Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
Night Series
Ota yhteyttä
  MANUFAKTUR Opaliitinvalkoinen Bright / Obsidianinmusta
  Mojavenhopea metalliväri
  Musta metalliväri
  Mojavenhopea metalliväri
  MANUFAKTUR Opaliitinvalkoinen Bright
  MANUFAKTUR yönmusta Magno
  MANUFAKTUR Vintage sininen Metallic
  MANUFAKTUR Patagonianpunainen Red Metallic
  Metalliväri Smaragdinvihreä/Mojavenhopea
  Metalliväri High-Tech hopea/Seleniitinharmaa
  Metalliväri Rubelliitinpunainen/MANUFAKTUR
  Kalaharinkultainen
  Metalliväri Mojavenhopea/Onyksinmusta
  Metalliväri Onyksinmusta/MANUFAKTUR
  Kalaharinkulta
  Metalliväri Merensininen/High-Tech hopea
  Metalliväri Obsidianinmusta/High-Tech hopea
  Malli Mercedes-Maybach S-sarja
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-Maybach S 580 e 4MATIC
   Mercedes-Maybach S 580 4MATIC
   Mercedes-Maybach S 680 4MATIC

   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Mercedes-Maybach S 580 4MATIC
    Mercedes-Maybach S 580 e 4MATIC
    Mercedes-Maybach S 680 4MATIC
    Ulkopuoli Mercedes-Maybach S-sarjan ulkopuolen varusteet. Ylivertainen eleganssi ja ylellinen avaruuden tunne ihanteellisessa sopusoinnussa: aistillisen puhtauden muotokieli muuntuu Mercedes-Maybach S-sarjaksi. Auton pituus, pidempi akseliväli, leveämmät takaovet ja C-pilarin kolmas sivuikkuna ovat maksimaalisen tilavuuden perusta.
    LeftRight

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Arvokkuuden ja statuksen ilmentymä Mercedes-Maybachin ulkopuoli on yksiselitteisen ilmaisuvoimainen ja korkealaatuinen. Yksi tärkeimmistä elementeistä tässä suhteessa on kromattu jäähdyttimen säleikkö ja sen pystylamellit.
     Yksinoikeudella: Mercedes-Maybachin vannevalikoima Tyyliin sopivat vanteet ovat erottamaton osa auton muotoilua. Ainoastaan Mercedes‑Maybach S-sarjaan suunnitellut vanteet eivät tee tähän poikkeusta.
     Vaikuttava finaali Erottuva takaosa ja sulavasti kapeneva C-pilari löytävät tunnusomaisuutensa jaetuissa takavaloissa, joiden on ulkomuoto on tyylikäs ja yömuotoilu erityisen tunnistettava.
     MANUFAKTUR MANUFAKTUR sisältää yksilöllisen valikoiman ainutlaatuisia ulkovärejä ja laadukkaita sisätilan varusteita. Valikoidut materiaalit ja taidokas käsityölaatu täydentävät Mercedes-Benzin designia ja takaavat aivan erityisen aistikokemuksen. Saat auton, jolla on aivan erityinen arvo, koska se on suunniteltu omien toiveidesi ja vaatimustesi mukaan.
     Sisätila Mercedes-Maybach S-sarjan sisätilan kohokohdat. Mercedes-Maybach S-sarjassa yhdistyy laaja valikoima hienoimpia materiaaleja hienostuneisiin pintoihin sekä erilaisia ​​istuinvaihtoehtoja yksilölliseen kokoonpanoon. Lisäksi innovatiivisen tekniikan ja korkearesoluutioisten näyttöjen sovitus sisältää käyttö- ja näyttökonseptin niin työskentelyyn kuin viihtymiseen.
     LeftRight

     Kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      Takana on ensiluokkainen sviitti Takana matkustat ensimmäisen luokan sviitissä ylellisesti kuin yksityisellä suihkukoneella. Business-keskikonsoli on erinomainen etu takamatkustajille niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti. Se hemmottelee heitä esimerkiksi lämpötilasäädetyillä mukinpidikkeillä ja sähköisesti avautuvan kannen alla olevilla säilytyslokeroilla. Voit ladata älypuhelimesi kyynärnojan alla induktiivisesti ja siten langattomasti.
      Exclusive-paketti Nauti Exclusive-paketin tuomasta upeasta tunnelmasta. Käytännössä kaikki pinnat on viimeistelty hienolla nappanahalla, kattoverhoilu on korkealaatuista Dinamica-mikrokuitua. Lisäsomiste-elementit viimeistelevät tämän poikkeuksellisen korkealaatuisen kokonaisuuden täydellisesti.
      Sisätilan High-End-paketti Koe täydellisyyttä lähestyvä auton ylellisyys. Sähköiset mukavuusovet tarjoavat pääsyn ensiluokkaiseen takasviittiisi, jossa ihastut Burmesterin korkealuokkaisen 4D-Surround-Soundsystemin hämmästyttävään äänenlaatuun. Innovatiiviset varusteominaisuudet, kuten aktiivinen ympäristövalaistus tai korkealuokkainen MBUX high-end takatilan viihdepaketti, viimeistelevät hienostuneen tunnelman.
      Exclusive-somistepaketti Exclusive-somistepaketti luo auton sisustukseen yksilöllisen tunnelman. Vahvoja kontrasteja voidaan luoda etuistuinten selkänojan takaosan ja takakeskikonsolin lisäsomisteilla takana olevan kääntyvän kyynärnojan varusteiden mukaan. Takamatkustajat vaikuttuvat korkeasta laadusta.
      MANUFAKTUR-nahkapaketti MANUFAKTUR-nahkapaketti kohottaa Mercedes-Maybachin sisustuksen hyvänolontunnelman ja tyylikkyyden uudelle tasolle. Ylellisyyttä, jonka tunnet, jota voit koskettaa ja joka tuoksuu. Hienoin nappanahka ympäröi sinua koko autossa – Executive-istuinten ylellisistä pehmustetyynyistä kattoverhoiluun katseen kiinnittäviin koristeompeleisiin.
      Verhoiltu tyyny "Maybach"-logolla Kaikkien istuinten istuinmukavuus on aina ollut kaikkien autojemme erinomainen ominaisuus. Pitkien matkojen mukavuuden täydentämiseksi erilliset tyynyt ovat joskus hyödyllisiä, kuten nämä kaksi pehmustettua tyynyä, joissa on nahkapäällinen, vinoruututikkaus ja "Maybach"-logo (osa MANUFAKTUR-pakettia).
      Käännettävät pöydät takana Luo liikkuva toimisto, jossa on kaksi pöytää takana. Kaksi käännettävää pöytää muuttavat ensimmäisen luokan takaosan business-konsolin mukavaksi työtilaksi hetkessä. Säilytyslokeroissa on tilaa muistikirjalle tai asiakirjoille. Ne sointuvat täydellisesti sisustuksen väriyksityiskohtiin.
      Tekniset tiedot. Mercedes-Maybach S-sarjan tekniset kohokohdat.
      Seuraava
      Edell.
       MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttö Head-Up-näyttö heijastaa visuaalista tietoa näkökenttään häiritsemättä sinua. Esimerkiksi suuret suuntanuolet kelluva sen risteyksen päällä, josta sinun on käännyttävä. Tiedät heti, mitä kulloinkin pitää tehdä.
       Ajoavustinpaketti Turvallisuuden ansiosta saavut perille rentoutuneena: modernien, älykkäästi verkotettujen tunnistinjärjestelmien ansiosta voit nauttia autossa monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa. Myös muut tienkäyttäjät hyötyvät.
       Pysäköintipaketti ja etäpysäköintitoiminnot* Pysäköintipalvelusovellus: sen ansiosta voit tulevaisuudessa mennä autoon ja poistua siitä pysäköintipaikan ulkopuolella ‒ järjestelmä ajaa Mercedes-auton automaattisesti pysäköintiruutuun ja pois siitä. Itse valvot pysäköintiä auton ulkopuolelta ja voit ohjata sitä koko ajan älypuhelimellasi. Etenkin ahtaisiin paikkoihin pysäköinti sujuu nyt aiempaa rennommin ja ovia avattaessa aiheutuvat pikkukolhut vältetään.

       * Näiden palvelujen käyttämiseksi sinun on rekisteröidyttävä Mercedes me -portaaliin (saatavana ainoastaan Arabiemiirikunnissa) ja hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Autoon tulee myös olla liitettynä käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
       DIGITAL LIGHT -ajovalot DIGITAL LIGHT -ajovaloilla voit kokea aivan erityisiä valaistusolosuhteita – valot sopeutuvat jatkuvasti muihin tienkäyttäjiin ja ajoympäristöön. DIGITAL LIGHT pystyy myös tarjoamaan apua symboliviestien muodossa edessäsi olevalla tiellä.
       Aktiivinen ajoäänikompensaatio Innovatiivinen ajomelun kompensointi poistaa ärsyttävät rengasäänet ja tekee uudesta Mercedes-Maybach S-sarjasta rauhallisen keitaan. Ajoitpa kaupungissa tai pitkillä matkoilla, kuulet vain sen, mitä todella haluat kuulla lisävarusteena saatavan Burmester® High-End 4D Surround-Soundsystemin kautta.
       Maybach-ajotila Erityisesti kehitetty "Maybach"-ajotila keskittyy täysin takamatkustajien matkustusmukavuuteen, kun taas Comfort-ajotila tarjoaa tasapainoisen ajomukavuuden etu- ja takamatkustajille."Maybach"-tilassa huolehditaan siitä, että takamatkustajien kehon liikkeet ovat vähäisimpiä. Muita asetuksia ovat erittäin tasainen kaasupolkimen ominaisuus chaffeur-tilassa, vaihteiston toiminnan sovitus harvemmilla vaihdoilla ja liikkeellelähtö 2. vaihteella.
       Night-sarja Mercedes-Maybach S-sarjan Night-sarja. Mercedes-Maybach S-sarjan Night-sarja[4] sisältää erityisen houkuttelevan yhdistelmän viehättävää ja salaperäistä tummaa estetiikkaa. Koe aistikas minimalismi valikoiduissa tumman kromisissa ja mustissa yksityiskohdissa, viimeistely erityisillä verhoiluväreillä, jännittävillä kontrasteilla ja ainutlaatuisilla somiste-elementeillä. Itsevarmaa ulkonäköä täydentää Maybach-vanteiden näyttävä muotoilu.
       [4] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       LeftRight

       UlKopuolen Design

       Sisätilan Design

       Ulkopuolen kohokohdat

       Close X
       Strapline Content

       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Strapline Content

       Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
       Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
       www.veho.fi/tietosuoja