Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Polarvalkoinen
  Mojavenhopea
  Obsidianinmusta metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Rubelliitinpunainen metalliväri
  Kavansiitinsininen metalliväri
  Briljantinsininen metalliväri
  Kalaharinkulta MAGNO
  Aavikkohiekka
  Syvänvihreä
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-AMG

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Ulkopuoli G-sarjan ulkopuolen varusteet. G-sarjan ainutlaatuinen DNA luotiin 40 vuotta sitten. Ikoniset piirteet ovat määritelleet sen vertaansa vailla olevan ulkonäön tähän päivään saakka.
  LeftRight

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Jaloteräspaketti Tee autosi ilmeestä ainutlaatuinen – varapyörän suojus, takakynnyksen suojus tai valaistut kynnyslistat "Mercedes-Benz"-tekstillä viimeistellään jaloteräksellä.
   Night-paketti AMG Night -paketitssa monet elementit on säilytetty obsidiaaninmustana, mikä tekee auton ilmeestä entistä urheilullisemman. Ulkoväristä riippuen näin syntyy joko kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen.
   Multibeam LED -ajovalot Yksilöllisesti ohjattavat Multibeam LED:it reagoivat tiettyihin liikennetilanteisiin. Osakaukovalot eivät valaise tietä muiden tienkäyttäjien kohdalta eivätkä näin ollen aiheuta häikäisyä. Aktiivinen valotoiminto valaisee näkökentän optimaalisesti.
   Kattoluukku Sähkötoiminen kattoluukku tuo matkustamoon lisää valoa ja ilmavuutta. Auki tai kiinni, se luo miellyttävän valoisan tunnelman auton sisälle. Siirrettävä verhous suojaa auringolta.
   Sisätila G-sarjan sisätilan varusteet. Täysin uudistettu sisustus asettaa aivan uuden standardin. Suunnittelukielestä ja sisätilan mittasuhteista auton tunnistaa selvästi G-sarjaksi: itsevarma, teräväpiirteinen, ikoninen.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Widescreen cockpit 12,3-tuumaiset mittaristonäyttö ja medianäyttö on koottu yhteisen peitelasin alle. Kolmella näyttötyylillä voit määrittää, miten tiedot esitetään mittaristonäytössä mieltymystesi mukaan.
    Tunnelmavalaistus 64 värisävynä Mukauta auton sisätilan värimaailma täysin omien mieltymystesi tai kulloinkin vallitsevan tunnelman mukaan. Osana tätä valaistaan ​​useita alueita, kuten mukiteline, jalkatila, kojelaudan verhoilu ja ovipaneelit.
    Aktiivi-monisäätöistuinpaketti Täydellinen istumamukavuus myös pidemmillä matkoilla: integroidut ilmatyynyt tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia istuma-asennon optimointiin. Kahdeksan eri hierontaohjelmaa tarjoaa miellyttävää lämpöä. Dynaamiset sivutyynyt tarjoavat optimaalisen sivuttaistuen.
    Takatilan viihdepaketti Kahdelta 10 tuuman kosketusnäytöltä takamatkustajat voivat katsoa valitsemaansa ohjelmaa erinomaisella kuvanlaadulla. Katso elokuvia, pelaa videopelejä tai rentoudu lempimusiikin parissa.
    Takaistuimen käännettävät selkänojat Takaistuimen selkänojat ovat vakiovarusteena käännettävissä eteen osissa 60/40, mikä laajentaa Mercedes-Benzin tavaratilaa muutamassa sekunnissa.
    G MANUFAKTUR G MANUFAKTUR tekee G-sarjasta todella ainutlaatuisen. Yksilöintivalikoima tarjoaa yli miljoona erilaista yhdistelymahdollisuutta. Valitse väriteema ja käytä sitä haluamallasi tavalla ympäri autossa - koristeompeleista aina kojelautaan ja ohjauspyörään.
    Varusteet G-sarjan varustekohokohdat.
    Seuraava
    Edell.
     Ajoavustinpaketti Huippuluokan järjestelmät tukevat sinua tilanteen mukaan nopeuden mukauttamisessa, turvallisen etäisyyden säilyttämisessä ja kaistan vaihtamisessa. Onnettomuusriski pienenee, koska matkustajia ja muita tienkäyttäjiä suojataan tehokkaasti.
     Pysäköintipaketti 360 asteen kameralla Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa 360-asteen kamera, helpottaa pysäköintitilan löytämistä, pysäköintiä ja pysäköinnistä lähtemistä. Koska näet joka puolelle erinomaisesti, voit luottavaisin mielin pysäköidä itse tai antaa auton pysäköidä puolestasi stressittömästi.
     Alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus Lisää ajonautintoa ja -mukavuutta. Adaptiivisen iskunvaimennuksen sisältävä alusta sopeutuu ajotyyliisi. Iskunvaimentimet kompensoivat epätasaisia ​​pintoja ja kestävät suurempia vaimennusvoimia.
     Burmester® Surround-Soundsystem Nauti legendaarisen Burmesterin tarjoilemasta huipputehokkaasta ja ainutlaatuisesta äänentoistosta. Huippulaadukkaat kaiuttimet takaavat ensiluokkaisen surround-äänen. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille ja tehdä kuuntelukokemuksesta entistä intensiivisemmän.
     *Tuotteiden saatavuus vaihtelee markkinakohtaisesti.
     MERCEDES-AMG Mercedes-AMG G-sarja. Huippusuorituskyky ‒ aito ajodynamiikka AMG:lle tyypilliseen tapaan. Tervetuloa Mercedes-AMG:n maailmaan.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      "V8 BITURBO" -teksti Todellinen voima piilee sisällä. Tyylikkäästi integroitu "V8 BITURBO" -teksti auton kyljissä ilmaisee näkyvästi AMG-auton sykkivää sydäntä.
      AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö AMG-mallille ominaisessa jäähdyttimen säleikössä on korkeakiiltoiset kromatut pystysuorat lamellit ja keskelle sijoitettu Mercedes-tähti. Itsessään Mercedes-AMG G 63 eroaa merkittävästi, kun auton dynaaminen luonne pääsee esiin.
      AMG Performance -pakoputkisto AMG Performance -pakojärjestelmän ansiosta moottoriääni on entistäkin tunnepitoisempi sisätiloissa vain napin painalluksella. Tyypillisestä AMG:stä hillittyyn AMG Performance -pakokaasujärjestelmään ääni mukautuu täysin valittuun ajo-ohjelmaan kolmen säädettävän pakokaasuläpän ansiosta. Kuljettaja voi lisäksi muuttaa soundia napin painalluksella.
      AMG-suurtehojarrujärjestelmä Suuret, sisällä tuuletetut ja rei'itetyt jarrulevyt takaavat erinomaisen hidastuvuuden. Tarkka ohjattavuus ja lyhyet vasteajat varmistavat optimaalisen turvallisuuden tiellä ja maastossa. Sähkötoiminen seisontajarru on integroitu takajarrusatuloihin ja sen voi aktivoida tai vapauttaa kätevästi napin painalluksella.
      AMG Night-paketti AMG Night -paketti tehostaa auton ilmeikkyyttä korkeakiiltoisen mustilla yksityiskohdilla. Auton ulkoväristä riippuen näin syntyy joko näyttäviä kontrasteja tai sulavia siirtymiä osasta toiseen. Molemmissa tapauksissa korostetaan auton yksilöllistä ja dynaamista designia.

      Sisätilan kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-mittaristo Kiehtovan näköinen AMG-mittaristo välittää tärkeitä tietoja urheilullisille kuljettajille. AMG-päävalikko, mukaan lukien RACE TIMER ja AMG-käynnistysnäyttö, näkyy korkearesoluutioisena ja keskellä sijaitsevassa monitoimivärinäytössä.
       Jaloteräksestä valmistetut AMG-kynnyslistat Täysin jaloteräksiset AMG-kynnyslistat, joissa on AMG-teksti, ovat urheilullinen lisäominaisuus ja korostavat auton sisätilan arvoa. Samalla ne myös suojaavat oven aluetta naarmuilta.
       AMG-mallille ominainen analoginen kello, IWC design Korostetut numerot tehostavat AMG-malleille ominaisen analogisen kellon eleganttia IWC-designia. Numerot ja viisarit ovat korkealaatuista metallia.
       Exclusive-sisätila Exclusive-sisätila täyttää myös vaativien asiakkaiden tarpeet. Huolellisesti valitut yhdistelmät täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Yksilöllisiin, laadukkaisiin yksityiskohtiin kuuluu nappanahka, nahkapäällysteinen kojelauta, ainutlaatuiset väriversiot ja koordinoidut kontrastiompeleet.

       Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
       Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
       www.veho.fi/tietosuoja