Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  MANUFAKTUR alppiharmaa
  Polarvalkoinen
  Musta
  Seleniitinharmaa metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Sodaliitin sininen metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR grafiitinharmaa Magno
  MANUFAKTUR patagonian punainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitin valkoinen Bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-AMG

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC
   Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli EQE:n ulkopuolen varusteet. Heti ensi silmäyksellä on selvää, että EQE edustaa uutta aikakautta. Auton merkittävin ulkoinen tunnusmerkki on yhden kaaren sivuprofiili ‒ coupémainen kattolinja, joka kaartuu näyttävästi keulasta takaosaan. Täydennettynä EQ-malleille ominaisilla yksityiskohdilla, kuten keulamaski kolmiulotteisella Mercedes-Benz-tähtikuvioinnilla.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Keulamaski Mercedes-Benz-tähtikuvioinnilla Vaikuttava ulkonäkö on taattu: Black Panel -keulamaski on viimeistelty Mercedes-tähdillä.
    Keulamaski Mercedes-Benz-tähtikuvioinnilla Näyttävä AMG Line antaa EQE:llesi dynaamiseen ilmeen. Sen myötä urheilulliset AMG-geenit siirtyvät sähköiseen luokkaan ‒ esimerkiksi AMG-malleille tyypillisten etuhelman ja AMG-kevytmetallivanteiden muodossa.
    Night-paketti Night-paketti tuo auton ulkopuolen urheilulliseen ilmeeseen vielä lisää ilmaisuvoimaa. Useita kohtia on viimeistely mustalla. Ulkoväristä riippuen näin syntyy joko kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Onpa valintasi mikä tahansa, autosta tulee joka tapauksessa yksilöllinen.
    Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni - panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä.
    Digital Light -ajovalot Älykkäästi sopeutuvat: lisävarusteiset Digital Light -ajovalot, joissa on projektiotoiminto, toimivat ennakoivasti ajoreittiin ja liikennetilanteeseen sopeutuen.
    Sisätila EQE:n sisätilan varusteet. Istuudu EQE:hen ja tunne olosi mukavaksi: täysin sähköinen voimalinja jättää matkustamoon enemmän tilaa ja täyttää vaativimmatkin toiveet. Laadukkaiden materiaalien ja erinomaisen työnlaadun ohella sisätilan kohokohtia ovat lukuisat hienostuneet varusteet, kuten Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     12,8-tuumainen OLED-keskinäyttö OLED-teknologialla "Organic Light Emitting Diode" - jokainen pikseli on erillinen valonlähde. Pikselien koko mahdollistaa huomattavasti korkeamman resoluution, pikselitiheyden ja kuvanlaadun. Kosketusnäytön käyttö on yhtä intuitiivista kuin älypuhelimen käyttö.
     Nappanahkaverhoiltu urheilullinen monitoimiohjauspyörä Nappanahkalla verhoiltu urheilullinen monitoimiohjauspyörä on optimaalinen urheilulliseen ajamiseen: se on suoristettu alaosasta ja siinä on voimakkaat syvennykset otealueella. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän Touch Control -näppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä.
     Energizing Plus -paketti Mukavuutta kaikille aisteille: tämä paketti kokoaa yhteen useita premium-varusteita innovatiivisen älykkyyden avulla. Mercedes-autosi voi virkistää ja hemmotella sinua kohdistetuilla tavoilla – monipuolisilla mukavuusohjelmilla ja houkuttelevilla lisävarusteilla, kuten monisäätöistuimilla.
     Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet Täydellinen tuki: kahdeksan ilmakammiota ja neljä hierovaa tärinäelementtiä varmistavat erinomaisen mukavuuden. Kymmenen hierontaohjelman ansiosta jokaisella ajomatkalla on nyt ohjelmassa hyvää oloa. Ergonominen istuma-asento on korvaamaton apu varsinkin pitkillä matkoilla.
     Akustiikkamukavuuspaketti Sisätilan hiljaisuus on varmistettu monin akustisin toimenpitein erityisestä akustisesta vaahtoerityksestä aina mahdollisimman vähän värähteleviin alustan komponentteihin.
     Ilmansuodatinjärjestelmä, jossa on HEPA-suodatin Uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65 %. Se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloi myös epämiellyttävät tuoksut.
     Tekniset tiedot. EQE:n varustekohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      EQE-energiapaketti Kaupungissa, maantiellä, sähköllä ‒ täyssähköinen toimintamatka on jopa 660 kilometriä (WLTP)[1] ja koko vääntö on käytössä heti liikkeellelähdöstä alkaen, niin lyhyillä kuin pitkillä matkoilla. Auton korkeajänniteakusto sallii latauksen jopa 170 kW:n teholla.
      Mercedes-Benz MBUX -multimediajärjestelmä Koe MBUX Mercedes-Benzin EQE:ssä. Tekoälyä hyödyntävä multimediajärjestelmä. Kiehtovan intuitiivinen.
      MBUX-käyttöjärjestelmän Head-Up-näyttö Todellinen ja digitaalinen maailma yhtyvät: Head-Up-näyttö parantaa yhtä paljon niin turvallisuutta kuin mukavuutta.

      *Huomio: Tuotevalikoima voi vaihdella. Lisätietoja saat paikalliselta Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.
      MBUX-sisätila-avustin Lisävarusteena saatava MBUX-sisätila-avustin tulkitsee liikkeesi ja reagoi tarkkaavaisesti. Esimerkiksi lukuvalo voidaan sytyttää ja sammuttaa koskematta siihen.
      Nelipyöräohjaus Suunta selvillä: täyssähköisen EQE:n nelipyöräohjaus varmistaa ajovakauden ja toisaalta ketterän ajettavuuden. Takapyörien maksimiohjauskulma muuttuu kahdessa vaiheessa aina 10°:een saakka, jolloin pysäköinti, kääntyminen ja ajaminen sujuvat täydellisessä tasapainossa.
      Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Mukautuva vakionopeudensäädin Distronic valvoo nopeutta ja etäisyyttä muihin ajoneuvoihin. Se myös säätää auton nopeuden ennakoivasti suurimpaan sallittuun nopeuteen ja reittiominaisuuksiin. Älykkäät toiminnot helpottavat ajamista ja pidentävät toimintamatkaa.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG EQE sedan Mercedes-AMG EQE sedan on osa Mercedes-AMG:n sähköistä bisnesluokkaa. Affalterbachin vaikutuksesta Mercedes-EQ:n jo ennestään dynaamisesta mallista luotiin jännittävä urheilumalli. Se on viistoperäisen sedanin ja jäntevän urheilu-coupén luonteva yhdistelmä. Tutustu nyt täyssähköisten Mercedes-AMG EQE 43 4MATICin ja Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+:n urheilullisen ulkomuotoilun kohokohtiin.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Close X
      Left Right

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-malleille ominainen Black Panel -jäähdyttimen säleikkö, jossa on AMG-kirjaimet AMG-malleille ominaisen Black Panel -jäähdyttimen säleikön, jossa on pystytuet ja "AMG"-teksti, ansiosta tämän EQE sedanin tunnistaa heti AMG:ksi.
       21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet Eleganssi on yksityiskohdissa: aerodynaamisesti optimoidut, korkeakiiltoisen mattamustat 21 tuuman monipuolaiset kevytmetallivanteet.       AMG-spoileri Aerodynaaminen viimeistely: erottuva AMG-spoileri takaluukun päällä on selkeä kannanotto ylivertaisen suorituskyvyn puolesta.       AMG-takahelma Rohkea, voimakas takaosa: AMG-malleille tyypillinen diffuusorioptiikkainen takahelma, jossa kolmilamellinen krominen koristeosa.


       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitu-design/Microcut-mikrokuituverhous Näyttävä hiilikuitu-design ja pitävä Microcut-mikrokuitu yhdistyvät ohjauspyörässä visuaaliseksi kohokohdaksi, jonka voi myös tuntea. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -kosketusnäppäinten käyttö on ohjatessa intuitiivisen mukavaa.
        AMG-urheilupolkimet Suorituskykyä korostava tunnelma sisätilassa jatkuu: AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä ja niiden mustat kuminopat ovat oleellinen yksityiskohta uusien Mercedes-AMG EQE -mallien laadukkaassa sisätilassa. Kuminopat tarjoavat erityisen hyvän pitävyyden urheilulliseen ajoon samoin kuin muutoin haastaviin ajotilanteisiin.
        MBUX hyperscreen Edistyksellistä estetiikkaa mihin tahansa katsotkin: tarkkapiirtoinen Hyperscreen-näyttö ulottuu koko auton leveydelle, yhtenäisen lasipinnan design tekee vaikutuksen. Tuloksena on AMG-tyylinen kosketuspalautteen antava näyttökokonaisuus.

        AMG-ohjauspyörän näppäimet AMG-ohjauspyörän näppäimillä tiettyjä dynaamisia ajotoimintoja voi ohjata nopeasti ja varmoin ottein. Ajokokemuksesta tulee näin erittäin keskittynyt ja suorituskykyorientoitunut – ja AMG-autosi ohjaamossa voi syntyä autenttinen kilpa-autoilutunnelma.
        AMG-urheiluistuimet ja AMG-mallille ominainen istuingrafiikka Mustat AMG-urheiluistuimet Artico-tekonahkaa ja Microcut-mikrokuitua, erityinen istuingrafiikka ja punaiset turvavyöt määrittävät sisätilan tyylin. Lisävarusteena on saatavana myös AMG-nappanahkaverhous kahtena värimallina.

        Kojelauta, oviverhoukset ja keskikonsoli on verhoiltu Microcut-mikrokuidulla Etuistuimia ympäröi ylellinen tunnelma, täynnä jännittäviä kontrasteja. Oviverhoukset, oviverhousten keskiosat, kojelauta ja keskikonsoli on verhoiltu Microcut-mikrokuidulla, ja ilmeen viimeistelevät punaiset koristeompeleet.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja