Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  MANUFAKTUR Rubelliitinpunainen metalliväri
  Diamond White Bright (Ei Suomessa)
  High-Tech hopea metalliväri
  Onyksinmusta metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Sametinruskea metalliväri
  Sodaliitinsininen metalliväri
  MANUFAKTUR Kalaharin kulta Magno
  MANUFAKTUR Vintage sininen
  MANUFAKTUR yönmusta Magno
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Mercedes-AMG

  Close X
  Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Ulkopuoli EQS:n ulkopuolen varusteet. Autoilun luksusta parhaimmillaan: sähköinen voimalinja mahdollistaa täysin uudenlaisen tilakonseptin. Tila on joustavammin hyödynnettävissä ja avarampi kuin perinteisissä sedan-mallisissa autoissa ja silti henkeä salpaavan elegantti: auton sivuprofiilia hallitsee yhden kaaren muotoilu. Modernia ilmettä kuvastavat lisäksi täyssähköiselle Mercedekselle tyypillinen Black Panel -keulamaski sekä valonauhat etu- ja takavalojen välissä.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Jäähdyttimen säleikön Mercedes-Benz-tähtikuvio Vaikuttava ulkonäkö on taattu: Black Panel -keulassa on kauniisti piirretyt Mercedes-tähdet.
   Panoraamakattoluukku Auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän valoisasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen. Innovatiivista: käyttö kosketusliukukatkaisimella.
   Night-paketti Night-paketilla auton urheilullinen ulkopuoli saa vieläkin ilmaisuvoimaisemman ilmeen, esimerkkeinä lukuisat mustat tai mustakromiset koristeosat. Ulkoväristä riippuen näin syntyy joko kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Onpa valintasi mikä tahansa, autosta tulee joka tapauksessa yksilöllinen.
   Peilipaketti Sähkötoimisesti kääntyvät ulkopeilit suojaavat autoasi vaurioilta pysäköinnin aikana. Lisäksi ympäristövalaistus helpottaa autoon nousemista ja sieltä poistumista pimeällä. Kääntää katseet: AMG-logon heijastaminen valaisee sisääntuloalueen.
   Digital Light -ajovalot Valo muuttuu digitaaliseksi: tutustu uuden Mercedes-Benz-EQS:n digitaalisten ajovalojen tekniikkaan. Siinä Multibeam LED -ajovalojen tutut toiminnot yhdistyvät innovatiiviseen korkearesoluutioiseen valaistustekniikkaan.
   Sisätila EQS:n sisätilan varusteet. Laadukkaat materiaalit, huippuluokan ajoavustinjärjestelmät ja vaikuttava muotoilu. Tutustu Mercedes-Benzin EQS:n innovatiivisiin ja uraauurtaviin vakiovarusteisiin.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    MBUX High-End takatilan viihdepaketti Viihdy ensiluokkaisesti kahden korkearesoluutioisen 11,6 tuuman näytön parissa. Näyttöjen MBUX-käyttöjärjestelmän ansiosta sinulla on suora pääsy auton toimintoihin. Voit käyttää järjestelmää kosketuksella- tai puheohjauksella.
    Takatilan istuinmukavuuspaketti Maksimaalinen istuinmukavuus takana: monisäätöistuimet tekevät vaikutuksen - ne eivät tarjoa pelkästään optimaalista istuma-asentoa. Erilaiset hierontaohjelmat varmistavat, että niillä voi olla myös virkistävä tai rentouttava vaikutus.
    Takatilan istuinpaketti Muuntaa takatilan hyvän olon keitaaksi: nauti vaikuttavasta istuinmukavuudesta sähkötoimisesti säädettävien selkänojien ja istuintuuletuksen ansiosta. Mukava kyynärnoja edistää rentoa matkustamista – ei vähiten kaksoismukinpidikkeen ja integroidun induktiivisen latausvaihtoehdon ansiosta.
    Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet hierontatoiminnolla Räätälöity hemmottelemaan juuri sinua: näissä istuimissa yhdistyvät lukuisat säätömahdollisuudet ja ylelliset lisätoiminnot. Ergonomisten yksityiskohtien ansiosta löydät täydellisen istuma-asennon. Innovatiiviset sivutyynyt varmistavat jämäkän sivuttaistuen. Miellyttävät hierontatoiminnot tekevät jokaisesta ajomatkasta täydellisen kokemuksen.
    Energizing Air Control Plus HEPA-suodatinjärjestelmä (High Efficiency Particulate Air) suodattaa tehokkaasti ilman epäpuhtauksia. Suodatusjärjestelmä puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloi myös epämiellyttävät tuoksut.
    Aktiivinen tunnelmavalaistus Mukauta auton sisätilan värimaailma omien mieltymystesi tai kulloinkin vallitsevan tunnelman mukaan. 64 värisävyä luovat sisätilaan kiehtovia värimaailmoja, jotka voivat vaihtua dynaamisesti tai jotka valaisevat useita sisätilan alueita eri värein. Tunteisiin vetoava yksityiskohta on istuinten ääriviivavalaistus.
    Akustiikkamukavuuspaketti Nauti hiljaisuudesta. Mittavien äänieristystoimenpiteiden ansiosta sisätilan hiljaisuus on hämmästyttävä. Sisätilan hiljaisuus on varmistettu monin akustisin toimenpitein erityisestä akustisesta vaahtoerityksestä aina mahdollisimman vähän värähteleviin jousituksen komponentteihin saakka.
    Tekniset tiedot. EQS:n varustekohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     MBUX Hyperscreen MBUX Hyperscreen. Edistyksellisin kehittämämme näyttö. MBUX Hyperscreen kattaa kojelaudan koko leveyden. Tyylikkään lasin takana on kuljettajan LCD-näyttö sekä keskinäyttö ja etumatkustajan näyttö huippumodernilla OLED-tekniikalla.
     MBUX-sisätila-avustin Lisävarusteena saatava MBUX-sisätila-avustin seuraa etuistuimilla matkustavien toimintaa. Se tulkitsee heidän liikkeitään ja reagoi niihin valppaasti. Esimerkiksi lukuvalo voidaan kytkeä päälle ja pois päältä koskematta siihen lainkaan.
     Nelipyöräohjaus Nelipyöräohjauksen yhteydessä takapyörien ohjauskulma on vakiona enintään 4,5°. Näin EQS tarjoaa erinomaisen pidon ja aiempaakin paremman ajovakauden suurilla nopeuksilla ja se kääntyy huomattavan ketterästi. Ajonopeuden ollessa alle 60 km/h, akseliväli lyhenee virtuaalisesti, jolloin EQS:stä tulee erittäin näppärästi käsiteltävä – auton siirtely ahtaissa paikoissa samoin kuin pysäköinti ja pysäköinnistä poistuminen sujuvat pienemmän kääntöympyrän ansiosta paljon helpommin. Kääntöympyrä pienenee entistäkin enemmän lisävarusteena saatavan 10°-nelipyöräohjauksen yhteydessä.
     MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttö Todellinen ja digitaalinen maailma yhtyvät: lisävarusteinen lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttö parantaa yhtä paljon niin turvallisuutta kuin mukavuutta. Näkökenttää täydennetään virtuaalisilla vinkeillä.
     Ajoavustinpaketti Plus Modernin ja älykkäästi verkotetun tunnistinjärjestelmän ansiosta voit nauttia monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat kuljettajan avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysvaaran havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa.
     MERCEDES-AMG Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+. Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ avaa oven AMG Driving Performancen huikean jännittävään tulevaisuuteen. Meillä on sinulle hyviä uutisia: olemme luoneet täyssähköisen auton, joka on samalla aito AMG. Ja totta kai autossa on vakiona myös soveltuvuus jokapäiväiseen ajoon ja äärimmäinen kiehtovuus. Tule mukaan alusta asti.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Close X
     Left Right

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      AMG-ulkopuoli Yksityiskohdat kuten AMG-malleille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö, voimakas takaosa ja AMG-kattospoileri sekä kookkaat AMG-kevytmetallivanteet ja AMG-jarrujärjestelmä sekä maalatut jarrusatulat paljastavat, mihin performance-perheeseen tämä pelintekijä kuuluu.
      AMG-mallille tyypillinen Black Panel -keula AMG-mallille tyypillisestä keulamaskin muotoilusta ja kromisista kuumastanssatuista pystylamelleista mustaa paneelia vasten Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ -mallin tunnistaa AMG-malliksi heti ensi silmäyksellä.
      AMG-spoileri Autonvärinen AMG-spoileri kertoo selvää kieltä ylivertaisesta suorituskyvystä. Tämä selvästi näkyvä aerodynaaminen varuste vähentää nostetta taka-akselilla ja parantaa siten auton neutraalia käsiteltävyyttä suurilla nopeuksilla.
      AMG-takahelma Autonvärisessä AMG-takahelmassa on diffuusorioptiikkainen musta korkeakiiltoinen koristeosa ja erityinen AMG-koristeosa, jossa on kolme kromista lamellia.
      AMG-suurtehojarrut, joissa on keraamiset jarrulevyt Keraamiset AMG-suurtehokomposiittijarrut etuakselilla ovat täydellinen vastapeluri AMG-autosi tehokkaille moottoreille. Jarrut pitävät huolen lyhyistä jarrutusmatkoista, tarkasta kontrollista ja maksimaalisesta kestävyydestä myös kovan paineen alla.
      AMG-kevytmetallivanteet Aerodynaamisesti optimoidut 5-kaksoispuolaiset 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet korostavat auton suorituskykyä. Ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet ovat lisävaruste ja ne ovat saatavana myös tantaalinharmaan tai mattamustan värisinä.

      Sisätilan kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       Nappanahkaverhoiltu AMG Performance -ohjauspyörä Valitsit tarkoituksella AMG-auton. Totta kai odotat silloin myös sähköautolta tiettyä akustista kokemusta. Olemme tehneet toimenpiteitä: vakiovarusteinen AMG Sound Experience Authentic ei anna sinun unohtaa hetkeksikään, että olet liikkeellä aivan erityisellä autolla.
       AMG Sound Experience Authentic Kaipaatko Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ -autoltasi vieläkin enemmän suitsimatonta dynamiikkaa? AMG Dynamic Plus -pakettiin kuuluvan AMG Driver's Package -paketin yhteydessä rajoitettu huippunopeus on vakionopeuden 220 km/h sijaan peräti 250 km/h.
       RACE START Race Start -toiminnon boost- eli tehostustilan ansiosta voimansiirron komponenttien koko voima voidaan valjastaa hetkeksi täyteen kukoistukseensa, jolloin saavutetaan maksimaalinen kiihtyvyys. Tehostettuja liikkeellelähtöjä voi vieläpä olla useita peräkkäin.
       AMG DYNAMIC PLUS package AMG Dynamic Plus -paketti tuo täyssähköiseen ajamiseen Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ -autolla maksimaalisen tunnelatauksen. Paketti yhdistää valikoituja performance-lisävarusteita, esimerkiksi Race Start ja Boost-toiminto, huippunopeus nosto lukemaan 250 km/h, sekä jännittävä AMG Sound Experience Performance.

       Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
       Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
       www.veho.fi/tietosuoja