Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Ulkopuoli Täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan ulkopuoli. Stronger than time: G-sarja on aina ollut ylivertaisen offroad-suorituskyvyn symboli, ja sen suunnittelu heijastaa tätä perimää. Vankka keula, näkyvästi esillä oleva varapyörä peräovessa ja näyttävät lokasuojalevikkeet vaikuttavat kaikki sen ikoniseen ilmeeseen. Tämä on epäilemättä G-sarja. Tutustu Mercedes-Benzin G-sarjan ulkopuolen muotoilun kohokohtiin. Saatavana on kolme eri malliversiota: Professional Line [1], Exclusive Line[1] ja urheilullinen AMG Line. [1].
[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
Seuraava
Edell.
  Päivitetty jäähdyttimen säleikön muotoilu G-sarja vangitsee huomion välittömästi vahvalla ja tehokkaalla keuladesignilla, joka symboloi valmiutta uusiin seikkailuihin. Sen ikonista muotoa korostavat uusi jäähdyttimen säleikkö ja hienostunut korisarja.  Multibeam LED -ajovalot Älykkäät, mukautuvat ja suunniteltu parantamaan turvallisuutta häikäisemättä muita.[1]

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Varapyörä peräovessa G-sarjan perinteinen ominaisuus - erillinen varapyörä takana - sulautuu nyt saumattomasti uudelleen muotoiltuun takaosaan korostaen sen hallitsevaa läsnäoloa.


  Kylkisuojalistojen somisteosa Tyylikkäät linjat, leveät tasaiset pinnat, hopeakrominvärinen jäähdyttimen säleikkö, ruostumattomasta teräksestä valmistettu varapyöräkotelon kehysrengas ja mustalla raitaoptiikalla viimeistelty kylkisuojalistojen somisteosa määrittelevät G-sarjan erehtymättömät mittasuhteet ja vankan muotoilun.
  MANUFAKTUR-astinlaudat, mustat Mustilla MANUFAKTUR -astinlaudoilla[1] voit korostaa Mercedes-Benz G-sarjasi yksilöllisyyttä ja dynaamisuutta entisestään. Muita valkoituja mustia korostuksia ovat mustaksi maalattu katto, puskurit ja mustat lokasuojalevikkeet – tai voit valita täysin mustan viimeistelyn[1].

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


  20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[1] korkeakiiltoiset himalajanharmaat, yhdistävät visuaalisen syvyyden mattahopeanväriseen viimeistelyyn.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Sisätila Täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan sisätila.

  Ohjauspyörän uusittu design

  Close

  Ohjauspyörän uusittu design

  Tyylikäs nahkaverhoilu tekee uudesta monitoimiurheiluohjauspyörästä sisätilan kohokohdan. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän kosketusohjausnäppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä.

  MBUX

  Close

  MBUX

  MBUX mullistaa tietoviihdekokemuksen. Helposti ohjattavissa puheella tai koskettamalla se yhdistyy saumattomasti osaksi digitaalista elämääsi. Mukautettavien näyttötyylien ansiosta MBUX muuntautuu kaikille matkoille ja mukautuu älykkäästi jokaisen kuljettajan yksilöllisiin mieltymyksiin.

  Offroad-näyttö

  Close

  Offroad-näyttö

  Katso yksityiskohtainen animaatio ajokehityksestä medianäytöllä, joka näyttää kaltevuusasteen, kaltevuuskulman ja tekniset asetukset, mikä puolestaan auttaa maastoajossa tarkkojen ohjausliikkeiden arvioinnissa ja suorittamisessa.

  Läpinäkyvä konepelti

  Close

  Läpinäkyvä konepelti

  Virtuaalinäkymässä näet alueen suoraan autosi edessä maastossa ajaessasi. Näin voit liikkua luotettavasti ja kiertää esteet turvallisesti  – myös epätasaisessa maastossa. Kameran kuvista katsottuna konepelti näyttää läpinäkyvältä medianäytössä. Tätä tarkoitusta varten edessä olevan tien visualisointi auttaa optimaalisen reitin valinnassa.

  Tuuletussuutinten tunnelmavalaistus

  Close

  Tuuletussuutinten tunnelmavalaistus

  Tunnelmavalaistut tuuletussuuttimet muuttavat matkustamon tunnelmaa 64 väriä sisältävällä näytöllä, joten jokainen matka tuntuu erityiseltä ja mielialaasi räätälöidyltä.

  Tartuntakahva etumatkustajalle kojelaudassa

  Close

  Tartuntakahva etumatkustajalle kojelaudassa

  Ikoninen Mercedes-Benz G-sarjan kojelautaan sijoitettu etumatkustajan tartuntakahva on suunniteltu seikkailuntäyteisiin maastoajohetkiin ja lisää turvallisuutta haastavissa maastoissa.

  Varusteet Uuden G-sarjan varusteiden kohokohdat. Tutustu täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan lisävarusteisiin.
  Seuraava
  Edell.
   Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen MBUX-multimediajärjestelmään langattomasti Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.[1][2]

   [1]Mercedes me -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me -palvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.

   [2]Tämä ominaisuus on tarjolla myös on-demand-ominaisuutena, jonka voi aktivoida autoon myöhemmin. Ominaisuuden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin, Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä sekä auton yhdistämistä käyttäjätiliin, ainakin väliaikaisesti. Aktivointi edellyttää lisäksi tiedonsiirtoyhteyttä autoon ja soveltuvan varusteen asennusta autoon. Valittu ominaisuus on tämän jälkeen aktivoitu pysyvästi käyttöön kyseisessä autossa, vaikka Mercedes me connect -palvelut tämän jälkeen lopetettaisiin ja vaikka auton ja käyttäjätilin välinen yhteys poistettaisiin. Lue lisää teknisistä vaatimuksista Mercedes me -portaalista tai ota yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään.

   Latausalusta edessä mobiililaitteiden langattomaan lataukseen Helpolla käden liikkeellä sijoitat mobiililaitteesi sille varattuun paikkaan keskikonsolin etuosassa, jossa se latautuu langattomasti. Puhelimen mallilla ja merkillä ei ole väliä, sillä kaikki Qi-yhteensopivat älypuhelimet ladataan langattomasti.   MBUX High-End takatilan viihdepaketti Ensiluokkaista viihdettä juuri sinulle: kaksi tarkkapiirtoista, täysin integroitua 11,6-tuumaista näyttöä[1]. Voit nauttia täysiveroisesta MBUX-kokemuksesta myös takaistuimella ja sinulla on suora pääsy auton toimintoihin.

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä 18 kaiuttimen ja 760 watin järjestelmätehon ansiosta nautit uudessa legendaarisesta Burmester®-äänentoistokokemuksesta. Voit sopeuttaa 3D-tilasointia myös etu- tai takaistuimille mieltymyksesi mukaan. Autosi voi toistaa myös Dolby Atmos® -laatuista musiikkia - luoden erityisen koskettavan ja mukaansatempaavaan tilaäänen.[1]

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   Ota yhteyttä Esitä kysymyksesi liittyen uuteen G-sarjaan. Jos olet kiinnostunut ostamaan uuden Mercedes-Benz G-sarjan ja haluat jälleenmyyjän ottavan sinuun yhteyttä, täytä yhteystietosi.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja