Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Vieläkin enemmän irti Mercedes-autostasi. Mercedes me on avaimesi Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan ja moniin käytännöllisiin toimintoihin.
Mercedes me Hyödynnä Mercedes-Benz-autosi digitaaliset mahdollisuudet. Haluatko enemmän irti jokaisesta matkastasi Mercedekselläsi tai tehdä elämästäsi helpompaa? Helppoa, sinun Mercedes me ID -tunnustesi ja meidän Digitaalisten lisäpalveluidemme sekä Mercedes me -sovellustemme avulla olet aina yhteydessä autoosi[1]. Voit kokea enemmän mukavuutta, palveluita ja turvallisuutta, vaikka et istuisikaan Mercedes-Benz-autossasi.

[1] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin. Edellytyksenä on lisäksi ”kolmannen osapuolen mukavuusdatamäärä” -palvelun aktivointi ja operaattorin kanssa sopimuksen tekeminen. Vaihtoehtoisesti, autosta ja sen multimediajärjestelmän versiosta riippuen, on myös mahdollista hyödyntää mobiilitukiasematoiminnon kautta oman matkapuhelinliittymän datasopimusta.
Mercedes me ID Avaimesi Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Kirjaudu sisään Mercedes me ID -tunnuksellasi[1][2] ja saat enemmän irti Mercedes-Benzistäsi. Mercedes me ID -tunnuksellasi ja Mercedes me connect -palveluiden käyttöehdot hyväksymällä, voit käyttää Digitaalisia lisäpalveluitamme ja täydentää autosi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

[1] Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.

[2] Palvelujen käyttäminen edellyttää henkilökohtaista Mercedes me ID -tunnusta sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen ajoneuvon on oltava yhdistetty vastaavaan käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan, edellyttäen, että ne ovat edelleen saatavilla kyseessä olevaan ajoneuvoon. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.
Button
  Mercedes me -sovellukset Mercedes me -sovellus

  Yhdistä Mercedes-Benz-autosi Mercedes me -sovellukseen: löydät suosikkitoimintosi helposti ja nopeasti aloitusnäytöstä, jonka voit mukauttaa mieleiseksesi. Voit milloin ja missä tahansa tarkistaa autosi kulloisenkin tilan: Onko rengaspaineet kunnossa? Miten pitkälle polttoainemäärä vielä riittää? Mercedes me -sovelluksella voit pitää silmällä autoasi myös silloin, kun et ole sen lähellä.  Button
  Mercedes me -sovellukset Mercedes me Service -sovellus

  Digitaalinen apulaisesi kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa. Mercedes me Service -sovellus muistuttaa sinua aina ajoissa autosi seuraavasta huoltoajankohdasta. Voit varata huoltoajan nopeasti ja helposti haluamaasi Mercedes-Benz -huoltoliikkeeseen suoraan sovelluksen kautta. Sovelluksessa on lisäksi ohjevideoita, joiden avulla saat monenlaista tärkeää tietoa Mercedes-autostasi.  Button
  Mercedes me -sovellukset Mercedes me ENERGIZING -sovellus

  Yhdistä Garmin Venu 2® tai 2S®, tai jokin muista monista Garmin-älykelloista Mercedes me ENERGIZING -sovellukseen ja näet sykkeesi sovelluksessa ja auton medianäytöllä. Sykkeeseesi perustuen ENERGIZING COACH -palvelu ehdottaa rentouttavia tai aktivoivia ohjelmia vireytesi optimoimiseksi.  Button
  Mercedes me -sovellukset Mercedes me Remote Parking -sovellus

  Automaattinen pysäköinti: pysäköi Mercedes-Benz-autosi helposti älypuhelinsovelluksella. Sinulla on kaikki hallinnassasi koko ajan, voit nousta ulos ajoneuvosta ennen pysäköintiä ja pysäköidä sen älypuhelimellasi. Palatessasi auton luokse voit sovelluksen avulla ohjata autosi ulos pysäköintipaikasta ja hypätä rattiin. [1]

  [1] Pysäköintijärjestelmät, joissa on etäpysäköintitoiminnot, ovat vain apuvälineitä. Ne eivät korvaa kuljettajan tietoisuutta ympäristöstä. Auton kuljettaja on vastuussa koko pysäköinnin ja ohjausprosessin ajan, ja hänen on valvottava pysäköintitapahtumaa sekä puututtava tarvittaessa asiaan. Kuljettajan on aina varmistettava, ettei ajoneuvon tiellä ole ihmisiä, eläimiä eikä esteitä. Maakohtaisiin lakeihin perustuvia erityisehtoja on lisäksi noudatettava.
  Button
  Fuel & Pay Refuel, pay contactlessly and continue driving.

  With digital payment directly in your Mercedes or through the Mercedes me App[1].

  Use Fuel & Pay to pay for your fuel filling conveniently and digitally – without having to drive to the filling station or pay by card at the vending machine. This innovative service can be easily controlled directly from your vehicle through both the Mercedes me App and the MBUX infotainment system.

  [1] To use the Mercedes me connect services, you must create a Mercedes me ID and agree to the Terms of Use for the Mercedes me connect services. The services shown and their availability and functionalities depend, in particular, on the term, vehicle model, year of manufacture, selected optional equipment and country.
  Button