Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Equipment
AMG
Book a Test Drive
Mallit
LeftRight

Mercedes-Benz

Mercedes-AMG

Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
Ulkopuoli Täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan ulkopuoli. Stronger than time: G-sarja on aina ollut ylivertaisen offroad-suorituskyvyn symboli, ja sen suunnittelu heijastaa tätä perimää. Vankka keula, näkyvästi esillä oleva varapyörä peräovessa ja näyttävät lokasuojalevikkeet vaikuttavat kaikki sen ikoniseen ilmeeseen. Tämä on epäilemättä G-sarja. Tutustu Mercedes-Benzin G-sarjan ulkopuolen muotoilun kohokohtiin. Saatavana on kolme eri malliversiota: Professional Line [1], Exclusive Line [1]ja urheilullinen AMG Line [1].
[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
LeftRight

Kohokohdat

Close X
Seuraava
Edell.
  Standard -malliversion ulkopuolen tärkeimmät varusteet . Korinvärinen jäähdyttimen säleikkö
  . Ulkopeilikotelot auton väriset
  . Pohjapanssari grafiitinmusta, jauhemaalattu
  . Varapyörä tavaratilan ovessa
  . LED-ajovalot
  . Ympäristövalot, sis. merkkilogon heijastustoiminto
  . 18-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, aerodynaamisesti optimoidut
  Professional Line -malliversion ulkopuolen tärkeimmät varusteet[1]: . Professional suojaristikot ajovaloille
  . Professional roiskeläpät edessä
  . Professional roiskeläpät takana
  . 18-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Exclusive Line -malliversion ulkopuolen tärkeimmät varusteet [1] . Hopeakrominvärinen jäähdyttimen säleikkö
  . Kylkisuojalistat, joiden somisteet mustaa liituraitaoptiikkaa
  . 19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet
  . Pohjapanssari hopeanvärinen
  . Tavaratilan kynnys ruostumatonta terästä
  . Valaistut kynnyslistat (4 kpl) ruostumatonta terästä

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  AMG Line -malliversion ulkopuolen tärkeimmät varusteet [1] . AMG Styling -paketti
  . Etu- ja takapuskurin somisteosat ruostumatonta terästä
  . Hopeakrominvärinen jäähdyttimen säleikkö
  . Kylkisuojalistojen somisteosa harjattua alumiinioptiikkaa
  . 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Päivitetty jäähdyttimen säleikön muotoilu G-sarja vangitsee huomion välittömästi vahvalla ja tehokkaalla keuladesignilla, joka symboloi valmiutta uusiin seikkailuihin. Sen ikonista muotoa korostavat uusi jäähdyttimen säleikkö ja hienostunut korisarja.  Multibeam LED -ajovalot Älykkäät, mukautuvat ja suunniteltu parantamaan turvallisuutta häikäisemättä muita.[1]

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.  Varapyörä peräovessa G-sarjan perinteinen ominaisuus - erillinen varapyörä takana - sulautuu nyt saumattomasti uudelleen muotoiltuun takaosaan korostaen sen hallitsevaa läsnäoloa.
  Kylkisuojalistojen somisteosa Tyylikkäät linjat, leveät tasaiset pinnat, hopeakrominvärinen jäähdyttimen säleikkö, ruostumattomasta teräksestä valmistettu varapyöräkotelon kehysrengas ja mustalla raitaoptiikalla viimeistelty kylkisuojalistojen somisteosa määrittelevät G-sarjan erehtymättömät mittasuhteet ja vankan muotoilun.


  MANUFAKTUR-astinlaudat, mustat Mustilla Manufaktur-astinlaudoilla [1] voit korostaa Mercedes-Benz G-sarjasi yksilöllisyyttä ja dynaamisuutta entisestään. Muita valkoituja mustia korostuksia ovat mustaksi maalattu katto, puskurit ja mustat lokasuojalevikkeet – tai voit valita täysin mustan viimeistelyn[1].

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet [1], korkeakiiltoiset himalajanharmaat, yhdistävät visuaalisen syvyyden mattahopeanväriseen viimeistelyyn.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Sisätila Täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan sisätila. Astu täysin uuteen Mercedes-Benz G-sarjaan, jossa itsevarma muotoilu kohtaa käsintehdyn ylellisyyden. Sisätilassa käsityönä valmistettu nahkaverhous ja tunnelmavalaistus säteilevät eleganssia. Jokainen yksityiskohta esittelee ikonisen G-sarjan hienostuneisuutta harmonisena yhdistelmänä tyyliä ja mukavuutta.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Standard -malliversion sisätilan tärkeimmät varusteet . Nappanahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä
   . Istuinverhoilu mustaa nahkaa, lisävarusteena pähkinänruskea/musta tai macchiatonbeige/musta
   . Tartuntakahva etumatkustajalle kojelaudassa
   . Somiste-elementti avohuokoista pähkinäpuuta
   . Tunnelmavalaistus
   . Mustat valaistut tuuletussuuttimet
   . Etuistuimien ja pääntukien sähkösäätöjen muistitoiminto
   Exclusive Line -malliversion sisätilan tärkeimmät varusteet [1] . Istuinverhoilu mustaa nappanahkaa, lisävarusteena macchiatonbeige/musta tai tryffelinruskea/musta
   . Kojelaudan yläosa nappanahkaa
   . Kojelauta
   . Tartuntakahva etumatkustajalle kojelaudassa
   . Tavaratilan oven keskipaneeli
   . Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä
   . Kattoluukku
   . Tuuletussuuttimien tunnelmavalaistus

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Ohjauspyörän uusittu design Tyylikäs nahkaverhoilu tekee uudesta monitoimiurheiluohjauspyörästä sisätilan kohokohdan. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän kosketusohjausnäppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä.

   MBUX MBUX mullistaa tietoviihdekokemuksen. Helposti ohjattavissa puheella tai koskettamalla se yhdistyy saumattomasti osaksi digitaalista elämääsi. Mukautettavien näyttötyylien ansiosta MBUX muuntautuu kaikille matkoille ja mukautuu älykkäästi jokaisen kuljettajan yksilöllisiin mieltymyksiin.

   Offroad-näyttö Katso yksityiskohtainen animaatio ajokehityksestä medianäytöllä, joka näyttää kaltevuusasteen, kaltevuuskulman ja tekniset asetukset, mikä puolestaan auttaa maastoajossa tarkkojen ohjausliikkeiden arvioinnissa ja suorittamisessa.


   Läpinäkyvä konepelti Virtuaalinäkymässä näet alueen suoraan autosi edessä maastossa ajaessasi. Näin voit liikkua luotettavasti ja kiertää esteet turvallisesti – myös epätasaisessa maastossa. Kameran kuvista katsottuna konepelti näyttää läpinäkyvältä medianäytössä. Tätä tarkoitusta varten edessä olevan tien visualisointi auttaa optimaalisen reitin valinnassa.

   Tuuletussuutinten tunnelmavalaistus Tunnelmavalaistut tuuletussuuttimet muuttavat matkustamon tunnelmaa 64 väriä sisältävällä näytöllä, joten jokainen matka tuntuu erityiseltä ja mielialaasi räätälöidyltä.
   Tartuntakahva etumatkustajalle kojelaudassa Ikoninen Mercedes-Benz G-sarjan kojelautaan sijoitettu etumatkustajan tartuntakahva on suunniteltu seikkailuntäyteisiin maastoajohetkiin ja lisää turvallisuutta haastavissa maastoissa.
   Varusteet Täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan varusteiden kohokohdat.
   Seuraava
   Edell.
    Akselikonsepti Mercedes-Benzin G-sarjan kaksoispoikittaistukivarsi-etuakseli yhdistettynä sähköiseen ohjaukseen varmistaa tasaisen, vakaan ajon ja joustavan reagoinnin töyssyihin.

    Vankalla ja jäykällä taka-akselilla on puolestaan kaksi liitoskohtaa: se on kiinnitetty kahdella ylhäällä ja kahdella alhaalla olevalla pitkittäistukivarrella tikapuurunkoon, mikä varmistaa vertaansa vailla olevan pidon haastavissa maastoissa. Yhdessä etupyörien tarkan ohjattavuuden kanssa se takaa optimaalisen G-sarjan hallinnan.
    Agility Control Agility Control -alusta yhdistää saumattomasti ajomukavuuden ja ajovakauden. Koe ylivertainen ajo missä tahansa maastossa, sillä se säätää intuitiivisesti ajodynamiikkaa, vaimennusta ja vakautta kohtaamiesi tieolosuhteiden mukaan.
    Moottorissa integroitu käynnistingeneraattori 48 V G 500 -moottorin entistäkin paremmassa tehossa ja vääntömomentissa yhdistyvät ylivoimainen suorituskyky ja 6-sylinterisen rivibensiinimoottorin miellyttävä tasaisuus. Sähköinen lisäkompressori tuottaa suuren vääntömomentin myös alhaisilla moottorin kierrosnopeuksilla, ja kevythybridikonsepti integroidulla käynnistingeneraattorilla (ISG) parantaa suorituskykyä ja vähentää kulutusta.

    Automaattivaihteisto 9G-TRONIC Anna Mercedes-Benzin G-sarjan hoitaa vaihteenvaihto 9G-TRONIC-automaattivaihteistolla. Sen yhdeksän vaihdetta takaavat alhaiset moottorin kierrosluvut, vähentävät polttoaineenkulutusta ja varmistavat hiljaisemman ajon.


    Tikapuurunko Mercedes-Benz G-sarja viihtyy karussa maastossa vankan tikapuurungon ansiosta. Jopa 3,4 mm:n paksuisesta teräksestä valmistettu runko tarjoaa erinomaisen kestävyyden itsekantaviin korirakenteisiin verrattuna. Se ei vain ​​loista maastossa, vaan sen muotoilu myös eristää melua ja varmistaa hiljaisemman sisätilan ja vieläkin suuremman ajomukavuuden.    Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen MBUX-multimediajärjestelmään langattomasti Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.[1][2]

    [1]Mercedes me -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.

    [2]Tämä kohde on saatavana myös on-demand-ominaisuutena, joka voidaan aktivoida ajoneuvoon jälkikäteen. Tätä varten on rekisteröidyttävä Mercedes me -portaaliin, hyväksyttävä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehdot ja yhdistettävä ajoneuvo ainakin väliaikaisesti käyttäjätiliin. Lisäksi aktivointi edellyttää datayhteyttä ajoneuvoon ja ajoneuvoon asennettuja asianmukaisia varusteita. Valittu ominaisuus aktivoituu sen jälkeen pysyvästi käytettäväksi ajoneuvossa, vaikka lopettaisit Mercedes me connect -palvelut myöhemmin ja poistaisit ajoneuvon linkityksen käyttäjätilistä. Saat lisätietoja teknisistä vaatimuksista Mercedes me -palvelun kautta tai valtuutetun Mercedes-Benz-jälleenmyyjän kautta.
    Latausalusta edessä mobiililaitteiden langattomaan lataukseen Helpolla käden liikkeellä sijoitat mobiililaitteesi sille varattuun paikkaan keskikonsolin etuosassa, jossa se latautuu langattomasti. Puhelimen mallilla ja merkillä ei ole väliä, sillä kaikki Qi-yhteensopivat älypuhelimet ladataan langattomasti.
    MBUX High-End takatilan viihdepaketti Ensiluokkaista viihdettä juuri sinulle: kaksi tarkkapiirtoista, täysin integroitua 11,6-tuumaista näyttöä[1]. Voit nauttia täysiveroisesta MBUX-kokemuksesta myös takaistuimella ja sinulla on suora pääsy auton toimintoihin.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä 18 kaiuttimen ja 760 watin järjestelmätehon ansiosta nautit uudessa legendaarisesta Burmester®-äänentoistokokemuksesta. Voit sopeuttaa 3D-tilasointia myös etu- tai takaistuimille mieltymyksesi mukaan. Autosi voi toistaa myös Dolby Atmos® -laatuista musiikkia - luoden erityisen koskettavan ja mukaansatempaavaan tilaäänen.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Aktiivinen jarrutusavustin Avustin voi auttaa välttämään törmäyksiä ajoneuvojen kanssa, jotka ovat oman auton edessä paikallaan, ja vastaantulevan liikenteen kanssa, kun olet itse kääntymässä, ja myös jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä ensisijaisesti tukee jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella tarvittaessa aina täyshätäjarrutukseen asti.[1][2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena..

    [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Liikennemerkkiavustin Kamera- ja karttatietojen älykkään linkityksen ansiosta liikennemerkkiavustin havaitsee ja näyttää nopeusrajoitukset, ohituskieltoalueet ja niiden päättymisen. Se näyttää myös kielletyt ajosuunnat ja varoittaa sinua ajamasta väärin tielle liikennevirtaa vastaan.[1]

    [1]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Aktiivinen kaista-avustin Jos ylität katkoviivalla merkityn tai yhtenäisen kaistamerkinnän, järjestelmä voi varoittaa sinua ohjauspyörän tärinällä. Jos auto ylittää yhtenäisen kaistamerkinnän tai jos järjestelmä havaitsee viereisellä, katkoviivamerkityllä kaistalla ajoneuvon, aktiivinen kaista-avustin voi lisäksi auttaa toispuolisilla jarrutuksilla auton takaisin omalle ajokaistalle.[1][2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Perävaunun peruutusavustin Säästää aikaa ja vaivaa siirtelyn yhteydessä: perävaunun peruutusavustin[1] voi suorittaa pysäköintiliikkeet itsevarmasti ja rauhallisesti – myös hankalissa paikoissa. Tämä on erityisen hyödyllinen etenkin niille kuljettajille, jotka vetävät perävaunua vain harvoin tai ovat vähemmän kokeneita.[2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

    Thermotronic-ilmastointiautomatiikka Kolme ilmastoaluetta mahdollistavat sisällä yksilöllisen hyvänolon ilmanvaihdon. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat määrittää lämpötilan ja ilmanjaon omien tarpeidensa mukaan. Kolmas ilmastoalue on takana – erikseen säädettävällä lämpötilalla ja ilmavirralla.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Automaattinen autotallinoven avaaja Nauti Mercedes-Benz-autosi poikkeuksellisesta käyttäjäystävällisyydestä myös kotiin tullessasi. Yksinkertaisella napin painalluksella sisätaustapeiliin integroitu autotallinoven avaaja avaa siihen liitetyn ovi- ja porttijärjestelmän. Sellaisenaan autotallinoven avaaja ottaa haltuunsa erillisen kaukosäätimen toiminnon, jolloin erillistä yksikköä ei tarvita.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Temperoitu mukiteline Temperoitujen mukitelineiden[1] ansiosta kylmät tai kuumat juomat ovat aina takamatkustajien ulottuvilla. Pullot, tölkit ja mukit pysyvät turvallisesti paikoillaan mukitelineissä. Lämpötilana voidaan pitää 8°C - 55°C tarpeen mukaan.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


    Keyless-Go Keyless-Go[1] tekee lopun auton avainten etsimisestä. Auto tunnistaa autosi avaimen sen ollessa mukanasi auton sisällä tai riittävän lähellä autoa: kaikki ovet voidaan lukita ja avata lukituksesta vain ovenkahvaa koskettamalla.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


    Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen hätädeaktivointi auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus* ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[1]

    [1]Ominaisuudet ovat Mercedes me -palveluita. Mercedes me -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Kyseiseen autoon tulee myös olla liitettynä käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut on aktivoitava ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
    Aktiivi-monisäätöistuinpaketti Plus Istuinmukavuutta ja ylellisyyttä myös pitkillä ajomatkoilla: istu mahdollisimman mukavassa asennossa täysin sähkötoimisten säätövaihtoehtojen ansiosta. Ne toteutetaan istuimen ilmatyynyjä täyttämällä ja tyhjentämällä. Lisävarusteena on tarjolla lisäksi kahdeksan hierontaohjelmaa ja istuintuuletus istuinosiin. Energizing Comfort -järjestelmä sisältää lukuisia rentouttavia tai virkistäviä ohjelmia.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Lämpömukavuuspaketti Lämpömukavuuspaketti[1] lämmittää sisätilat hetkessä – istuin, keskikonsolin käsinojat ja ovipaneelit sekä ovien keskipaneelit voidaan myös lämmittää.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    AMG Täysin uusi Mercedes-AMG G 63 Täysin uusi Mercedes-AMG G 63 ilmentää silkkaa voimaa ja hienostuneisuutta. Sen muotoilu on harmoninen yhdistelmä ulospäinsuuntautuvaa eleganssia ja urheilullista suorituskykyä. Jokainen elementti, sen hallitsevasta läsnäolosta hienostuneisiin yksityiskohtiin, esittelee AMG:n sitoutumista suorituskykyyn ja ylellisyyteen.
    LeftRight

    UlKopuolen Design

    Sisätilan Design

    Ulkopuolen kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö Eleganssi kohtaa suorituskyvyn AMG:lle ominaisessa jäähdyttimen säleikössä, jota korostavat sen erottuvat pystyrivat.
     Ympäristövalot, sis. merkkilogon heijastustoiminto Tunnusomaiset ympäristövalot merkkilogon heijastustoiminnolla valaisevat maan arvokkuutta huokuvalla AMG-tunnuksella.

     22-tuumaiset monipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet Vaikuttavat 22-tuumaiset ja tyylikkäästi muotoillut G-sarjan monipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet kiinnittävät huomion estetiikallaan ja kuvastavat ylivoimaista suorituskykyä.[1]

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     AMG-malleille ominainen pakoputkisto mustana Ei pelkästään tyylikäs - AMG-malleille ominainen pakoputkisto mustana[1][2] symboloi suorituskykyä ja tarjoaa valikoiman moottoriääniä jokaiseen ajotunnelmaan aina hienovaraisesta kehräämisestä urheilulliseen murinaan.

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2]Saatavana ainoastaan yhdistettynä mustiin MANUFAKTUR-astinlautoihin.
     MANUFAKTUR-astinlaudat mustat Tyylikkyys kohtaa käytännöllisyyden mustissa MANUFAKTUR-astinlaudoissa[1][2]varmistaen sulavan autoon astumisen ja poistumisen.

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2]Saatavana ainoastaan yhdistettynä mustaan AMG-erikoispakoputkistoon.
     Hiilikuituiset yksityiskohdat Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti[1] lisää ripauksen urheilullista, modernia tyylikkyyttä ja dynaamisuutta yhdistäen auton ulkonäköön samalla sekä keveyttä että vankkuutta.

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     Sisätilan kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      AMG Performance -ohjauspyörä hiilikuitudesign / Microcut-mikrokuitu ja AMG-painikkeet Hiilikuituoptiikkaisen AMG Performance -ohjauspyörän otealue on Microcut-mikrokuitua[1]. Alumiiniset vaihdevivut ja merkki ohjauspyörän klo 12-asennossa täydentävät uuden Mercedes-AMG G 63:n sisustuksen autenttisella kilpa-autotunnelmalla.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      MBUX-multimediajärjestelmä ja AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut Ihanteellinen urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin yhdistelmä tulee selkeästi esiin toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Erityiset AMG-näyttötyylit osoittavat selkeästi, että dynamiikka on keskiössä. Lisäksi voit vaihdella eri AMG-näyttötyylin välillä täysin digitaalisessa mittaristossa.
      AMG hiilikuituiset somiste-elementit Täytä täysin uusi Mercedes-AMG G 63 kilpa-autotunnelmalla. AMG hiilikuituiset somiste-elementit sulautuvat harmonisesti yhteen ja lisäävät sisustukseen ripauksen ainutlaatuisuutta ja kontrastien kauneutta.
      Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä Sukella mukaansatempaavaan ääniulottuvuuteen Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmällä, jossa on jopa 31 kaiutinta. Se ei ole pelkkää kuuntelemista. Se on auditiivinen matka.
      AMG-mallille ominainen istuinten design Tunne laajennetun nappanahkaverhoilun tyylikäs rei'itetty viimeistely ja AMG-mallille ominainen istuinten design. Tarkasti valmistetut istuimet tarjoavat suurta mukavuutta ja tukea, mikä varmistaa, että jokainen matka on elämys.

      AMG-kynnyslistat AMG-kynnyslistat säteilevät hienostunutta valkoista hehkua luoden kutsuvan tunnelman astuttaessa auton sisään.

      Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
      Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
      www.veho.fi/tietosuoja