Contact

Close
Contact
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  Spektrinsininen metalliväri
  Polarvalkoinen
  Mojavenhopea metalliväri
  Mercedes benz Sedan Bleu Sodalithe métallisé
  Canvasite Blue (Ei Suomessa)
  Obsidianinmusta metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  High-Tech hopea metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Red Metallic (Ei Suomessa)
  MANUFAKTUR Opaliitinvalkoinen bright
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   C 180
   C 200 4MATIC
   C 300 e
   Mercedes-AMG C 43 4MATIC

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG C 43 4MATIC

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli C-sarjan ulkopuoli. Mercedes-Benz C-sarjan sedanin ulkopuolen design vakuuttaa menevällä ilmeellään.
   LeftRight

   Lines and Styling

   Design and Equipment Highlights

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    AMG Line AMG Line -mallin ilmaisuvoimainen ulkomuoto antaa C-sarjalle urheilullisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Voimakas design on jo sinällään selkeä kannanotto urheilullisuuden puolesta. Teknisiin ominaisuuksiin kuuluu mm. dynaaminen urheilualusta ja urheilullinen Direct Steer -ohjausvälitys.
    Keula, jossa on timanttikuvioisen jäähdyttimen säleikön tähti-design AMG Line -sarjassa merkin tunnusomaista luonnetta kuvastaa vakiovarusteinen tähtikuvioitu huomionkiinnittävä kromattu jäähdyttimen säleikkö.
    Auton näyttävä takaosa, jossa on kaksiosaiset takavalot C-sarjan sedanin laadukkaat kaksiosaiset LED-takavalot luovat kiehtovan, erilaisen ilmeen päiväsaikaan ja pimeään aikaan, koska niiden valovoimakkuus sopeutuu automaattisesti ympäröivän valon kirkkauteen. Valojen erityisyyttä korostaa niiden yksityiskohtaisesti suunniteltu sisäosa.
    Digital Light -ajovalot ja projektiotoiminto Digital Light -ajovalot luovat autolle loistavat valaistusolosuhteet. Tämä teräväpiirtoinen valojärjestelmä toimii projektorin tavoin ja reagoi muuttuvaan liikennetilanteeseen, tiehen ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti. Näyttävät projektiotoiminnot lisäävät valojen kiehtovuutta edelleen.
    Panoraamakattoluukku Joko auki tai kiinni: panoraamakattoluukun ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävästä tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna kookas panoraamakattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.
    Night-paketti Night-paketti tekee autostasi entistä vetovoimaisemman näköisen. Useat ulkopuolen elementit ovat mustat. Ne korostavat autosi urheilullisuutta ja erityistä yksilöllisyyttä.
    Sisätila C-sarjan sisätila. Mercedes-Benz C-sarjan sedanin raikas design on harkittu viimeistä piirtoa myöten. Vakuutu itse ja tutustu sen sisätilaan.
    LeftRight

    Lines and Styling

    Design and Equipment Highlights

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Keskusnäyttö Tarkkapiirtoinen keskusnäyttö kiehtoo erinomaisella kuvanlaadullaan. Näyttöä käytetään koskettamalla. Pystysuuntaisen näytön koko pintaon katettu lasikuorella ja näyttö on kallistettu hiukan kuljettajaa kohti, mikä helpottaa sen käyttöä ja lukemista. Tällainen näyttöformaatti on erityisen selkeä etenkin navigointikarttojen kannalta.
     Energizing-paketit Energizing-varustepaketit keskittyvät juuri sinun rentouttamiseen ajon aikana. Voit valita erilaisia voimauttavia tiloja kuten "Elinvoima" ja "Raitis ilma" tai jonkin kolmesta treeniohjelmasta.
     Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet Räätälöity hemmottelemaan juuri sinua: ergonomisten yksityiskohtien ansiosta löydät täydellisen istuma-asennon. ilmalla täyttyvät sivutyynyt varmistavat jämäkän sivuttaistuen. Hierontatoiminnot, joissa on kuusi erilaista ohjelmaa kuljettajalle ja neljä eri ohjelmaa etumatkustajalle, tekevät jokaisesta matkasta nautinnon.
     Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä Koe ainutlaatuinen audioelämys Burmester®-soundilla. Huippulaadukkailla kaiuttimilla saadaan aikaan vakuuttava surround sound -äänikokemus. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille.
     Tunnelmavalaistus Sisätilan valaistuskonsepti ulottuu keskikonsolista läpi koko auton. Kaikkiaan 64 värisävyä joko vaihtuvat dynaamisesti tai valaisevat uuden C-sarjan eri alueita eri värein. Ota hyvä asento ja rentoudu.
     Tekniset tiedot. C-sarjan tekniset kohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      MBUX Entertainment Kuuntele valitsemaasi musiikkia milloin vain: täysin integroitu MBUX Entertainment yhdistää autosi suoraan suoratoistopalveluihin kuten Spotify, Amazon music, TuneIn tai TIDAL. Voit vaihtaa musiikkikappaleita ja soittolistoja yhtä helposti kuin vaihdat radiokanavaa – keskusnäytön symboleilla, ohjauspyörästä tai puheohjauksella liikuttamatta kättä lainkaan.
      Vain muiden lisävarusteiden yhteydessä. Videossa esitellään MBUX Entertainment. Toiminnot ovat samat kuin monissa muissa mallisarjoissa.
      Nelipyöräohjaus: osaa ajatella ja sopeutuu Optimaalinen pito kaikenlaisilla tienpinnoilla. Uusi nelipyöräohjaus sopeutuu aktiivisesti matkantekoon. Hitaassa ajossa se parantaa auton käsiteltävyyttä. Suuremmilla nopeuksilla se puolestaan lisää ajovakautta. Uusi C-sarja on näin ollen helppo käsiteltävä hitaissa nopeuksissa ja vaivaton ajettava tien päällä.
      Ajoavustinpaketti Plus Rennosti, turvallisesti ja hyvässä suojassa matkalla: tämän paketin ansiosta voit nauttia monista ajoa tukevista ja stressiä lievittävistä eduista osittain autonomisesti ajettaessa. Lukuisat avustimet tarjoavat tukea tarvittaessa, varoittavat törmäyksen uhatessa ja puuttuvat tarvittaessa tilanteeseen. Hätätilanteessa kaksi Pre-Safe® -järjestelmää auttavat lieventämään onnettomuuden seurauksia.
      MBUX Touch Control -konsepti Hallitse C-sarjan autoasi yhtä intuitiivisesti kuin käytät tablettia. Kosketusnäytöstä saa helposti otteen ja sen käyttö on vaivatonta.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään näyttää C-sarjan autosi edessä olevan tien medianäytöllä. Näyttöön ilmestyy tietoja ja merkintöjä, jotka helpottavat matkantekoa ja tekevät ajomatkoistasi miellyttäviä. Näitä ovat vaikkapa tienviitat, talojen numerot ja kääntymisiin liittyvät tiedot.
      Head-Up-näyttö Uusi Head-Up-näyttö muuntaa tuulilasin näyttöpinnaksi. C-sarjassa se on nyt aiempaa suurempi. Se näyttää kaikki tärkeimmät tiedot kätevästi ilman, että katsetta tarvitsee nostaa pois tienpinnasta.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C 43 4MATIC. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
      LeftRight

      Exterior Design

      Interior Design

      Exterior Highlights

      Close X
      Strapline Content

      Interior Highlights

      Close X
      Strapline Content
      Koe se tiellä. Koeaja C-sarja. Lähetä meille C-sarjan koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

      Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
      Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
      www.veho.fi/tietosuoja