Miksi valita Mercedes-Benz?

Esikuvana taloudellisuudessa – kokonaisvaltaisesti

Mies katsoo ikkunasta autoja

Esikuvana taloudellisuudessa – kokonaisvaltaisesti

Jo yli 130 vuotta autoilun tulevaisuutta rakentanut Mercedes-Benz on turvallinen ja hinta-laatusuhteeltaan järkevä valinta työsuhdeautoksi. Sopimuskauden aikana Mercedes-Benz tarjoaa luotettavuutensa ansiosta alhaiset käyttökustannukset ja viimeisimmän moottoriteknologian ja pienien päästöjen ansiosta hämmästyttää monet myös hinnoillaan.

Mercedes-Benz Business -mallisto

C-sarja kuva

Mercedes-Benz Business -mallisto

Mercedeksen Business -mallisto kestää vertailun mihin tahansa automallistoon. Se tarjoaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden ajaa laadukkaasti omia tarpeita vastaavalla autolla. Kun valitset yrityksesi työsuhdeautoiksi Mercedes-Benzin, valitset ensiluokkaisen laadun lisäksi etenkin taloudellisuutta ja huomioit työntekijöitäsi autolla, joka on kiistatta autoilevan maailman kirkkain esikuva.

Edut pähkinänkuoressa

Edut pähkinänkuoressa

1. Premium-merkkien ykkönen
Mercedes-Benzillä menee hyvin. Vuonna 2020 Mercedes-Benz Cars & Vans toimitti maailmanlaajuisesti asiakkaille 2 461 800 uutta autoa. Mallistomme on laaja ja kiinnostava, ja tunnettu ennen kaikkea korkeasta asiakastyytyväisyydestä, myös autoiluun liittyvien palveluiden osalta.

2. Korkea jälleenmyyntiarvo – pienempi leasingvuokra
Mercedes-Benz säilyttää arvonsa muita merkkejä paremmin. Siksi sen lunastusarvo leasingkauden päätyttyä on muita merkkejä parempi, mikä näkyy suoraan leasingvuokrassa: Mercedes-Benzin leasingvuokra saattaa hämmästyttää iloisesti verratessa sitä samanhintaiseen muunmerkkiseen autoon.

3. Parasta vastinetta rahalle
Mercedes-Benz-yritysautomallisto tarjoaa parasta vastinetta rahalle. Kaikki automme ovat jo vakiovarustetasoltaan korkealuokkaisia ja lisävarusteiden avulla autosta saa varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivan.

4. Kaikki rahoitusmuodot
Mercedes-Benz-jälleenmyyjäverkosto tarjoaa käyttöösi kaikki rahoitusvaihtoehdot.

5. Made in Uusikaupunki
A-sarjaa sekä GLC-malleja valmistava Valmet Automotiven autotehdas Uudessakaupungissa työllistää yli 2 000 suomalaista. Valitsemalla Suomessa valmistetun auton, tuet samalla kotimaista työtä.