Suomen suosituin taksi. Vuodesta toiseen.

Yleinen


Mercedes-Benz on ammattilaisen arvoinen auto

Yleinen


Mercedes-Benz on ammattilaisen arvoinen auto

Pikkuautot taksi

Mercedes-Benz on vuosia ollut Suomen suosituin taksimerkki. Jokapäiväisessä käytössä sen loppuun asti ajatellut käyttöä helpottavat yksityiskohdat sekä vertaansa hakeva luotettavuus erottavat Mercedes-Benzin muista.

Yksikään toinen automerkki ei tarjoa taksikäyttöön niin montaa vaihtoehtoa. Kokonaistaloudellisesta C-sarjasta ikoniseen E-sarjaan ja aina Sprinter-inva-autoihin saakka, voit valita tarpeisiisi parhaiten soveltuvan yhdistelmän tilan, suorituskyvyn ja vetotavan välillä. Vakiona tulevat aina tähtimerkin arvoiset huoltopalvelut, jotka varmistavat katkeamattoman liikkuvuuden.

Taksihinnastot

Taksihinnastot

Esimerkit


Mercedes-Benz taksimallit.

Parhaat mallit taksikäyttöön.

Esimerkit


Mercedes-Benz taksimallit.

Parhaat mallit taksikäyttöön.

C-sarja

Mercedes-Benz C-sarja.

Täydellisesti uusiutunut

E-class

Mercedes-Benz E-sarja.

Työkaveri, jota arvostat päivä päivältä enemmän.

V-class

Mercedes-Benz V-sarja.

Oikea tila-auto.

Vito

Mercedes-Benz Vito

Sellainen kuin sinä haluat.

Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimus


Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimus

Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimus


Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimus

Huolettomia kilometrejä Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimuksella.

Taksihuolenpitosopimus

Huolettomia kilometrejä Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimuksella.

Taksihuolenpitosopimus on helppo ratkaisu huolettomiin ajokilometreihin. Huolenpitosopimuksen avulla tiedät etukäteen autosi huoltokustannukset ja arvioit paremmin riskit kilometrien karttuessa. Auton ylläpitokustannusten arviointi auttaa myös optimoimaan auton vaihdon ajankohtaa ja kun on aika vaihtaa uudempaan, on huolenpitosopimus pitänyt huolta, että autosi arvo on mahdollisimman korkea. Auton mallin sekä ajokilometrimäärän mukaan määräytyvä kiinteä kuukausihinta minimoi yllätykset ja on helppo mukauttaa valitsemallesi maksuvälille. Sopimuskauden jälkeen saat mahdollisesta maksujen ja kulujen erotuksesta 75 prosentin hyvityksen.

Siellä missä ajat.

Siellä missä ajat.

Koko Suomen kattava Mercedes-Benzin valtuuttama huoltoverkosto huolehtii autostasi asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Autosi huolletaan valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti ja korjauksissa käytetään ainoastaan aitoja Mercedes-Benz varaosia. Valtuutetun huollon kautta saatavillasi on myös autosi viimeisimmät sähköiset päivitykset ja autosi pysyy turvallisena ja luotettavan jokaisella matkalla.
Määräaikaishuoltojen sekä yllättävien korjauskustannusten lisäksi, sopimus kattaa luonnollisesta kulumisesta johtuvat korjaukset, kuten esimerkiksi pyyhkijänsulkien vaihdon, jarrupalat sekä polttimoiden vaihdon myös huoltojen välillä.

Joustavasti ajosi mukaan.

Joustavasti ajosi mukaan.

Taksihuolenpitosopimus on mahdollista tehdä kerralla jopa neljän vuoden ajaksi tai 420 000 kilometriin asti, riippuen kumpi saavutetaan ensin. Sopimuksen kuukausihinta pysyy samana koko sopimuskauden, mikäli sopimuksen kilometrimäärää ei muuteta. Kilometrimäärää on mahdollista muuttaa kesken sopimuskauden, jolloin myös sopimuksen kuukausihinta joustaa ajomäärän mukaan. Taksihuolenpitosopimuksen kokonaiskesto riippuu sopimustyypistä sekä auton mallista- ja varusteista.

Huolenpitosopimuksella auton pitäminen turvallisena ja käyttövalmiina on helppoa. Voit luottaa siihen, että huollot sekä korjaukset tehdään Mercedes-Benzin korkeatasoisten vaatimusten mukaisesti ja autosi säilyttää mahdollisimman korkean jälleenmyyntiarvon.

Taksihuolenpitosopimus sisältää:

 • Kiinteä kuukausihinta

 • Määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti

 • Korjaukset sopimusehtojen mukaisesti

 • Polttimot ja pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä

 • Huollot ja korjaukset sertifioitujen Mercedes-Benz-mekaanikkojen toimesta aidoilla Mercedes-Benz varaosilla

 • Auton jälleenmyyntiarvon säilyminen mahdollisimman korkeana

 • 75% palautus mahdollisesta maksujen ja kulujen erotuksesta

Kysy lisää huolenpitosopimuksesta taksiisi omalta automyyjältäsi.

TaksiCenter


Veho TaksiCenter.

Ammattilaiselta ammattilaiselle.

TaksiCenter


Veho TaksiCenter.

Ammattilaiselta ammattilaiselle.

taksicenter

Veho Mercedes-Benz Airportin TaksiCenter tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Kokeneet myyjämme auttavat uuden tai käytetyn auton valinnassa ja hankinnassa ja opastavat opastavat autoveroalennuksissa ja rahoitusmahdollisuuksissa. Huollot ja katsastukset hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla ja täydellisellä mittari- ja tilausvälitysjärjestelmällä varustettu Mercedes-Benz-varataksi hoituu alle vaikkapa vauriokorjauksen ajaksi. Tule kokeilemaan huippunopeaa pesukatua tai lukemaan päivän lehdet taksinkuljettajille varattuun taukotupaan!

 • Uudet ja käytetyt autot
 • Huolto ja katsastukset
 • Varataksipalvelu
 • Taukotupa 24 h
 • Rahoitus
 • Pesukatu 24 h
 • Fazer Amica-ravintolan aamiainen ja lounas

Veho Mercedes-Benz Airport
Ohtolankatu 10, 01510 Vantaa

Taksimyynti
ma-pe 8.00-16.00
010 569 3399

Taksihuolto
ma-pe 7.00-16.00
010 569 3320