Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Ulkopuoli Täysin uuden Mercedes-AMG G-sarjan ulkopuoli. Täysin uusi Mercedes-AMG G 63 ilmentää silkkaa voimaa ja hienostuneisuutta. Sen muotoilu on harmoninen yhdistelmä ulospäinsuuntautuvaa eleganssia ja urheilullista suorituskykyä. Jokainen elementti, sen hallitsevasta läsnäolosta hienostuneisiin yksityiskohtiin, esittelee AMG:n sitoutumista suorituskykyyn ja ylellisyyteen.
Seuraava
Edell.
  AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö Eleganssi kohtaa suorituskyvyn AMG:lle ominaisessa jäähdyttimen säleikössä, jota korostavat sen erottuvat pystyrivat.

  Ympäristövalot, sis. merkkilogon heijastustoiminto Tunnusomaiset ympäristövalot merkkilogon heijastustoiminnolla valaisevat maan arvokkuutta huokuvalla AMG-tunnuksella.


  22-tuumaiset monipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet Vaikuttavat 22-tuumaiset ja tyylikkäästi muotoillut G-sarjan monipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet kiinnittävät huomion estetiikallaan ja kuvastavat ylivoimaista suorituskykyä.[1]


  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  AMG-malleille ominainen pakoputkisto mustana Ei pelkästään tyylikäs - AMG-malleille ominainen pakoputkisto mustana[1][2] symboloi suorituskykyä ja tarjoaa valikoiman moottoriääniä jokaiseen ajotunnelmaan aina hienovaraisesta kehräämisestä urheilulliseen murinaan.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  [2]Saatavana ainoastaan yhdistettynä mustiin MANUFAKTUR-astinlautoihin.


  MANUFAKTUR-astinlaudat mustat Tyylikkyys kohtaa käytännöllisyyden mustissa MANUFAKTUR-astinlaudoissa[1][2] varmistaen sulavan autoon astumisen ja poistumisen.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  [2]Saatavana ainoastaan yhdistettynä mustaan AMG-erikoispakoputkistoon.
  Hiilikuituiset yksityiskohdat Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti[1] lisää ripauksen urheilullista, modernia tyylikkyyttä ja dynaamisuutta yhdistäen auton ulkonäköön samalla sekä keveyttä että vankkuutta.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


  Sisätila Täysin uuden Mercedes-Benz-AMG G-sarjan sisätila.

  AMG Performance -ohjauspyörä hiilikuitudesign / Microcut-mikrokuitu ja AMG-painikkeet

  Close

  AMG Performance -ohjauspyörä hiilikuitudesign / Microcut-mikrokuitu ja AMG-painikkeet 

  Hiilikuituoptiikkaisen AMG Performance -ohjauspyörän otealue on Microcut-mikrokuitua[1]. Alumiiniset vaihdevivut ja merkki ohjauspyörän klo 12-asennossa täydentävät uuden Mercedes-AMG G 63:n sisustuksen autenttisella kilpa-autotunnelmalla.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  MBUX-multimediajärjestelmä ja AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut

  Close

  MBUX-multimediajärjestelmä ja AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut 

  Ihanteellinen urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin yhdistelmä tulee selkeästi esiin toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Erityiset AMG-näyttötyylit osoittavat selkeästi, että dynamiikka on keskiössä. Lisäksi voit vaihdella eri AMG-näyttötyylin välillä täysin digitaalisessa mittaristossa.

  AMG hiilikuituiset somiste-elementit

  Close

  AMG hiilikuituiset somiste-elementit

  Täytä täysin uusi Mercedes-AMG G 63 kilpa-autotunnelmalla. AMG hiilikuituiset somiste-elementit sulautuvat harmonisesti yhteen ja lisäävät sisustukseen ripauksen ainutlaatuisuutta ja kontrastien kauneutta.

  Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä

  Close

  Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä

  Sukella mukaansatempaavaan ääniulottuvuuteen Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmällä, jossa on jopa 31 kaiutinta. Se ei ole pelkkää kuuntelemista. Se on auditiivinen matka.

  AMG-mallille ominainen istuinten design

  Close

  AMG-mallille ominainen istuinten design 

  Tunne laajennetun nappanahkaverhoilun tyylikäs rei'itetty viimeistely ja AMG-mallille ominainen istuinten design. Tarkasti valmistetut istuimet tarjoavat suurta mukavuutta ja tukea, mikä varmistaa, että jokainen matka on elämys.

  AMG-kynnyslistat

  Close

  AMG-kynnyslistat

  AMG-kynnyslistat säteilevät hienostunutta valkoista hehkua luoden kutsuvan tunnelman astuttaessa auton sisään.

  Suorituskyky Teho, perinteet ja vertaansa vailla oleva suorituskyky. Täysin uudessa Mercedes-AMG G 63:ssa yhdistyvät sykähdyttävä suorituskyky ja hieno muotoilu. Sen V8-moottoria täydentävä AMG Performance -pakoputkisto tuo ajoon jännittävän voiman tunteen ja riemun niin tasaisilla moottoriteillä kuin jylhillä offroad-reiteillä. Sisällä ylellisyys kohtaa käytännöllisyyden. G 63:ssa on uusi etupuskuri ja erottuvat pystysuorat rivat lähellä ilmanottoaukkoja, mikä korostaa dynaamista tyyliä ja sopii täydellisesti yhteen ikonisten sivuputkien kanssa.
  Seuraava
  Edell.
   AMG 4,0-litrainen V8-moottori Vapauta täysin uuden Mercedes-AMG G 63 -auton voima. Sen AMG 4,0-litrainen V8-moottori integroidulla käynnistin-generaattorilla (ISG) on todiste suorituskyvystä ja tehokkuudesta. Se on moottoritekniikan mestarinäyte: Twinscroll-turboahtimet on sijoitettu sylinterinkansien väliin ainutlaatuiseksi "kuumaksi sisä-V:ksi".
   Jopa 100 %:n tasauspyörästölukot Omaan luokkaansa kolme kytkettävää tasauspyörästölukkoa, joiden jopa 100 %:n lukitusvaikutus takaa etenemisen jopa äärimmäisissä offroad-tilanteissa. G 63 etenee jopa silloinkin, kun vain yksi pyörä kehittää pitoa.


   AMG Speedshift TCT 9G AMG Speedshift TCT 9G on tehokas ja tarkka saumattomien vaihteiden vaihdon ansiosta, mikä parantaa ajodynamiikkaa ja tarjoaa elämyksellisiä ajohetkiä jokaisella vaihdolla.
   AMG Active Ride Control -alusta AMG Active Ride Control -alusta nostaa täysin uuden Mercedes-AMG G 63 -auton suorituskyvyn vertaansa vailla oleviin korkeuksiin. Tiellä sen kallistusjäykkyys on ylivertainen, mikä tehostaa suorituskykyä ja samalla mukavuutta. Offroad-ajossa se varmistaa poikkeuksellisen lukituksen ja pidon, mikä lisää seikkailun mukavuutta entisestään.

   AMG-malleille ominainen pakoputkisto AMG-mallien pakoputkiston ansiosta moottorin ääni ei ole vain sivutuote, vaan se on huolellisesti muotoiltu, auton korkeaa suorituskykyä ilmentävä mestariteos.[1]

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Ota yhteyttä Esitä kysymyksesi koskien uutta G-sarjaa. Jos olet kiinnostunut ostamaan uuden G-sarjan ja haluat jälleenmyyjän ottavan sinuun yhteyttä, täytä yhteystietosi.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja