Contact

Close
Contact
Ulkopuoli Uuden GLS:n ulkopuoli. Se vakuuttaa koollaan ja hurmaa modernilla designillaan: ei vain tien päällä, sillä uusi GLS on ehdoton todellinen katseenvangitsija. Multibeam LED -ajovalot[1] säteilevät puhdasta eleganssia, sen uudet ajovalot ja takavalot sekä suuret kevytmetallivanteet tekevät sen läsnäolosta voimakkaan – sekä tien päällä että maastossa. Lue lisää ulkopuolen kohokohdista.

[1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
Seuraava
Edell.
  Uusi keulan design GSL:n uusi keula tekee vaikutuksen heti ensinäkemältä: moderni etuhelma, vaikuttava ja kookas jäähdyttimen säleikkö, jossa on neljä kromista pystylamellia, korostavat vahvaa SUV-luonnetta ja sen esteettistä tyylikkyyttä.
  Multibeam LED -ajovalot Erinomainen kirkkaus: Multibeam LED -ajovalot[1]eivät ole vain GLS:n ylellinen ulkopuolen osa, vaan ne valaisevat näkökenttäsi parhaalla mahdolisella tavalla. Ajovalojen yksittäin ohjattavissa olevat LED-valot voivat reagoida eri liikennetilanteisiin niin käänteissä kuin maastossa.

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Takavalojen uusi muotoilu Uuden muotoilun saaneet takavalot ovat enemmän kuin vain säteilevä kohokohta. Valotunnus, jossa on kolme vaakasuoraa lohkoa, korostavat ylevää ja ensiluokkaista SUV-luonnetta.
  Panoraamakattoluukku GLS:n panoraamakattoluukku[1] tuo taivaan hieman lähemmäs. Lämpiminä päivinä se tarjoaa lisätuuletusmahdollisuuden ja lisäksi koko sisätilaan tulvii runsaasti luonnovaloa, mikä luo sisälle valoisan tunnelman.

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  23-tuuman kevytmetallivanteet Minne sitten tiesi viekin, GLS:n tyylikkäät 23-tuumaiset kevytmetallivanteet[1] kiinnittävät huomion. Tässä näkyvät kiiltosorvatut AMG-kevytmetallivanteet ovat todellinen design-kohokohta - ne tekevät vaikutuksen jokaisella matkalla.

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Sisätila Uuden GLS:n sisätila.

  MBUX high-end takatilan viihdepaketti

  Close

  MBUX high-end takatilan viihdepaketti

  Se on helppoa, sinä päätät: MBUX takatilan viihdepaketin[1] avulla voit järjestellä jokaisen matkan matkaohjelmasi omien toiveidesi mukaan. Tarkkapiirtoisilla kosketusnäytöillä pääset suoraan internetiin ja puhelimen toimintoihin samoin kuin multimedia- ja navigointijärjestelmään.

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Tavaratilan muunneltavuus

  Close

  Tavaratilan muunneltavuus

  Tilaa seikkailulle: GLS:n tavaratilan koko on jopa 2 400 litraa. Toisen ja kolmannen istuinrivin istuimet voidaan kääntää yksittäin tai yhdessä eteen napin painalluksella. Takaistuimet voidaan myös laskea alas erittäin helposti.

  Uusi ohjauspyörä

  Close

  Uusi ohjauspyörä

  Innovatiivinen käyttömukavuus kohtaa arvokkaan materiaalin: GLS:n uusi ohjauspyörä[1] on todellinen monitoimilahjakkuus. Ergonomisesti sijoitetuilla Touch Control -kosketusnäppäimillä voit ohjata intuitiivisesti navigoinnin, puhelimen, vakionopeussäätimen ja viihdejärjestelmän toimintoja. Näin sinulla on joka hetki kaikki hallinnassa ilman, että käsiä tarvitsee irrottaa lainkaan ohjauspyörästä.

  ​[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Kolmas istuinrivi

  Close

  Kolmas istuinrivi

  Jopa seitsemän ihmistä pääsee jakamaan GLS:n erityisen ajokokemuksen. Kolmannen istuinrivin ansiosta kaikille on runsaasti tilaa. Jokaisella istuimella nautitaan ensiluokkaisesta mukavuudesta. Toisen rivin jalkatilaa voidaan suurentaa joustavasti sähköisesti pituussuunnassa.

  Varusteet GLS:n varusteiden kohokohdat. Tutustu tarkemmin muihin GLS:ään saatavilla oleviin varusteisiin, mukaan lukien multimediavarusteet, avustinjärjestelmät sekä mukavuus- ja turvallisuusvarusteet.
  Seuraava
  Edell.
   Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä Uusimmalla MBUX-telematiikkasukupolvella GLS:n multimediajärjestelmä on ottanut aimo harppauksen kohti tulevaisuutta niin laitteiston kuin ohjelmiston osalta. Laskentateho on suurempi ja puheentunnistus parantunut, joten sovellusten rakenne ja ulkonäkö soveltuvat tarpeisiisi entistäkin paremmin.
   Ajoavustinpaketti Ajoavustinpaketti Plus tarjoaa huipputason mukavuutta ja turvallisuutta matkalla kohti autonomista ajamista ja tekee Mercedes-Benz-autostasi ajattelevan kumppanin. Yksi kohokohdista on aktiivinen ruuhkaliikenneavustin, joka voi helpottaa merkittävästi kuljettajan kuormitusta moottoriteiden liikenneruuhkissa.[1]

   [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
   Sähkötoiminen sulkemistoiminto Autosi ovien sulkeminen on helpompaa ja miellyttävämpää kuin koskaan aikaisemmin: servomoottorit sulkevat autosi etu- ja takaovet melkein äänettömästi. Sinun tarvitsee vain sulkea ovet ja ne alkavat lukitsemisen – autosi hoitaa loput.
   PRE-SAFE®-järjestelmä PRE-SAFE®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Useat toimenpiteet yhdessä vähentävät stressiä ja kuormitusta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin. Se voi vaimentaa sisäkorvaan kantautuvaa voimakasta törmäysääntä.
   E-Active Body Control Ylivertaista ajomukavuutta kaikissa tilanteissa. E-Active Body Control[1] yhdistää mukavuuden, tarkkuuden ja dynaamisuuden ainutlaatuisiin maasto-ajo-ominaisuuksiin. Modernin ja täysin aktiivisen alustan ansiosta nyökkäyksen ja kallistelun hallinta sekä iskunvaimennus ovat huippuluokkaa. Kaikenlaisilla tienpinnoilla ja myös päällystetyltä tieltä poistuttaessa. Niin hyvissä kuin huonoissa ajo-olosuhteissa.

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Ota yhteyttä Jätä yhteydenottopyyntö. Jos olet kiinnostunut ostamaan uuden GLS-auton ja haluat jälleenmyyjän ottavan sinuun yhteyttä, täytä yhteystietosi.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja