelma keskittyy yksinomaan ajomukavuuteen. Se varmistaa esimerkiksi takana matkustavaan kohdistuvat pienemmät kehonliikkeet, kaasupolkimen rauhallisemman reagointiluonteen autonkuljettajatilassa ja vähentää vaihteiden vaihtamisia.

     Ilmastoidut ja hierovat takaistuimet Viileyttä kuumina päivinä – lämpöä kylminä päivinä. Nämä ovat takaistuimen ilmastoinnin edut pähkinänkuoressa. Toisen istuinrivin ulommilla istuimilla matkustajat nauttivat samasta miellyttävästä istuinilmastosta kuin kuljettaja ja etumatkustaja. Tämä tekee takaistuimilla matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Ilmastoitujen hierontaistuimien ansiosta voit nauttia lyhyestä tauosta ja rentoutua missä ja milloin tahansa.


     Night-sarja Mercedes-Maybach GLS Night-sarja. Night-sarjan varustepakettiin yhdistettynä Mercedes-Maybach GLS SUV -auto[5] kiehtoo verrattoman ylevällä, ainutlaatuisella läsnäolollaan. Koe huomionkiinnittävä ja tyylikäs tumma estetiikka valikoiduissa mustissa tai mustan kromisissa yksityiskohdissa, joita täydentävät erityiset verhoiluvärit, jännittävät kontrastit ja ainutlaatuiset somiste-elementit. Itsevarman ulkonäön täydentää Maybach-vanteiden näyttävä muotoilu.
     [5]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
     Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
     www.veho.fi/tietosuoja