Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
  High-Tech hopea metalliväri
  Polarvalkoinen
  Musta
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Spektrinsininen metalliväri
  Sodaliitinsininen metalliväri
  Grafiitinharmaa metalliväri
  Obsidianinmusta metalliväri
  MANUFAKTUR alppiharmaa
  MANUFAKTUR patagonianpunainen metalliväri
  MANUFAKTUR opaliitinvalkoinen Bright
  MANUFAKTUR grafiitinharmaa Magno
  Mallit
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Mercedes-AMG

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Mercedes-AMG C 43 4MATIC
   Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Ulkopuoli C-sarjan sedanin ulkopuoli. Mercedes-Benz C-sarjan sedanin ulkopuolen design vakuuttaa menevällä ilmeellään. Kyllä, saa katsoa tarkemmin.
   LeftRight

   Malliversiot

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Vakiomalli Malliversion tärkeimmät varusteet:

    . Konepelti, jossa on voimakkaat kohoumat
    . LED-ajovalot
    . Keulamaskissa on integroitu Mercedes-tähti ja yksi lamelli, jonka värinä matta iridiumhopea
    . Ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia
    . Sivuikkunoiden kehykset mustat
    Avantgarde Malliversion tärkeimmät varusteet[1]:

    . Keulamaskin integroitu kromattu Mercedes-Benz-tähti sekä kromattu kehys
    . 17-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, mustat, kiiltosorvatut
    . Sivuikkunoiden tiivistyslistat kiillotettua alumiinia

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    AMG Line Malliversion tärkeimmät varusteet[1]:

    . AMG Styling -paketti sisältäen AMG-etuhelman, jossa on urheilulliset ilmanottoaukot ja kromattu koristeosa, mustan diffuusorioptiikkaisen AMG-takahelman, sekä AMG-sivuhelmaverhoukset
    . Keulamaskin Mercedes-Benz-tähtikuvio ja integroitu Mercedes-tähti

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Night-paketti Ilmaisuvoimaiset mustat muotoiluelementit korostavat autosi ulkopuolta. Niihin sisältyvät ulkopeilinkotelot ja etu- ja takahelman koristelistat. Tummennetut lasit täydentävät urheilullisen ja yksilöllisen ulkonäön.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Keula, jossa on timanttikuvioisen keulamaskin tähti-design Keulamaskissa on integroitu Mercedes-tähti ja yksi lamelli, jonka värinä matta iridiumhopea.
    DIGITAL LIGHT -ajovalot ja projektiotoiminto DIGITAL LIGHT -ajovalot[1] luovat autolle loistavat valaistusolosuhteet. Tämä teräväpiirtoinen valojärjestelmä toimii projektorin tavoin ja reagoi muuttuvaan liikenteeseen, tiehen ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti. Projisointiominaisuudet ja muun muassa Ultra Range -kaukovalot voivat myös tehdä ajokokemuksestasi turvallisemman.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet 19-tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[1], himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, edessä rengaskoko 225/40 R 19 ja vannekoko 7.5 J x 19 ET40, takana rengaskoko 255/35 R 19 ja vannekoko 9 J x 20 ET58.1.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Auton näyttävä takaosa, jossa on kaksiosaiset takavalot C-sarjan sedanin laadukkaat kaksiosaiset LED-takavalot luovat kiehtovan, erilaisen ilmeen päiväsaikaan ja pimeään aikaan, koska niiden valovoimakkuus sopeutuu automaattisesti ympäröivän valon kirkkauteen. Lupausta laadukkaasta tunnelmasta korostaa tarkasti suunniteltu sisätila.

    Panoraamakattoluukku Lisävarusteena saatavan panoraamakattoluukun[1] ansiosta koet hurmaavan vapaudentunteen ja nautit miellyttävän kirkkaasta tunnelmasta auton sisällä. Ulkoa katsottuna autosi näyttää erityisen ainutlaatuiselta.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Sisätila C-sarjan sedanin sisätila. Mercedes-Benz C-sarjan sedanin raikas design on harkittu viimeistä piirtoa myöten. Vakuutu itse ja tutustu sen sisätilaan.
    LeftRight

    Malliversiot

    Kohokohdat

    Close X
    Seuraava
    Edell.
     Vakiomalli Malliversion tärkeimmät varusteet:

     . Musta istuinverhous Tandel-kangasta ja harmaat kontrastiompeleet
     . Monitoimiurheiluohjauspyörän verhous on mustaa nahkaa
     . Säilytystilapaketti
     AVANTGARDE Malliversion tärkeimmät varusteet[1]:

     . Istuinverhous ARTICO-tekonahkaa / mustaa Tomasi-kangasta, harmaat kontrastiompeleet
     . Monitoimiurheiluohjauspyörän verhous on nahkaa, ohjauspyörän koristeosa hopeakromin värinen
     . Tunnelmavalaistus

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     AMG Line Malliversion tärkeimmät varusteet[1]:

     . Istuinverhous ARTICO-tekonahkaa / mustaa MICROCUT-mikrokuitukangasta, harmaat kontrastiompeleet
     . Monitoimiurheiluohjauspyörän verhous on nahkaa, ohjauspyörän somisteosa ja ohjauspyörän vaihdevivut hopeakromin väriset
     . Tunnelmavalaistus

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena..
     Head-Up-näyttö Head-Up-näyttö[1] muuntaa tuulilasin näyttöpinnaksi. C-sarjassa se on nyt aiempaa suurempi. Se näyttää kaikki tärkeimmät tiedot kätevästi ilman, että katsetta tarvitsee nostaa pois tienpinnasta.

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     MBUX Multimediajärjestelmä MBUX sopeutuu sinuun ja mieltymyksiisi. Näin Mercedes-Benz C-sarjan sedanista tulee oma digitaalinen mukavuusalueesi.

     Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä Koe ainutlaatuinen audioelämys Burmester®-soundilla.[1]. Huippulaadukkailla kaiuttimilla saadaan aikaan vakuuttava surround sound -äänikokemus. Voit optimoida ääniasetukset erikseen etu- ja takamatkustajille.

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Zero Layer -käyttöliittymä Zero Layer helpottaa MBUX-multimediajärjestelmän käyttöä entisestään: tekoälyä hyödyntäen tämä adaptiivinen järjestelmä näyttää heti aloitusnäytössä sinulle oleelliset toiminnot – ilman, että sinun tarvitsee etsiä niitä kauempaa.

     Reilu takatila Nerokas tilakonsepti varmistaa takana istuville aiempaa runsaammat jalkatilat.

     Energizing-paketit Energizing-varustepaketit keskittyvät juuri sinun rentouttamiseen ajon aikana. Voit valita erilaisia voimauttavia tiloja kuten "Elinvoima" ja "Raitis ilma" tai jonkin kolmesta treeniohjelmasta.

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     Rutiinit Täydellisesti juuri sinulle räätälöity yksilöllinen mukavuus: ensimmäistä kertaa C-sarjan sedan tallentaa kuljettajan syötteen mukaan kuljettajan omat viihde- ja mukavuusmieltymykset. Lämpötilasta istuimen hierontatoimintoon kaikki voidaan optimoida ja säätää automaattisesti juuri sinulle sopivaksi. [1]

     [1]Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa ajoneuvon ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tulee ensin.
     Varusteet C-sarjan sedanin varustekohokohdat.
     Seuraava
     Edell.
      MBUX-puheohjausavustin Henkilökohtainen avustajasi: aktivoi MBUX sanomalla kaksi sanaa, "Hey Mercedes"[1]. Ohjaat monia toimintoja puheella erittäin intuitiivisesti, ilmastoinnista aina viihdejärjestelmään. MBUX sopeutuu vähitellen jopa puhetyyliisi.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      MBUX Touch Control -konsepti Hallitse C-sarjan autoasi yhtä intuitiivisesti kuin käytät tablettia. Kosketusnäytöstä saa helposti otteen ja sen käyttö on vaivatonta.
      Digitaaliset lisäpalvelut Mercedes-Benzillä on heti alusta lähtien jopa enemmän tarjottavaa kuin uskotkaan. Automallista, valitsemistasi lisävarusteista, valmistusvuodesta ja maasta riippuen monia digitaalisia lisäpalveluita, kuten etäkäyttö, navigointi, lataus, GUARD 360°-varashälytinpaketti ja viihde sisältyy 36 kuukauden ajaksi uuden auton ostopäivästä[1]. Jos haluat jatkossakin hyötyä digitaalisten lisäpalveluiden eduista alkukauden jälkeen, voit uusia ne muutamalla klikkauksella Mercedes me Storessa.

      [11]Digitaalisen lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Digitaalisten Lisäpalvelujen käyttöehdot. Yllä olevat palvelut ja niiden saatavuus ja toiminnot riippuvat automallista, valmistusvuodesta, autoon valituista lisävarusteista sekä maasta.
      MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään[1] näyttää C-sarjan autosi edessä olevan tien medianäytöllä. Näyttöön ilmestyy tietoja ja merkintöjä, jotka helpottavat matkantekoa ja tekevät ajomatkoistasi miellyttäviä. Näitä ovat vaikkapa tienviitat, talojen numerot ja kääntymisiin liittyvät tiedot.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi liittää älypuhelimen Apple CarPlay®[1] ja Android Auto® -sovelluksen[2]kautta ajoneuvon mediajärjestelmään. Pystyt käyttämään älypuhelimen tärkeimpiä sovelluksia kätevästi. Myös muiden palvelujen, kuten Spotifyn, käyttö on nopeaa ja helppoa. [3]

      [1]Apple CarPlay on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

      [2]Android Autoon Google LLC:n rekisteröity tavaramerkki.

      [3]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


      Ajoavustinpaketti Plus Nauti ehdollisesti automatisoidun ajon eduista. Järjestelmät, kuten aktiivinen etäisyysavustin Distronic tai aktiivinen katveavustin, voivat tukea sinua oikeassa tilanteessa, varoittaa törmäysvaarasta ja puuttua tarvittaessa asiaan. Lisäksi Pre-Safe® Impulse Side -suojauskonsepti voi auttaa esimerkiksi lieventämään onnettomuuden seurauksia, jos törmäys uhkaa sivulta. Voi lieventää onnettomuuden seurauksia, jos törmäys uhkaa sivulta. [1][2]

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
      Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla[1][2]

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.


      Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera havaitsee vapaana olevat pysäköintipaikat niiden ohi ajaessasi. Kuittaa pysäköintipaikkaehdotus, minkä jälkeen voit pysäköidä auton vaivatta dynaamisen visualisoinnin ja akustisen palautteen avulla – tai voit antaa avustimen pysäköidä auton puolestasi.[1][2]

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.      Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC vähentää kuljettajan rasittumista virtaavassa ja pysähtelevässä liikenteessä. Järjestelmä keventää kuormitusta hidastamalla oman auton nopeutta automaattisesti suhteessa edellä ajaviin autoihin. Valittavissa on useita eri etäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin.[1][2]

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.


      Adaptiivinen kaukovaloavustin Adaptiivinen kaukovaloavustin[1] kytkee kaukovalot, jos se ei havaitse edellä ajavia tai vastaan tulevia ajoneuvoja. Pitkä valokantama antaa sinun nähdä paremmin tien ja vaarat. Aktivoi toiminto painamalla ohjauspyörän ohjausvipu kaukovalojen asentoon.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      Aktiivinen Stop-and-Go-avustin Lisää mukavuutta – jopa liikenneruuhkiin. Auto lähtee automaattisesti liikkeelle aktiivisen stop-and-go-avustimen avulla, pitää kaistan ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon nopeuteen 60 km/h saakka.[1][2]

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.


      Muistipaketti Muistitoiminnolla[1] voit tallentaa ja valita kätevästi jopa kolme istuimen asentoa. Muistiin tallentuvat myös ohjauspylvään ulkopeilien ja lisävarusteisen heijastusnäytön asennot. Jos olet jo luonut käyttäjäprofiilin, aktivoi se keskusnäytöstä, jolloin omat asetuksesi otetaan käyttöön.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka Neljä ilmastoaluetta mahdollistavat sisällä yksilöllisen hyvänolon ilmanvaihdon. Kuljettaja, etumatkustaja ja takana matkustavat voivat säätää ilmastoinnin yksilöllisesti itselleen sopivaksi. Lämpötila, ilmansuuntaus ja puhaltimen teho voidaan säätää erikseen auton neljälle alueelle. [1]

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Integroitu käynnistingeneraattori Moottorin ja vaihteiston väliin on sijoitettu toisen sukupolven integroitu käynnistingeneraattori. Tämä innovatiivinen järjestelmä hoitaa auton hybriditoimintoja. Se tarjoaa lisäväännön, joka on käytettävissä kiihdytyksissä.

      AIR-BALANCE-paketti AIR-BALANCE-paketti[1] luo yksilöllisen tuoksukokemuksen auton sisätilaan omien mieltymystesi tai vaikkapa mielentilasi mukaan. Raikastavan ionisaation ja ulko- ja sisäilmaa puhdistavan suodatuksen ansiosta tuoksutus parantaa ilmanlaatua ja samalla myös hyvänolon tunnetta.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      KEYLESS-GO Comfort -paketti Lisämukavuutta jokapäiväiseen autoiluusi: KEYLESS-GO-mukavuuspaketin[1] avulla voit avata ja lukita autosi lukituksen sekä käynnistää moottorin vain pitämällä avainta mukana. Hands-Free Access -toiminnolla avaat ja suljet takaluukun ilman kosketusta ja täysin automaattisesti.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      Keskiturvatyyny Kuljettajan istuimen sivuosaan on integroitu keskiturvatyyny. Se voi laueta kuljettajan ja etumatkustajan väliin suojaksi vakavassa sivutörmäyksessä vähentäen siten loukkaantumisriskiä.

      PRE-SAFE® -järjestelmä PRE-SAFE® -järjestelmä[1] hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Useat toimenpiteet yhdessä vähentävät stressiä ja kuormitusta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin, joka voi valmistaa kuuloasi onnettomuuden äänien kuulemiseen.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      Guard 360° Plus -varashälytinpaketti Guard 360° Plus -varashälytinpaketti[1] sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista mobiilisovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu[2] parantaa mahdollisuuksia varastetun auton saamiseksi takaisin.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

      [2] Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa ajoneuvon ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tulee ensin.
      Alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus Alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus [1], sopeutuu toiveisiisi: valitse ohjelmista Dynamic Select -kytkimellä Comfort, Sport tai yksilöllinen, mikä kullakin hetkellä tuntuu sinusta parhaalta.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
      Urheilualusta Urheilualusta [1] , jossa on selektiivinen iskunvaimennus, parantaa ajonautintoa nopeassa kaarreajossa. Jäykemmät jouset ja jämäkämpi iskunvaimennus yhdessä nopean Sport-ohjausvälityksen kanssa sekä 15 millimetriä madalletun alustan kanssa varmistavat suoran ohjaustuntuman.

      [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


      AGILITY CONTROL -alusta, jossa on selektiivinen iskunvaimennus ja madaltaminen Madallettu AGILITY CONTROL-alusta takaa optimaalisen tiepidon mukavuudesta tinkimättä. Selektiivinen iskunvaimennus optimoi iskunvaimennuksen ja kallistuksenvakautuksen automaattisesti ja varmistaa siten ylivertaisen ajokokemuksen.
      MERCEDES-AMG Erehtymättömästi AMG: suorituskyky paljastuu heti ensi silmäyksellä. Tutustu Mercedes-AMG C-sarjan uusien urheilullisten mallien ylellisiin ulkopuolen kohokohtiin ja näyttäviin AMG-elementteihin. Niitä ovat esimerkiksi AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö, jossa on kromiset pystylamellit, ja AMG-etuhelma, jossa on urheilullisen näyttävät ilmanottoaukot. Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, kaksoispakoputkenpäiden kaksi somisteosaa sekä kookkaat AMG-kevytmetallivanteet viimeistelevät ilmeen.
      LeftRight

      UlKopuolen Design

      Sisätilan Design

      Ulkopuolen kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö pystylamellein (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Yksi vilkaisu riittää: AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö pystylamelliein ja AMG-etuhelman A-wing design.
       TURBO E PERFORMANCE -merkki etulokasuojissa (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Suunnannäyttäjä, jolla on viesti: "TURBO E PERFORMANCE" -merkki etulokasuojissa.


       Ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Inspiroiva ulkonäkö: 20-tuuman ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[1], mattamustat ja kiiltosorvatut.

       [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


       Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, korkeakiiltoisen musta (C 63 S E PERFORMANCE 4MATIC+) Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, korkeakiiltoisen musta
       AMG-kohtainen jäähdyttimen säleikkö pystylamellein (C 43 4MATIC) Itsevarma: AMG-kohtainen jäähdyttimen säleikkö pystylamellein, AMG-etuhelma ja korkeakiiltoisen mustat lipat.       TURBO ELECTRIFIED -merkit etulokasuojissa (C 43 4MATIC) Selkeästi tunnistettava: TURBO ELECTRIFIED -merkit etulokasuojissa.       AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset (C 43 4MATIC) Itseluottamus ja tyyli: 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet[1], maalattu mattamustiksi ja kiiltosorvattu.

       [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

       Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, korkeakiiltoisen musta (C 43 4MATIC) Korin leveyttä korostetaan: diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, kaksi pyöreää pakoputkenpäiden somisteosaa ja korinvärinen AMG-spoileri.       Sisätilan kohokohdat

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        AMG-mallien mittaristo Ajokokemuksen virittämiseksi tarkalleen omien mieltymysten mukaan mittariston ulkoista ilmettä voi muuttaa erilaisilla näyttötyyleillä. Mukana on AMG-malleille ominaista kuvamateriaalia ja yksilöllisesti valittavia päänäkymiä.

        AMG Performance -ohjauspyörä Pitävä ote: alaosasta suoristettu AMG Performance[1] -ohjauspyörä on peräisin suoraan moottoriurheilun maailmasta. Siinä on vakiovarusteena AMG-mallien ohjauspyöränäppäimet ja nappanahkaverhous, joka on rei'itetty otealueelta. Lisävarusteena on saatavana ohjauspyörän nappanahka-/Microcut-mikrokuituverhous tai hiilikuitudesign/Microcut-mikrokuituverhous[1]). Ergonomiset kosketusohjausnäppäimet avustavat kuljettajaa intuitiivisella helppokäyttöisyydellään.

        [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
        Keskusnäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit Tarkkapiirtoinen keskusnäyttö sähköistää tunnelman edistyksellisellä designillaan, erinomaisella kuvanlaadullaan, luettavuudellaan sekä intuitiivisella käytettävyydellään. Lisäksi keskusnäytön tyyli noudattaa AMG-mallien näyttötyyliä.

        AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimet[1]kuljettajalle ja etumatkustajalle summaavat yhteen Mercedes-AMG:n koko filosofian: ulkonäkö viestittää selkeästä yhteydestä moottoriurheiluun, istuma-asento puolestaan kertoo maksimaalisesta urheilullisuudesta ja erinomaisesta ajettavuudesta. Ihanteellisen sivuttaistuen huomaa etenkin dynaamisten ohjausliikkeiden aikana, esimerkiksi kaarteissa.[2]

        [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

        [2]Vain AMG Performance Advanced -istuinpaketin tai AMG Performance High-End -istuinpaketin yhteydessä.
        AMG Real Performance Sound Mercedes-AMG-autosi kuulostaa intohimoiselta jo tehtaalta lähtiessään. Lisävarusteena saatava AMG Real Performance Sound[1] tekee äänestä vieläkin tunnepitoisemman. Voit säätää ääniä hienovaraisen urheilullisista (Balanced) aina tunteisiin vetoaviin, moottoriurheilusta muistuttaviin ääniin (Powerful) vain napin painalluksella tai kosketusnäytöstä.

        [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

        Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
        Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
        www.veho.fi/tietosuoja