Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Equipment
AMG
Ota yhteyttä
Malli Täyssähköinen G-sarja
Mallisto
LeftRight

Mercedes-AMG

Close X
Strapline Content

Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
Ulkopuoli Täysin uuden G 580 -auton ulkopuoli. Täysähköisen G-sarjan ulkopuoli sulautuu saumattomasti ikoniseen muotoiluun modernilla otteella. Sen klassisesssa offroad-perinnöstä muistuttavassa siluetissa on nyt nykyaikaisia ​​elementtejä, kuten Black Panel -keulamaski animoidulla LED-nauhalla. Valittavissa olevat vaihtoehdot, takaosan design-suojus, Design Box tai varapyörä, yhdistettynä aero-vanteisiin [1] ovat osoitus sen kehityksestä. Se on G-sarjan perintö, joka on luotu uudelleen sähköaikaa varten.
[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
LeftRight

Kohokohdat

Close X
Seuraava
Edell.
  Standard -malliversion ulkopuolen tärkeimmät varusteet . Metalliväri
  . Jäähdyttimen säleikkö autonvärinen
  . Ulkopeilin kotelo autonvärinen
  . Pohjapanssari jauhemaalattu grafiitinmustaksi, keskellä hiilikuituosa
  . Erikoistummennetut lämpöeristelasit takana
  . Ympäristövalot, sis. merkkilogon projisoinnin
  . 18-tuuman 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet
  . ELECTRIC DYNAMIC SELECT
  . G-TURN
  . G-STEERING
  AMG Line -malliversion ulkopuolen tärkeimmät varusteet[1] . AMG Styling -paketti jossa etu- ja takapuskurin somisteosat ruostumatonta terästä
  . Black Panel -jäähdyttimen säleikkö
  . Astinlaudat
  . Kylkien suojalistojen somisteosa harjattua alumiinioptiikkaa
  . Tummennetut valoyksiköt
  . 20-tuuman 10-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet
  . GUARD 360° -varashälytinpaketti Plus

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
  Night-paketti Ilmaisuvoimaiset tummat designelementit korostavat G-sarjasi ulkopuolta – kuten tummennetut valoyksiköt tai mustat aero-vanteet. Valitusta ulkoväristä riippuen ominaisuudet, kuten ulkopeilikotelot obsidiaaninmustat tai yönmustat magno, korostavat ulkonäköä. Lisävarusteiset mustat MANUFAKTUR-korostukset täydentävät yksilöidyn ulkoasun.[[1]

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena
  Night-paketti II Muita ylellisiä elementtejä korkeakiiltoisen mustana: Mercedes-tähti edessä ja takana, mallimerkintä takana ja EQ-merkki lokasuojissa täydentävät täydellisesti Night-pakettia. Paketti korostaa auton korkealuokkaisia design-yksityiskohtia.[1]

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena
  Black Panel -jäähdyttimen säleikkö animoidulla LED-nauhalla Vaikuttava ilmestys mustana, jota korostaa yksilöllisesti G-sarjan vankkaan eleganssiin räätälöity LED-valon hienostunut hehku.


  Aero-vanteet Aerodynaamisesti optimoidut vanteet korostavat taloudellisuutta ja suorituskykyä lisäten samalla auton muotoiluun tyylikkään, modernin ripauksen.  Design box Uusi, tyylikäs muotoilu korostaa auton takaosan estetiikkaa ja varmistaa samalla optimaalisen toimivuuden.
  Kylkien suojalistat G-sarjan kylkien suojalistat tuovat oman lisänsä ikoniseen muotoiluun [1].

  [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.  Sisätila Täysin uuden G 580 -auton sisätila. Seikkailu kohtaa ylellisyyden G-sarjan sisällä, jossa vankka offroad-DNA ja moderni tekniikka aikaansaavat vertaansa vailla olevan kokemukseen. Jokainen yksityiskohta MBUX-multimediajärjestelmästä Offroad Cockpit:iin on suunniteltu ylittämään odotukset, mikä varmistaa, että G-sarja säilyttää asemansa yhtenä maailman parhaista maastoautoista symboloiden samalla äärimmäistä hienostuneisuutta ja kyvykkyyttä.
  LeftRight

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Standard -malliversion sisätilan tärkeimmät varusteet . Monitoimiohjauspyörä nappanahkaa
   . Istuinverhoilu mustaa nahkaa, lisävarusteena pähkinänruskea/musta tai macchiantobeige/musta
   . Tartuntakahva etumatkustajalle kojelaudassa
   . Somiste-elementti avohuokoista pähkinäpuuta
   . Tunnelmavalaistus
   . MBUX-multimediajärjestelmä
   . Yksilöllistämispaketti
   EXCLUSIVE Line -malliversion sisätilan tärkeimmät varusteet[1] . stuinverhoilu mustaa nappanahkaa, lisävarusteena macchiatobeige/musta tai tryffelinruskea/musta
   . Kojelaudan yläosa nappanahkaa
   . Burmester® 3D-tilaäänentoistojärjestelmä
   . Kattoluukku
   . Tuuletussuuttimien tunnelmavalaistus
   . Musta kattoverhous Microcut-mikrokuitua
   . Tavaratilan oven sisäverhous viimeistelty varustevärin mukaisella nahkalla

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   SUPERIOR Line -malliversion sisätilan tärkeimmät varusteet [1] . Istuinverhoilu mustaa nappanahkaa, lisävarusteena macchiatobeige/magmanharmaa tai tryffelinruskea/musta, istuinverhouksissa vinoruutukuvio
   . Nappanahkainen kojelauta ja tartuntakahva
   . Aktiivi-monisäätöistuinpaketti Plus
   . Burmester® 3D-tilaäänentoistojärjestelmä
   . Kattoluukku
   . Tuuletussuuttimien tunnelmavalaistus
   . Musta kattoverhous Microcut-mikrokuitua

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Uusi ohjauspyörän muotoilu Uusi monitoimiohjauspyörä on nappanahkaa. Sen muotoilu on ylellinen ja ergonominen, siinä on monitoimipainikkeet ja lämmitys. Ohjauspyörän vivut varmistavat reagoivan ajon.

   OFFROAD COCKPIT G-sarja nostaa maastoajon Offroad Cockpit:in ainutlaatuisen näytön ja ohjausyksikön ansiosta täysin uudelle tasolle. Sen ansiosta kuljettajat voivat valvoa ja hallinnoida tasauspyörästön lukkojen ja Low Range -maastovälityksen asetuksia, mikä varmistaa saumattoman ja seikkailullisen offroad-kokemuksen.   G-ROAR G-ROAR[1] korostaa akustisesti täyssähköisen G-sarjasi erityisluonnetta – sekä sisällä että ulkoa. Interaktiivisten ajoäänien lisäksi G-Roar tukee muita prosesseja, kuten latausta.

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä Uusin MBUX-sukupolvi parantaa entisestään edistynyttä tietoviihdejärjestelmää: siinä on tehokas prosessori, sen suorituskyky on nopeampi, laajakuvanäyttö korkearesoluutioinen, käyttöliittymä intuitiivinen ja käytössä on puheohjausavustin sekä kattava valikoima navigointi- ja yhteyspalveluita.

   Läpinäkyvä konepelti Virtuaalinäkymä näyttää alueen suoraan autosi edessä tai alla maastoajon aikana. Näin voit liikkua luottavaisesti ja turvallisesti maastossa ja pääset kiertämään esteet turvallisesti. Kameran kuvista katsottuna konepelti näyttää läpinäkyvältä[1] medianäytössä. Tätä tarkoitusta varten edessä olevan tien visualisointi auttaa optimaalisen reitin valinnassa. way ahead helps to choose the optimum path to follow.

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.   Varusteet Täysin uuden G 580 -auton varusteiden kohokohdat.
   Seuraava
   Edell.
    eDrive Kaarrejarrutustoiminto ohjaa vääntömomenttia erikseen jokaiselle pyörälle. Täyssähköinen G-sarjasi on offroad-ajossa käytännössä pysäyttämätön: älykäs järjestelmä ohjaa väännön niille pyörille, joilla on paras pito, ja varmistaa parhaan mahdollisen työntövoiman. eDrivessa neljä yksittäistä sähkömoottoria on sijoitettu pyörien lähelle tarkan kaarrejarrutustoiminnon varmistamiseksi. Tiellä ajo on erittäin reagointiherkkää ja ajettavuus samalla vakaata.

    Jäykkä taka-akseli on ankkuroitu kahdella ylemmällä ja kahdella alemmalla vetovarrella tikapuurunkoon. Tämä takaa vertaansa vailla olevan pidon haastavissa maastoissa. Yhdessä etupyörän tarkan pyöränsijoittelun kanssa se takaa G-luokan optimaalisen hallinnan.
    ELECTRIC DYNAMIC SELECT ELECTRIC DYNAMIC SELECT vaihtaa ajokäyttäytymisen vain painikkeen painalluksella. 5 ajo-ohjelmaa vaihtelevat esimerkiksi voimalinjan, jousituksen ja ohjauksen ominaisuuksia. Erityisillä offroad-ajo-ohjelmilla "Trail" ja "Rock" pystyt hallitsemaan vaikeaa maastoa. Voit myös säätää jarrutusenergian talteenottoa ohjauspyörän vaihteenvalitsimien avulla.
    Jäykkä taka-akseli G-sarjan innovatiivisesti suunnittelussa taka-akselissa on De Dion -jousitus. Rakenteessa on erilliset akselipuolikkaat, joiden avulla takasähkömoottorit voidaan pultata suoraan alustaan. Tämä varmistaa, että jousituksen liikkeestä riippumatta pyörät säilyttävät tasaisen kallistuman ja aurauskulman, mikä parantaa vakautta ja käsiteltävyyttä entisestään.
    Hiilikuitupohjapanssari Sähköisessä G-sarjassa pohjapanssari on valmistettu älykkäästä hiilikuitumateriaaliseoksesta. Se lisää jäykkyyttä teräksestä tai alumiinista valmistettuihin vaihtoehtoihin verrattuna. Se varmistaa myös pitkäkestoisen korroosiosuojan ja alentaa painoa. Pohjapanssari on 26 millimetriä paksu, painaa n. 58 kiloa ja se on kiinnitetty tikapuurunkoon yli 50 teräsruuvilla.

    Rekuperaatio Maksimoi ajoaika älykkäällä energian talteenotolla. Ohjauspyörän vipujen ansiosta voit säätää, miten autosi kerää ja käyttää uudelleen energiaa ajon aikana. Se mukautuu älykkäästi muiden muassa liikenteeseen, nopeusrajoituksiin, mikä varmistaa sujuvan ja tehokkaan matkan.


    Tikapuurunko, jossa on integroitu akku matalan painopisteen mahdollistamiseksi Koe edistynyt suunnittelu G-sarjassa. Sen ikoninen tikapuurunko on mukautettu sähkökäyttöön, ja se sulkee akun sisäänsä. Tämä suunnitteluinnovaatio alentaa merkittävästi auton painopistettä, mikä tekee ajosta tasapainoisemman ja tasaisemman.

    MBUX High-End takatilan viihdepaketti Kahden täysin integroidun 11,6 tuuman kosketusnäytön ansiosta sinä ja takamatkustajat voitte myös nauttia parhaasta viihteestä matkan aikana. MBUX-multimediajärjestelmän liitännän ansiosta voit nauttia esim. elokuvista loistavalla kuvanlaadulla tai surffata internetissä. Tarvittaessa sinulla on pääsy myös erilaisiin ​​matkaa koskeviin tietoihin[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    Burmester® 3D -tilaäänentoistojärjestelmä 18 kaiuttimen ja 760 watin järjestelmätehon ansiosta nautit uudesta legendaarisesta Burmester®-äänentoistokokemuksesta. Voit sopeuttaa 3D-tilasointia myös etu- tai takaistuimille mieltymyksesi mukaan. Autosi voi soitta myös Dolby Atmos® -laatuista musiikkia - luoden erityisen koskettavan ja mukaansatempaavaan tilaäänen.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi[1] mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen MBUX-multimediajärjestelmään langattomasti Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.[2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [2]Tämä kohde on saatavana myös on-demand-ominaisuutena, joka voidaan aktivoida ajoneuvoon jälkikäteen. Tätä varten on rekisteröidyttävä Mercedes me -portaaliin, hyväksyttävä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehdot ja yhdistettävä ajoneuvo ainakin väliaikaisesti käyttäjätiliin. Lisäksi aktivointi edellyttää datayhteyttä ajoneuvoon ja ajoneuvoon asennettuja asianmukaisia varusteita. Valittu ominaisuus aktivoituu sen jälkeen pysyvästi käytettäväksi ajoneuvossa, vaikka lopettaisit Mercedes me connect -palvelut myöhemmin ja poistaisit ajoneuvon linkityksen käyttäjätilistä. Saat lisätietoja teknisistä vaatimuksista Mercedes me -palvelun kautta tai valtuutetun Mercedes-Benz-jälleenmyyjän kautta.
    Liikennemerkkiavustin Kamera- ja karttatietojen älykkään linkityksen ansiosta liikennemerkkiavustin havaitsee ja näyttää nopeusrajoitukset, ohituskieltoalueet ja niiden päättymisen. Se näyttää myös kielletyt ajosuunnat ja varoittaa sinua ajamasta väärin tielle liikennevirtaa vastaan.[1][2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Aktiivinen jarrutusavustin Avustin voi auttaa välttämään törmäyksiä ajoneuvojen kanssa, jotka ovat oman auton edessä paikallaan, ja vastaantulevan liikenteen kanssa, kun olet itse kääntymässä, ja myös jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. Etäisyys- ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä ensisijaisesti tukee jarrutusta tilanteen edellyttämällä voimakkuudella tarvittaessa aina täyshätäjarrutukseen asti.[1][2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Aktiivinen kaista-avustin Jos ylität katkoviivalla merkityn tai yhtenäisen kaistamerkinnän, järjestelmä voi varoittaa sinua ohjauspyörän tärinällä. Jos auto ylittää yhtenäisen kaistamerkinnän tai jos järjestelmä havaitsee viereisellä, katkoviivamerkityllä kaistalla ajoneuvon, aktiivinen kaista-avustin voi lisäksi auttaa toispuolisilla jarrutuksilla auton takaisin omalle ajokaistalle.[1][2]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    [2]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
    Aktiivinen monisäätöistuin -paketti Istu mahdollisimman mukavassa asennossa täysin sähkötoimisten säätövaihtoehtojen ansiosta. Energizing Plus -paketin ansiosta voit nauttia myös aktivoivista tai rentouttavista hieronnoista. Jos matkustat urheilullisella tavalla tai maastossa, dynaamiset sivutuet istuimen sivuosissa tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen sivutuen. Laajennettu PRE-SAFE®-toiminto lisää myös turvallisuutta.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka Kolme ilmastoaluetta mahdollistavat yksilöllisen hyvän olon ilmaston aluksella. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat määrittää lämpötilan ja ilmanjaon omien tarpeidensa mukaan. Kolmas ilmastoalue on takana – erikseen säädettävällä lämpötilalla ja ilmavirralla.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

    KEYLESS-GO KEYLESS-GO[1] ekee lopun auton avainten etsimisestä. Avaimesi tunnistetaan, jos se on mukanasi ollessasi lähellä autoa tai sen sisällä: kaikki ovet voidaan lukita ja avata lukituksesta vain ovenkahvaa koskettamalla.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


    Mukavuuspaketti Avaa G-sarjasi lukitus ilman, että sinun tarvitsee etsiä taskustasi avainta. Nauti lämpötilaltaan täydellisistä juomista matkan aikana. Lataa mobiililaitteesi langattomasti tai avaa autotallin ovi nousematta autosta: Mukavuuspaketti[1] on nimensä mukainen.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


    Lämpömukavuuspaketti Lämpömukavuuspaketti[1] lämmittää sisätilat hetkessä – istuin, keskikonsolin käsinojat ja ovet sekä oven keskipaneelit voidaan myös lämmittää.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Guard 360° -varashälytinpaketti Plus Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus* ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuutesi saamiseen takaisin.[1]

    [1]TOminaisuudet ovat Mercedes me -palveluita. Mercedes me -palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Kyseiseen autoon tulee myös olla liitettynä käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut on aktivoitava ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
    AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
    LeftRight

    UlKopuolen Design

    Sisätilan Design

    Ulkopuolen kohokohdat

    Close X
    Strapline Content

    Sisätilan kohokohdat

    Close X
    Strapline Content

    Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
    Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
    www.veho.fi/tietosuoja