Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
Mallit
LeftRight

Mercedes-Benz

Mercedes-AMG

Close X
Strapline Content

Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
Ulkopuoli V-sarjan ulkopuolen varusteet. Ilmeikäs ulkopuolen design. Heti ensi näkemällä on selvää: V-sarja kantaa Mercedes-Benzin design-elementit tyylillä. Ulkopuolen ilmeikäs design on tulosta jännittävien linjojen ja laajojen, rauhoittavien pintojen vuorottelusta.
LeftRight

Malliversiot

Kohokohdat

Close X
Seuraava
Edell.
  AMG Line Tyypilliset AMG-elementit ja auton ulkopuolen laadukkaat yksityiskohdat lisäävät auton urheilullista ilmettä ja korostavat yksilöllisyyttä.
  Tunnistettava etuosan muotoilu Uuden muotoilun saaneen puskurin näyttävät ilmanottoaukot tekevät ulkomuodosta visuaalisesti vahvan ja tunnistettavan. Mercedes-tähti on sijoitettu keskelle kahdella hopeanvärisellä lamellilla kehystettyä jäähdyttimen säleikköä.
  Urheilullinen sivuprofiili Takaosaa kohti kohoava ikkunoiden alareunalinja sekä suuret, näyttävät pyöränkotelot ja vetovoimaiset jopa 19 tuuman kevytmetallivanteet korostavat V-sarjan urheilullista sivuilmettä.
  Takaosan luonteenomaiset designpiirteet Takaosa erottuu suuren takaluukun ja tyylikkäästi muotoiltujen henkilöautomaisten takavalojen ansiosta.
  Panoraamakattoluukku Laadukas panoraamakattoluukku päästää auton sisätilaan runsaasti valoa kookkaan lasipintansa ansiosta. Näin koko autossa vallitsee valoisa hyvän olon ilmapiiri. Kattoluukun etuosan voi avata sähkötoimisesti, joten myös sitä kautta autoon voi päästää lisää raitista ilmaa.
  Sisätila V-sarjan sisätilan varusteet. V-sarjan laadukkaan sisätilan ansiosta sinulla on nyt elämässäsi yksi lempipaikka lisää. Nauti ulkonäöltään ainutlaatuisesta ohjaamosta, joka on täynnä upeaa muotoilua ja korkealaatuisia materiaaleja.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Sisätilan design – kiehtovan avara Näet ja tunnet sen: runsas sisätila soveltuu esimerkillisesti henkilökuljetukseen sekä ergonomialtaan että materiaalien kosketustuntumaltaan. Design ja materiaalit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Medianäytön laspinta on laadukas, Ilmasuuttimien muotoilu on kaunis ja kookkaat somiste-elementit ovat ilmeeltään modernit.
   Kaksi istuinriviä matkustamossa – lukematon määrä vaihtoehtoja Yksi, kaksi tai kolme – päätä, mikä on molempien istuinrivien tarpeisiisi sopiva istuinten lukumäärä. Takatilassa on vakiovarusteena neljä miellyttävää erillisistuinta. V-sarjassa on tilaa kahdelle kolmen istuttavalle istuinpenkille, jolloin V-sarjasta tulee kahdeksanpaikkainen auto. Pikakiinnitystoiminnollisen istuinkiskojärjestelmän ansiosta voit siirtää istuinrivejä ja yksittäisiä istuimia pituussuunnassa, kääntää niitä vastakkain tai irrottaa ne kokonaan.
   Sisätilan Design-paketti Sisätilan designpaketti lisää sisätilan laadukkuutta ja antaa sille yksilöllisen, urheilullisen ilmeen.

   Sisätilan designpaketti sisältää seuraavat:
   Mukavuusistuimet Lugano-nahkaa, mustat tai silkkibeiget
   Nahkainen ohjaupyörä
   Urheilupolkimet harjattua alumiinia
   Kaksoisviivaoptiikkaiset somiste-elementit, vaihtoehtoisesti ebenpuuoptiikkaiset somiste-elementit korkeakiiltoisen tummaa antrasiittia tai korkeakiiltoisen mustat pianolakkaoptiikkaiset somiste-elementit
   Luksusistuimet takana Rentoudu, palaudu ja tunne olosi kotoisaksi: luksusistuimet hemmottelevat takana istuvia poikkeuksellisella mukavuudella. Yksilöllisesti säädettävän hierontatoiminnon, istuimien tuuletuksen ja lepoasentotoimintojen sekä tunnelmavalaistuksen ja integroitujen säilytyslokeroiden ansiosta käytännössä lähes kaikki mukavuuteen liittyvät toiveet täyttyvät. Luksusistuin on verhoiltu nappanahkalla ja se on saatavana kahdessa eri värissä. Lisävaruste.
   Pöytäpaketti Pöytäpaketti sisältää useita varusteita, jotka tekevät takamatkustajien matkasta miellyttävämmän. Käännettävää, siirrettävää pöytää voi käyttää matkaeväiden syömiseen, työskentelyyn tai pelien pelaamiseen. Mukitelineet sivuseinissä pitävät juomat varmasti paikoillaan. Mobiililaitteet voidaan liittää ja ladata 12 voltin pistorasiasta. Lisävaruste.
   Vuodepaketti Vuodepaketti tekee takatilan 2. istuinrivin kolmen istuttavasta istuinpenkistä hetkessä miellyttävään vuoteen – esimerkiksi lyhyiden taukojen pitämiseen tai myös yöpymiseen. Vuoteen jatkopalojen avulla muodostuu tasainen vuodepinta, jonka mitat ovat noin 1,93 x 1,35 m lyhyemmässä koripituudessa.
   Teknologia V-sarjan tekniset kohokohdat.
   Seuraava
   Edell.
    Burmester® Surround-Soundsystem Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä tuo täydellisesti yhteensovitettujen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmien avulla auton sisätilaan ihastuttavan Surround-äänentoiston. 15 kaiutinta (kuusi enemmän kuin vakiovarusteisessa Audio 20 USB:ssä) ja subwoofer yhdessä tuottavat 640 watin sointielämyksen. Monikanavatilasointitekniikka varmistaa jokaisella istuinpaikalla vakuuttavan soinnin. Kaiuttimien Burmester®-logo muistuttaa myös optisesti, että kyseessä on huippulaadukas Surround-Soundsystem-äänentoistojärjestelmä.
    Ajoavustinpaketti Ajoavustinpaketti edistää turvallista ajoa älykkäillä järjestelmillä ja auttaa välttämään onnettomuuksia tai ainakin lieventämään niiden seurauksia.
    Easy-Pack-takaluukku Easy-Pack-takaluukun voi avata ja sulkea sähköisesti yhdellä napin painalluksella, joten tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen on helppoa. Sen aktivointi käy helposti ja käytännöllisesti auton avaimessa olevalla painikkeella tai vapauttamalla takaluukun kahva. Lisävaruste vakiomallissa ja Avantgardessa. Vakiovaruste Exclusivessa.
    Design equipment packages Our highlights combined for you. With such a wide range of possibilities, there's bound to be something to suit you.
    LeftRight

    UlKopuolen Design

    Sisätilan Design

    Ulkopuolen kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     AMG Line Typical AMG elements and high-quality details of the vehicle exterior enhance its sporty nature and boost individuality.

     Exterior highlights:
     Enlarged 17-inch brake system, brake callipers with Mercedes-Benz lettering
     19-inch 7-spoke AMG light-alloy wheels, painted black and with a high-sheen finish
     AMG rear spoiler lip
     Radiator grille in diamond-look
     Sports suspension, alternatively AGILITY CONTROL suspension
     Sporty-design AMG front apron, AMG rear apron with chrome-plated load sill protection as well as the AMG side sill panels
     Exterior Sports Package The Exterior Sports Package reinforces the sporting character of the vehicle with visual and driving-related elements.

     The Sport Package Exterior includes:
     17-inch 20-spoke light-alloy wheels, painted vanadium silver
     Additionally, as an option, 17-inch, 18-inch and 19-inch light-alloy wheels
     Enlarged 17-inch brakes on the front axle
     Brake callipers with Mercedes-Benz lettering
     Sports suspension, optional: AGILITY CONTROL suspension.
     AVANTGARDE Exterior Sports package The AVANTGARDE Exterior Sports package brings out the sporty character of the vehicle even more powerfully, both visually and in terms of driving dynamics.

     The AVANTGARDE Sport Package Exterior includes:

     45.7 cm (18-inch) 5-twin-spoke light-alloy wheels with a high-sheen finish• 18-inch 5-twin-spoke light-alloy wheels with a high-sheen finish
     Optionally available at no extra cost: 18-inch 5-spoke light-alloy wheels with a high-sheen finish
     Enlarged 17-inch brakes on the front axle
     Brake callipers with Mercedes-Benz lettering
     Chrome trim in the bumper
     Sports suspension

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Interior Design Package The Interior Design package enhances the appeal of the interior and lends it an individual, sporty character.

      The Design Package Interior includes:

      Comfort seats in Lugano leather in the colours black or silk beige
      Leather steering wheel
      Sports pedals in brushed aluminium
      Trim elements in twin-strip look, alternatively ebony wood-look trim elements in high-gloss dark anthracite or high-gloss black piano-lacquer-look trim elements
      AVANTGARDE Interior Design package The AVANTGARDE Interior Design package lends the interior an individual and exclusive touch.

      The AVANTGARDE Design Package Interior includes:

      Leather-covered armrests for the seats and in the doors
      Comfort seats with contrasting topstitching, in nappa leather in the black, tartufo or silk beige
      Multifunction steering wheel in nappa leather with chrome trim
      Upper part of the dashboard in leather look
      Sports pedals in brushed aluminum
      Door lining in the rear in selected appointments colour, black, tartufo or silk beige
      Ebony-wood look trim elements in high-gloss dark anthracite
      Optionally: trim elements in twin-strip look
      Optionally: trim element in high-gloss dark brown ash wood-look