Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Yönmusta
  Spektrinsininen metalliväri
  Ruusukulta metalliväri
  Vuorenharmaa metalliväri
  Iridiumhopea metalliväri
  Kosmoksenmusta metalliväri
  Digitaalisen valkoinen metalliväri
  MANUFAKTUR vuorenharmaa MAGNO
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG A 35 AMG 4MATIC sedan

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli A-sarjan sedanin ulkopuoli. Uusittu progressiivinen keula, näyttävä jäähdyttimen säleikkö, matalat LED-ajovalot[1] ja elegantti sedan-auton takaprofiili: A-sarjan sedan tekee vaikutuksen kaikkialla.

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Jäähdyttimen säleikön Mercedes-Benz-tähtikuvio ja konepellin kohoumat Tähtiä keulalla: Mercedes-Benz-tähtikuvio kaunistaa A-sarjan jäähdyttimen säleikköä. Urheilullisen edistyksellinen ilme jatkuu eteenpäin kallistuvassa keulassa, jossa konepellin kohoumat korostavat A-sarjan sedanin dynaamista säteilyä ainutlaatuisella tavalla.
    LED-takavalot ja diffuusori A-sarja loistaa myös pimeällä. korkealaatuiset LED-ajovalot[1] ja takavalot. Takadiffuusori ja AMG Line[1] korostavat auton dynaamisuutta entisestään.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Edistyksellinen uusi vannevalikoima Neljä syytä lisää, jotka kertovat A-sarjan dynaamisesta luonteesta: aivan korin ulkoreunaan ulottuvat kevytmetallivanteet 17-tuumaisista[1] aina 19-tuumaisiin(19-inch)[1] saakka korostavat A-sarjan urheilullisuutta entisestään.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Klassinen muoto A-sarjan sedanin muotoilussa kompakti dynamiikka ja klassiset sedan-auton linjat sulautuvat yhteen muodostaen tasapainoisen taideteoksen: selkeät, pelkistetyt linjat ja pitkä akseliväli korostavat urheilullisuutta, johon yhdistyy kylkien ja takaosan jalostunut eleganssi.
    Keyless-GO Voit pitää Keyless-Go-avaimen taskussasi, sen ei tarvitse olla edes kädessäsi. Auto tunnistaa omistajansa avain- ja ajonestojärjestelmän tietojen ansiosta. Tartu ovenkahvaan, avaa ovi, astu sisään, lähde ajamaan – Keyless-GO tarjoaa aina miellyttävän käyttökokemuksen.[1]

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Progressive Kohokohdat:
    - Jäähdyttimen säleikkö, jossa on korkeakiiltoisen musta Mercedes-Benz-kuvio, keskellä Mercedes-tähti, yksi mattahopeanvärinen lamelli, jossa on kromikoristeet
    - Etuhelma, jossa on krominen koristeosa
    - Takahelma, jonka alaosa on maalattu korkeakiiltoisen mustaksi, pakoputkenpäät ja koristeosa kromia
    - Sivuhelmaverhoukset ovat autonväriset
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset kromia
    17-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet
    AMG Line Kohokohdat:
    - AMG Styling -paketti sisältäen AMG-etuhelman, jossa on matta iridiumhopeanvärinen etuhelman splitteri, autonväriset AMG-sivuhelmaverhoukset ja AMG-takahelma, jossa on näkyvät pakoputkenpäät ja krominen koristeosa
    - Jäähdyttimen säleikön kromattu Mercedes-Benz-tähtikuvio, keskellä Mercedes-tähti, yksi krominen lamelli
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset kiiltosorvattua alumiinia
    - 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet
    Night-paketti Paketin tärkeimmät varusteet[1]:
    - Keskellä Mercedes-tähti ja jäähdyttimen säleikön yksi lamelli korkeakiiltoisen musta, kromikoriste
    - Vakioväriset yönmustat ulkopeilikotelot; kosmoksenmustan metallivärin (U) yhteydessä autonvärisiksi maalatut
    - Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat
    - Tummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin
    Sisätila A-sarjan sedanin sisätila. A-sarjan sedanin kaikki yksityiskohdat on suunniteltu kuljettajan lähtökohdista: laaja valikoima liitettävyys- ja turvallisuusinnovaatioita edelleen parannetusta MBUX-multimediajärjestelmästä mukavuusistuimiin on omistettu yksilölliselle ajomukavuudelle.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Ohjauspyörä 3-puolainen nappanahkaverhoiltu monitoimiurheiluohjauspyörä, jossa on suoristettu alaosa, rei'itys otealueella ja Touch-Control-näppäimet sekä verhoilun mukaan joko punaiset tai mustat kontrastiompeleet ja hopeakromin värinen peitelevy.
     Burmester® Surround Soundsystem Nauti lisävarusteena saatavan legendaarisen Burmesterin® tarjoilemasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta. Tehokkaat kaiuttimet tuottavat ensiluokkaista surround-ääntä. Voit optimoida sen erikseen etu- ja takaistuimille kuuntelukokemuksen tehostamiseksi. Laatutaso, joka näkyy myös korkealaatuisessa Burmester-kirjoituksessa.[1]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Mukavuusistuimet Pitkillä matkoilla tai muutaman minuutin pyrähdyksillä: istumamukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Siksi mukavuusistuimet ovat A-sarjan sedanissa vakiovaruste.
     Innovatiiviset kierrätysmateriaalit Vaikuttavan vastuullinen: A-sarjan sedanin vakiovarusteisen Artico-tekonahka-/kangasistuinverhouksen yhteydessä takaistuimen keskipaikan verhous ja selkänojien taustat on valmistettu 100 %:sti kierrätetystä materiaalista kuten PET-pulloista.

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Medianäyttö Teräväpiirtoinen medianäyttö on selkeä selkeä ja suurikokoinen (10,25") yhteyspintasi autoon. Se reagoi kosketukseesi nopeasti. Symbolit helpottavat käyttöä ja parantavat keskittymiskykyä. Esteettinen huippunautinto: medianäyttö ja suurempi mittariston näyttö muodostavat yhdessä Widescreen Cockpit -ohjaamon.[1]

     [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Progressive Kohokohdat:
     - Mukavuusistuimet, istuinverhous ARTICO-tekonahka/musta Bertrix-kangas tai ARTICO-tekonahka/salvian harmaa Bertrix-kangas.
     - Nahkaverhoiltu monitoimiurheiluohjauspyörä, jossa on Touch-Control-kosketusnäppäimet, ohjauspyörän vaihdevivut ja krominvärinen koristeosa
     - Tummat hiilikuituoptiikkaiset somiste-elementit
     - Musta kankainen kattoverhous
     AMG Line Kohokohdat:
     - Urheiluistuimet, joissa on korkeussäädettävät pääntuet, istuimien verhoilu Artico-tekonahka/Microcut musta mikrokuitu ja punaiset kontrastiompeleet
     - Monitoimiurheiluohjauspyörä nappanahkaa, suoristettu alaosa, rei'itys otealueella, ohjauspyörän vaihdevivut hopeankromin väriset
     - Somiste-elementit Microcut-mikrokuitua
     - AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, mustat kuminopat
     Varusteet A-sarjan sedanin varustekohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      Head-Up-näyttö A-sarjan sedanin head-up-näytön[1] ansiosta katse pysyy tiessä automaattisesti. Kaikki tärkeät tiedot, kuten nopeus, nopeusrajoitukset ja navigointiohjeet heijastetaan suoraan näkökenttään. Virtuaalisesti ja kaikilla väreillä. Näyttökentän sisältö voidaan mukauttaa ja tallentaa mieltymysten mukaan muistitoiminnolla.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Multimedia Mercedes me connect -palveluiden ja Mercedes me -sovellusten avulla saat ajamiseen vieläkin lisää mukavuutta, turvallisuutta, ajonautintoa ja digitaalista tukea, sillä niiden kautta saat Mercedes-autoosi liittyvää tärkeää tietoa ja käteviä toimintoja niin autoon kuin älypuhelimeesi. [1]

      [1] Mercedes me connect -palveluiden käyttö edellyttää Mercedes me -tunnuksen luomista ja Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnallisuus riippuvat mallista, valmistusvuodesta, valituista lisävarusteista ja maasta.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään[1] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Älypuhelimen integrointi angaton lataus: aseta vain mobiililaitteesi keskikonsoliin ja lataus käynnistyy välittömästi. Älypuhelimen integrointi[1] laitteesi toiminnot lisäksi suoraan medianäyttöön. Voit käyttää monia päätelaitteen toimintoja tuttuun tapaan kätevästi käyttöliittymän kautta.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Yksilöinti Näin A-sarjasta tulee sinun A-sarjasi: tallenna ja aktivoi yksilöidyt asetukset, kuten sisävalaistuksen väri tai istuimen asento, suoraan profiilistasi.
      Multibeam LED Moottoritiellä, maantiellä tai kaupunkiliikenteessä: älykkäiden valaistustoimintojen ansiosta mukautuvat Multibeam LED -ajovalot[1] valaisevat tien puolestasi tilanteen mukaan ja tarjoavat erinomaisen näkyvyyden. Ajovalot reagoivat kulloiseenkin liikennetilanteeseen yksilöllisesti ohjattavien LED-valojen avulla.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Aktiivinen jarrutusavustin Aktiivinen jarrutusavustin pysyy tarkkaavaisena puolestasi ja voi auttaa estämään vakavia onnettomuuksia, jotka johtuvat liian lyhyestä etäisyydestä tai tarkkaavaisuuden herpaantumisesta. Järjestelmä varoittaa uhkaavasta törmäyksestä optisesti ja varoitusäänellä. Jos jarrutat tämän jälkeen liian heikosti, se tarjoaa sinulle tilannekohtaista jarrutehostusta.[1][2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Pysäköintipaketti 360 asteen kameralla Pysäköinti ja ahtaisiin paikkoihin ajo sujuu rennosti: Lisävarusteena saatava 360 asteen[1] kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Pysäköi rennosti. Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa Parktronic ja 360°-kamera auttaa pysäköintitilan etsimisessä, pysäköimisessä, pysäköintilasta poistumisessa ja auton siirtelyssä. [2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin[1] tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Katveavustin Katveavustin[1] tarkastelee ympäristöä puolestasi erittäin tarkasti, etenkin kun laitat vilkun päälle. Järjestelmä voi varoittaa sinua näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein sivutörmäyksen mahdollisuudesta kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin. Matkan jälkeenkin järjestelmä on edelleen valppaana ja varoittaa sinua, jos olet avaamassa oven väärällä hetkellä.[2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Thermotronic-ilmastointiautomatiikka Thermotronic[1] säätää yksilöllistä lämpötilaa kahdella vyöhykkeellä. Näin sinä ja etumatkustajasi voitte asettaa erikseen haluamanne lämpötilan. Eikä sinun tarvitse koskaan tehdä jälkisäätöjä, sillä herkät anturit rekisteröivät myös muuttuneet olosuhteet, kuten auringonvalon.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Istuinmukavuuspaketti Istuinmukavuuspaketin[1] säätömahdollisuuksilla löydät varmasti itsellesi sopivan istuma-asennon. Erityisen miellyttävä lisäominaisuus etenkin kookkaille kuljettajille on istuinosan säädön tarjoama pidempi reisituki.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Keyless-GO Voit pitää KEYLESS-GO -avaimen taskussasi, sen ei tarvitse olla edes kädessäsi. Auto tunnistaa omistajansa avain- ja ajonestojärjestelmän tietojen ansiosta. Tartu ovenkahvaan, avaa ovi, astu sisään, lähde ajamaan – KEYLESS-GO tarjoaa aina miellyttävän käyttökokemuksen.[1]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      GUARD 360° -varashälytinpaketti GUARD 360° -varashälytinpaketti[1] tarjoaa ympäristön monipuolisen valvonnan esimerkiksi laajan varkaudenestojärjestelmän ja hinaussuojan avulla. Sisätilan liikkeet laukaisevat visuaaliset- ja äänivaroitukset. Digitaalisena lisäpalveluna saatavilla oleva törmäyksentunnistus informoi sinua Mercedes me -sovelluksen kautta.[2]

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
      Sivuturvatyynyt takana Sivuturvatyynyt takana[1] suojaavat reunimmaisilla takaistuimilla istuvien matkustajien rintakehää vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Yhdessä vakiovarusteisten ikkunaturvatyynyjen kanssa ne antavat optimaalisen suojan ja estävät loukkaantumiset kokonaan tai ainakin lieventävät niitä. Turvatyyny levittyy auton oven ja matkustajan väliin.

      [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Dynamic Select Aja niin kuin haluat. Dynamic Select tarjoaa painikkeen painalluksella erilaisia ajo-ohjelmia, joilla säädetään esim. moottoria, vaihteita, alustaa tai ohjausta. Sport-tila korostaa dynaamisuutta tiellä ajettaessa, ja Comfort-perusohjelmalla ajettaessa ajo on hyvin vakaata. ECO-tila sitä vastoin tarkoittaa parasta mahdollista tehokkuutta, jolloin säästyy rahaa ja polttonestettä.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan. 3-box-designin urheilullinen, uusi ote tekee Mercedes-AMG A 35 4MATIC -sedanista dynaamisen tyylikkään. Se ilmentää sitoutuneisuutta merkille ominaiseen ajodynamiikkaan.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-keula AMG-keula, jossa on AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö ja erityinen etuhelma, huokuu silkkaa ajonautintoa jo auton ollessa paikallaan.
       5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat, kiiltosorvatut, rengaskoko 235/35 R19, vanteet 8J x 19 ET40.
       Konepelti, jossa AMG-merkki Matala konepelti ja sen voimakkaat Powerdome-kohoumat korostavat auton dynaamista ilmettä. Keulan AMG-merkki liittää auton tunnepitoisesti entistä tiukemmin perinteikkääseen AMG-perheeseen.
       AMG-takahelma Auton tunnistaa heti erityisestä AMG-takahelman diffuusori-lookista, jossa on neljä pystyevää ja kaksi pyöreää kromattua kaksoispakoputken päätykappaletta, joiden halkaisija on 90 mm.
       AMG Night -paketti Mustat ja korkeakiiltoisen mustat design-elementit korostavat auton luonnetta. Samanväriseksi maalattu etuhelman splitteri ja mustan kromatun pakoputken koristeosat tehostavat vaikutelmaa. Lisäksi tummennetut lämpöeristelasit B-pilarista taaksepäin ovat käytännöllinen ominaisuus.
       AMG Night -paketti II AMG Night -paketti II on ihanteellinen valinta yksilöllisyyttä ja laadukkaita design-yksityiskohtia arvostaville. Korkeakiiltoisen mustat elementit tekevät Mercedes-AMG-autostasi todellisen katseenvangitsijan.
       AMG-aerodynamiikkapaketti AMG-aerodynamiikkapaketti on kehitetty tuulitunnelissa parantamaan auton käsiteltävyyttä suurissa nopeuksissa. Lisäksi paketti lisää ajamisen nautintoa. AMG-aerodynamiikkaosat pienentävät nostetta. AMG-spoileri takaluukun päällä on selkeä kannanotto tinkimättömän suorituskyvyn puolesta.
       5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet 19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet on maalattu mattamustaksi ja kiiltosorvattu.

       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG Performance -ohjauspyörä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty nappanahkaa ja DINAMICA-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon ja täydellisen hallinnan. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Lisävarusteena saatavia ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -näppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen. täydellisen yhteyden autoon. AMG-ohjauspyöränäppäimillä voidaan valita suoraan AMG-ajo-ohjelmia ja käyttää muita AMG-toimintoja intuitiivisesti ja kätevästi.
        MBUX-multimediajärjestelmä ja mittaristo sekä AMG-näytöt Ihanteellinen urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin yhdistelmä tulee selkeästi esiin toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Erilliset AMG-design-näytöt korostavat visuaalisesti auton dynaamista luonnetta. Mittaristo on toteutettu täysin digitaalisesti, joten vaihtaminen kolmen dynaamisen AMG-näyttötyylin avulla onnistuu kätevästi.
        AMG Performance -istuimet Ihanteelliset olosuhteet: täydellinen sivuttaistuen hallinta dynaamiseen ajoon, silmiä hivelevä ulkonäkö ja mukavuus ‒ lisävarusteena saatavat AMG Performance -istuimet Artico-tekonahka/Microcut-mikrokuitu korostavat autourheilun tunnelmaa.
        AMG Design -somiste-elementit mustaa/hopeanväristä alumiinia Laadukkaat alumiiniset mustat/hopeanväriset AMG Design -somiste-elementit ovat houkutteleva design-varuste, joka tuo sisätilaan lisää merkille tyypillisiä väritehostuksia. Ne korostavat läheistä suhdetta moottoriurheiluun ja viimeistelevät sisätilan urheilullisen otteen.
        AMG Track Pace AMG Track Pacen myötä AMG-autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti suljetuilla kilparadoilla.
        AMG Performance High-End -istuinpaketti AMG Performance High-End -istuinpaketti täyttää kaikki toiveet. Istuimien sivuosia voi säätää monisäätöistuimen toiminnolla. Istuimien asento säätyy sähköisesti. Nahkaistuimet ovat miellyttävät istua myös lämmitettyinä.
        Etuistuintuuletus Lisävarusteena saatava istuintuuletus viilentää etuistuimia miellyttävällä tuuletustoiminnolla säätäen samalla niiden kosteutta. Kylmällä ilmalla istuinlämmitys lämmittää istuinosat ja selkänojat nopeasti miellyttävän lämpimiksi.[1]

        [1] Vain AMG Performance High-End -istuinpaketin yhteydessä.
        AMG Performance -ohjauspyörä AMG-ohjauspyörässä on yhdistetty nappanahkaa ja DINAMICA-mikrokuitua, mikä varmistaa erinomaisen pidon ja täydellisen hallinnan. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Lisävarusteena saatavia ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja Touch Control -näppäimiä on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.
        AMG-kynnyslistat, joissa on AMG-teksti Jopa autoon meno ja siitä poistuminen ovat erityinen kokemus. Laadukkaissa jaloteräksisissä AMG-kynnyslistoissa on valaistut AMG-tekstit. Vaihdettavien kuorien ansiosta voit vaihtaa kynnyslistat Mercedes-AMG:n tai Mercedes-Benzin muihin näyttäviin aitoihin varaosiin.
        AMG-nahkapaketti AMG-nahkapaketti antaa sisätilalle vieläkin laadukkaamman ilmeen. Nahkaiset urheiluistuimet näyttävät hyviltä ja kestävät lisäksi erityisen hyvin kulutusta. Ikkunoiden alareunalinjan ja kojelaudan koristeompeleet lisäävät kohokohtia entisestään.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja