Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Ulkopuoli Vahva kannanotto. Uusi Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auto esittelee muotoilun ja suorituskyvyn harmoniaa, joka on täynnä AMG-mallin muotoiluelementtejä. Valaistusta AMG-säleiköstä aina näyttäviin ajovaloihin ja AMG-sivuhelmoihin ulkopuoli huokuu voimakasta läsnäoloa. Vanteet ovat saatavana aina 21-tuumaisiin saakka ja niitä täydentävät kirkkaat punaiset jarrusatulat [3] ovat vaikuttava ilmestys kaikkialla. Kaksoispakoputket ja spoileri hiilikuitua[1] sekä takavalot tähden muotoisine valokuvioineen viimeistelevät katseenvangitsijan.
[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
Seuraava
Edell.
  AMG-mallille ominainen keula Moottorin katteessa on näyttävä AMG-merkki, ja valaistu jäähdyttimen säleikkö ja Multibeam LED -ajovalot viitoittavat tien tarkasti ja tyylikkäästi.

  AMG-sivuhelmaverhoukset Sekä estetiikkaa että aerodynamiikkaa korostavat AMG-sivuhelmaverhoukset korostavat Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton dynaamisuutta.


  21-tuuman vanteet ja punaiset jarrusatulat 21-tuumaiset AMG-vanteet, AMG-suurtehojarrujärjestelmä ja punaiset jarrusatulat [1] vahvistavat Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton ilmaisuvoimaista muotoilua.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  AMG-takahelma Uudet takavalot, joissa on upotettu Mercedes-tähden muotoinen valokuvio, tehostavat esteettistä vaikutelmaa. AMG-mallille ominainen diffuusori, kaksoispakoputket ja hiilikuituspoileri[1] korostavat tunnistettavaa AMG-luonnetta ja kääntävät päät kaikkialla.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Sisätila Jokapäiväisen suorituskyvyn parantamiseksi.

  Mittaristo, jossa AMG-malleille ominaiset näyttötyylit

  Close

  Mittaristo, jossa AMG-malleille ominaiset näyttötyylit

  Uudessa MBUX-sukupolvessa on innovatiivinen käyttö- ja näyttökonsepti, joka muuntaa AMG-tunnelman digitaaliseksi elämykseksi. AMG-malleille ominaisen Super Sport -näyttötyylin ja täysin digitaalisen mittariston ansiosta kuljettaja saa ajokokemuksesta kaiken irti.

  MBUX Superscreen

  Close

  MBUX Superscreen

  MBUX Superscreenin [1] myötä sisätila muuntautuu suorituskykyiseksi ohjaamoksi. Keskus- ja matkustajanäyttö yhdistettynä saman lasipinnan alle nostaa viihdekokemuksen uudelle tasolle ja koska auton sisällä on toimisto, sinä voit toimia tuotteliaasti myös matkan aikana. Selfie- ja videokamera mahdollistavat videoneuvottelun suoraan kuljettajan paikalta.  

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  AMG Performance -istuimet

  Close

  AMG Performance -istuimet

  Urheilullisimman kokemuksen tarjoamiseen keskittyvät AMG Performance -istuimet [1] lisäävät itseluottamusta tiellä ja parantavat käsittelytarkkuutta. Istuimissa on erittäin tyylikäs muotoilu ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat poikkeuksellista tukea ja tekevät samalla Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -autosta entistäkin dynaamisemman.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitu-/Microcut-mikrokuituverhous

  Close

  AMG Performance -ohjauspyörän hiilikuitu-/Microcut-mikrokuituverhous

  ​AMG Performance -ohjauspyörä parantaa ohjausmukavuutta esteettisyydestä tinkimättä. Hiilikuitu-design yhdistettynä Microcut-mikrokuituverhoukseen alleviivaa jälleen AMG:n moottoriurheiluperimää. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja kosketusohjauspaneelien käyttö käy ohjatessa intuitiivisesti.[1]

  ​[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Kohokuvioitu AMG-merkki etuistuimien pääntuissa

  Close

  Kohokuvioitu AMG-merkki etuistuimien pääntuissa

  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton etuistuinten pääntuet verhoiltu nappanahalla ja niissä on ikoninen AMG-logo kohokuvioituna yksityiskohtana [1]. Se kunnioittaa rikasta perintöä ja perinteitä ja osoittaa samalla erehtymättömästi auton osaksi AMG-perhettä. Se on vaikuttava symboli suorituskyvyn perinnöstä, joka määrittelee jokaisen AMG-mallin.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Panoraamakattoluukku

  Close

  Panoraamakattoluukku

  Panoraamakattoluukku [1] avaa uusia perspektiivejä luoden Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton sisätilaan kevyen ja ilmavan tunnelman kuvastaen matkanteon absoluuttista vapauden tunnetta. Ulkoa katsottuna kattoluukku antaa autolle ainutlaatuisen visuaalisen ja keveän ilmeen.

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Suorituskyky Ylivoimainen poikkeuksellisen dynamiikan ansiosta. Uusi Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton suorituskyky on erinomainen ja sen voimanlähteenä on huippuluokan plug-in-hybridivoimansiirtokonsepti. Täyssähköisessä tilassa voi ajaa päästöttä jopa 100 kilometriä – taloudellista ja innostavaa. Ominaisuudet, kuten AMG-ohjaustehostus ja nelipyöräohjaus, tehostavat reagointiherkkyyttä ja hallittavuutta, kun taas AMG-jarrujärjestelmä parantaa suorituskykyä ja tarjoaa luotettavuutta äärimmäisissä olosuhteissa.
  Seuraava
  Edell.
   Täyssähköinen ajotila Uudessa Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -autossa on ensiluokkainen M256M-rivimoottori – se on 6-sylinterinen voimanpesä. Täyssähköisellä ajotilallaan Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ aloittaa ladattavien hybridien aikakauden tinkimättä AMG-kokemuksen ajodynamiikasta.
   AMG-suurtehokomposiittijarrut Tehokas AMG-komposiittijarrujärjestelmä, jossa on punaiseksi maalatut jarrusatulat[1], ilmentää AMG-kokemuksen määrittelevää tarkkuutta ja teknistä huippuosaamista. Suuret jarrulevyt ovat sisäpuolelta tuuletettuja ja rei'ityt. Etujarruissa on käytetty komposiittitekniikkaa. Jarrujärjestelmä ei vain paranna tiesuorituskykyä, vaan on luotettava vaativimmissakin tilanteissa.

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   Uuden sukupolven ladattava hybridi Uusi Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ yhdistää saumattomasti sähkövoiman tehokkuuden dynaamiseen ja urheilulliseen ajokokemukseen, mikä kuvastaa AMG:tä täydellisesti. Entistäkin pidemmän sähköisen toimintamatkan ansiosta tehokas liikkuvuus on yhtä jännittävää kuin aina ennenkin.
   AMG-ohjaustehostus ja nelipyöräohjaus AMG-ohjaustehostuksessa on kolme asetusta - Comfort, Sport ja Sport+. Saumaton siirtyminen näiden tilojen välillä varmistaa dynaamisen vastauksen jokaisen kuljettajan mieltymyksiin. Lisäksi vakiovarusteena oleva nelipyöräohjaus takapyörien 2,5°:n kääntökulmalla lisää tarkkuutta ja vakautta ja tarjoaa vertaansa vailla olevan hallittavuuden.

   Akku Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ -auton akku on tehokas ja sen 25,4 kW:n kapasiteetti siivittää sen suorituskyvyn uusiin ulottuvuuksiin. AC-lataus on vakiovaruste ja lisävarusteena saatava DC-lataus tarjoaa vieläkin enemmän joustavuutta.

   AMG Performance 4MATIC+ AMG Performance 4MATIC+:n ansiosta uusi Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ mukautuu kaikkiin tieolosuhteisiin tai ajotilanteisiin. Edistyksellinen järjestelmä saavuttaa täydellisen tasapainon mahdollistamalla täysin säädettävän vääntömomentin jakautumisen etu- ja taka-akselin välillä sähkömekaanisen monilevykytkimen ansiosta.

   AMG Ride Control -alusta AMG Active Ride Control -alustan avulla tasapaino on täydellinen vakauden ja reagointiherkkyyden välillä. Se hyödyntää huippuluokan elektroniikkaa kallistuksen vaimennuksessa. Jousitus ja ohjausjärjestelmät reagoivat erittäin tarkasti ja mukautuvat saumattomasti vaihteleviin ajo-olosuhteisiin ja tienpintoihin.

   Ota yhteyttä Uusi Mercedes-AMG E-sarjan sedan. Onko sinulla kysyttävää uudesta Mercedes-AMG E-sarjan sedanista? Jätä yhteydenottopyyntö valitsemallesi jälleenmyyjälle.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja