Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Yönmusta
  Spektrinsininen metalliväri
  High Tech hopea metalliväri
  Vuorenharmaa metallivär
  Kosmoksenmusta metalliväri
  Digitaalisen valkoinen metalliväri
  MANUFAKTUR vuorenharmaa Magno
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Ulkopuoli Uuden EQB:n ulkopuoli. Sopusoinnussa: uuden EQB:n avara tila on erittäin vaikuttava. Uudesta, leveästä tähtikuviollisesta mustasta paneelista, jossa on optisesti integroidut tehokkaat LED-ajovalot, aina laajennettuun vannevalikoimaan, täyssähköinen EQB osoittaa moderniutensa ja itsevarmuutensa kaikilla teillä.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Keulamaski Uusi keulamaski tekee vaikutuksen. Progressive Line -malliversiossa keulamaskia koristaa korkeakiiltoisen musta tähtikuvio. Electric Art [6] ja AMG Line -malliversioissa tähtikuvio on hopeakromin värinen. [6]

   [6] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Panoraamakattoluukku Korkealaatuinen panoraamakattoluukku [15] päästää auton sisätilaan runsaasti valoa kookkaan lasipintansa ansiosta. Näin koko autossa vallitsee valoisa hyvän olon ilmapiiri.

   [15]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   Yhtenäinen LED-valonauha Uudet LED-takavalot sulautuvat saumattomasti takavalot yhdistävään LED-valonauhaan. Valonauha korostaa auton leveyttä. Tavaratilan kuormaus on tehty erittäin mukavaksi takavalojen välisen suuremman etäisyyden ansiosta.

   LED-takavalot LED-tekniikkaa hyödyntävät takavalot sulautuvat saumattomasti ne yhdistävään LED-valonauhaan. Takavalon reunaan integroitu spoileri optimoi EQB:n aerodynamiikkaa.
   Vetokoukku, johon sisältyy ESP® perävaunun vakautustoiminto Laajenna kuljetusmahdollisuuksiasi. Tämän kätevän varusteen avulla voit kytkeä autoosi peräkärryn, matkailuvaunun tai pyörätelineen. Vetokoukku on heti käyttövalmis – ja se voidaan kääntää takapuskurin taakse nopeasti, kun sitä ei enää tarvita. [17]

   [17] Ei saatavilla markkinoille tulon yhteydessä. Lisävarusteet riippuvat yksilöinnistä ja saatavuudesta markkinoilla.

   Hands-Free Access -toiminto Hands-Free Access [16] mahdollistaa EQB:n tavaratilan luukun avaamisen ilman kosketusta. Avaa ja sulje tavaratilan luukku heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla. Tämä on erityisen kätevää etenkin, kun sinulla on kädet täynnä.

   [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Uusi vannevalikoima Suunnittelun uusi ulottuvuus. Viimeistele EQB:n ulkonäkö. Tarjolla on valikoima uusia vannevaihtoehtoja 18-tuumaisista 20-tuumaisiin.

   Sisätila Uuden EQB:n sisätila. EQB:n sisustuksessa yhdistyvät mukavuus ja vankka muotoilu. Metallioptiikkaiset elementit ja ilmasuuttimien turbiinimainen muotoilu ilmentävät EQB:n SUV-luonnetta jokaista yksityiskohtaa myöden. Yhdistettynä runsaaseen tilaan ja älykkäisiin kohokohtiin, kuten digitaaliseen mittaristoon.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Ohjaamo ja keskikonsoli Miellyttävä sisätila: ohjaamo on muotokieleltään edistyksellinen ja tyylikäs. Keskikonsolissa on säilytystilaa enemmän ja ohjainten intuitiivinen asettelu mahdollistaa eri toimintojen vaivattoman käytön ilman, että keskittymisesi ajamiseen häriintyy. [15]

    [15]Näytön sisältö voi poiketa sarjatuotantoversiosta.
    Ohjauspyörän uusittu design Tulevaisuus on käsissäsi – uusi ohjauspyörä yhdistää sinut autoon ja toimii ohjauskeskuksena. Saatavana nahka- tai nahkanappaverhoiltuna. [6]

    [6] Auton erikoisvarusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja Dolby Atmos® 3D-tilaääni – Dolby Atmos® ja Burmester® Surround Sound -äänentoistojärjestelmä [16] vetoavat aisteihisi täysin uudenlaisella äänikokemuksella, joka antaa musiikille enemmän tilaa, selkeyttä ja syvyyttä.

    [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Sisätilan personointi Yksityiskohdat ratkaisevat: voit yksilöidä EQB:n ulkonäön valitsemalla monipuolisesta sisustuselementtien ja värien valikoimasta. Tutustu Progressive Line -malliversioon, jonka somiste-elementit ovat avohuokoista lehmusta [16] .

    [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Etuistuimet muistitoiminnolla Muistitoiminnolla [16] voit tallentaa ja valita kätevästi jopa kolme istuimen muistiasentoa. Tämä toiminto on erityisen käytännöllinen, jos kuljettajat ja istuinasetukset vaihtuvat usein.

    [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Tilakonsepti jopa seitsemällä istuimella Kolmas istuinrivi [16] mahdollistaa tilat jopa seitsemälle henkilölle. Tilavaksi suunniteltu auton kori ja pystysuora tuulilasi tuovat matkustajille runsaasti tilaa myös korkeussuunnassa. Nauti korkeatasoisesta mukavuudesta täysin sähköisessä SUV:ssa.

    [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Easy-Entry-toiminto Kulku EQB:n kolmannelle istuinriville käy mukavasti ja turvallisesti Easy-Entry [16] -toiminnolla, joka mahdollistaa toisen istuinrivin liikkumisen eteen- ja taaksepäin.

    [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Tavaratilan tilavuus EQB:ssa on runsaasti tilaa. Tavaratila on monipuolisesti muunneltavissa käännettävien takaselkänojien ja toisen istuinrivin syvyyssäädön ansiosta. Tilaa on myös kolmannelle istuinriville [16] , joten jopa seitsemän henkilöä mahtuu autoon mukavasti istumaan.
    [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Varusteet EQB:n varusteiden kohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     Zero Layer Zero Layer -käyttöliittymä oppii päätöksistäsi: sen sijaan, että sinun pitäisi siirtyä käyttöliittymän alavalikoihin, sinulle tarjotaan oikeat tiedot oikeaan aikaan päänäkymässä. Tämä helpottaa MBUX-multimediajärjestelmän käsittelyä entisestään.
     MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään [16] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaiseen kameranäkymään. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin Sinun tarvitsee vain kysyä: Olipa kyseessä osakekurssit, urheilutulokset tai tiedot paikoista tai julkisuuden henkilöistä. Sinä kysyt ja MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin [16] vastaa. [17]

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [17]Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot.

     MBUX-sisätila-avustin Ohjaa toimintoja ilman kosketusta: innovatiivinen järjestelmä osaa tulkita käsien liikkeitä. Voit siis hetkessä aktivoida tiettyjä toimintoja vain käsiä liikuttamalla. Järjestelmä osaa erottaa kuljettajan ja etumatkustajan toisistaan – näin pääset käyttämään haluamiasi toimintoja nopeasti. [15]

     [15]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Pysäköintipaketti, sis. Peruutuskamera Muuta stressaava pysäköinti ahtaissa paikoissa miellyttäväksi ja vaivattomaksi tapahtumaksi. Pysäköintipaketin sisältämä aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on PARKTRONIC-pysäköintitunnistimet [6] etsii autollesi sopivan pysäköintipaikan ja auttaa sitten auton pysäköinnissä. Se avustaa myös ohjausliikkeiden tekemisessä ja kaasun ja jarrun säätelyssä. [13]

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Pysäköintipaketti, joka sisältää 360°-kameran Pysäköi ja ohjaa itsevarmasti ja kätevästi: 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Näin selviät myös kapeista, mutkikkaista tai muutoin epäselvistä pysäköintipaikoista mestarillisen varmasti. Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on PARKTRONIC-pysäköintitunnistimet, helpottaa pysäköintitilan löytämistä, pysäköintiä ja pysäköinnistä lähtemistä. [13]

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Guard 360° -varashälytinpaketti Guard 360° -varashälytin [16] valvoo auton ympäristöä kattavasti esimerkiksi murtohälytyksen, varashälyttimen ja poishinaussuojan avulla. Auton sisätilavalvonta laukaisee liikettä havaitessaan näkyvät ja kuuluvat varoitukset. Mercedes me -palvelun pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. [14]

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [14]Komponentit, joissa on merkintä * ovat Mercedes me -palveluita. Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin. Viestintämoduulin yhdistäminen matkapuhelinverkkoon riippuu kunkin verkon kattavuudesta ja verkon tarjoajien saatavuudesta.
     Kaukovaloavustin Aktivoi järjestelmä kerran ja hyödynnä jatkuvasti ajotilanteen mukaan automaattisesti kytkeytyvien kaukovalojen pitkää kantamaa. Kaukovaloavustin [16] kytkee kaukovalot päälle aina, kun se ei havaitse edellä ajavia tai vastaan tulevia ajoneuvoja. Sinun ei enää tarvitse vaihdella kauko- ja lähivalojen välillä. Ajotie on valaistu mahdollisimman tehokkaasti, auttaen näkemään mahdolliset vaaratilanteet jo varhaisessa vaiheessa.

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Etuistuimet muistitoiminnolla Muistitoiminnolla [16] voit tallentaa ja valita kätevästi jopa kolme istuimen muistiasentoa. Istuin on erittäin helppo säätää sähköisesti juuri oikeaan asentoon.

     [16] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Tunnelmavalaistus Mukauta auton sisätilan värimaailma omien mieltymystesi tai kulloinkin vallitsevan tunnelman mukaan. Tunnelmavalaistuksen 64 värisävyä luovat sisätilaan kiehtovia värimaailmoja, jotka voivat vaihtua dynaamisesti tai jotka valaisevat useita sisätilan alueita eri värein.
     Head-up display Parhaat lähtökohdat vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: Head-up display -heijastusnäytön [16] myötä tuulilasista tulee kiehtova osa digitaalista ohjaamoa. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen. [16]

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


     DISTRONIC-etäisyysvakionopeussäädin Aktiivinen etäisyysvakionopeussäädin DISTRONIC vähentää kuljettajan kuormitusta merkittävästi säätämällä etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti. Reittikohtainen nopeudensäätö laajentaa myös merkittävästi käyttökohteita. Jos auto esimerkiksi lähestyy mutkaa, järjestelmä alentaa ennakoivasti auton nopeutta ja kiihdyttää sitten automaattisesti asettamaasi nopeuteen, kun olet ajanut mutkan ohi, ja varmistaa riittävän etäisyyden edellä ajavaan kuljettajaan. [13]

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Nopeusrajoitusavustin Nopeusrajoitusavustin helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista. Järjestelmä näyttää näyttää nopeusrajoituksen: Se käyttää kameraa nykyisen nopeusrajoituksen havaitsemiseen ja näyttää sen mittaristossa [13]

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Aktiivinen ohjausavustin Aktiivinen ohjausavustin lisää tuntuvasti mukavuutta ohjauspyörän takana: järjestelmä voi auttaa pitämään autosi kaistan keskellä kevyiden ohjaustoimenpiteiden avulla. Tämä vähentää stressiä, erityisesti yksitoikkoisilla reiteillä, joissa on pitkiä suoria osuuksia tai vähäisiä mutkia. [13]

     [13] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Aktiivinen jarrutusavustin Avustin voi auttaa välttämään törmäyksiä ajoneuvojen kanssa, jotka ajavat oman auton edessä tai ovat paikallaan, ja vastaantulevan liikenteen kanssa kun olet itse kääntymässä, samoin kuin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä ensisijaisesti tukee jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella tarvittaessa aina täyshätäjarrutukseen asti. [13]

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla. [13]

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Katveavustin Katveavustin [16] tarkastelee ympäristöä puolestasi erittäin tarkasti, etenkin kun laitat vilkun päälle. Järjestelmä voi varoittaa sinua näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein sivutörmäyksen mahdollisuudesta kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin. Matkan jälkeenkin järjestelmä on edelleen hetken valppaana ja varoittaa sinua, jos olet avaamassa oven väärällä hetkellä. [13]

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [13]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     DYNAMIC SELECT Aja juuri niin kuin haluat. DYNAMIC SELECT -valitsimella voit helposti ottaa käyttöön energiatehokkaan ECO-ajo-ohjelman vain painikkeen painalluksella ja näin voit pidentää toimintamatkaa. Ohjauspyörän vivuilla voidaan säätää jarrutusenergian talteenottoa. SPORT-ajo-ohjelma puolestaan ​​tarjoaa sähkömoottoreiden mahtavan tehon suorituskykyä korostaen.
     Run-flat-renkaat Matkasi ei katkea, vaikka rengaspaine yhdessä tai jopa useammassa renkaassa pienenee. Renkaiden vahvistettujen sisäseinämien ansiosta voit poistua turvallisesti vaarallisilta alueilta kuten tunneleista tai moottoriteiden varsilta ja ajaa lähimpään huoltopisteeseen. Auton kuormauksesta riippuen autolla voi ajaa jopa 80 kilometriä enintään 80 km/h nopeudella. [16]

     [16]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Strapline Content

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      AMG Performance steering wheel in nappa leather Content
      Strapline Content
      Strapline Content
      Strapline Content
      Koe se tiellä. Koeaja uusi EQB. Lähetä meille EQB-sarjan koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

      Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
      Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
      www.veho.fi/tietosuoja