Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Mercedes-AMG: SE merkki. Yli 55 vuoden ajan AMG on edustanut autojen huippusuorituskykyä, ainutlaatuisuutta, tehokkuutta ja erittäin dynaamista ajonautintoa.
Mallit
LeftRight

5-oviset

Close X
Mercedes-AMG A-sarjan 5-ovinen Tutustu

Coupét

Close X
Seuraava
Edell.

  Cabriolet & Roadsters

  Farmarit

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   AMG:n historia Kaksi miestä, kolme kirjainta. Vuonna 1967 ainutlaatuinen yritys syntyi suuresta intohimosta moottoriurheilua ja tekniikkaa kohtaan. A niin kuin Aufrecht, M niin kuin Melcher ja G niin kuin Großaspach – näiden kolmen kirjaimen takana olevat nimet aloittivat nopean kehityksen kahden miehen toiminnasta maailmanlaajuiseksi brändiksi Mercedes-Benz-merkin alla.
    Perustaja Hans-Werner Aufrechtin ja Erhard Melcherin perustama yritys on vuodesta 1967 lähtien toteuttanut suorituskykyyn intohimoistesti suhtautuvien ihmisten unelmia – vaikuttava menestystarina.
    Button
    Affalterbach Kahden miehen yritys perusti ensimmäisen konepajansa vanhaan myllyyn vuonna 1967. Nykyään Mercedes-AMG GmbH:lla on noin 2400 työntekijää päätoimipaikassaan Affalterbachissa.


    Button
    Moottoriurheilu Sensaatio: Mercedes 300 SEL 6.8 AMG:n luokkavoitto 24 tunnin kilpailussa Spassa vuonna 1971. Se sijoittui myös kokonaiskilpailussa toiseksi – virstanpylväs matkalla menestykseen.


    Button
    Insinööritaito Moottoriurheilutekniikkaa sisältäviä tieliikenneautojen tarjoaminen oli suunnitelmana heti alusta alkaen. Aluksi painopiste oli ensisijaisesti kilpamoottoreiden suunnittelussa ja kehittämisessä

    Button
    Yli 55 vuotta Mercedes-AMG juhlisti 55. syntymäpäiväänsä vuonna 2022: poikkeuksellinen menestystarina, joka koostuu moottoriurheilun voitoista, ainutlaatuisista maantieautoista ja kehityksestä maailmanlaajuisesti menestyväksi suorituskykymerkiksi.


    Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button

    AMG Hyperdome

    Taivas rajana. Kuten sanonta kuuluu.

    Aavikko ei kenenkään -maassa – siinä muut varjoonsa jättävän testiskenaarion puitteet. Uusi Mercedes-AMG GT: fysiikan lait haastava coupé. AMG Hyperdome: luotu tyhjästä ja valmis kesytettäväksi. Mercedes-AMG-miehistö: valmiina ottamaan tehtävän vastaan. Vieraat: todistamassa paikalla ainutlaatuista spektaakkelia.

    Eteenpäin vievä voima

    AMG DNA.

    Uskomme kilpailuun, ideoihin, huippusuoritukseen ja ylivoimaisuuteen. Insinööritaito kohtaa aivan erityisen lähestymistavan: tervetuloa Mercedes-AMG -maailmaan. Näistä lähtöasetelmista luomme suorituskykyä autoihin, niin kilparadoille kuin myös tien päälle.

    AMG-mallille ominainen keula

    Vaikuttava ilmestys: AMG-mallille ominainen keulamaski, jossa on suuri keskitähti, ja pystylamellit sekä AMG-merkki auton keulassa. Sitä täydentää AMG-etuhelma suurin ilmanottoaukoin.

    Ohjaamo

    Valmiina lähtöön: AMG-ohjaamossa on erityiset näytöt ja toiminnot, AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on AMG-ohjauspyörän painikkeet ja AMG-hiilikuitusomiste-elementit.

    AMG-tekniikka ja innovaatio

    Suorituskyky kohtaa tunteen, ainutlaatuisuus menestyksen.

    AMG ja moottoriurheilu ovat erottamattomat. Huippusuorituskykyyn, tarkkuuteen ja tehokkuuteen pyrkiminen on osa AMG:n ammattimaista omakuvaa. Jokainen Mercedes-AMG-auto sisältää siis lupauksen erinomaisesta suorituskyvystä, kiehtovasta ajonautinnosta ja laadusta jokaisessa yksityiskohdassa.

    AMG-moottorit

    Tehokkaimmasta vakiorakenteisesta 4-sylinterisestä henkilöautomoottorista erittäin dynaamisiin 3,0-litraisiin V6-biturbomoottoreihin ja intohimoisesti suorituskykyisiin 4,0-litraisiin V8-biturbomottoreihin. Koe Mercedes-AMG-autojen monipuolisuus ja ylivertainen ajamisen suorituskyky ‒ Driving Performance.

    AMG ACTIVE RIDE CONTROL -alusta

    Innovatiivinen AMG ACTIVE RIDE CONTROL[3] -alusta, jossa on älykkäästi toimivaan hydrauliikkaan perustuva aktiivinen kallistuksenvakain, parantaa ajettavuutta kaarteissa ja kuormituksen muutostilanteissa tyypillisellä AMG-dynaamisuudella, tarkkuudella ja kuljettajalle palautetta antaen. Samalla ajomukavuus suorilla tieosuuksilla ja monttuisilla teillä ajettaessa paranee.

    [3]Esiteltyjen varusteiden, toimintojen, ominaisuuksien ja palvelujen saatavuus riippuu automallista, yksilöllisestä kokoonpanosta ja markkinoista.

    AMG Sound

    Paina käynnistysnappia ja tunnet poltteen. Yksiselitteisesti. Koska AMG-pakoputkiston voimakas, äänekäs ärjyntä on yksi Mercedes-AMG:n tunnusmerkeistä. Täyssähköisissä AMG Performance -autoissa on AMG Sound -kokemus, jonka laaja tunnepitoinen äänispektri varmistaa ainutlaatuisen ja intensiivisen ajokokemuksen.

    AMG-ajodynamiikka

    Intohimo täydellisessä tasapainossa.

    Ajat ennakoivasti ja tietoisesti, koska ajodynamiikka ilmaisee persoonallisuuttasi. Mercedes-AMG tukee sinua joka hetki, sillä innovatiivinen AMG-alustatekniikka varmistaa tasapainon dynamiikan ja hallinnan välillä, ja sillä on vain yksi tavoite: hallinnan tunne jokaisessa kaarteessa.

    Yksi mies, yksi moottori

    Korkealaatuista käsityötä yhdestä paikasta.

    Rakennamme 4- ja 8-sylinteriset moottorit käsin perinteisen "One Man, One Engine" -filosofian mukaisesti. Yksi mekaanikko kokoaa moottorin ja on vastuussa kaikista vaiheista kampiakselin ja nokka-akselien asennuksesta aina johdotukseen ja moottoriöljyn täyttöön – tästä todistaa mekaanikon allekirjoitus AMG-moottorin tunnuslaatassa.

    Konseptiautot

    Mercedes-AMG PureSpeed

    Ilmeikäs Concept Mercedes-AMG PureSpeed lupaa intensiivisimmän ajonautinnon muodon: se on radikaalisti avoin, silkkaa suorituskykyä ja sen materiaalit ovat innovatiiviset. Se on erityisen ainutlaatuinen. Ennen Formula 1 Monacon Grand Prix -kilpailua tämän konseptiauton maailmanensi-ilta luo ensisilmäyksen Mercedes-AMG:n erittäin eksklusiiviseen piensarjaan. Legendaaristen kilpa-autojen inspiroima, tinkimättömän kilpa-estetiikan ja erittäin dynaamisen ajokokemuksen yhdistelmä tekee Concept Mercedes-AMG PureSpeedistä ainutlaatuisen keräilykohteen asiantuntijoille.

    Konseptiautot

    Vision AMG

    Vision AMG -designtutkimus on tunnepitoinen joka kulmasta katsottuna. Tämän poikkeuksellisen näyttelyauton avulla Mercedes-AMG tarjoaa välähdyksen täysin sähköisen AMG Performancen tulevaisuudesta. 4-ovisen coupén upean tyylikkään kuoren alla on poikkeuksellinen ja itsenäinen AMG.EA-alusta, jota kehitetään parhaillaan Affalterbachissa täyssähköisille performance-malleille.

    Mercedes-AMG ONE Tähdeksi syntynyt: Mercedes-AMG ONE. Viimeinkin - vuosien työn jälkeen Mercedes-AMG ONE -hyperauto on valmis tielle - tai ehkä jopa kilparadalle. Emme ole koskaan aikaisemmin rakentaneet autoa, joka olisi ollut yhtä lähellä Formula 1 -sarjaa kuin tämä kaksipaikkainen superurheilija. Formula 1:n E PERFORMANCE -hybriditeknologiasta itsekantavaan hiilikuitukorirakenteeseen ja työntötangoilla varustettuun jousitukseen - tämä hyperauto tarjoaa ainutlaatuisen monimutkaisia ​​tekniikoita. Nyt mennään!​
    Seuraava
    Edell.
     Ulkopuoli. Mercedes-AMG ONE -auton Formula 1 -geenit näkyvät selvästi paitsi sen suorituskyvyssä, myös sen poikkeuksellisen lihaksikkaassa ja aerodynaamisesti optimoidussa suunnittelussa. Katon ilmanottosäleikkö, joka vaihtuu pystysuoriksi eviksi, Formula 1 -muotoiltu pakoputki ja harvinainen ulkoväri ovat suoraan kilpa-automaailmasta. Tähän on vain yksi syy: suorituskyvyn ja ajonautinnon optimointi.

     Button
     Rakettitiedettä. Minimalistinen sisätilakonsepti noudattaa ajatusta tehdä Formula 1 -teknologiasta autenttinen kokemus kilparadalla ja tiellä: Formula 1 kahdelle. Itsekantavaan hiilikorirakenteeseen integroidut AMG-mallien moottoriurheilukuppi-istuimet tarjoavat ihanteellisen istuinasennon, Formula 1 -tyylinen ohjauspyörä moottoriurheilussa käytetyillä säätimillä takaa täydellisen ohjattavuuden ja näytöt tietoja ja yleiskuvan.​     Button
     Hypersuorituskyky. Unohda huippusuoritukset – Mercedes-AMG ONE menee askeleen pidemmälle E PERFORMANCE -hybridivoimansiirtolinjalla, jossa on 1,6-litrainen V6-moottori ja neljä sähkömoottoria. Sähköavusteisen pakokaasuturboahtimen omaava moottori perustuu nykyiseen Formula 1 -voimansiirtoon. Lisävarusteena saatavat magnesiumvanteet ja ainutlaatuinen aerodynaaminen konsepti lisäävät suorituskykyä.


     Button
     Shopping tools
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Online Store
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Configurator
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Book A Test Drive
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Book A Service
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Van
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Virtual Showroom
     Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
     Browse Cars