Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Ulkopuoli Loistavan edistyksellinen. Ulkopuoli on mestarillinen yhdistelmä huipputeknologiaa ja suorituskykyyn perustuvaa muotoilua. Valaistu jäähdyttimen säleikkö, ikoninen AMG-vaakuna konepellissä ja Multibeam LED -ajovalot tekevät Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton ilmeestä dynaamisen. Takana AMG-mallille ominaiset yksityiskohdat, kuten kaksoispakoputket, spoileri ja takavalot Mercedes-tähden muotoisin valokuvioin korostavat entisestään huomionkiinnittävää ulkonäköä.
Seuraava
Edell.
  AMG-mallille ominainen keula Valaistu AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, moottorin katteessa AMG-vaakuna ja Multibeam LED -ajovalot tekevät ensivaikutelmasta vahvan.
  AMG-sivuhelmaverhoukset Uuden Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton AMG-sivuhelmaverhoukset korostavat sen aerodynaamista profiilia, yhdistäen muodon ja käytännöllisyyden erehtymättömän dynaamiseksi ilmeeksi.
  20-tuuman vanteet ja harmaat jarrusatulat 20-tuuman AMG-vanteet ja harmaat jarrusatulat lisäävät ripauksen hienostuneisuutta ja dynaamisuutta Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton muotoiluun.


  AMG-takahelma Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton takahelman erottuva AMG-puskuri, jota täydentävät AMG-mallien diffuusori, spoileri, kaksoispakoputket ja uudelleenmuotoillut takavalot, lisäävät urheilullisuutta entisestään.  Sisätila Suuntaa näyttävä älykkyys.

  Mittariston AMG-näytöt

  Close

  Mittariston AMG-näytöt

  Mittaristossa voit valita kolmen AMG-näyttötyylin "Modern Classic", "Sport" ja "Supersport" välillä. AMG "Supersport"-näyttötyyli kiinnittää erityisesti huomion keskellä olevan, pyöreän kierroslukumittarin ja syvyyden tilavaikutelman ansiosta.

  Valaistu somiste-elementti

  Close

  Valaistu somiste-elementti

  Valaistu AMG-somiste-elementti ei toimi vain tyylikkäänä elementtinä, vaan korostaa lisäksi käsityötaitoa ja kiinnittää huomion AMG-kokemuksen määritteleviin yksityiskohtiin.

  Mukavuusistuimet ja AMG-malleille ominainen istuinverhous

  Close

  Mukavuusistuimet ja AMG-malleille ominainen istuinverhous

  Uuden Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton mukavuusistuimet ovat katseenvangitseva sekoitus edistyksellistä muotoilua ja dynaamisia, täydellisesti urheilullista ajokokemusta täydentäviä toimintoja. Kontrastiompeleet lisäävät erottuvaa hienostuneisuutta ilahduttavaan ajokokemukseen.

  Nappanahkaverhoiltu AMG Performance -ohjauspyörä

  Close

  Nappanahkaverhoiltu AMG Performance -ohjauspyörä

  Tarkkuuteen ja hallintaan suunniteltu AMG Performance -ohjauspyörä tekee ajokokemuksesta täydellisen ergonomisen. Nappanahkaverhoiltu Performance-ohjauspyörä korostaa sekä estetiikkaa että kosketuskokemusta tehden jokaisesta hetkestä ohjauspyörän takana sykähdyttävän.  Kohokuvioitu AMG-merkki etuistuimien pääntuissa

  Close

  Kohokuvioitu AMG-merkki etuistuimien pääntuissa

  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton etuistuimien pääntuissa oleva kohokuvioitu AMG-logo on kunnianosoitus AMG:n huippuosaamisen perinnölle. Etuistuimien AMG-merkki korostaa entisestään korkean suorituskyvyn henkeä. Nappanahkaverhoillut istuimet tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden ja tuen. 

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Panoraamakattoluukku

  Close

  Panoraamakattoluukku

  Uuden Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton panoraamakattoluukku [1] tuo sisätilaan upean avoimuuden tunteen ja valon. Ominaisuus lisää ripauksen ylellisyyttä ja ainutlaatuisuutta sisätilan kokonaisestetiikkaan luoden tunnelmasta valoisan ja ilmavan. Ulkopuolelta sitä voi puolestaan ihailla tyylikkään visuaalisen vaikutelman vuoksi.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Suorituskyky Ylivoimainen ja tinkimätön suorituskyky. Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton uusi ladattavan hybridin voimansiirtolinjakonsepti määrittää korkean suorituskyvyn ajon uudelleen. Täysin sähköisen ajon toimintamatka on jopa 100 kilometriä, mikä merkitsee valtavaa harppausta tehokkaampaan liikkuvuuteen dynamiikasta tinkimättä. AMG Ride Control -alustan teräsjousituksen, AMG-ohjaustehostuksen ja nelipyöräohjauksen tukemana Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auto tarjoaa vertaansa vailla olevan käsittelytarkkuuden ja hallinnan.
  Seuraava
  Edell.
   Täyssähköinen ajomoodi Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ on voimanpesä, jossa on M256M-moottori täysin sähköisellä ajotilalla. 6-sylinterisestä rivimoottorista löytyy tehoa 430 kW ja vääntöä 750 Nm, jotka takaavat jännittävän ja dynaamisen ajokokemuksen.

   AMG-jarrujärjestelmä AMG-jarrujärjestelmä on suunniteltu minimoimaan jarrujen häipymisilmiö varmistamalla tasainen ja tehokas hidastuvuus - mikä lisää tarkkuutta ja vakautta entisestään. Harmaine jarrusatuloineen Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton pysäytysvoima on erittäin vaikuttava.

   Ladattavan hybridin uusi sukupolvi Uuden sukupolven ladattavat hybridimoottorit, joissa on täysin sähköinen ajotila, mahdollistavat tehokkaan liikkuvuuden. AC-lataus on vakiovaruste ja DC-lataus on saatavana lisävarusteena. Lisävarusteinen AMG Real Performance Sound korostaa ajokokemusta entisestään sähköistävällä äänikokemuksella.
   Ohjaustehostus ja nelipyöräohjaus Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ viitoittaa tietä tarkasti kehittyneiden ohjausjärjestelmiensä ansiosta. AMG-ohjaustehostuksessa on kolme eri asetusta – Comfort, Sport ja Sport+ – joista jokainen tarjoaa yksilöllisesti räätälöidyn ajokokemuksen. Nelipyöräohjaus, jossa on takapyörien 2,5°:n kääntymiskulma, lisää kaarreajon tarkkuutta ja ketteryyttä.

   Akku Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton akku on tehokas ja sen kapasiteetti on 25,4 kWh. Siinä yhdistyy suurin teho, joka voidaan ottaa käyttöön useita kertoja, sekä alhainen paino suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäksi akku latautuu nopeasti ja sen tehotiheys on erinomainen. Akussa on vielä innovatiivinen suora jäähdytys lämpötilan pitämiseksi mahdollisimman tasaisena.

   AMG Performance 4MATIC+ Teho, tarkkuus ja suorituskyky täydellisessä harmoniassa AMG Performance 4MATIC+ -järjestelmän kanssa. Täysin säätyvä nelivetojärjestelmä varmistaa optimaalisen pidon tienpinnasta riippumatta ja kaikenlaisissa haastavissa suorituksissa tarvittavan tarkan pidon.

   AMG RIDE CONTROL Edistyneen AMG Ride Control -alustan teräsjousituksessa on kolme iskunvaimennusasetusta. Järjestelmä korostaa sekä auton mukavuutta että dynamiikkaa tukivarsien hydraulisella ohjauksella. Lisäksi se säätää älykkäästi kallistuksen vaimennusta ja kaarrekallistusta valitun ajotavan mukaan.

   Ota yhteyttä Esitä kysymyksesi liittyen uuteen Mercedes-AMG E-sarjan farmariin. Jos olet kiinnostunut ostamaan uuden Mercedes-AMG E-sarjan farmarin ja haluat jälleenmyyjän ottavan sinuun yhteyttä, täytä yhteystietosi.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja